Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu sadece sana özel tabi mumum .
inşallah istedigine kavuşursun mumum .
birde şu kan gurubuna göreyle yiyeceklerinde yani sana özel olanlarda bir benzerlik varmı . yoksa çok farklı şeylermi yasak ?
yemek aralarının 5 saat olmasıda aslında her yönden saglıklı . bakma şimdiki diyetisyenlerin sık sık yiyin ddiklerine .. hazmetmeden yamek yemek saglıksız aslında ... montide bunu demiyormu zatten en az yemek arlareı 4.5. saat olmalı diye

Son düzenleme:

eevt ablam zaten sünnet olan 2 ögün :)

kan gurubuyla pek alakasi yok gibi cünkü kan gurubunda bana kirmizi et yasakti ama bunda serbest benzelriklerde var alsinda mesela ekmegim cavdar.mercimegim var cokda aklimda degil kan gurubu :) ama birebir ayni diyemem

Aranıza yeni katıldım. Sözlüyüm. Kendi çapımda moda tasarımcısıyım. Yaptıklarımı çevreme satıyorum ve butiklere. Yaşım 25. Üniversite mezunuyum, ziraat mühendisiyim ama işimi yapmıyorum. İzmir'de oturuyorum. 3 senedir hep 55 kg ya inmek isteyip 60 ta takılan zavallı biriyim :) Daha önce bir çok diyet yapıp 60 a indikten sonra takılan kiloma sinir olup abur cubura saldıran bir kişiyim. En çok sevdiğim şey dondurma. En nefret ettiğim şey az yememe rağmen kilo almak. Ama bu sefer durmak yok o 55 i görücem sizin yardımınızla. Sizinle tanıştığıma memnun oldum.

Bugünkü menümü de yazayım hemen
Kahvaltı: 3 dilim light ekmek, light peynir, zeytin, maydonoz, domates, salatalık, şekersiz çay.
Öğle: ( Biraz yanlış şeyler yedim tutamadım kendimi ama sporla telafi edicem ) 4 adet bulgurlu köfte, light yoğurt, 2 kaşık patlıcan yemeği.
Akşam: Patlıcan yemeği ve light yoğurt yemeyi düşünüyorum. Yanına da güzel bir salata yapmalıyım değil mi :) Evet evet yapmalıyım bugün salata yemeliyim.

selam beetle h.g ben banu
istedigin kiloya inersin ins kisa zamannda

dünden buyana kimse yazmadımı yavsss
zilim sen nerelerdesin .?

bettecim tebrik ederim canım .. ama ilerde böyle hızlı kilo vermeyi beklenti haline getirme

dünki mönünde güzel olmuş aslında bulgurun yanında sebze yemiş sin ve et yok ögününde bu iyi bişi . ama bulguru ilk zamanlar fazla yeme gl endeksi monti için biraz yüksek
inşallah yakın zamanda 55 leri görürsün ..

İyi akşamlar herkese. Bugünkü menüm;
Kahvaltı: light peynir, light ekmek, zeytin, domates, közlenmiş biber.
Öğle: light yoğurt, taze fasülye yemeği.
Akşam: 2 adat uskumru balığı, yanında bol salata, 2 kaşık tarhana çorbası tadımlık. ( Şuan hem kendime kızıyorum ama bi yandan kaçamağımı yapıyorum. Ağzıma 1 adet akide şekeri aldım. Çayımla tüketiyorum. Ama ufacıcık bi parça. Tatlı krizim geldi de.)

betlecim mönün çok güzel olacakmış keşke o 2 kş unlu tarhanayı içmeseydin.. montinin en önemli kuralarından biri etle unlu gıdalar yan yana gelmez. bu hazım içinde zararlıdır aslında .

şekermi oda ne ben okumadım mönünde

genel olrak mönün güzel beetle şimdilik küçük hatalar ve kaçamak lar nazarın olsun . kilo vermen durdugunda sıkı bir şekilde devam edersin ..

....bugün fasulye günüydü sanırım bende fasulye yedim ...
bu arada kıslar bende başladım diyet yapmaya yoksa aldım başımı gidiyorum ..
ayrıca sabah yürüyüşlerinede başlıyorum hadi gazam mübarek ola.
bu arada aklıma gelmişken betle hurma severmisin .. tarçınlı hurma tatlı krizine birebirdir ..

SULAKCIM iyi geceler ... her akşam okuyorsun ama yazmıyoın niye yahu hala bebelermi rahat vermiyor?????????

