aben abla nasılsın hoşgeldin.
Bende sana bişiy sormak için msj atıcakım yogurdu
yemeklerin yanında yemek mi daha faydalı yok
arada mı?
Ben monti yapmıyorum ama ona benzer besleniyorum
mesela sabah yiyorum ekmegi, öglen protein salata , yogurt
akşamda sebze yogurt gibi ne farkı var dersen arada yasaklı meyvelerden filan yiyorum
:26::26::26:
demir eksikligin yoksa banum her ikisindede yiyebilirsin .
Eger öyle soruu olan varsa yemekle deyilde arlarda yemeye çalışsın . Yogurt demir emilimini biraz engeliyor . Yag emiliminide engeliyor .
valla iyice çıkmaza giridm bu diyet konusunda
ara yapmalımıyım? Yapmamalımıyım?
Bi kara veremedim onumu yesem şunu mu yesem acemilere döndüm
tek iyi bir şey var her sabah 1 saat yürüyorum
banum hiç bişi yapmamakdansa bir yol seç ve uygula . Seni sıkmayan . Eger ara yapmamak sorun olmuyorsa yapma .
Hatta normal bir liste dene .belli bir kl. Olan .. Bizim sorunumuz listeler yada diyetler deyil banum uzun soluklu yapmamak ...
Bir arkadaşım var az metti ve dr. Bverdigi normal 1800 cl bir diyet yapıyor .ama azimle . Ve 1 ayda okadar fart etmişki şaşırdım ..
Sen yada ben en son ne zaman 1 ay düzenli diyet yaptık .?????????????????????? Da sonuç almadık ??????????????????
ecrinn malesef cnm bi saldım pir saldım kendimi
beceremiyoruma rtık diyeti(
zilimm
cnm eşimle çıktıgımızda malesef bebelerde oluyor ama kv geliyor yakında ona bırakıp
çıkarımmm geldiginde bu kadar oldu bundan sonrada kullanırım sanırım
ecrinn malesef cnm bi saldım pir saldım kendimi
beceremiyoruma rtık diyeti(
zilimm
cnm eşimle çıktıgımızda malesef bebelerde oluyor ama kv geliyor yakında ona bırakıp
çıkarımmm geldiginde bu kadar oldu bundan sonrada kullanırım sanırım
HAYIRLI GÜNLER ....
banuşum güle güle kullan canım kazasız belasız inşallah ..
zilim yaprakları haşlıyorsun sızak sıcak tencereden hemen kavonozlara bastıra bastıra dolduruyorsun zatten suyu kalmıyor . ama az miktarda oluyor . extra suya ihtiyap yok ben azda tuz koydum tatdı olsun diye . konserve oldu yani. bu hafta biraz daha alayım . 2 kilo almıltım 3 büyük kavonoz oldu yani 1 kovanoz 1 sarımlık yapragı aldı
ecrin hoşgeldin canım yoksun çokdandır özlüyoruz .. nasılsın ?
zilim bebeler evde canım pc bana pak kalmıyor .. birde birkaç gündür niyetliydim bol bol yattımbirde akşam üstlari perdecileri dolaştım . salaonumun tülleri 5 senelik olmasına ragmen çürüdü diger perdelerle birlikde yaprırmıştım ama o çürüdü . birde yatak odasının perdelerini yeniliycekdim .onlara bakıyorum . birde ev işleri var bu sene boya ,kagıt , döşemeler degişecek . vs derken ön araşırmalarını yapıyorum .
zilimm bizde taşınırken ne yapıcaz bilmiyorum gönül sıfırlamak istiyor ama
neye gücümüz yetecek bakalım. zebra perdede ne oliyy?
bend ebütün perdelerimi degiştircem bu bi gerçek ve mutfagı stor perde yaptırcam çünkü
lavobo hemen camın önünde
banum mutfak için zebra öneririm özelikle lavabo üstüyse penceren . ben geçen sene yaptırdım mutfagı yeniledigimde . güzel oldu . zilim sanada tavsiye ederim . balkon içinde güneş kesmek için storlar şart.
banum nete yaz zebra diye çıkar storun biraz daha degişigi .
ecrinim canım pikolu olunca dahada zor . allah kolaylık versin. ama iyi yanından bak en azından kilo artışın yok
zilim b en hiç o linklare bakmam yav sena baktım dikkatimi çekti hadi yazayım dedim . kocasıyla her tarşıp sorunu olan boşanşa amanınnndedigim gibi ben hemcinslarima bazan çokkk kızıyorum
erkeklerin bir odun oldugunu biliyorum ama onları yontup kurdan yapmakda elimizde .özelikle gençler hep kendi dedihim olsun hayat toz pembe olsun diyor . küçük bir anlaşmazlıklada inatlaşma başlıyor . sonrası muamma işte . neyse bu onuda yzacak şey çok ama zaman yok ve yeri deyil . birde görüdüm hep bişi var kadın olsun erkek olsun komuşmak deyilde hep kürküne küsmeyi ve beklenti içine girmeyi öne alıyor . ödün vermek ve kendini karşısındakinin yerine koymak yok ...
banum mutfak için zebra öneririm özelikle lavabo üstüyse penceren . ben geçen sene yaptırdım mutfagı yeniledigimde . güzel oldu . zilim sanada tavsiye ederim . balkon içinde güneş kesmek için storlar şart.
