hoşgeldin neslişim .Selam kızlarr...
Herkesciikler iyidir umarım..
Hep aklımdasınız..:)
Bende iyi olacağım inş..
Off monti yada diyet yapmam lazım ama bir başlayamıyorum..
Aeben ablam sabır için yapmam gereken birşey biliyor musun..
Hani böyle zikir yada dua gibi..Annemlerin cemaatinden hocası
teheccü namazına kalkıp bol bol dua etmemi söylemiş..En iyi öyle sabredip rahatlarmışım..
Seninde bildiğin birşey varmı abla?
Bu arada 19.yılınız kutlu olsun aeben ablacım..nice nice 19 yıllara inşş..
Banucum sen nasılsın..Rabbim sanada çıkış yolu göstersin inşş..
Zilim senide öpüyorum..
hoşgeldin neslişim .
iyi dileklerin için teşekür ederim Allah razı olsun.
neden bukasxdar uzak kalıyorsunuz burdan anlamıyorum kızıyorum bazan ..
soruna gelince neslihanım . bunlar özel şeyler herkesin kendine özgü . fakat senin bu sammimi soruna ancak samimiyetle cevap verebilirim ..
şu yaşıma dek başıma gelmiş her türlü sorun tabi rabbımında izniyle şu 3 kelimeyle hayırlara erdi.
''teslimiyet , göz yaşı ve dua''
önce teslimiyet lazımdır ama bu sözde deyil neslişim . hayırında ,şerinde ondan geldigini bilmek . ve tüm olaylarda sadecece ama sadece ona sıgınmak . rabbım sana bırakıyorum diyip boynun egip sabıra dalmak ..
bir yandanda yanaklarına ve gönlüne akan göz yaşı ve dua ve yine teslimiyet yine teslimiyet...................
..tabiki gecenin ıssızlıgında rabıbımı bulmak daha kolay .ama o bize şah damarımızdan daha yakın deyilmi ?
neslihanım Rabbım elbet gönlüyün muradını sanada tattıracak . ama sen, sana düşeni yap ve sadece teslimiyetle beklebak sana sabırla demiyorum teslimiyetle diyorum
bu teslimiyet konusunu bi düşün istersen .bence sabrın bunda gizli.
hz. mevlananın bir sözü vardır .'' hamdım ,piştim ,yandım '' yandıkdan sonra diyilmidir yeşermek ,canlanmak ?
rabbım sana hayırlı olan tüm dualarını kabul eylesin inşallah
birde abla nasihatı . hayat bir agaçsa onca meyvesi olan . neden hep tek bir meyveye göz dikiyorsun neslişim .???????????????? diger meyvelerin tadını çıkarmak yerine .
bilki o ağaç senin elbet tüm meyvelerini yiyeceksin :)
cok güzel yazmissin ablam su sözünü caldim :)hoşgeldin neslişim .
iyi dileklerin için teşekür ederim Allah razı olsun.
neden bukasxdar uzak kalıyorsunuz burdan anlamıyorum kızıyorum bazan ..
soruna gelince neslihanım . bunlar özel şeyler herkesin kendine özgü . fakat senin bu sammimi soruna ancak samimiyetle cevap verebilirim ..
şu yaşıma dek başıma gelmiş her türlü sorun tabi rabbımında izniyle şu 3 kelimeyle hayırlara erdi.
''teslimiyet , göz yaşı ve dua''
önce teslimiyet lazımdır ama bu sözde deyil neslişim . hayırında ,şerinde ondan geldigini bilmek . ve tüm olaylarda sadecece ama sadece ona sıgınmak . rabbım sana bırakıyorum diyip boynun egip sabıra dalmak ..
bir yandanda yanaklarına ve gönlüne akan göz yaşı ve dua ve yine teslimiyet yine teslimiyet...................
..tabiki gecenin ıssızlıgında rabıbımı bulmak daha kolay .ama o bize şah damarımızdan daha yakın deyilmi ?
neslihanım Rabbım elbet gönlüyün muradını sanada tattıracak . ama sen, sana düşeni yap ve sadece teslimiyetle beklebak sana sabırla demiyorum teslimiyetle diyorum
bu teslimiyet konusunu bi düşün istersen .bence sabrın bunda gizli.
hz. mevlananın bir sözü vardır .'' hamdım ,piştim ,yandım '' yandıkdan sonra diyilmidir yeşermek ,canlanmak ?
rabbım sana hayırlı olan tüm dualarını kabul eylesin inşallah
birde abla nasihatı . hayat bir agaçsa onca meyvesi olan . neden hep tek bir meyveye göz dikiyorsun neslişim .???????????????? diger meyvelerin tadını çıkarmak yerine .
bilki o ağaç senin elbet tüm meyvelerini yiyeceksin :)
rabbım gönlüne göre versin banuşumablaa tanıdıgımız bir kaç kişi var bakalımm onların sayesinde iş bulabiliriz diye düşünüyorum
sekreterlik ön muhasebe gibi, bi kaç muhasebe prog biliyorum zatennn
ha birde ekime erteledikk bu kreş işini ve iş aram a işini çünkü ancak kendimize gelcez gibi.
neslihancım
allah gönklündeki muradını versin cnm , aben ablam haklı bak bol dua et ve başka şeyleirn keyfini çıkarmaya bak
allah sanaa verecektirrr dilegini inşşş..
