Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın, hayırlı günler dilerimm
banum telden zoroluyor ben hiç heves bile etmiyorum telle ilgili şeylere .
dün dışaraydık öyleden sonra diyetimi bözmadım bozmayada niyetim yok yedim yiyecegim kadar 2.3. aydır
bugünde komşuya gidicem . nasıl edicem bilemiyorum

allah kabul eylesin zilim öncelikle ....

kreş meselesine gelince .. bence sen biraz fazla tedirginsin bu konuda biliyorum alinde deyil ama . buna bir çözüm bulmalısın gerekirse danış manlık vs yardım al .. aynı hataları bende(senin kadar olmasada ) yaptıgım için söylüyorum . ne zamana kadar ogluşu koruma altında tutacaksın ?
.benim oglan 11 yaşında evşiin en küçügü .. şu bile kahvaltı yaparken ekmegimi ver diyor kendi başına hiç bir işini yapmıyor . dışarı çıkacagı zaman anne bana kıyafet şeç diyor bunda en büyük hata benim . çok korumacı bir anneydim . aman düşecek biryerleri incinecek vs vs .küçükken aynen senin gibi hiç birinide yanımdan ayırmazdım .. şükür kıslar b,iraz büyüdü bunu üğstlerinden atılar ama oglan en küçük ondan sanırım hala bu konularda sorunluyuz .
seninki küçük bırakıp gideceksin .anlıyorum hissettiklerini ama . allah korusun yarın bize bişi olsa ne olcak böyle davranmamız çoçukların ilerki kişiliklerinide etkiliyor .kendilerine güzensiz oluyorlar hep bir koruma altında olmak istiyorlar .. yani deyim yerinde ise ANA KUZUSU olup çıkıyorlar ..ben çoçukların kendi ayakları üstünde dursun istiyorum . o yüzden bunu fark etikden sonra davranışlarımı degiştirdim ..
eger oglan büyüdü benimle gelip gidebiliyor diyorsan buna devam et .. yoksa bu olmaz diyorsan en içine sinen yere yazdır kreş olarak .. o degin çoçukda belki bir istisna . her çoçuk öyle olacak diye bişi yok . hatta bazı çoçuklar oyun ve arkadaş ortamında daha mutlu olabilir .. hayat boyu onları koruyamayız bunu istesekte yapamayız .

beetlecim tabiki abla diyebirsin canım yaşım 37 yedi oldu . hatta yakında 38 olcak

ben dışarda genelde tavuk ve köfte yerim ama heryerin köftesi yenmiyor ekmekli oluyor bunu sormak lazım tabi. en idaalı ızgara . dışardada kolay bulunuyor.

..beetlecim öylen dışarda arkadaşlarınla yiyecegin zaman ekmek yemek seni korkutmasın . o sabah ekmek yeme yumurtalı kahvaltı yap ,ekmek hakkını öyleyin kulllan . ama unutma etle ekmegi bir araya getirme bu secenegin kahvaltı yada sandöviç için olsun .
testları tabikiş yaptır . horam dışında şeker dengenede baktır .ama monti yaptıgından dengede çıkar büyük ihtimal..
beetlecim 60 takılırım diye düşünme .hele o güne bir gel birkaç gün pro takılırsın vede spor eklersin kilon harekete geçer daha gençsiniz kilo veriminiz okadar duragan olmaz..

slm kızlar nasılsınız bakalım benim sizin yardımınıza ihtiyacım var yaaa daha önce bu diyeti yaptım ve 4-5 kılo vermiştim ama ben zayıflayamadım tekrar geri aldım kıloları tatılde tabıkıde suan 63 kıloyum ve zayıflamak istiyorum bu diyeti naısl yaptıgımı unuttum bana yardımcın olurmusunuz tekrar başlamak istiyorum bu diyete en az 55-56 kılo olmam lazım benmm kendimi çok şişko hissediyorum ben yaa (((( bu arada pkoluyum hatırlarsınızz belki onun için zor kılo veriyorum (

