Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı günler

öznurum niye deli diyim yav hepimiz bazan tırlatıyoruz

banum proya başlamdan önce w.w. oku canım ma bugün yazdıklarımızıda oku sonuç okadar iç acıcı deyil . ben bugün bırakdım artık

ama ama ama nedennnnn:26::26::26::26::26::26:
dün biraz okudum montig abla 4 kilo almış sanırım birden

ama ama ama nedennnnn:26::26::26::26::26::26:
dün biraz okudum montig abla 4 kilo almış sanırım birden

aslında nasrettin hocanın bir fıkrası var var banum bilirsin mutlaka .. kazanın dogurduguna inenanırız ama öldügüne inanmayız bir türlü
montig ablam 5 günde 4 kilo verdi inandık 2 günde 4 kilo aldı inanamadık
birazı geri gitti ama banum ..
banuşum montig ablam ve ben tavugu mecburi ara verdik oda agır karbonlarla . ben yaprak baklava yedim ablam dogum günüydü pasta vs . oyüzden çabuk geri geldi . sonradan devam etigimizde ise birazı gitti . sonuçda 1.2. kilo verdik say .. tabi ilerleyen günlerde karbondan geri çıkmassa.. ha birde ben tam olarak yapmadım tavugu .genelde pro agırlıklı oldu ..
sana tavsiyem sabah ekmekli kahvaltı yap diger ögünlerdede tavuk salata yogurt şeklinde. daha kalıcı sonuç alırsın .

Son düzenleme:

c.perçemini bilemıyorum ama hayıt çok etkılı reglın gunu gunune olur saat gibi :)) 1 çay kaşıgı hayıt tohumunu 1 bardak kaynamış suda demleyıp 3..4 dk sonra içiyosun 1 bardak sabah 1 bardak akşam

hım bilir kişii konuştu yine
senin tavsiyelerin benim için çok degerli ablaaaa öyle yapauyım bende ozaman hem karbon yediigmde bir kısmı geri gelmemiiş olur
yumurta yiycme mi peki sabah?

günaydın .. hayırlı cumalarr
dışarı çıcam işllerim var bakmadan gitmeyim dedim .
ya banum yumurta..
montig ablamın 2 kilosu tekrar gitmiş banum dün öyle okumuştum

Son düzenleme:
ozaman sabahları 2 dlm ekmek
hatta uno denge alayım ben yumurta ve peynirli kahvaltı yaıp öglen ve akşam protein alıyoruz ben
zaten cuömaya kadar yapıcam abla bi ark beraber yapıcaz reglide olmadım yine
kalın duruyorum şiştim en azından 64-65 i görürüm belkim

ha bu arada bugünd elapa yapıyorum ben

günaydın millet...
yaz nezlesi çekmek ne zormuş:2::2::2: sesim zaten kısıktı,üzerine birde burun akıntısı,öksürük vs.. tuz biber oldu...nefes alamaz hale geldim.bünyede zayıf düştü sanırım,kolay toparlanamıyorum...:2:

banum çocuksuz gezmek süpppper bişiy cnm,eşim eve gelebilse oğlumu anneme bırakıp azıcık bende çıkıcam çok ihtiyacım var çok bunaldım ama eşim 2'şer günlük seminerlerde.toplamda 12 gün evde olmayacak bu gün daha 8.gün...

aebenim annem gayet iyi aplam.duruma alıştı sayılır...dünde eşimin çalıştığı hastaneye kontrole gittik,arada bi göğüsten su çekiyorlar içeride biriken suyu..o zaman daha rahatlıyor kolu falanda...

çamaşır ve bulaşık makineleri boşalacak beni beklerler...offf...keşke aebenimin kısları gibi kocaman kıslarım olsaydı..azıcık dinlendirirlerdi beni,ama oğluşlar dağıtmaktan başka bişey yapmıyorlar yaaaa

hayırlıgünler olsun
zilim geçmiş olsun canım artık toparlan yav sana her mesajda geçmiş olsun demek istemiyorum artık .

