- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
birde kerata dogsunda sen o zaman gör . zamanında çok dedik sana boş yere üzülme diye dimi.
hamileligin nasıl geçiyor elifim aş ermelerin bitmişdir artık . hala çalışıyormusun pastanede.?
zilim sizin okul ne zaman tatil ?slm kıslar..
aebenim hoşgeldin aplam,allah kabul etsin ibadetini...bizede nasip etsin inşallah..
biz bu akşam döndük evimize,ama tabanlarımın sızısından ölüyorum..misafirler bu sabah gitti..bende okulu aradım tekrar izin aldım((
her gün 4 çeşit yemek,sil,süpür,yıka pakla derken su içmeye fırsatım olmadı ..o derece koşturdum yani...oğluma yaradı bu gezemek..tüm gün bahçenn tadını çıkardı..dedesinin bahçesini duladı ,salıncakta sallandı,çiçekler topladı durdu...ama ben bir hafta kendime gelemiycem sanırırm..valizleri bile açmayı düşünmüyprum yarın..ev desen almış başını gitmiş..nerden başlasam nasıl altından kalkarım bilmiyorum...
geldiğimi haber vereyim diye girdim azıcık..duş aldım uyumaya gidiyor1um..banum merak etmişsin cnm..bende hepinizi çok özledim inanın.ama orda laptobu açmaya fırsat bulamadım...yarın dinlenince girerim yine....görürüşüz..
bende bi aralar bu modda gezdim cürüyüp toprak olacak beden icn niye bu kadar ugrasiyorum diyip saldim kendimi sonucmu sonuc 63 kilodan 74 kiloya cikan koca popolu bir hatuuunnn :)
sanada hayırlı cumalar neslişim . amin .Selam kızlar....
her kese Hayırlı Cumalarrr...Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahh..
Banu ya ne yapacazzz..Bu böyle gitmezz..Bütün motivasyonumu bozuyor bu kilo işi..
Yaz geldi geçen seneki hiçbir pantalonumun düğmesini kapatamıyorum...
Beraber bir şey yapsak mı Banucuğumm..hee ne dersin.?
iyi akşamlar
aben ablam snei görüyorum aşagıda nasılsın?
zilm hoşgeldin sende cnm ay inanmıyorum ya sen o misafirler için mi izin aldın ve 5 gün heder oldun yani?
neslihan sana ne desem bilemedim cnm şimdi bişiy diyip seni yarıyolda bırakırım ben:26::26::26::26:
bend ebir çıkış yolu arıyorum bugün regli oldum sonunda bundan sonra ne olur bilinmez:26::26::26:
iyiyim banum cuma sohbetim vardı bugün ordan geldin az yaprak sardım gelen gidene. ve buraya bakarken birde umre arkadaşım aradı buluşalım diye onla konuşurken dibine tutturmuşum
sonunda halan gelmişgözün aydın .
banum şu diyeti bu diyeti diyene kadar zamana yayıp kısmadan devam etsek sanırım daha etkili olur en azından pat diye kilo almayız.
amanınnn gittimii canımmm dolmalar yoksammm:26::26::26:
he valla geldi halam gözlerim yollard akalmıştı artık
artık bırakmaya niyetim yokk , sanırım stresten gecikti birazz sıkıntılardan kaynaklı
diyet mevzuna gelince valla bende öle kısıtlamaya niyetimm yok abla
sonu kötü oluyor sonra
nasıl geçti ocdim ?.Aebenim sinavlarim yarin basliyor :)) hayirlisi olur insallah.
Nesliham neslihan ben varim bennnn
pes zilim ,çerez saati hemde hasta kadının yanında sizin misafirler tatilemi geldi hasta ziyaretinemi anlamadım ?:44: sen gitmemesen ne olcakdı . bence gitmişyecektin anacında yatıgı yerden kalkmayacakdı kendileri kendileri baksalardı . belkiş utanırladı .slm millet...
iyisinizdir inşallah,ben haşat drumdayım..erken regl oldum bunca yorgunluğun üstüne...2 ayda 3 defa oldum..haftaya perşembeye özel bir dr'dan randevu aldım.reglim bitince gidicem...eşim onun çalıştığı hastaneye gitmemi istemedi:)
çok düzenliydi regl günllerim nedenn böyle oldu anlamadım...:26: içinizde böyle olan varmı?
aebenim cuma günü bitiyor okul aplam,aynı diğer okullar gibi....
banum ben annem biopsi oldu kolunu kıpırdatamıyor diye misafirlerine hiizmet etmeye gittim cnm.yoksa tek başlarına olsa babam anneme gül gibii bakardı hizmetinide görürdü ama misafire babam yetemez diye gittm cnm.benn bile zor yetiiştim..çok ehlikeyf'tiler canıdanbezdim walla cnm....çerez saatleri varmış ,meyve saatleri varmış herşey onların belirlediği saatte olmalıymış...diz bağlarım çözüldü inan...
ocd'im başarılar cnm...
neslişim sen nasılsın...yeni gelen hem eski hem yeni monticiler hoşgelmişler...ben kaçtım oğlum uyandı..
banum serbestmi bırakdım yemeyi.:44:slm iyi akşamlar
70.5 kiloyum tam tamınaa reglim başladı derken tekrar gitti yani regli olamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?