Son düzenleme:
slm aeben herkesede merhaba yeni gelenlerde hoş gelmiş
evet her akşam maillerimi okuyup buraya bakıp çıkıyorum yazmak değilde sizi okumayı daha çok seviyorum çok samimisiniz heppiniz biri bişey sorduğunda yardım istediğinde okadar içtenlikle yaşadığınız bildiğiniz herşeeyi paylaşıp önyargısız gerçekten onun yanında olduğunuzu hissettiriyorsunuz bu bana güven veryor buyüzden burdan kopamıyorum mutlaka hergün okumaya çalışyorum.oysa o kadarçok insan tanıyorumki göründüğü gibi olmayan yada kötülüğünü kıskançlığını arsızlığını olduğu gibi gösteren onlara bişey sormaya bile korkuyorsun burda samimiyeyet beklentisiz kaşılksız yardımlaşma var hepinizi çok seviyorum

aebencim bugünden sonra daha dikkatli olucam söz :) Ama bugün sözlümle dışarı çıkıcaz, pazar günlerini kendime ödül günü yapıyorum mecburen :) Yemeğimi diyete göre yiyeceğim, normalde pazar günleri döner, pizza, pide gibi zararlı şeyler yerdim. Bugün öyle olmayacak ama. Izgara tavuk, salata yemeyi düşünüyorum. Ama dondurmamı bugün yiyeceğim. Kaç gündür yemiyorum pazar günü ödülüm olsun :)

iyi akşamlar ...

ocdim aşagıda sen varsın nerelerdesin bacım nasılsın ? sınavların bittimi?

betecim hadi bakalım bu hafta dondurmana izin verelim .
..... sözlünle bir hayat boyu mutluluklar dilerim.

ne güzel yazmışsın SULAK .utandım
inan fazla tanımasamda altta senin nicini görünce içime bir sıcaklık geliyor . burcumdanmıdır bilmem insanları iyi tanırım kişiligini tanımam için birkaç kelimelik sohbet yeterlidir .
.... belki bu linki ve arkadaşları özel kılan herkesin dogal olması . genelde ne hissediyorsam onu yazarım hiç çekinmem . yaşımından geregi olaylara farklı pencereden bakmayı becerebiliyorum sanırım .
karşılıksız sevgi, oslolanda bu deyilmi yaradılanı sevmek yaradandan ötürü

samimiyetimizin linkke yansıdıgını bilmek mutluluk verici.. boşuna 4 senedir burdan kopmuyorum bende
senin hergün burayı okudugunu bilmekde çok güzel .

şu an hepiniz her neredeyseniz sevgilerimi gönderiyorum . iyiki varsınız .

slm hatun kadınlar akşam vakti döndüm yuvaya,ama valla bittim artık..yazı yollarda geçirdim resmen,biteceğide yok bu yolculukların...

eve gel, valizleri boşalt,biraz kış hazırlığı yap haydi yeniden valiz topla düş yollara..iki hafta sonra son bir düğün daha var bitecek inşallah..kuzenlerin hepsi bu yaz evlendi yada çocuklarını sünnet ettirdiler walla...artık yaza bişey kalmamıştır inşallah...

kıyafet almaya para yetiştiremiyorum gerçekten...hepside birbibrini tanıyan insanların düğünü olunca bi giydiğimi öbürününkinde giyemiyorum..ayakkabı,üst baş,kuaför derken battım resmen..iki tane kaban beğendim yeni sezon olduğu için fiyatlarda acaip yüksek alamadım içim gitti walla..annem yanımdaydı çaktırmadım öylesine bakmış gibi yaptım ama anlamış... ben kabindeyken kadına ayırın eşim gelip alacak birazdan diye tenbilemiş akşamüstü babamı yollayıp aldırmışutandım...

aebenim aplam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,eşin ve yawrucuklarınla çoook güzel yıllar görüp geçirin inşallah....
kendi laptobum tamirde olduğu be tüm gün tarhanayla uğraştığım için giderken tekrar yazamadım aplam...ben tarhanayı8.gün seriyorum...tam tadında oluyor...ekşi tarhana sevmiyor oğlum...8.gün çıkarılan tarhana tam tadında oluyor demişti annem öyle yapıyorum bende...hava serin giderse 9 günde çıkarılıyor...

