aeben ablam daha iyi bilir de bir tek akşam olmamış gibi... bi de stevia bu diyette ne kadar serbest onu da bilmiyorum:44: gerçi bitkiden elde edilen bir tatlandırıcı ama işte montide var mı bilmiyorum:44:Tekrar merhabalar..Hoşbulduk aaben
Bugün yediklerim;
kahvaltı/öğle yemeği saat 12.de
menemen, peynir, zeytin, biraz kaymak ve stevia ile tatlandırılmış 2 bardak çay
18:00 da
bir elma ve bir kupa kafeinsiz kahve ve yağsız süt ile yapılmış ve stevia ile tatlandırılmış neskafe
20:00 da (burda kaçırdım ipin ucunuama pes etmek yok)
3 dilim kadar beyaz ekmek, 2 dilim kadar peynirli börek, bir kase hazır çorba ve biraz menemen
aşagıda lilşim özetlemiş sagolsun . akşamın olmadıgının sende farkındasın zatten o yüzden hiç girmiyorumçmenemen hariç zaten hepsi yasaklılar listesinde .Tekrar merhabalar..Hoşbulduk aaben
Bugün yediklerim;
kahvaltı/öğle yemeği saat 12.de
menemen, peynir, zeytin, biraz kaymak ve stevia ile tatlandırılmış 2 bardak çay
18:00 da
bir elma ve bir kupa kafeinsiz kahve ve yağsız süt ile yapılmış ve stevia ile tatlandırılmış neskafe
20:00 da (burda kaçırdım ipin ucunuama pes etmek yok)
3 dilim kadar beyaz ekmek, 2 dilim kadar peynirli börek, bir kase hazır çorba ve biraz menemen
aeben ablam daha iyi bilir de bir tek akşam olmamış gibi... bi de stevia bu diyette ne kadar serbest onu da bilmiyorum:44: gerçi bitkiden elde edilen bir tatlandırıcı ama işte montide var mı bilmiyorum:44:
montide sabah harici ekmek yok o da tam buğday ya da çavdar olmalı, beyaz ekmek kesinlikle yasakçorba içinde un yoksa olabilir, börek zaten cıssss
Merhaba kızlar,
ben de bugün itibariyle daha önce 2 hafta kadar yaptıgım montignac diyetine ciddi olarak baslıyorum.
Bugün sabah itibariyle 73.3 ile basladım.
Sabah sekersiz marmelat, yumurta, tam bugday ekmegi, peynir ve sekersiz cay, domates salatalık. (oglen ile birleşik oldu gec kalktıgım icin)
Arada kaju fıstıgı ve kuru kayısı.
Aksam yemeginde bol salata (sogan domates salatalık nar ekşisi ve az zeytin yagı ile,ve palamut soya sosu ile)
Yatmadan belkibiraz fındık fıstık ve mandalina dusunuyorum yagsız sut ile eger aclık hissedersem.
Hedefim dogum öncesi kilom olan 62.5 a yaklasmak. Ama oncelikli hedefim 69.x li bir deger gorebilmek moral olsun
Herkese kolaylıklar,
sarmısak ,maydonoz ,ceviziçi ,z.yağ katıyorum,ama sirke koymuyorum cnm..ekşi olur sirkeyle...
aeben ablam daha iyi bilir de bir tek akşam olmamış gibi... bi de stevia bu diyette ne kadar serbest onu da bilmiyorum:44: gerçi bitkiden elde edilen bir tatlandırıcı ama işte montide var mı bilmiyorum:44:
montide sabah harici ekmek yok o da tam buğday ya da çavdar olmalı, beyaz ekmek kesinlikle yasakçorba içinde un yoksa olabilir, börek zaten cıssss
ben koydum zilim sanırım . tadıda güzel. sormuştum niye o zaman söylemedin bakimmsarmısak ,maydonoz ,ceviziçi ,z.yağ katıyorum,ama sirke koymuyorum cnm..ekşi olur sirkeyle...
Günaydın monticiler :)
haftasonum bolca kaçamakla geçti. Buyüzden kilo veremedim ama şükürki almadımda.
Son olarak 56.9'u gördüm. Başladığımda 58dim :)
Bu hafta kaçamak yok!!
heyoooo yasasınnnnnn pc im geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnnn
ohh be özlemişim size yazmayı dün kahvaltılıklarımı yaptım 6 şişe çıktı daha fazla bekliyordum
ama öldürdü beni tüpte patlıcn biber közlemek yaww:)))
emek olmadan yemek olmuyor banum
kıslar bende işi sıkı tutmaya karar verdim bayrama kadar . mümkün oldugunca mönülerimize yazıcam ...
banuşum hadi sende başla mönü yazmaya monti yapamn şart deyil biliyorsun . cumayada bildirim yaparız eski günlerdeki gibi...
nazlım öznurum hadi sizde
canım ellerine sağlık,ama ilk etapta öyle her sabah ekmek bana bana şekersizde olsa(meyvelerde birer şeker kaynağıdır aslında bu arada) marmelata çok yüklenme derim ben.aebenimde yazar zaten gelince..hafta 1-2 sabah 1 tatlı kaşığını geçmemende fayda var..tabii yumurtalı khvaltı yapmadığın sabahlar..kızlar bimde ve a101!de kaanların sürülebilir loru var.aebenm izin verirse onu deneyin derim süppper, ben sabahlları ekmeğime bolca ondan sürüp üstünede ya acıka,yada çok az bal sürüyorum süppper oluyor..bne kaşık kaşık kutunun yarısı yedim geçen sabah.okula geç kalıcaktım onun yüzündenmerhaba kızlar,
ben 2 haftadır kaçak göçek anca 500 gr. verdim. 63 üm şu an. cumartesi aeben nin geçen senelerde yazdığı şekersiz marmelat tarifini görünce internetten bulduğum tarifle şeftali marmeladı yaptım. 1 kg şeftaliye 1kg elmanın suyunu sıkıp koydum iyice kaynattım suyunu çekene kadar. 3-5 karanfil atmıştım, kavanoza koyarken onları geri çıkardım. süperrrrrrrr ötesi oldu. bu sabah ekmeğimi bana bana yedim:)) tatlı krizimi neyle gideririm diyordum ki hem sağlıklı hem güzel oldu.
zilimm cnm ben şimdi diyet uyguluyorumda monti dgeil bayram sonrası bakıcam duruma göre bişeye karar vericem bakalım...
canım ellerine sağlık,ama ilk etapta öyle her sabah ekmek bana bana şekersizde olsa(meyvelerde birer şeker kaynağıdır aslında bu arada) marmelata çok yüklenme derim ben.aebenimde yazar zaten gelince..hafta 1-2 sabah 1 tatlı kaşığını geçmemende fayda var..tabii yumurtalı khvaltı yapmadığın sabahlar..kızlar bimde ve a101!de kaanların sürülebilir loru var.aebenm izin verirse onu deneyin derim süppper, ben sabahlları ekmeğime bolca ondan sürüp üstünede ya acıka,yada çok az bal sürüyorum süppper oluyor..bne kaşık kaşık kutunun yarısı yedim geçen sabah.okula geç kalıcaktım onun yüzünden
banum yapta ne yaparsan yap cnm..illa monti şart değil,istediğin kiloya ulaşana kadar her diyet mübah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?