ilginç....evet abla farklı bi sistem bu york testi filan degil yani
kan ahlilleri yurt dışına gidiyor ordan senin hangi yiyeceklerle doyacagın çıkıyor sanırm.
ona göre listen belirleniyor.
mesela benim arlk kahvaltısı 7tk çekirdek içi,domates ve saltalık
bununlaa doyyorum diyor ço ilginç
amanın 10 saat arba çekilirmi zilim allah kolaylık versin inşallah . ogulcugada geçmiş olsun .slm fistuklar...
mumunun dediği testi benim izmirde bir arkadaşımda yaptırmış,bir sürü şeyi yasaklamış doktoru..ama o yasak olmayanlarla doymayacağına kanaat getirip verdiği onca paraya rağmen doktoru dinlememiş ve dukan yapmışçok ta zayıflamış...4 ayda 26 kg falan vermiş.ama şu an gut hastası malesef... keşke doktorumu dinleseydim diyor...
bu arada diyar gene kayıp?:26: neler yapar eder merak ettim aklıma geldi walla....
bende oğlumu aşıya götürdüm,son doz hep.A aşısı vardı...yarın tarhana işimide bitirince kışlıklar bitmiş olacak ..bende tabii...sonraki günde tekrar yolculuk için valiz toplıycam.ve cumada oğlumla yollara düşücez...eşim c.tesi seminere gieceği için gelemiyor....tek başıma 10 saat araba kullanıcam.yoolda durmadan ölüyorum anneciiiim kurtar beni midem acıyor diye ağlıyan bi çocukla....valla herkesin evleneceği ve sünnet olacağı bu yazı buldu.....
seninkide ucuz deyilmiş mumum .. inşallah iyi giderde kalıcı kurtulursun şu kilolardan ..yazarim tabi ablam suan baslayali 6 gün oluyor enteresan bi sekilde hergün kilo veriyorum :) ilk 2 günü detoksdu veridigm kilo cizelgede güncel,menülerimde takimda :) evet tr cok pahali gercekten bide sürekli yemek ypamak zorundasin her ögüne ayri bir protein gurubu almalisin ugrastiriyor ama degiyor yani bende cok arastirdim kkda yapan arkadasimda vardi suan iyi gidiyor bakalim burda ben 400 euroya yaptirdim ama trde 2000 tl den bahsediyolar
merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.
Kahvaltı: 3 küçük dilim diyet tam buğday ekmeği ( kalorisi düşük olanlardan ), şekersiz 2 bardak çay, 5 zeytin, yağsız peynir.
Ara öğün: Kahvaltıdan 2 saat sonra 1 yeşil elma ve bir erik.
Tekrar 2 saat snra peynirli omlet, yiyeceğim. Akşam yemeğinde de salata ve köfte, yoğurt. Yemekten 2 saat sonra ayran.
Köfte yasak sanırım ama içinde ekmek çok az varla yok arası.
merhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.
Kahvaltı: 3 küçük dilim diyet tam buğday ekmeği ( kalorisi düşük olanlardan ), şekersiz 2 bardak çay, 5 zeytin, yağsız peynir.
Tekrar 2 saat snra peynirli omlet, yiyeceğim. Akşam yemeğinde de salata ve köfte, yoğurt. Yemekten 2 saat sonra ayran.
sevgili beetle hoşgeldinMerhabalar. Topiği dün biraz takip edebildim. Diyetin yapılabilir olduğunu düşündüm. Daha önce tavuk salata diyeti yapmıştım gerçekten de 6 kg vermiştim ama bırakınca aldım geri. Bu daha kolay ve sağlıklı bir diyet. Yapan arkadaşlarda bayaa kg vermişler gördüğüm kadarıyla. Çok güzel bilgiler paylaşmışsınız ve aranıza katılmak isterim. 64 kg'yle başlıyorum hedefim 55 kg. Tek kusurum maalesef geç yatıp geç kalkmak umarım etkilemez diyeti. Bugün itibariyle yediklerimi yazıcam. Eğer hatalı olduğumda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa çok sevinirim.
bende içtim şu salta tavbıgı yaparken nazlım faydası olur elbet iç.Merhabalar ben geldim . Diyete başladım bakalım bide şu 9lu zayıflama çayından aldım dün başladım içmeye bakalım işe yarayacak mı . Aeben ablacığım nasılsın
kolaygelsin zilim . kuzum ya sana mesaj yazarken ya kolaygelsin ya geçmiş olsun yada iyi yolculuklar yazıyorumslm herkese....