banum banummmm....canım benim,allah eşine ve sana sağlık versin çalışır yaparsınız herşeyi....anneme gittim ya hafta sonu.. evlenen kuzenin çeyizini görmeye gittiğimizde yengemi gözleri yaşlı gördüm noldu yengem hayırdır duygulandınmı dedim..iyice bi ağlamaya başladı konuşamadı.yolda benim arabama bindi annem ben yengem annemin evine gidiyoruz,çocuğum hiç mutlu değil biz tahtını yaptık ama bahtını yapamadık diye sesle ağlıyor .kendimi zor tuttum halini görünce..benimde oğlum var diye daldım gittim..
oğullarına triplex ev yaptılar alsancakta,oğlu doktor,gelini hemşire.ama gelini problemli bir tip..taa çıkarlarken bile çocuğa etmediğini bırakmadı .psikolojik sorunları olmuş ünv.yıllarında.ilaç falan alıyormuş ama pek düzelmemiş galiba samimiyetim yok ne desem yalan olur şimdi.ama zavallı yengecim derdinden eriyor .üzüldüm ...
yani diyeceğim şu ki banum: EVDEKİ HUZUR,MUTLULUK BUDUR.....(bir banka reklamı repliğiydi ama acaip yer etti zihnimde)
gerisi gerçekten boş walla...malmış,eşyaymış hepsi yavaş yavaş zamanla oluyor...

betle hoşgeldin aramıza...gazan mübarek olsun....
mumu seninde gazan mübarek olsun cnm....haydin bakalım ateşe tutulmuş mum gibi erisin kilocuklarınız hepinizin inşallah...

neslişimmmmmmm ....hoşgeldin cnm..daha sık gir valla burası sana ilaç gibi gelir ...herşeye karşı sabrın artar güzelim...ilaç gibi topik bizim topiğimiz... siniri alır,stresi dağıtır,öfke möfke hiç bişiyciğiniz kalmaz anacım gelin yazın çizin,iyi olun gidin..denemesi bedava...ilaç deyyom size gııı....

benim yarın seminerlerim başlıyor maraton start alıyor...ama sesim koca yaz düzelmedi gitti....2 hafta sonra okul açılınca ne yapçam bilmem bu çatlak sesle..azıcık çok konuşsam tık diye gidiyor...ses tellerimde polipler oluşmuş..sesimi çok kullandığım için...:18:
yarın okul çıkışı uğrarım,haydin görüşürüz...

Son düzenleme:
gunaydin tlf giriyorum hala okuyamiyorum yazdiklarinizi
aben ablam ozelide zor cvpliyorum ararsin acil durumda kilom: 64,2

burdanda sorabilirsin sorularini ablam. mahsuru yok

günaydın

hayırlı haftalar dilerim ...

... banuşum pc ye ne olduki?
sorum olursa ararım canım telden merak etme teşekkürederim

hoşgeldin zilim ..

bugün seminerim başlamış kolygelsin ogluşla zor . ne yaptın oglanın bakıcı yada kreş işini.
sesin içinde bal yiyormusun sabahları aç karna ?

tarhanamıda yaptım canım çokda güzel olmuş ama ben yiyemiyorum şu sıralar malesef.. dah evvel yediklerime sayayım
sanırım tamda 8.9. gün omuştu döktügümde ekşisi iyi olmuş..

yengene gelince dogru demiş, bizler çoçuklarımızın tahtını yapmaya çalışıyoruz ama rabbım hayırlı bahtlar versin inşallah ..

alış verişe gelince dün bende akerde bir çanta gördüm bayıldım ama çok tuzlu yav hemde %50 indirim olmasına ragmen .. normalda 3 çanta alınır o fiyata
şu sıralar kıyafet almıyorum bu bedenimi sevmedim kilo verince alacagım inşallah 42 beden olmuşum 38 .40 arsı bana ideal ..

........diyete başladım bu arada . sabah yürüyüşlerinede bugün 3. günüm iyi gidiyor .

tünaydın herkese...

banum hakikatten pc'ye noldu?böyle zor oluyordur telefondan.bit kadar çıkıyor zaten yazılar..geçen yıl bende bir kaç gün telden girmiştim tatildeyken aman kör olucak insan...