banuşum benim kilo bu sabahda artmış . yani ben bu tavukdan bişi anlamadım verdim geri geldi . 1 kilo kaldı onuda gheri alırsam

günaydın
neden öle oldu abla acaba ya agır karbonlar mı tükettin?
diycem ama sen dikkat etmişsindir. yani bir kısmı geri gelebilir ama hepsinin gelmesi kötü olmuş meyve filan yediginde mi geldi?

ne yapcma ben şimdi yaww bende ne güzel regli bitsin 5 günlük bi atak yapayım demiştim

banum sen dene ben düzgün yapamadım yani tam tavık yemedim ben hemde hiç hş yemedim ... dün ekmek yemedim ama mırsır ve meyve yedim .
beni baz alma bak montig ablam ve arkadaşı 2 kiloda sabitler henüz onlar ekemke yemesedelerde bakliyor yiyor ablam .. henüz tüm verdiklerimi almadım banum 67 küsürlerdeydim .
kaç gündürde 65 küsürdüm yani bugünki kilo geçiçi olabilir moraslini baozma sabah 1 dl ekmekle yumurtalı yap kahvaltını diger ögünlerdede tavık salaya yap mutlaka gider . sen benden düzgün yaparsın bu diyeti.

zilimmmm
valla aben ablamın dedigi gibi toplan artıkın yawww kızıcam bende sana heeee
çocuksuz gezmek gibisi varmı yaa, geçen dogum günümd eeşimle yemege gittik kv bıraktık çocukları
ama hep bişiyler eksik kalıyor süt koymuştum çantaya içmemişlerr içmiycez dmeişler babanneside aman gönlünü edeyimd eiçsin diycek tipte biri degil
ya bırakmıycam yada önlemimi alıcam sıkı sıkı tembihliycem
ama oda hoşuma gitmiyor sanki ona güvenmiyormuşum gibi oluyor bu kez

birde kv annesine bakıyor bir kaç ay bakıcak ananee azaymıır hastası (yanlış yazmış olabiliriim)
hatta artık onud ageçmiş kişilik bozukluguna dönmüş sürekli kendi kendine konuşuyor,
çocukları sıkıştırıyor çok ta gitmek istemiyorum o yüzden.

reglimm bitsin öyle başlayım diyorum ablaa
çünkü haftaya bir gün anneme gidicem orda yapamam
dönüşte yaparımm ama deniycem bir kaç gün dedigin gibi ekmek yiyerek

acaba bu diyeti yaparken barbükü sosu kullansak ne olur?
içind eşeker var ama onunda hoşuma gidiyor tavukta çekilmez hale gelmiyor hem sosla

iyi pazarlar
banum dün birkaç dügün vardı orda baya yememe ragmen birazinmiş kilom demekki dünki dedigim gibi geçiçiymiş .

dün senin tartı günündü ne durumdasın .?

abla ben dün tartılmadım çünkü
hem reglim başladı dün, hemde 3 gün wc ye çıkmadım birde bol kaçamaklı bir hafta geçirdim
bu sebepten tartılmadım çıkan sonuç pek hoş olmazdı çünkü

bazan sabrını çok takdir ediyorum banum . ben duramam

bazan sabrını çok takdir ediyorum banum . ben duramam

çıkacak sonuç beni hüsrana ugratacaktı abla biliyorum o sebepten tartılmadım
bu hafta hem reglim biter aldıgım kalorilerede dikkat ederim.
sporda yaparsamm allah kerim zaten haftayda pro yapıcamm.

banum güzelim sen kl anlıyorsun ..
kl hesabı yaparkken nasıl hesap yapıyorsunuz ? yani benim kilo vermek için kaç kl ihtiyacım var onu nasıl hesaplıyorsunuz . vede yaoptıgınız sporları bu kl çıkarıpmmı günlük ayarlıyorsunuz *
aslında montiyla kl. hesabını bir yapacaksın ne güzel olur dimi??

Son düzenleme:

ben kk dan hesapladım abla k.sepeti fazla çıkartıyor ben
yaptıgım sporu düşmüyorum kaloriden spor yaparsam 1100-1200 almaya özen gösteriyorum
yapmazsam 1000 kalori alıyorum günlük

monti ile birleştirilebilir tabiki ben öle yaptım 3 hafta 2.100 verdim aslında
bakalım regli sonrası ne çıkıcak ha bride kalori hesabıyla verilen kilollar kolay gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…