allah kabul eylesin zilim öncelikle ....tünaydın herkese...
banum hakikatten pc'ye noldu?böyle zor oluyordur telefondan.bit kadar çıkıyor zaten yazılar..geçen yıl bende bir kaç gün telden girmiştim tatildeyken aman kör olucak insan...
aebenim afiyet olsun, tarhananızı afiyetle yiyin ellerine sağlık aplam...ben yine oğlumla döküldüm yollara.yapamıyorum,kreşe veremiyorum.psikolojim buna müsade etmimiyor nedense...benden başkasının oğluma bakabileceği fikrini beynime yerleştiremedim bi türlü.üç tane kreşe yazdırdım ama gönderemiycem sanırım.benden başka kim bu kadar sevebilirki oğlumu?geçen yıl okulların başladığı dönem 4-5 tane kreşle görüşmüştüm hatırlarsan.hatta iki tanesinde oğlumla bir kaç saat durdum.birine 3 gün yarımşar gün gittik durduk .eşimde geldi bir gün 2-3 saatliğine...ama zerre kadar sevgi yok....atlayalım zıplayalım hoplayalım iyi hoş...ama çocukların sırtımı terli,belimi açılmış,yerde o açık beliyle mi yatmış..kimsenin umrunda değil...bir kız vardı zeynepti adı hiç unutmuyorum sabahtan akşama kadar bir köşeye çekildi (ben öğlene kadar durdum tabi ama öğretmen akşama kadar öyle o hocam boşverin dediği için böyle yazdım)annem gelsin beni alsın diye iki göz ki çeşme ağlıyor sessiz sedasız..sabah beni görüyor teyze beni anneme götürürmüsün,anneme söylermisin gelsin alsın benii diye iki gözü iki çeşme ....eşimin bile gözleri doldu dışarı kaçtı o derece etkilendik..annesi geleceği vakit azıcık oyalayıp susturuyorlar anladığım kadarıyle,annesi gelincede hiç bişey olmamış gibi alıp götürüyor...
bunları gördükçe bırakamıycam sanırım.oğlum artık büyüdü evde hiç tanımadığı biriylede durmaz ben yabancı birine çocuğumu teslim edip evden çıkarsam panik ataktan ölürüm eve gelene kadar herhalde...
en basitinden geçen gün eşim ve oğlumla dışarı balık yemeğe gittik.oğlum oyun salonuna gitti görüyorum ama oturduğum yerden,bir tek o var orada..ağzıma lokma atana kadar hizmetlilerden biri oğlumu top havuzunda olduğunda görmemiş kimse yok sanıp kapısını kapatmış ışığını söndürmüş ,oğlum çığlık attı annee diye.. aklım şaftım kaydı..elektrik verilmiş gibi titredim korkudan...bişey oldu biri bişey yaptı sandım...kucağıma ladığımda titriyordu abi beni oraya kapattı anne deyince kasten bişey yaptıklarını sandım eğer eşim durumu çözüp sakinleştirmeseydi hayatımda olmadığım kadar fevri olacaktım..sonradan utanacağım şeyler yapacaktım diye korktum bir an...ben eskiden hiç böyle bi tip değildim ama oğlum olduktan sonra hepten paranoyak oldum...onu birine bırakıp arkamı dönüp gitme fikrini aklıma ve yüreğime dinletemiyorum..her an biri bişey yapabilir korkusundan ....:18:
ooffff gamlandım valla...birde yapmıycam dediğim halde dayanamadım ve 3 kg kırmızı etli biber aldım közliycem yine..birde 5 kg domat:) ama hiç kavanozum kalmadı.almam lazım akşam üstü çıkarım artık..pazar yordu beni oruçlu oruçlu....
Merhaba herkese. Dün sözlümle dışarı çıktık gezdik ama ben pizza yerine tavuk ızgara mı salata mı yedim yanında da ayran içtim bir güzel.. Bayaa tok tuttu beni akşam yemeği yemedim onun yerine dondurma mı yedim amaaeben herkes abla diyor sana bende diyebilir miyim bir sakıncası yoksa eğer? Ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sözlümle bu akşam fuara gidicez. Akşam yemeğimizi yeriz dışarda. Yine tavuk yiyeceğim büyük ihtimal çok tok tutuyor. Diyet olunca dışardayken zorlanıyorum açıkcası ne yesem diye. Kararım tavuktan yana oluyor hep. Bugünkü menümde kaçak var yine. Öğlen yine kahvaltılık bişiler hazırladık herkes yerken dayanamadım öğlen 1 dilim ekmek yedim ama tam buğday. Bu arada hormon testi yaptırmayı düşünüyorum en kısa zamanda. Bu aralar şüphe düştü içime acaba pkolumuyum diye. Bazı belirtileri uyuyor bana. Sivilcelerim için roaccutane kullanmıştım. Geçti ama ilacı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar çıkmaya başladı küçük küçük te olsa. Hemen kilo alan bir yapım var ve 60 ta takılıp kalıyor versemde. Uymayan tarafı ise adet düzensizliğim yok. Her ay tıkır tıkır ama hep ağrılı. Erkek gibi tüylenme meselesi de yok. Ama yine de bir test yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Uzun yazdım kusura bakmayın.