aebenim afiyet olsun, tarhananızı afiyetle yiyin ellerine sağlık aplam...ben yine oğlumla döküldüm yollara.yapamıyorum,kreşe veremiyorum.psikolojim buna müsade etmimiyor nedense...benden başkasının oğluma bakabileceği fikrini beynime yerleştiremedim bi türlü.üç tane kreşe yazdırdım ama gönderemiycem sanırım.benden başka kim bu kadar sevebilirki oğlumu?geçen yıl okulların başladığı dönem 4-5 tane kreşle görüşmüştüm hatırlarsan.hatta iki tanesinde oğlumla bir kaç saat durdum.birine 3 gün yarımşar gün gittik durduk .eşimde geldi bir gün 2-3 saatliğine...ama zerre kadar sevgi yok....atlayalım zıplayalım hoplayalım iyi hoş...ama çocukların sırtımı terli,belimi açılmış,yerde o açık beliyle mi yatmış..kimsenin umrunda değil... bir kız vardı zeynepti adı hiç unutmuyorum sabahtan akşama kadar bir köşeye çekildi (ben öğlene kadar durdum tabi ama öğretmen akşama kadar öyle o hocam boşverin dediği için böyle yazdım)annem gelsin beni alsın diye iki göz ki çeşme ağlıyor sessiz sedasız..sabah beni görüyor teyze beni anneme götürürmüsün,anneme söylermisin gelsin alsın benii diye iki gözü iki çeşme ....eşimin bile gözleri doldu dışarı kaçtı o derece etkilendik..annesi geleceği vakit azıcık oyalayıp susturuyorlar anladığım kadarıyle,annesi gelincede hiç bişey olmamış gibi alıp götürüyor...
bunları gördükçe bırakamıycam sanırım.oğlum artık büyüdü evde hiç tanımadığı biriylede durmaz ben yabancı birine çocuğumu teslim edip evden çıkarsam panik ataktan ölürüm eve gelene kadar herhalde...

en basitinden geçen gün eşim ve oğlumla dışarı balık yemeğe gittik.oğlum oyun salonuna gitti görüyorum ama oturduğum yerden,bir tek o var orada..ağzıma lokma atana kadar hizmetlilerden biri oğlumu top havuzunda olduğunda görmemiş kimse yok sanıp kapısını kapatmış ışığını söndürmüş ,oğlum çığlık attı annee diye.. aklım şaftım kaydı..elektrik verilmiş gibi titredim korkudan...bişey oldu biri bişey yaptı sandım...kucağıma ladığımda titriyordu abi beni oraya kapattı anne deyince kasten bişey yaptıklarını sandım eğer eşim durumu çözüp sakinleştirmeseydi hayatımda olmadığım kadar fevri olacaktım..sonradan utanacağım şeyler yapacaktım diye korktum bir an...ben eskiden hiç böyle bi tip değildim ama oğlum olduktan sonra hepten paranoyak oldum...onu birine bırakıp arkamı dönüp gitme fikrini aklıma ve yüreğime dinletemiyorum..her an biri bişey yapabilir korkusundan ....:18:

ooffff gamlandım valla...birde yapmıycam dediğim halde dayanamadım ve 3 kg kırmızı etli biber aldım közliycem yine..birde 5 kg domat:) ama hiç kavanozum kalmadı.almam lazım akşam üstü çıkarım artık..pazar yordu beni oruçlu oruçlu....

Merhaba herkese. Dün sözlümle dışarı çıktık gezdik ama ben pizza yerine tavuk ızgara mı salata mı yedim yanında da ayran içtim bir güzel.. Bayaa tok tuttu beni akşam yemeği yemedim onun yerine dondurma mı yedim ama aeben herkes abla diyor sana bende diyebilir miyim bir sakıncası yoksa eğer? Ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sözlümle bu akşam fuara gidicez. Akşam yemeğimizi yeriz dışarda. Yine tavuk yiyeceğim büyük ihtimal çok tok tutuyor. Diyet olunca dışardayken zorlanıyorum açıkcası ne yesem diye. Kararım tavuktan yana oluyor hep. Bugünkü menümde kaçak var yine. Öğlen yine kahvaltılık bişiler hazırladık herkes yerken dayanamadım öğlen 1 dilim ekmek yedim ama tam buğday. Bu arada hormon testi yaptırmayı düşünüyorum en kısa zamanda. Bu aralar şüphe düştü içime acaba pkolumuyum diye. Bazı belirtileri uyuyor bana. Sivilcelerim için roaccutane kullanmıştım. Geçti ama ilacı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar çıkmaya başladı küçük küçük te olsa. Hemen kilo alan bir yapım var ve 60 ta takılıp kalıyor versemde. Uymayan tarafı ise adet düzensizliğim yok. Her ay tıkır tıkır ama hep ağrılı. Erkek gibi tüylenme meselesi de yok. Ama yine de bir test yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Uzun yazdım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…