Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar....

her kese Hayırlı Cumalarrr...Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahh..

Banu ya ne yapacazzz..Bu böyle gitmezz..Bütün motivasyonumu bozuyor bu kilo işi..
Yaz geldi geçen seneki hiçbir pantalonumun düğmesini kapatamıyorum...

Beraber bir şey yapsak mı Banucuğumm..hee ne dersin.?

birde kerata dogsunda sen o zaman gör . zamanında çok dedik sana boş yere üzülme diye dimi.
hamileligin nasıl geçiyor elifim aş ermelerin bitmişdir artık . hala çalışıyormusun pastanede.?

çok şükür Allah'ıma ablacım eşim harika gidiyor bu konuda

benim öyle fazla bulantım, kusmalarım falan olmamıştı zaten o açıdan rahattım ,ama iştahım kapalıydı hiçbişey yiyesim gelmiyodu. doktor da en son uyarmıştı hatta niye kilo veriyosun sen diye. 3 kilo verdim ; 3,5 kilo aldım ama sanırım bundan sonra kilo alışı hızlı olcak çünkü iştahım açıldı

hayırlı akşamlar dilerim .

zilim hoşşşgeldinnnn .

elifim evet 5. aydan sonra kilo alınıyor. bebekde ondan sonra birden büyür . dikkat etde fazla kilo alma .. beslenme konusunda tavsiye istersen hamile beslenmesi konusunda zilim bilgildir yardımcı olur .

Son düzenleme:
ocd'im sınavların bu hafta sonumuydu ?

banum iyi akşamlar aşagıda seni görüyorum.

Son düzenleme:
zilim sizin okul ne zaman tatil ?
annacın nasıl?
bende bi aralar bu modda gezdim cürüyüp toprak olacak beden icn niye bu kadar ugrasiyorum diyip saldim kendimi sonucmu sonuc 63 kilodan 74 kiloya cikan koca popolu bir hatuuunnn :)

:26: 74 mü oldum mumu?
dün yazdımya mumum hayatımıza saglıklı beslenmeyi temel olarak oturtmadıkdan sonra kısır döngülere mecburuz .
tatilde iyce salma bari .

iyi akşamlar
aben ablam snei görüyorum aşagıda nasılsın?

zilm hoşgeldin sende cnm ay inanmıyorum ya sen o misafirler için mi izin aldın ve 5 gün heder oldun yani?

neslihan sana ne desem bilemedim cnm şimdi bişiy diyip seni yarıyolda bırakırım ben:26::26::26::26:
bend ebir çıkış yolu arıyorum bugün regli oldum sonunda bundan sonra ne olur bilinmez:26::26::26:

sanada hayırlı cumalar neslişim . amin .

iyiyim banum cuma sohbetim vardı bugün ordan geldin az yaprak sardım gelen gidene. ve buraya bakarken birde umre arkadaşım aradı buluşalım diye onla konuşurken dibine tutturmuşum

sonunda halan gelmiş gözün aydın .
banum şu diyeti bu diyeti diyene kadar zamana yayıp kısmadan devam etsek sanırım daha etkili olur en azından pat diye kilo almayız.

amanınnn gittimii canımmm dolmalar yoksammm:26::26::26:

he valla geldi halam gözlerim yollard akalmıştı artık
artık bırakmaya niyetim yokk , sanırım stresten gecikti birazz sıkıntılardan kaynaklı
diyet mevzuna gelince valla bende öle kısıtlamaya niyetimm yok abla
sonu kötü oluyor sonra

yok banum yanmadı ilk sırası tutmuş sadece

slm millet...
iyisinizdir inşallah,ben haşat drumdayım..erken regl oldum bunca yorgunluğun üstüne...2 ayda 3 defa oldum..haftaya perşembeye özel bir dr'dan randevu aldım.reglim bitince gidicem...eşim onun çalıştığı hastaneye gitmemi istemedi:)

çok düzenliydi regl günllerim nedenn böyle oldu anlamadım...:26: içinizde böyle olan varmı?

aebenim cuma günü bitiyor okul aplam,aynı diğer okullar gibi....

banum ben annem biopsi oldu kolunu kıpırdatamıyor diye misafirlerine hiizmet etmeye gittim cnm.yoksa tek başlarına olsa babam anneme gül gibii bakardı hizmetinide görürdü ama misafire babam yetemez diye gittm cnm.benn bile zor yetiiştim..çok ehlikeyf'tiler canıdanbezdim walla cnm....çerez saatleri varmış ,meyve saatleri varmış herşey onların belirlediği saatte olmalıymış...diz bağlarım çözüldü inan...

ocd'im başarılar cnm...

neslişim sen nasılsın...yeni gelen hem eski hem yeni monticiler hoşgelmişler...ben kaçtım oğlum uyandı..

slm iyi akşamlar

70.5 kiloyum tam tamınaa reglim başladı derken tekrar gitti yani regli olamadım hala

günaydın herkese....
öğrencim geldi-gitti erkenden ...hala uyuşuk uyuşuğum...tam olarak bi dinlenemedim...evi temizlemekle meşgulüm ama bi ordan bi burdan başlıyorum.yarım kalıyor tekrar başlıyorum vs..dip köşe temizlik yapmaya çalışıyorum..ne zaman biter bilmem..ama bacaklarım sızlıyor wallahi...