Son düzenleme:

ecrincim hoşgeldin tekrardan ..
yanlış hatırlıyorsam düzelt canım . montiye 64 lü kilorda başlamıştın sanırım yada 63 . sonra 60 kadar verdin . ama sonra montiyi aksatmaya başladın kaçamaklar kattın . ve kilo vermen durdu .
sonra sani başka diyetlerde gördüm (hepimiz gibi:)) ve onlardada belli kilo aralıgında geldin gitin . sonrada bizler gibi tatilde kilo alıp kürrkçü dükkanına tekrar döndün ..
özetle böyle oldu sanırım .:)

montiye gelince önleri yaptın çabuk hatırlarsın .
sabahjları ekmekli kahvaltı. yeşilikle .
öylen ve akşamlarıda salata ve yogut eklenmiş ana yemek . bunlar etli sebze et yemegi sebze yemegi ve hepsi birden olabilir .. haftada 3 ögünde baklagil yiyebilirsin . montide doymuş yagları mümkün oldugunca az kulanmalısın yada kulanmamalısın . z. yag kulanmabilirsin

beetlede yeni yapıyoır ona yazdıgımız mesajları takip edebilirisn . ayrıca her soruna cevap bulabileceginide biliyorsun bu topikde
tekrar hoşgeldin .. şunuda ekleyim montiyi kaçamaksız yapmalısınki kilo verimin iyi olsun . vercegin kilo okadarda çok deyil ama sanırım sıkı bir şekilşde diyete sarılmıyorsun .

bende mönü yazssam iyi olcak .. ama şunu göz önünde bulundurun . ben tam olarak monti yapmıyorum. 1.2. haftalıgına yogurt yemiycem o yüzden montiden eksik olrak yogut yok benim mönülerimde .
aşagıdaki mönüde montiye uymayan sadece yogurt yok birde meyve diger anlamlarda tam montidir

kahvaltı .
1 dl ekmek . 1 hş yumurta .
domates .salatalık .biber peynir .

öyleyin .
kıymalı yumurta . domates.
salatalık peynir.

akşam .
bolca köfte .
közde biber. domates.
biber turşusu .

sabah 45 dk yürüyüş ..
kızılayda 3.4. saat tur
3 lt de su

Son düzenleme:

cevap için sagol aeben ablacım :) benim çok güzel özetlemişsin valla galıba dediğin gibi sıkı zarılmıyorum diyete ( ama sıkı sarılmam laızm artık kendımı çok kötü hissetmeye başladım ben hemen spora başlamam lazım ve diyeti hiç kasatmadan yapmam lazımm ki kılo vereyım yedıklerımı paylaşırım burda hergün yanlışları düzeltirsiniz sizde cevpa için teşekkürler çok sagol hoşbuldum inş. bu sefer istediğim kıloyaa ulaşırım :))) yazdıklarını görünce hatırladım sanki birazz neyse fırsat buldukça geçmişe bakayımm benn :) daha çocukda yapamadım valla tedavıye başlıyacaktım bu kıloyla başlamak istemedim zaten kullanacağım iğnelerle baya kılo alcam onun için önce zayıflamam lazım

Selam herkese. Dün fena halde bozdum. Sabah öğlen iyiydi ama akşam sapıttım. Sözlümle olunca sapıtıyorum:) Dün akşam simiti çok sevdiğim için sözlüm almış yanına peynir, kola. Birde fındık, fıstık, bademden oluşan çerez. Tabi çerez 3-5 tane yedim. Simit, peynir, kola üçlemesini lüplettim ama

slm millet....
yiyipte yatayım bir daha kalkmaya uğraşmiim zaten erkenden kalkıp okula gidiyorum diye saat 2'ye kadar bekleyip yiyip zıbarıyorum 3 gibi... 6'da uyanıp 7:30'de evden çıkıyorum.okullar açılınca biraz daha erken uyanıyorum. allahım kendimi bildim bileli erken uyanmaktan usandım valla...kreşti-anaokuluydu,ilkokul-ortaokul-lise-ünv..çalışma hayatı derken....ömür geçiyor işte....

aebenim aplacım benim oğluş okula gitmeyi çok seviyor ve çok istiyor zaten ...geçen yılki kreş deneyiminde anne sen git diye yalvarıyordu daha 2 yaşındayken bile...birde kendine özgüveni çevresindekilerin bile dikkatini çekecek kadar fazla..hatta beni acaip rahatsız ediyor bu durum...kopuk uçurtma gibi tabiri caizse...:18:
yolda el tutmak istemez,ne giyeceğine asla karıştırtmaz:18: benle tartışmaktan hatta bana meydan okumaya kalkışmaktan çekinmez:18:yaşıtlarıyla oynarken kendini onların büyüğü sanarak davranıp yönlendirmeye çalışmalar vs..acaip özgüveni olan bi çocuk...zaman zaman bundan dolayı rahatsızlık duyabileceğim kadar hatta...
arkadaşlarımdan bazıları sen yandın valla daha şimdiden böyleyse,yarın bir gün kök söktürecek diyorlar:18:bende inşallah öyle olmaz diye iç geçiriyorum.babamız öyle değil,ben biraz baskın karakterimdir ama oğlum dayısının ve dedesinin kopyası ..dediğim dedik çaldığım düdük..bacak kadar boyuyla bana ambargo koymaya çalışıyor eşşek sıpası...kırmızı oje sürme anne çok yakışıklı oluyorsun herkes sana bakar ben onlara çok kızarım anne diyor...biz ona yakışıklı dediğimiz için o kadın erkek herkese yakışıklı diyorbabasının bile ağzından duymadım nerden uyduruyor bunları bilmiyorum ama acaip kıskanç...sabahları okula giderken yada akşam dışarı çıkacaksak anne dur bakayım sana ne giydin diye etrafımda dolanıyor..banyoda makyaj yaparken anneee çok yapma yakışıklı olma diyor haydut...kovalasamda,annelere karışılmaz ,ben makyaj yapmayı seviyorum vs...ııh ıh..illa gelecek bi laf atacak...belki tutar diye..

