bu sadece sana özel tabi mumum .kisaca anlatmam gerekirse
en basta inek sütü ve mamülleri yok peynir olarak koyun ve keci yogurtda ayni sekilde ya koyun ya soya
sonra günlük
275gr protein
355 gr sebze
2 porsiyon meyve
75 gr cavdar ekmegi
2.750 ml su( kilo basina 35 ml)
haftada en az 2 en fazla 6 yumurta
ögünlerin arasi en az 5 saat
yemege baslarken önce proteinden baslaniyor
9dan sonra bisey yemek yok
her ögünde degisik protein gurubu yenicek mesela sabah peynir yedin öglene yine peynir yok misal tavuk var aksama yine tavuk yok ya et ya balik bunun gibi
SIKI dönemde yemekelr yagsiz ama ürünler light degil.
14 günden sonra 3 kasik yag ekleniyor idela kiloya kadar
koruma döneminde 9 kural devam ediyor ite yemekelr arasi 5saat önce proteinden baslamak ,böyle iste :)
him bide sebzelerimde ,msela salatalik domates yok neler var aklimd aolan kadariyla
kabak,havuc,beyaz lahana,enginar,kornison,turp,sogan,daha varda aklima gelmiyo en cok yediigm bunlar enginar haric :) daha denemdim onu
meyvelerim
hergün mutlaka 1 elma,nektarin,kavun,karpuz,mango,papaya,yaban mersini
bakliyatim,yesil emrcimek siyah ve beyaz fasülye ,nohut yok
bu sadece sana özel tabi mumum .
inşallah istedigine kavuşursun mumum .
birde şu kan gurubuna göreyle yiyeceklerinde yani sana özel olanlarda bir benzerlik varmı . yoksa çok farklı şeylermi yasak ?
yemek aralarının 5 saat olmasıda aslında her yönden saglıklı . bakma şimdiki diyetisyenlerin sık sık yiyin ddiklerine .. hazmetmeden yamek yemek saglıksız aslında ... montide bunu demiyormu zatten en az yemek arlareı 4.5. saat olmalı diye
selam beetle h.g ben banu
istedigin kiloya inersin ins kisa zamannda[/QUO
Memnun oldum Banu. Bu arada sabah aç karnına tartıldım 62 geldim. Çok şaşkınım gerçekten. Bu diyete başlayalı 2 gün oldu. Diyetten 1 hafta önceside yediklerime dikkat ediyordum. 2 kg gitmiş. Mutluyum. Yine 60a gelince takılmam inşallah.
İyi akşamlar herkese. Bugünkü menüm;
Kahvaltı: light peynir, light ekmek, zeytin, domates, közlenmiş biber.
Öğle: light yoğurt, taze fasülye yemeği.
Akşam: 2 adat uskumru balığı, yanında bol salata, 2 kaşık tarhana çorbası tadımlık. ( Şuan hem kendime kızıyorum ama bi yandan kaçamağımı yapıyorum. Ağzıma 1 adet akide şekeri aldım. Çayımla tüketiyorum. Ama ufacıcık bi parça. Tatlı krizim geldi de.)
aebencim bugünden sonra daha dikkatli olucam söz :) Ama bugün sözlümle dışarı çıkıcaz, pazar günlerini kendime ödül günü yapıyorum mecburen :) Yemeğimi diyete göre yiyeceğim, normalde pazar günleri döner, pizza, pide gibi zararlı şeyler yerdim. Bugün öyle olmayacak ama. Izgara tavuk, salata yemeyi düşünüyorum. Ama dondurmamı bugün yiyeceğim. Kaç gündür yemiyorum pazar günü ödülüm olsun :)
slm aeben herkesede merhaba yeni gelenlerde hoş gelmiş
evet her akşam maillerimi okuyup buraya bakıp çıkıyorum yazmak değilde sizi okumayı daha çok seviyorum çok samimisiniz heppiniz biri bişey sorduğunda yardım istediğinde okadar içtenlikle yaşadığınız bildiğiniz herşeeyi paylaşıp önyargısız gerçekten onun yanında olduğunuzu hissettiriyorsunuz bu bana güven veryor buyüzden burdan kopamıyorum mutlaka hergün okumaya çalışyorum.oysa o kadarçok insan tanıyorumki göründüğü gibi olmayan yada kötülüğünü kıskançlığını arsızlığını olduğu gibi gösteren onlara bişey sormaya bile korkuyorsun burda samimiyeyet beklentisiz kaşılksız yardımlaşma var hepinizi çok seviyorum
slm hatun kadınlarakşam vakti döndüm yuvaya,ama valla bittim artık..yazı yollarda geçirdim resmen,biteceğide yok bu yolculukların...
