Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam daha iyi bilir de bir tek akşam olmamış gibi... bi de stevia bu diyette ne kadar serbest onu da bilmiyorum:44: gerçi bitkiden elde edilen bir tatlandırıcı ama işte montide var mı bilmiyorum:44:
montide sabah harici ekmek yok o da tam buğday ya da çavdar olmalı, beyaz ekmek kesinlikle yasak çorba içinde un yoksa olabilir, börek zaten cıssss

Merhaba kızlar,
ben de bugün itibariyle daha önce 2 hafta kadar yaptıgım montignac diyetine ciddi olarak baslıyorum.
Bugün sabah itibariyle 73.3 ile basladım.

Sabah sekersiz marmelat, yumurta, tam bugday ekmegi, peynir ve sekersiz cay, domates salatalık. (oglen ile birleşik oldu gec kalktıgım icin)

Arada kaju fıstıgı ve kuru kayısı.

Aksam yemeginde bol salata (sogan domates salatalık nar ekşisi ve az zeytin yagı ile,ve palamut soya sosu ile)

Yatmadan belkibiraz fındık fıstık ve mandalina dusunuyorum yagsız sut ile eger aclık hissedersem.

Hedefim dogum öncesi kilom olan 62.5 a yaklasmak. Ama oncelikli hedefim 69.x li bir deger gorebilmek moral olsun

Herkese kolaylıklar,

iyi pazarlar dilerim ..
evde tek başınayım
eşim arkadaşının babası vefat etmiş şehir dışına gitti az önce ..
küçük kızda ablalarda hafta sonu . oglanla büyük kzımda dersanede. ev bana kaldı
oglan gelince kursa götürücem

zilim senin ogluş nasıl oldu ?

aşagıda lilşim özetlemiş sagolsun . akşamın olmadıgının sende farkındasın zatten o yüzden hiç girmiyorumçmenemen hariç zaten hepsi yasaklılar listesinde .
akşam böyle saldırmayın sebebini hiç düşündünmü inceliyorum ? kahvaltı geç ve ekmeksiz .öylen yemegi hiç yok kahvaltı geç anlıyorum ama akşama kadar tek ögün seni tutmaz . canım önce düzenli beslenmek lazım monti bunu öngörür sabah iyi doymalısın öylenşide atlamamalısınki akşam saldırmayasın .
tatlandırıcı konusuna gelişnce . kulandıgın konusunda ayrıntılı bilgim yok ama tatlandırıcıların kilo vermede deyilde almada etkili olduklarını biliyorum . bünyeni bozmasıda cabası. sabah kaymak yemişsin montide doymuş yaglarda fek yenmez. özelikle ekemkle hiç yenmez aklında olsun (benimde zafım bu kaymak.)

merhaba hoşgeldin celve..
ne güzel monti yapanlar artıyor .. eger liste yapalım derseniz kıslar cumaları bildirim yapalım ben liste yapayım yine eskisi gibi.

canım daha önce monti deneyimin olmuş nasıl bir sonuç almıştın ?
mönüne gelirsek kuruyemişi bukadar serbest yeme derim ne kadar oldugunu yazmamışsın . kuru yemişleri sayıyla yemeni öneririm 5.10 gibi. daha fazlası kilo vermeni engeleye bilir .
ekmekle yumurta yemiyoruz canım ama sadece yumurta prynit ve sebseyle kahvaltı yapılabilir .
nar ekşisini marketten alıyorsan uzak dur derim gilikoz şurubu . çok nadir bulunan nar pekmezlerı var sadece nardan yapılan onları nadiren kulanabilirsin . madem bukadar emek vericez tam yapalım dimi
yatmadan derken eger mümkünse yatmadan 2.3. saat önce yeme işiniz bitsin . aralarda içinde olmak kaydiyle . yatmadan gece arayı bukadar çeşit yapmamanı öneririm . helede kuru yemiş

zilim awni görüyorum asagıda patlıcan aldım közlwyip kahvaltılık sos yapıcam sen sarımsak ve sirke katıyormusun

ay çok şükür banuuuum...walla içimize dert olmuştu senin pc.azıcık yazıp çıkıyordun telden olunca..şimdi artık eski performansına kavuş hemencik ve bol bol döktür,sohbet olsun..alışık değiliz öyle 2 satır yazmana...döktür bakem tatlımmmm

