ergehcim . canım baskül degişmesede kilo veriyorsun yani yagları eriyor daha ne olsun . bel çevresinin incelmesi buna delil canım arkadaşının kilo veriminde hepsi kilo deyildir birazı sudur .aeben abla bişi sorcam ben tam 15 gündür monti yapıyorum üstelik spor da yapıyorum fiziksel olarak belimde falan bi incelme var ama tartıda 100 gr bile verememişim neden oldu ki böyle bişi yaa bi akrabamız da anlattım aynı anda başladık kız nerdeyse 2,5-3 kilo verdi ben hiççok dikkat ettim 1 kere bile kaçamak yapmadım ( bu arada bende insülin direnci ve hipoglisemi çıktı onlarla ilgisi olabilir mi?? )
bi de şey sorcaktım keten tohumu yiyebiliyo muyduk??
banum şeker dengesizligin ve kiloNdaki artış bu regl düzensizligin önemli sebebi canım . monti yapmasanda şeker dengene DİKKAT ET .selam nasılsınız?
ben patlamak üzereyim ne düzgün yemek yiyorum nede su içiyorum
kahvaltı adam gibi yemeyi unuttum
bu arada reglim hala olmadı ilaç kullanıyorum bitince 10 gün içinde olurmuşum sanırım
2 yıl sonund ailk kez düzenim bozuldu ve civanperçemi aldım içiyorum yine
neslihancım mrb cnm bende ne yapsam ne diyeti yapsam derdindeyim aynen snein gibi
AMİN .ablişkom rabbim kabul etsin inşallah umre ziyaretini, dualarını, ibadetlerini. bizlere de dua ettin di mi ?
AMİN .
etmemmi elifim özelikle enişte için ettim .bebiş için kalbi nasıl yumşadı ise başka senin arzu ettikjleri içinde yumşasın diye adını anarak ettim inşallah kabur buyrulur .
Allah razı olsun ablam. bebek istemeyen adam beni o kadar şok ediyo ki hamile kaldığımdan berihem hamileliğim konusunda hem bebek konusunda çok hassas bi de istese nolcakmış bilmem
Aebenim haftasonu sinavim var 4 dersim kaldi artik mezun olayim diyorum calisiyorum ama cocukla ne fayda ikide bir anne anne anne oyun oynamak disari cikmak istiyor.birde ilgilenmedigim icin hircimlasti sipam :) allahin izniule gecip mezun olurum insallah.aebenim benim icin nasil dua ettin de bakem
ahh aben ablam şeker dengesi filan hiç bişiy kaladki
zatenn regli olama sebebimde cidden şeker dengemi yitimiş olmamm
son 3 aydır zar zor oluyorum
banum bizim NORMAL olmamız için monti tarzı beslenmemiz şart.
saglık olsun bakalım .bende hiç hareket yok diyet adına . . cici kilolarımla başbaşayım . hiç diyet fikrimde yok kötüsüde buyiyip içip geziyom . sonra kim vercekse bu kiloları
bugünde dedimya bizim sorunuzmuz bu aslında hayatımıza yaymamak sık sonra tozut . ne zaman adam gibi normal beslenmeyi hayatımıza sokar ve uygluarsak işte o zaman kilo sorunuzmuz olmayacak
belkide eskisi kadar takmıyorum kiloyu. sanırım bu yüzden serbers bıraktım galiba .toprgın altına girimce kiloluda aynı zayıfıda .ama saglık ve nefis terbiyesi önemli
banum bizim NORMAL olmamız için monti tarzı beslenmemiz şart.
saglık olsun bakalım .bende hiç hareket yok diyet adına . . cici kilolarımla başbaşayım . hiç diyet fikrimde yok kötüsüde buyiyip içip geziyom . sonra kim vercekse bu kiloları
bugünde dedimya bizim sorunuzmuz bu aslında hayatımıza yaymamak sık sonra tozut . ne zaman adam gibi normal beslenmeyi hayatımıza sokar ve uygluarsak işte o zaman kilo sorunuzmuz olmayacak
belkide eskisi kadar takmıyorum kiloyu. sanırım bu yüzden serbers bıraktım galiba .toprgın altına girimce kiloluda aynı zayıfıda .ama saglık ve nefis terbiyesi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?