eve gel, valizleri boşalt,biraz kış hazırlığı yap haydi yeniden valiz topla düş yollara..iki hafta sonra son bir düğün daha var bitecek inşallah..kuzenlerin hepsi bu yaz evlendi yada çocuklarını sünnet ettirdiler walla...artık yaza bişey kalmamıştır inşallah...
kıyafet almaya para yetiştiremiyorum gerçekten...hepside birbibrini tanıyan insanların düğünü olunca bi giydiğimi öbürününkinde giyemiyorum..ayakkabı,üst baş,kuaför derken battım resmen..iki tane kaban beğendim yeni sezon olduğu için fiyatlarda acaip yüksek alamadım içim gitti walla..annem yanımdaydı çaktırmadım öylesine bakmış gibi yaptım ama anlamış...ben kabindeyken kadına ayırın eşim gelip alacak birazdan diye tenbilemiş akşamüstü babamı yollayıp aldırmış utandım...
aebenim aplam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,eşin ve yawrucuklarınla çoook güzel yıllar görüp geçirin inşallah....
kendi laptobum tamirde olduğu be tüm gün tarhanayla uğraştığım için giderken tekrar yazamadım aplam...ben tarhanayı8.gün seriyorum...tam tadında oluyor...ekşi tarhana sevmiyor oğlum...8.gün çıkarılan tarhana tam tadında oluyor demişti annem öyle yapıyorum bende...hava serin giderse 9 günde çıkarılıyor...
banum banummmm....canım benim,allah eşine ve sana sağlık versin çalışır yaparsınız herşeyi....anneme gittim ya hafta sonu.. evlenen kuzenin çeyizini görmeye gittiğimizde yengemi gözleri yaşlı gördüm noldu yengem hayırdır duygulandınmı dedim..iyice bi ağlamaya başladı konuşamadı.yolda benim arabama bindi annem ben yengem annemin evine gidiyoruz,çocuğum hiç mutlu değil biz tahtını yaptık ama bahtını yapamadık diye sesle ağlıyor .kendimi zor tuttum halini görünce..benimde oğlum var diye daldım gittim..
oğullarına triplex ev yaptılar alsancakta,oğlu doktor,gelini hemşire.ama gelini problemli bir tip..taa çıkarlarken bile çocuğa etmediğini bırakmadı .psikolojik sorunları olmuş ünv.yıllarında.ilaç falan alıyormuş ama pek düzelmemiş galiba samimiyetim yok ne desem yalan olur şimdi.ama zavallı yengecim derdinden eriyor .üzüldüm ...
yani diyeceğim şu ki banum: EVDEKİ HUZUR,MUTLULUK BUDUR.....(bir banka reklamı repliğiydi ama acaip yer etti zihnimde)
gerisi gerçekten boş walla...malmış,eşyaymış hepsi yavaş yavaş zamanla oluyor...
betle hoşgeldin aramıza...gazan mübarek olsun....
mumu seninde gazan mübarek olsun cnm....haydin bakalım ateşe tutulmuş mum gibi erisin kilocuklarınız hepinizin inşallah...
neslişimmmmmmm ....hoşgeldin cnm..daha sık gir valla burası sana ilaç gibi gelir ...herşeye karşı sabrın artar güzelim...ilaç gibi topik bizim topiğimiz... siniri alır,stresi dağıtır,öfke möfke hiç bişiyciğiniz kalmaz anacım gelin yazın çizin,iyi olun gidin..denemesi bedava...ilaç deyyom size gııı....
benim yarın seminerlerim başlıyormaraton start alıyor...ama sesim koca yaz düzelmedi gitti....2 hafta sonra okul açılınca ne yapçam bilmem bu çatlak sesle..azıcık çok konuşsam tık diye gidiyor...ses tellerimde polipler oluşmuş..sesimi çok kullandığım için...:18:
yarın okul çıkışı uğrarım,haydin görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?