antim mönün çok güzel olmuş tebrikler .günaydın kızlar,
ziligurti çokk geçmiş olsun. hem sana, hem oğluşuna.
vee 1 hafta önce karar vermiş olmama rağmen uygulama hatalarımdan dolayı gram eksilme yok. aynı kilomdayım. 3 gün monti 2 gün normal yemekle olmayacağını aeben söylemişti.aynen öyle oldu.
ilk hafta hem menülerimi oluşturamadım hem de çok sık dışarda olduğum için ipin ucu kaçtı. hele cumartesi düğünde komediydi yaşadığım. yemek öncesi ara sıcaklar, yemek, dondurmalı tatlı, üstüne düğün pastası((
bu hafta başlamış farzediyorum kendimi;
sabah kahvaltım: salatalık, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek.
birazdan ara öğün:elma
öğle yemeği: kıymalı ıspanak, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği yoğurt şeklinde olucak kızlar.
ıspanak yemeği kıymalı olmayaydı iyidi ama yapacak bişim yok bugün.
menümü paylaşayım o zaman ;
sabah birazcık peynir domates salatalık şekersiz çay çavdar ekmeği (çavdar ekmeği yiyebiliyormuyuz?)
öğlen tavuk sarma ıspanaklı 4 dilim, yanına 2 lahana sarması, 1 kase salata, 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
akşamda yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece
hoşgeldin cicikız, ben de yeni başladım montiyi yeni yeni menülerimi oluşurabiliyorum. Saolsun kızlar çok yardımcı oluyorlar.
bugünki menümü yazayım;
sabah: salatalık, domates,kırmızı biber, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği (yalnız sabah kalkınca meyve yiyemedim, midem kötüydü)
arada:1 elma
öğlen:ızgara tavuk kanat, çoban salata, ayran
ara: 1 armut
akşam:karnıbahar yemeği, yoğurt.
gece:1 meyve, 1 bardak süt şeklinde olucak.
öznurum tahmin etmiştim müslüman diyetinin içerigini kesin 2 ögün ve az yemek verdır içinde bir hurmatelgraf çekiyorum stop nasılsınız stop :))) çok güldüm yaaa.
müslüman diyetini peygamber efendimizin nasıl ve kaç öğün yemek yediğini araştırırken buldum.aslında basit ama benim gibi hipoglisemisi olanlar nasıl öyle beslenir bilemiyorum.bi yandanda düşünüyorum aebenin hipoglisemisi var oruç bile tutuyor diye.
he bu arada tekrar sigarayı bırakmaya çalışma çalışmalarına başladım.bazan sigara içmekden nefret ediyorum ama bu uyuşturucu(nikotin) bağımlılığı çok kötü birşey.Rabbim evlatlarımızı korusun sakınsın.
şimdi bi sorum var kimler pilates yapıyor ?
ben düzenli pilates yapmaya çalışıyorum ebru ile ama 1 yıl önceki halime göre çok kapanmışım ilkbaharyaz boyuda callanetics yaptım son 3 aydır hiç birşey yapmadım ramazanda girdi araya diye hemen kapanmışım dizlerimde problem vardı tam açamıyordum çocukluğumdan beri pilatesle biraz düzeldi callaneticsle tamamen düzelmişti ama şimdi yine kapanmışım açılırım herhalde yavaş yavaş ama emzirmeden kalan kulunçlara pilates birebir ondan başkası geçirmedi bendekileri
anticim sabah meyve yemek zorunda deyilsin zatten aralarda yenebilir
geceki aran fazla canım yememeni tavsiye ederim .. monti 3 ana ögünden oluşur eger hipo glsemi vs yoksa arada gerekmez . eger yapacaksanda öyleden sonraki ara yeterlidir .. kahvaltı ve öylen arası bile ara olmamalı . tabi hipo deyilsen .
ögünlerden 4 saat sonra ara yapabildigini düşünürsek bu kadar ara zaten olmaz
akşam salatada eklersen karnın iyce doyar ve geceki araya ihtiyacın kalmaz
meyvede 2 porsiyonu geçmemeni öneririm
araların hariç mönün güzel canım afiyet olsun
kızlar herkese merhaba.
Bu diyet kafama yattı yapmayı düşünüyorum.
İlk sayfayı detaylı okudum ama tam anlayamadım bir noktayı.
Sabahları beyaz peynir yemek yasak mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?