lilişim iyi dileklerin için çok sağol canımmm oğlum şükür daha iyi,bizim evde yıkanmadık bişey kaldı bu bahaneyle...odasındada halıyı kaldırdık,evde zaten çok halı yok.oturma odasında ve misafir odasında küçük birer halı var,bendede alerji olduğundan pek halı kaplı olmasını sevmiyorum ortalığın..mutfağımdada küçük bir kilim tarzı bişey var. o kadar...oğlum küçükken yukarı kata çıkan basamaklara yarım daire şeklinde halı kaplatmıştık yazın onlarıda söktük artık büyüdü diye...yarın okula göndersemmi göndermesemmi diye düşünüyorum şimdide...öğretmeni sınıfın yarında kaplı olan halıflexi koparttım diye aradı.cuma günü genel temizlik yapılırken kopartırmısınız diye rica etmiştim telde,sağolsun kopartmışlar..birde sınıfı çamaşır suyula değil arapsabunuyla silmeleri için rica edeceğim..
aman ne zor valla çocuk yetiştirmek,2.fikrimden hepten vazgeçtim gibi bişey...birden fazla çocuk birden fazla üzüntüden başka bişey değil gibi geliyor..bende o kadar dirayet yok sanırım...kendimi çok güçlü sanırdım ama hiç değilim söz konusu olan çocuğum olunca...:18:

aebenim aplam,çok sağol iyiyiz biraz daha şükürler olsun....

yeni gelen arkadaş hoşgelmiş,hayırlısı olsun diyetinin...

hakikatten liste yapsanıza eskisi gibi kıslar....daha bi motive olursunuz..arada bi yarış yapın,kurtulun fazlalıklardan....

haklısın lily..Monti de kaçamak yapınca kilo verilmiyor maalesef..bende bunu yaşayarak öğrendim zaten..

Günaydın monticiler :)
haftasonum bolca kaçamakla geçti. Buyüzden kilo veremedim ama şükürki almadımda.
Son olarak 56.9'u gördüm. Başladığımda 58dim :)
Bu hafta kaçamak yok!!

hayırlı sabahlar dilerim pilates yapmadan sizebakayım dedim .
tv bu'ya abone olucam sırf bu beyaz tv için ama ne ilginçtir biliyormusunuz dün akşamdan beridir beyaz tv sorunsuz çekiyor

sarmısak ,maydonoz ,ceviziçi ,z.yağ katıyorum,ama sirke koymuyorum cnm..ekşi olur sirkeyle...
ben koydum zilim sanırım . tadıda güzel. sormuştum niye o zaman söylemedin bakimm
Günaydın monticiler :)
haftasonum bolca kaçamakla geçti. Buyüzden kilo veremedim ama şükürki almadımda.
Son olarak 56.9'u gördüm. Başladığımda 58dim :)
Bu hafta kaçamak yok!!

bublecim tebrikler canım .ama kamagını deyil

bu vesileyle bir kere daha yazayım ilk sayfadada yazmıştım;
MONTİ KAÇAMAK GÖTÜRÜN BİR DİYET VE BESLENME DEYİLDİR . EN AZ 2 AY MÜMKÜN OLDUGUNCA AZ KAÇAMAK YAPMALISINIZ HİÇ YAPMASSANIZ DAHA SÜPER . BU TAMAMAN PANKREASINIZI DÜZENE SOKMAKLA ALAKALI.BUDA HEMEN OLMAZ . VE HER KAÇAMAGINIZDA İLK BAŞA DÖNERSİNİZ .. BU KAÇAMAKLARI HEMEN KİLONUZDA GÖRENDE OLUR GÖRMEYENDE AMA MUTLAKA KİLO VERİMİNİZİ ETKİLER İLERLEYEN GÜNLERDE .

LİSTE KONUSUNA GELİNCE CUMALARI BİLDİRİM YAPRSANIZ LİSTE YAPARIM
MÖNÜLERİNİZİDE BEKLİYORUM

günaydınnnnn
ohh be özlemişim size yazmayı dün kahvaltılıklarımı yaptım 6 şişe çıktı daha fazla bekliyordum
ama öldürdü beni tüpte patlıcn biber közlemek yaww:)))

günaydınnnnn
ohh be özlemişim size yazmayı dün kahvaltılıklarımı yaptım 6 şişe çıktı daha fazla bekliyordum
ama öldürdü beni tüpte patlıcn biber közlemek yaww:)))

emek olmadan yemek olmuyor banum

kıslar bende işi sıkı tutmaya karar verdim bayrama kadar . mümkün oldugunca mönülerimize yazıcam ...

banuşum hadi sende başla mönü yazmaya monti yapamn şart deyil biliyorsun . cumayada bildirim yaparız eski günlerdeki gibi...
nazlım öznurum hadi sizde

olur yazarım ablaaa bildirimd eyaparız iyi olur hakkatennn
ya birde ben dün geçmiş sayfalara baktım amaa ben montiyle daha fazla kilo vermiştim 73 de kalmış gibi görünüyorumm:26::26::26::26:
kaç kilo vermişimd iye merak eidp bakmıştımm..