slm kızlar nasılsınız bakalım benim sizin yardımınıza ihtiyacım var yaaa daha önce bu diyeti yaptım ve 4-5 kılo vermiştim ama ben zayıflayamadım tekrar geri aldım kıloları tatılde tabıkıde suan 63 kıloyum ve zayıflamak istiyorum bu diyeti naısl yaptıgımı unuttum bana yardımcın olurmusunuz tekrar başlamak istiyorum bu diyete en az 55-56 kılo olmam lazım benmm kendimi çok şişko hissediyorum ben yaa(((( bu arada pkoluyum hatırlarsınızz belki onun için zor kılo veriyorum (
ecrincim hoşgeldin tekrardan ..
yanlış hatırlıyorsam düzelt canım . montiye 64 lü kilorda başlamıştın sanırım yada 63 . sonra 60 kadar verdin . ama sonra montiyi aksatmaya başladın kaçamaklar kattın . ve kilo vermen durdu .
sonra sani başka diyetlerde gördüm (hepimiz gibi:)) ve onlardada belli kilo aralıgında geldin gitin . sonrada bizler gibi tatilde kilo alıp kürrkçü dükkanına tekrar döndün ..
özetle böyle oldu sanırım .:)
montiye gelince önleri yaptın çabuk hatırlarsın .
sabahjları ekmekli kahvaltı. yeşilikle .
öylen ve akşamlarıda salata ve yogut eklenmiş ana yemek . bunlar etli sebze et yemegi sebze yemegi ve hepsi birden olabilir .. haftada 3 ögünde baklagil yiyebilirsin . montide doymuş yagları mümkün oldugunca az kulanmalısın yada kulanmamalısın . z. yag kulanmabilirsin
beetlede yeni yapıyoır ona yazdıgımız mesajları takip edebilirisn . ayrıca her soruna cevap bulabileceginide biliyorsun bu topikde
tekrar hoşgeldin .. şunuda ekleyim montiyi kaçamaksız yapmalısınki kilo verimin iyi olsun . vercegin kilo okadarda çok deyil ama sanırım sıkı bir şekilşde diyete sarılmıyorsun .
kızlar öğlen yeşil mercimek ve cacık yesem olurmu acaba:26:
beetlecim keşke kuru yemişi yeseydin ondan zarar gelmez montide yeniyor kla simit kötü olmuş . muhtemelen kilonu etkilemiştir .Selam herkese. Dün fena halde bozdum. Sabah öğlen iyiydi ama akşam sapıttım. Sözlümle olunca sapıtıyorum:) Dün akşam simiti çok sevdiğim için sözlüm almış yanına peynir, kola. Birde fındık, fıstık, bademden oluşan çerez. Tabi çerez 3-5 tane yedim. Simit, peynir, kola üçlemesini lüplettim ama
abenn ablaa tartiliyormusun kilo durumun ne?
günaydınlar herkese . herkes menüleri yazmaya başlamış . bende yarından itibaren başlayayım menü yazmaya böylelikle daha çok motive olurum . koşu bandımıda aldım annemlerden bugünden itibaren yürümeyede başlıycam bir aksilik olmazsa
nazlım hoşgeldin
artık kendi evindesinde istedigini yiyebilirsin diyete uymak adına
hadı bakalım bu yeni aldıklarını tez zamanda vermelisin ben seni bu kiloda görmek istemiyorum
olur ecrinim . Haftada 3 ögün bakliyat yiyebilirsin. Bu hakkından düşersin
günaydın cnaım cvp için sagol fırsat buldukça geçmişi okuyup not alıyorum sagol :) tam olarak önümüzdseki hafta başlkamıs olurum bu diyete :)
sabah 2 dilm tam buğday 1 haşlanmış yumurta 3 yaprak roka 1 salatalık 1domates 1çay şekersiz :)
ekmekle yumurta yemiyoruz ecrinciğim . bu arada tekrar hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?