banum proya başlamdan önce w.w. oku canım ma bugün yazdıklarımızıda oku sonuç okadar iç acıcı deyil . ben bugün bırakdım artıkkızlar tekrardan tşk ederimm....
bebleri attık eşimle kv ye dışarı çıktık eskisi gibi gezdik dolandık biraz sonra bebeleir aldık eve geldik
aben abla karar veridm yapıcam bunu tatile gitmeden yapayım biraz sanırım bi 15 gün yapsam
birazınna kurtulurum kilonun digerleirnde oldugu gibi karbon ve tatlıya abanmam bitince diyet
w.w linkini okuyumm madem öyle diyorusn
,
hayırlı günler
öznurum niye deli diyim yav hepimiz bazan tırlatıyoruz
banum proya başlamdan önce w.w. oku canım ma bugün yazdıklarımızıda oku sonuç okadar iç acıcı deyil . ben bugün bırakdım artık
ama ama ama nedennnnn:26::26::26::26::26::26:
dün biraz okudum montig abla 4 kilo almış sanırım birden
kujum günaydın cnm bende geçen hayıt veya civanperçemi içicem artık hergün 1 fincan
rsike atmamak için regli mi dün olmam gerekiyordu geçen ay 26 gün cegikti bkalım
bu kez ne kadar gecicek ama başladım c.perçemi iççmeye içine birazda hayıt alayım dışarı çıkınca
aslında nasrettin hocanın bir fıkrası var var banum bilirsin mutlaka .. kazanın dogurduguna inenanırız ama öldügüne inanmayız bir türlü
montig ablam 5 günde 4 kilo verdi inandık 2 günde 4 kilo aldı inanamadık
birazı geri gitti ama banum ..
banuşum montig ablam ve ben tavugu mecburi ara verdik oda agır karbonlarla . ben yaprak baklava yedim ablam dogum günüydü pasta vs . oyüzden çabuk geri geldi . sonradan devam etigimizde ise birazı gitti . sonuçda 1.2. kilo verdik say .. tabi ilerleyen günlerde karbondan geri çıkmassa.. ha birde ben tam olarak yapmadım tavugu .genelde pro agırlıklı oldu ..
sana tavsiyem sabah ekmekli kahvaltı yap diger ögünlerdede tavuk salata yogurt şeklinde.daha kalıcı sonuç alırsın .
günaydın
neden öle oldu abla acaba ya agır karbonlar mı tükettin?
diycem ama sen dikkat etmişsindir. yani bir kısmı geri gelebilir ama hepsinin gelmesi kötü olmuş meyve filan yediginde mi geldi?
ne yapcma ben şimdi yaww bende ne güzel regli bitsin 5 günlük bi atak yapayım demiştim
banum sen dene ben düzgün yapamadım yani tam tavık yemedim ben hemde hiç hş yemedim ... dün ekmek yemedim ama mırsır ve meyve yedim .
beni baz alma bak montig ablam ve arkadaşı 2 kiloda sabitler henüz onlar ekemke yemesedelerde bakliyor yiyor ablam .. henüz tüm verdiklerimi almadım banum 67 küsürlerdeydim .
kaç gündürde 65 küsürdüm yani bugünki kilo geçiçi olabilir moraslini baozma sabah 1 dl ekmekle yumurtalı yap kahvaltını diger ögünlerdede tavık salaya yap mutlaka gider . sen benden düzgün yaparsın bu diyeti.
bazan sabrını çok takdir ediyorum banum . ben duramam
banum güzelim sen kl anlıyorsun ..
kl hesabı yaparkken nasıl hesap yapıyorsunuz ? yani benim kilo vermek için kaç kl ihtiyacım var onu nasıl hesaplıyorsunuz . vede yaoptıgınız sporları bu kl çıkarıpmmı günlük ayarlıyorsunuz *
aslında montiyla kl. hesabını bir yapacaksın ne güzel olur dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?