banum nete yaz zebra diye çıkar storun biraz daha degişigi .
ecrinim canım pikolu olunca dahada zor . allah kolaylık versin. ama iyi yanından bak en azından kilo artışın yok
zilim b en hiç o linklare bakmam yav sena baktım dikkatimi çekti hadi yazayım dedim . kocasıyla her tarşıp sorunu olan boşanşa amanınnndedigim gibi ben hemcinslarima bazan çokkk kızıyorum
erkeklerin bir odun oldugunu biliyorum ama onları yontup kurdan yapmakda elimizde .özelikle gençler hep kendi dedihim olsun hayat toz pembe olsun diyor . küçük bir anlaşmazlıklada inatlaşma başlıyor . sonrası muamma işte . neyse bu onuda yzacak şey çok ama zaman yok ve yeri deyil . birde görüdüm hep bişi var kadın olsun erkek olsun komuşmak deyilde hep kürküne küsmeyi ve beklenti içine girmeyi öne alıyor . ödün vermek ve kendini karşısındakinin yerine koymak yok ...
biliyorum nazlımmerhaba ablacığım ve kızlar nasılsınız . ben şanslıyım perde konusunda eşim bu işi yapıyor . bende daha karar vermedim yeni ev için yapacaklarıma . ALLAH kısmet ederse haziran sonuna kadar taşınıyorum bende . konuyu bilmiyorum ama biz eşimle öyle durumlarda hiç küsmüyoruz onun yerine oturup konuşmayı tercih ediyoruz artık . hamdolsun böyle herşey yolunda gidiyor .
zilim anacın inşallah iyi olacak canım . güle güle gitgel .özliycez seni.içtim çayı kahveyi yine uyku yok
aebenim bende burdan başka bi yere baktığım pek yok,genelde çocukla ilgili bir başlık görürüsem bakarım ama bu sabah işim gücüm olmayınca ana sayfada yan tarafta ne başlık gördüysem tıkladım okudum.yorum yapmadan duramadım..
yeni nesil gerçten çok tahammülsüz ve dediğin gibi yontmaya çalışmak yerine hemen tak sepeti koluna herkes kendi yoluna deyiveriyorlar.yada erkeği şımarta şımarta tepesine bindiriyor sonrada indiremiyor mu nedir...
seninde söylediğin gibi boşamaya kalksa herkes boşanır,evlilik gerçekten zor zanaat ama idareyi bildikten sonra bi şekilde yürüyor işte...
nazlım bu konuda ne şanslısın valla sıkıldıkça değiştir gitsin perdeleri...benim eşim iyiki mobilyacı değil walla batırırdım adamı..çok çabuk sıkılıyorum ben herşeyden.ve çok kolay atıyorum.
bu sabah eşimin dolabını toparladım,bazı şeyleri bir kere giymiş yumaklayıp tıkmış dolaba,en sinir olduğum şeydir..bir kerede giyilse yumak yapmaktansa at yıkansın ütülensin sonra kaldıralım koyalım yerine..eline nesi geçtiyse attım..pijama,gömlek kazak,kapri,şort allah ne verdiyse tıktım çöpe..kalanlarıda katladım düzenledim..işten gelince teşekkür ettiattıklarımı bilmiyor tabiisi..2 haftadır dolabını düzenle diye söylüyorum.ellememi istemedi ,ben yaparım dedi durdu ama icraat yok..3-4 sene evvelde böyle bi temizlk yapmıştım kendilerine ve giyecek şeyi kalmamıştı nerdeyse..yine öyle olacak korkusuyla yapma dedi ama kendide yapmayınca olan oldu bu sabah...
bazen eşimin kıayfet mağazası olsun isterdim diyorum,yazın benim dışarıda çok işim oluyor(düğün,organizasyon,özel gece davetleri vs..9kıayfet sıkıntısı çekiyorum.gece kıyafeti tarzı şeyler özellikle.öyle bi mağazası olsa da iyi olurmuş...
ama eşim kendi işi hariç sattığı şeyde kullanılacak şey değil..(allah kullandırtmasın)protez el-kol-bacak-boyunluk vs..
banum kesinlikle zebra yaptır mutfağına çok hoş duruyorlar..özellikle ital dedikleri katlı gibi duranları var onlardan al derim ben..
bakırköy pazarında bile satılıyormuş burda arkadaşlar almışlar 100 yada 120 tl'ye sanırım..ama çok hoş duruyor.hem güneşlik hem perde yani...desenlisi renklisi her türlüsüde var..mutfağına uyan bir çeşit vardır mutlaka...
kıslar bu arada ben pazartesiden sonra bir hafta kadar olamıycam sanırım.annem ameliyat olacak oraya gideceğim...haber veriim dedim..
tekrar iyi geceler .
zilim sana bir sorum var eşin medikal işiylede ugrasşıyor .benim büyük kızda ve sanırım küçüklerde aynı sorunu yaşıycaz el terlemesi var . ilaç kulanınca geçiyor ama sonra tekrar başlıyor ameliyatıda düşünmüyoruz .. bir cihaz varmış ,( İyontoforez) elektrik akımı gibi bişi . canım eşine bir sorarmısın fiyatı ve kulanımı hakkında eve almayı düşünüyorum .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?