abla benim kardeşim patlıcan közlemesini çok seviyorr
geçen kış az yapmıştım bu yıl o istiyor diye yaptım
yesinn danacıkk anneme dmeiş annemd eugraşmaz közlemeyle filan
melemen , kuru ,tarhana erişte turşu derkennn közlemede kalsın diyorr haklı olarak

Son düzenleme:
slm herkese....

aebenim aplam valla gözümden kaçmıştır herhalde,hiç hattırlayamadım sorduğunu..yada bazen alıntı yapmadan yazdığım için kafamdan uçup gidiyor ,farkettiysemde ondan unutup yazmamışımdır...yoksa yazardım niye yazmiim aplacım..
sirkeyle yapanda varmış,hatta a101'de var patlıcam biber közlenmiş ajvar.onlardada sirke oluyor genelde..hafif bir ekşilik oluyor.benim için farketmez ama eşim sevmiyor kahvaltıda ekşi yemeyi...
2-3 yıldırda yapamıyorum zaten,çünki o kadar malzemeden azıcık şey çıkıyor.eşim zaten çok sevdiği için gelip gidip yiyiyor bir ayda bitiyor zaten,kışa falanda kalmıyordu..bu eve taşınacağım yaz oğlumda çok küçüktü o zaman bıraktım yapmayı bir dahada yapmadım.zaten tüm yazım menemen,közlenmiş biber,patlıcan,tarhana,erişte dondurucuya konacaklar derken tatilimi tatil bilmiyorum,oda kalıversin napiim

banum sen eski monticisin cnm,bayrama kadar sıkın dişinizi..bir buçuk hafta kaldı şurda...2 kg gitse kar kardır...aebenimde listenizi yapsın eski günlerdeki gibi,her gün menüde bildirin...gaza getirir sizi....

merhaba kızlar,

ben 2 haftadır kaçak göçek anca 500 gr. verdim. 63 üm şu an. cumartesi aeben nin geçen senelerde yazdığı şekersiz marmelat tarifini görünce internetten bulduğum tarifle şeftali marmeladı yaptım. 1 kg şeftaliye 1kg elmanın suyunu sıkıp koydum iyice kaynattım suyunu çekene kadar. 3-5 karanfil atmıştım, kavanoza koyarken onları geri çıkardım. süperrrrrrrr ötesi oldu. bu sabah ekmeğimi bana bana yedim:)) tatlı krizimi neyle gideririm diyordum ki hem sağlıklı hem güzel oldu.

Son düzenleme:
zilimm cnm ben şimdi diyet uyguluyorumda monti dgeil bayram sonrası bakıcam duruma göre bişeye karar vericem bakalım...

canım ellerine sağlık,ama ilk etapta öyle her sabah ekmek bana bana şekersizde olsa(meyvelerde birer şeker kaynağıdır aslında bu arada) marmelata çok yüklenme derim ben.aebenimde yazar zaten gelince..hafta 1-2 sabah 1 tatlı kaşığını geçmemende fayda var..tabii yumurtalı khvaltı yapmadığın sabahlar..kızlar bimde ve a101!de kaanların sürülebilir loru var.aebenm izin verirse onu deneyin derim süppper, ben sabahlları ekmeğime bolca ondan sürüp üstünede ya acıka,yada çok az bal sürüyorum süppper oluyor..bne kaşık kaşık kutunun yarısı yedim geçen sabah.okula geç kalıcaktım onun yüzünden

zilimm cnm ben şimdi diyet uyguluyorumda monti dgeil bayram sonrası bakıcam duruma göre bişeye karar vericem bakalım...

banum yapta ne yaparsan yap cnm..illa monti şart değil,istediğin kiloya ulaşana kadar her diyet mübah

zlimmm montiyi özledim desem yeridir cnm yaa şimdi uyguladıgım diyete göre monti serbestmiş yaww

seninnn yavruşş ne alemde kreşte mi? okuyamadım telde bende gençlik ve spor bakanlıgına başvurdum
olurda girersem orayaa çocukları kreşe vericem hemen artık çok zorlnıyorum yoruyorlar benii

bu arada artık trafige alıştım tek başımaa annemlere filan gidebiliyorum orasıda uzak banaa
aben ablam sen bilirisn teyy keçiörende annemlerrr.
çok seviyorum araba kullanmayıı çocukları atıyrum arabaya avm yee çok bunaltırlarsa beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…