bugün bi ark haber aldım abisinin eşi boşanmak istiyormuş sebepte ben neden iyi yaşamıyorum, giinemiyorum
gezemiyorum ben zenginlk istiyorum kalitesli giyinmek istiyorum vs demiş çocugunu alıp gitmiş babasının evineee
şok oldummmm allahım insanlık evlilikler nereye gidiyor yaa(((
daha dün oturudk eşimle konuştuk eşim eeşyaların bir kısmı kalıcak mecbur diyince, jhepsi kalsın zmanla yenileriz sıkıntı degil canımız sagolsun dedimm. olması gerekken buu bence yaa:26::26::26::26:
bravo beetleHoşbulduk. Teşekkür ederim ilginiz için. Bugünkü menümü yazayım. Ama önce sabah tartıldım 1 kg cik gitmiş nasıl olduysa anlamadım.64 tüm 63 çıktım. Şişlik gitti galiba.
Kahvaltı: 3 dilim tam buğday ekmeği (ligth), yağsız peynir, şekersiz çay, domates, salatalık zeytin, biber.
Öğle: semiz otu yemeği 1 tabak yanında yoğurt. öğleden sonra dayanamadım 1 armut yedim ama 2 saat sonra.
Akşam: Haşlanmış 2 adet yumurta, şekersiz çay, 3-4 kaşık yoğurt. Saat 10 gibi de tuzsuz leblebi atıştırdım.
Annem börek yaptık ki bayılırım böreğe ama 1 dilim bile yemedim :)
günaydınnnn öncelikle herkese Hayırlı Cuma'lar..Rabbim Herkesin gönlüne göre hayırlısını versin...
Öncelikle çok teşekkrü ederim aeben ablacım..
Umarım beni yanlış anlamamışsındır..
Bunların hepsini yapıyorum..Secdede ağlamak dua etmek kadar huzur veren birşey yok zaten..
Şükürler olsun ki huzuru bulacağımız bir secdemiz var ona giden en yakın yol....
SAnırım ben yanlış sordum..
Benim çevreme karşı sabrım yok..
İşyerindekilere karşı..İnsanlara karşı..
Çok soru soruyorlar ve ben cevap vermek istemiyorum.
Hep sabır çekiyorum..İşe gelirken bile huzurum kalmadı..
İşle ilgilide aksilikler var tabi..Birde kiloda eklenince bu bedene ben benden çıktım tabi..
Sıkıntılarım bu yönde..
Ama dediğin gibi yapacağım daha çok daha çok dua edeceğimm..
Allah Senden razı olsun..Teslimiyet ve tevekkül ile inşallah aşacağım bunları..
Bazen düşünüyorum böyle etrafıma bakıyorum gerçekten hiç derdi olmayan insanlar var ama onlar bir kere bile secdeye gitmiş yada dua etmiş insanlar değil..Diyorum ki demekki Rabbim dua etmelerini istemiyor ve haYattan ne isterlerse alabiliyorlar..
Acaba yanlış mı düşünüyorum..Yanlış düşünüyorsam(
Yada ben birşeyleri eksik yapıyorum.
İnşallah herşey dahada güzel olacak..
Seninle konuşmak iyi geldi bana..Birde bir site var bir ablanın bloğu öyle güzel şeyler yazıyor ki ..Bana Kulluğumu hatırlatıyor:)
Annem bu konuda çok büyük bir dayanağım ama okumak insana daha çok motive ediyor..Öyle değilmidir zaten.
Böyle işte..
Bugün montiye başladım ufaktan:))
biraz sabır kıslar . 13 sena eşimin bekarlık kanepelerinde idare ettim . ama şimdi kendim dekore edebiliyorum evimi. sabrın sonu selamettir . ha şunuda diyim varlıgıda yokluguda görmüş biri olarak insanın hayatında bişi degişmiyor . bu tür şeyleri saplantı haline getirmemek zamana bırakmak lazım . sonuçda eşya agız tadı ve huzur sebebebi deyilBanucum sağol inşş herşey güzel olacak..
Canım çok üzüldüm nasıl insanlar var yarabbim yaa..
Bizde biliyor musunuz bilmiyorum ama ev taksidi ödüyoruz.
VE İNAN eşyanın hiç önemi yok..
Biz eve girdik onu alırız bunu alırız dedik tabii bir türlü denkleştrp yapamadık..
İnşallah 16 ay taksidimiz kaldı bitince önce koltuklarımı değiştireceğim yayları batıyor artık valla:))
Birde güneşliklerimi onlarda iyice erimiş:))
Ama biz eşimle mutluyuz ya gersi boş)
maşallah kıslar darısı başıma yav ben 2 gün önce 67 dim tekrar 68 olmuşumgnydin bilsyar yok bugun telden giriyorum
sirf sana kilomu bildirmek icun girdim abla kilom 64.5
gecen hafta 66.8 di
bende 74.7 olmusum basladigimda gecen hafta persembe 77.7 ydim :)
yok henüz banum bekliyorum . okiş fıstıgım lazımolursa ararımkargon geldimi abla ben bugun giremeybilirim arasin beni grrek gororsen
maşallah kıslar darısı başıma yav ben 2 gün önce 67 dim tekrar 68 olmuşum
mumum neler yiyorsun yani senin bünyenin nelere ihtiyacı varmış?
cok güzel yazmissin ablam su sözünü caldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?