günaydın .
hayırlı günler olsun ... yine yopgun birgün beni bekliyor küçük kızmın dersanade toplantısı var ona gididcem hazır kıyzılaya inmişken sosyete pazarına bakayım
banum niye yapılmıyor pc canım ya kaç hafta oldu yav
kilo durumunuda çok merak ediyorum . ben yapamıyorum diyet vs bari sende durumlar iyi olsun
nazlım et olmayan mönünde 3.5. üzümden zarar gelmez yemek arkasına diye hatırlıyorum . ama bunu 1 salkım olrak düşünmeama yasaklar arasında oldugunuda unutma .. yazın bu üzüm karpuz kavun zorluyor monti yaparken beni.. vakit bulursam yinede kitaba bir göz atayım .
önemli olanda bu antı hedefin için kararlı olmak .sende bunu görüyorum
öyleyin balıgın yanına bişi yokmuydu sadece balık yavan kalmış .
sabahda ekmeksiz kahvaltı yapmışsın . böyle durumlarda diger ögünlerde karbon hişdrat alabilirsin . mesela öyleyin tb. ekmekle sandöviç yiyebilirsinyada akşam baklagil yiyebilirsin ..
kilo verecem diyede aç gezma monti aç kalmayı sevmez.
ah zilim ankaraya yolun düşerse ,mümkün olursa görüşelim ..
zilim o okullarda çoçukları neye yönlendiriyorlar ? bu konuda araştırma yaptınmı .? çoçugun normal gelişmesiyle ilgilimi egitim veriyorlar yoksa yönlendirmemi yapıyorlar . bu konu aslında çok önemli hassasiyetini anlıyorum
nazlım yeşil fasulye yanında yemişsin üzümü. problem deyil canım afiyet olsundünkü menümü yazayım hemencik
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin
öğlen
taze fasülye
yoğurt
siyah üzüm
ara
1 adet elma
akşam
çok az sucuklu yumurta
domates
peynir
kararlıyım mecburen aebenim çünkü tedavi sürecinde fazlalıklarım çok etkiliyor beni, öle bir ödemim oluyor ki karnım 6 aylık gebe gibi oluyor.
düzenli sağlıklı beslenmeyle en aza indiririrm bu durumu diye düşünüyorum. bir de ablamlar hep erken doğum yapmak zorunda kaldılar, yüksek tansiyon, preeklemsi sebebiyle. korkuyorum kilo tansiyonu tetkikler diye.
dün akşam yalnız ipin ucu kaçtı( bu cumartesi gününü de atlatmadan menümü düzenli yapamıcam galiba. bir de acil montiye uygun peynir, sebze alışverişi yapmam lazım.
dün balığın yanında patates kızartması ve sebze sote(kabak havuç) vardı. patatesi ve havucu yemedim,kabağı yedim.
Biri bana diyet yap disin :))
zilim uyduda var beyaz tv ama sinyali az burda sanırım bir ara atv de öyleydi . yapmadıgım uygulama kalmadı beni bilirsin anlarım butür tamiratlardan (mecburen )günaydın herkese..ve hayırlı cumalar...
2 tane stajer olunca bir çay içecek kadar fırsatın olması ne güzelmiş yaw
banum hakikatten yaptırın şu pc'yi canım..alıştık ,sensiz olmuyor buralar....
oocd'im cnm sende uğramaz oldun,hem diyete hemde topiğe dönüş yapma zamanı gelmiş seninde...
betiş kaçamaklar tam gaz srüyor galiba,kilo vermen takılırsa tüm hafta boşa kürek çekmiş olursun cnm...boşver kaçamak yapmayı,dön sen montinin şevktli kollarına
aebenim ben okuldan dönüp oğlumu yedirip uyutunca sanki ebru o saatte başlıyormuş gibi oturup yapıyorum her gün pilatesimi..sizin tv neden göstermiyor beyaz tv'y..ayarlarsanız gösterir bence..bizim hem uydu hemde kablolu tv bağlantısı olan iki tv'nin ikisinden de çekiyor...sizinde ayar yapınca mutlaka çeker aplam...bu işe bi el at sen...
pilates gerçekten çok hızlı etki ediyor,2 haftadır yapıyorum popişim sımsıkı oluverdi bile...yapın kızlar....pilates yapın..
Selammmmm hakkimda gizel seyler dusunmussun zilim.........
Ah bende sizleri cok ozledim inanin esimle dun kavga ettim ya getir su pc yi diy
Bu arada cok kotu oldum ya p.tesiden beri yatiyorum
pazar gunu cocuklarin d gunuydu pasta kurabiye filan yedim
birde soguk kola vesu icince mahvetti beni ertesi gun migde ve karin agrisindan
geberdim resmen gecer gecer dedimmm p.tesi ve sali hic bisiy yemitce
midem bos kalmis carsamba gunu iflas etti migdemacile gittim serum ve igneden
sonra gozumu actimmm iki gunde annemde kaldim gece geldim eve..
Mazeretim var zilimmm asebiyim benji
günaydın kızlar,
ziligurti çokk geçmiş olsun. hem sana, hem oğluşuna.
vee 1 hafta önce karar vermiş olmama rağmen uygulama hatalarımdan dolayı gram eksilme yok. aynı kilomdayım. 3 gün monti 2 gün normal yemekle olmayacağını aeben söylemişti.aynen öyle oldu.
ilk hafta hem menülerimi oluşturamadım hem de çok sık dışarda olduğum için ipin ucu kaçtı. hele cumartesi düğünde komediydi yaşadığım. yemek öncesi ara sıcaklar, yemek, dondurmalı tatlı, üstüne düğün pastası((
bu hafta başlamış farzediyorum kendimi;
sabah kahvaltım: salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek.
birazdan ara öğün:elma
öğle yemeği: kıymalı ıspanak, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği yoğurt şeklinde olucak kızlar.
ıspanak yemeği kıymalı olmayaydı iyidi ama yapacak bişim yok bugün.
ıspanak yemeğinin kıymalı olması sorun değil montide . yeterki içinde pirinç veya buldur olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?