betle hoş geldin cnm...elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz hepimiz...montide sabah-öğle arası ara öğüne gerek yok cnm.
aşırı derecede yorgunum ve kafamı toparayamıyorum ,yarın daha detaylıda yardımcı olmaya çalışırım cnm ,eğer giren yazan olmassa ama mutlaka aebenim yada banum girer detay verir sana..nazda yardımcı olmuş zaten ...
aebenim bende siz yokken ne zaman girsem en son ben yazmış olurdumm ve kendi yazdığımı okumak zorunda kalırdım
tarhana serdim bu gün ,ne omuzlarım tutuyor ne kollarım..fenalardayım anlayacağınız....yarında devamını yapacağım...allahım bitsin bu işkence artık..oğluma organik yedireceğim diye sağlığımdan olmak üzreyim....her yıl seneye kesinlikle uğraşmam diyorum ama kıyamıyorum hazır gıdalar yemesine küçücük vücuduna zararlı kimyasalları almasına...
banuş nerelerde bu arada annesinemi gitti acep?
banum yav kreşe okadar para verecen yani bir nevi oglanları kreşe göndermek için çalışacan .:26:biri benimi çagırdı neee ? sanki kulagım ses duydu
buradayım zilim anneme gitmedim cnm
çok telaşlı geçiyor günler, eşim iş degiştircek
bugün çocukal riçin kreşe gittik tam gün servis dahil iki çocuk 850 tl fiyat aldık
muhtemelen benim çalışmam lazım bunu karşılamak için
birde kredi ödüyoruz malum. ev masrafalrı derken eşim bunu ödeyemez
hoş bend eçalışmak istiyorum zaten ama iş neredeee:26::26::26::26::26:
5 yıldır evdeyim nasıl adepte olurum bilemiyorumm
bugün gittik 2 saat zaman geçirdiler keyifte aldı çocuklarr eminim çok sevecekler kreşi
sonra yeni eve eşya alma telaşı var
sadece telaş olarak kalıyor, eksik çok amaa para yok kredimiz çok fazlaa
düşün düşün .... işin oldum yanii günlerdirr.
zilim şimdi bunalrı okuyunca beni sorduguna pişman olcan
bu arada çok inceldim ve kilo verdimm sanırım 1 haftadır tartılmıyorum
cuma günü tartılcam sonucu merak ediyorumm.
d.k hapı kullanıyorum dün bitti bugün regli oldum baya şişim kürtaj sonrası çok kanamamm olmadı
regliyle atarım inş
betlee
hoşgedin hızla verirsin inşş kilollarınıı
günaydın banum
mesaj kutunuz doludur hanfendüüü
banum yav kreşe okadar para verecen yani bir nevi oglanları kreşe göndermek için çalışacan .:26:
bana kızyonuz ama ne anladım benbu çalışmadan
banum sen hangi alanda çalışmak istiyorsun ?
merak etme raabım eb kuranın yardımcısı olur
rabım başka sıkıntı vermesin banum bukadar ayrıntılı düşünme . şu son 6 aydır yaşadıklarını düşün ferah ferah geçir zamanını
anlıyorum banum kendince haklısın tabiabla sırf çocukları kreşe göndermek için çalışıcam aldıgım öylece onlara gidicek biliyorum ama yapcak bişiy yok
artık evde zaman geçiremiyorlar, ben yeterli olamıyorum
eskisi gibi degil zman şimdinin çocuklarıda çok fena yani
şımarık filan degiller ama bi aktivite bi ugraş istiyorlar ,her zaman bunu evde saglıyamıyorsunn
ilgilenmiyorsunn
abla ben daha önce sekretelerlik yaptım hep.
bakalım iş bulabilcezmi bide o var.
bilggisayar firmasında çalıştım genelde
mesaj kutumu boşaltıyorum.
çalışma saatleri önemli abla , hani şöle en geç 7:7-30 da evde olacagım bir iş bakıyorum
tabi birde c.tesi-pazarı olsun diyorum çokmu şey istiyorum bilmiyorum
yani aklınd aolsun belki uygun bi iş çıkar belli mi olur kısmet.
bu arada banum ne meraksız seyşinben olsam şimdiye 50 kere tartılmıştım
senin adına çok sevindim incelmene, darısı başıma diyim . bu arada bekledigim gelmiycek galiba kaç gündür boşuna bekledim .o yüzden bende senin yaptıgını yaptım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?