banukkkkk yapılmadımı kız pc?yaptırın şunu yazılanları görmüyorsun...yazıp kaçıyorsun....

günaydınlar .

. pcye oturmasam oglan desaneden kalacakdı nasılmı . aban anne yarın dersim 11:30 da dedi .
bende kaldırmadım erkdenden . pc oturruyordum karşımdaki mantar tabloda haftalık prog yazılı .amanın birde ne göreyim ders 9.30 da
hemen giyindi gönderdim aç aç artık orda yesin . işde zilim benim oglan anakuzusu sen tut cumartesinin tarihine bak.ah tosunum ah

beetlecim keşke kuru yemişi yeseydin ondan zarar gelmez montide yeniyor kla simit kötü olmuş . muhtemelen kilonu etkilemiştir .
ama bugün hiç bişi olmamış çasına sıkı bir şekilde dön .. fakat sözlüme bahsetmedinmi diyete başladıgından eminim sana yardımcı olcaktır :26:
abenn ablaa tartiliyormusun kilo durumun ne?

tartılmammı banum bilirsin, bir okunuda sabrım yok bugün 5. günüm .66 .5 geliyorum 2 kilosu gitti tabi ilk başlarda şişlikler gider..
beni memnun etmeyen henüz olçülerimde çok bir degişiklik yok . sadece 1 cm incelme var .. bende son dönemde 3.4. cm kalınlaşma olmuştu

Son düzenleme:
günaydınlar herkese . herkes menüleri yazmaya başlamış . bende yarından itibaren başlayayım menü yazmaya böylelikle daha çok motive olurum . koşu bandımıda aldım annemlerden bugünden itibaren yürümeyede başlıycam bir aksilik olmazsa

nazlım hoşgeldin
artık kendi evindesinde istedigini yiyebilirsin diyete uymak adına
hadı bakalım bu yeni aldıklarını tez zamanda vermelisin ben seni bu kiloda görmek istemiyorum

nazlım hoşgeldin
artık kendi evindesinde istedigini yiyebilirsin diyete uymak adına
hadı bakalım bu yeni aldıklarını tez zamanda vermelisin ben seni bu kiloda görmek istemiyorum

bende kendimi bu kiloda hiç sevmiyorum ablam . artık bebek düşünüyoruz eşimle ufak bir sorunum var onu halledeyim birazda zayıflayayım hemen başlıycam çalışmalara . sende kilo vermişsin abla ne güzel darısı benim başıma İNŞALLAH

dünki mönmüde yazayım bir sürü ütü beni bekliyor .
dün biraz yufka yaptırdım benim çoçuklar çok seviyorlar bende tabiki..akşam onunla ugraştım yerleştirdim . bıraz kırılmış ama gelene kadar .

...sonra pazar işleri var bugün . zilim geçen sene yaptık haniya yada önceki senemiydi .:44: köz biber ve köz patlıcanla . onu yapıcam .
inşallah unutmamışımdır . içine közlenmiş ve robotten geçirdigimiz . kır. ve yeşil biber. patlıcan koyuyoruz birde sarımsak yag ve cevizdi dimi?.
ayaş domatı bitmeden biraz daha menemen ve domates sos yapayım .

olur ecrinim . Haftada 3 ögün bakliyat yiyebilirsin. Bu hakkından düşersin

günaydın cnaım cvp için sagol fırsat buldukça geçmişi okuyup not alıyorum sagol :) tam olarak önümüzdseki hafta başlkamıs olurum bu diyete :)
sabah 2 dilm tam buğday 1 haşlanmış yumurta 3 yaprak roka 1 salatalık 1domates 1çay şekersiz :)

ekmekle yumurta yemiyoruz ecrinciğim . bu arada tekrar hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…