ocd'im hiç sorma cnm,misafirlerimiz pek bi keyfine düşkünlerdi..az sabretseler zaten her şey sırayla gelecek önlerine ama saatleri varmış beyimizin ve asilzade eşlerinin.biz evde çerez saatini hiç kaçırmayız,öğle yemeğini şu saatte yeriz vs..duyanda sağlıkları için dikkat ettiklerini sanır ama gece yatmadan önce bir kase fındık-badem-ceviz üçlemesi ve kişi başı 3 meyve yemedende yatmıyorlar
tam filmlerdi...sürekli kendilerini övmek ve övdürmek derdinde tam bir sonradan görme ailesiydi cnm...insanı zorla arkalarından konuşturuyorlar tövbe yarabbim,üç aylarda annemin kolu 2-3 gün oynamadı zaten ağrıdan ve göğsü çürüdü iğne yaralarından..oğlum gülüyorlar diye iyice kudurup çığrından çıktı..neye koşacağımı ve üzüleceğimi şaşırdım inan...okul kapansada uzatıp bacaklarımı dinlensem azıcık..ama kesin eşimin sülelesi basar bu seferde...gelin hanım tatile çıktı nasılsa diye...

banum benim reglim kısa aralıklarla gelmeye başladı,sen hiç olamıyorsun..herkesin derdi farklı farklı...kadın olmak ne zor...benimde reglimin gübü hatta saatti bile belliydi ama 3 aydır nolduysa oldu düzen müzen kalmadı...miyom falan mı var acaba...korkuyorum ve gitmek istemiyorum aslında dr'a korkunun ecele faydası yok...yol yakınken gideyim bari...:44:

selam nasılsınız,

valla beni sormayın berbat bi durumdayım tartıda 70 kiloyu gördüm
adet hala olamadım dr ilaç vermişti ilaç bittikten 10 gün içind eolursun dedi
ilacın bittigi gün lekelenme gibi oldu bende oldum diye sevinmiştim hatta sizede yazmıştım
ama okadar kaldı

şimdi dr aradım, eger 10 gün içinde olmazsam ben onu adetten sayıcakmışım :26::26::44::44::44:
şiştikçe şişiyorum
yiyorumda tabii ama 70 i görmek çok üzdü beni bütün özgüvenimi,kendime olan inancımı kaybettim
göbegim midem fırladı, simitleirm kamyon tekeri gibi oldu

şimdi saglık ocagına gidip sorucam insülin direncine bakıyormusunuz diye,
bi test yaptırayım birde ilaç alıcam ödem söktürücü

sonrada araştırıp bi zayıflama hapı alıcam

herkese tünaydın....
okuldan geldim çamaşırları makineye attım,oğlumu doyurdum işlere koyuldum..alt katın tüm camlarını sildim.banyo, wc vs..temizledim..şu duşakabinin su lekesi olmasından bıktım usandım..sözde leke tutmayan camdı

ocd'im pilatese başlamakla çok iyi etmişsin cnm...kadınların yapabileceği en güzel ve verimli spor pilates bence..

banum sakın hap map deme cnm...tv'de haplar yüzünden madur olan,allah korusun hayatını kaybeden bir sürü insan görüyoruz ..ve hapla verilen 3 kilo 6 kg olarak geri dönüyor..ben hapla zayıflayıp sonrasında hep zayıf kalan bir kişi bile görmedim..önceki okulumda biber hapıyla zayıflamaya çalışan bi arkadaş hala midesinden sorun yaşıyor..ne yesem midem yanıyor acıyor midemi sakatladım durduk yere diyor..çay içemez hale gelmişti o dönem...yara olmuş midesinde...teyzem 2 yıl evvel elma krom hapı kullandı ..metabolizması hızlanınca dahada artmıştı iştahı +4 kg olarak hiç -'leri görememe rekoru kırdı..
yani say say bitmez cnm..tv2de göz ucuyla bişeyler gördüm.galiba topikte açılmış bununla ilgili kk'da..9 çeşit otla çok kilo vermiş sanırım birisi..onu yap,şu tavuk diyetini yap biraz..yani ne yaparsan yap ama haptan uzak dur cnm..

sular kesildi üffff... tam duş alacaktım kaldım....gelse duşumu alsam,sonrada pazar gidilecek
aebenim aplam dualarında annemide saydınmı aplam...pataloji sonuçları çıkacak bu hafta

iyi akşamlar hatunlar ...

eşimin dedigine göre yogunlukda onu geçmişim . adam haklı galiba . ne gelen bitiyor neden benim gezmeler .
tek kötü yan kilo aldıgımı resmen hisediyorum .
yürüyüşlere başlıycam bu beni diyetede adepte eder. bu arada 67 kiloyum regl şişkinligide var ama kilo aldıgım bariz giyeceklerimden .

Aebenim sinavlarim yarin basliyor :)) hayirlisi olur insallah.
Nesliham neslihan ben varim bennnn
nasıl geçti ocdim ?.
pes zilim ,çerez saati hemde hasta kadının yanında sizin misafirler tatilemi geldi hasta ziyaretinemi anlamadım ?:44: sen gitmemesen ne olcakdı . bence gitmişyecektin anacında yatıgı yerden kalkmayacakdı kendileri kendileri baksalardı . belkiş utanırladı .. pek fena gördüm kendimi yav ama böyle misafir hakediyor . peki annecinin biopsi oldugundan heberleri yokmuydu ?
slm iyi akşamlar

70.5 kiloyum tam tamınaa reglim başladı derken tekrar gitti yani regli olamadım hala
banum serbestmi bırakdım yemeyi.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…