Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aeben o zaman tiroid hastasıymışım tabi haberim yok regl 10 günlere ulaşınca sp den sandık doktorla adam çıkaralım deyince ip koptu tiroid sp ye zarar veriyormuş anladığım kadarıyla
arada bi yeniden denesem diyorum ama eşim önüme dururda izin vermez.gerçi tiroidlilerin hamile kalmasıda zormuş diye okudum bi kaç yerden.ben nasip diyorum artık 2.çocuga.nasibim varsa olur zaten yoksa çırpınsan fayda etmiyor.he çok da istekli değilim oğlum biraz daha büyüse iyi olur.
ay ciddi ciddi montignac diyeti yapıyorum.sabah klasik ekmekli khavaltı arada sade Türk kahvesi öglende fırında sebzeli tavuk.sebzelerden sadece kabağı yedim.akşamada taze fasulye yada menemen yaparım.

canımın içi yanlış hatırlıyor olma ihtimalim çok yüksek ve yanlışım varsa düzelt lütfen
6. takımda bir arada hani ben mezun olmadan evvel yarışma yaptık ya aramızda daha doğrusu ben yaptım
her hafta en çok kiloyu verene hediye gönderiyordum takımdaki arkadaşlara göndermiştim hediye hatırlıyorum ama
demekki bak sen kilo vermemişsin sana göndermemişim hediye paketten kastımk o

evet 2 sene bitmiştir çünkü ben 2010 da dahil olmuşum montiyede takımada

canım bebek için hakkında hayırlısı denedik olmadı demişsin ama doktora falan gittinmi yani bir problemmi var yoksa kendiliğinden mi olmadı....
sana bir kaç tüyo verebilirim de o bakımdan

hmmmm eşi korunan bütün arkadaşlarım gebe kaldı eşlere güven olmuyor

Canım rabbim gönlüne göre versin inşallah iki erkeğin üzerine bir kız bıcır bıcır çok yakışır ama ikizler var ya acaip abilik taslar kıza

kreş parası için çalışmak ne demek olur mu hiç öyle şey en fazla 1 sene kreşe para ödersin tatlım sonra zaten yaştan dolayı devlet okuluna devam edecekler e sende çalışmaya devam edersen paran sana kalır

Hakkında hayırlısı olsun. Bu sıra sanırım sen de ben gibi şiştin oooffffff sımsıkı monti yapmak lazım saldık mı gidiyor valla

ayrıca şu d.k. hapı hakkında yazdıkların
ben de ilk başladığımda hapa aynı sorunlar bende de oldu doktorum hapı değiştirdi
yazz ile başlamıştım ben ama şikayetlerimden dolayı yasmin'e geçirdi doktor beni 3 senedir kullanıyorum maşallah bir sıkıntım yok
Tek şikayetim senin de dediğin gibi kanamayı azaltıyor günü de miktarıda.....

Masummcum bende 2 yil once montignac uyguladim 1 yil kadar ve 10 kg verdim isin guzel tarafi hicbir kilomu 2 yil boyunca geri almadim hem sağlıklı Olmanın yolu kan şekeri ni dusuk tutmakta sanirim canim.

Aebenimmm canimmm sagol desteklerin icin hadi liste yapalim yarin sabah kilo bildirelim ne dersiniz ?

benim bu gün montide 4. günüm yani yarın 5. gün ve Regl dönemimdeyim hafiflediğimi hissediyorum ama zayıfladığımı değil

Yarın tartılmayı düşünmüyorum bu yüzden haftaya cuma tartılayım diyorum

Aeben abla sen ne dersin? Sence tartılsam mı? Yoksa haftaya mı bıraksam.....

hediye kısmında ben yoktum canım...ama hatırlıyorum böyle bişyi,sanırım sen narin nazenin(yani deniz) e hediye göndermiştin

bebek içinde biz zaten 1,5 seneden fazla korunduk,sonra bıraktık korunmayı o 3-4 ay olmadı,ama ondan önce doktora gitmiştim zaten bütün testlermi yaptırdım,çok şükür bi problem yokmş
dr.sadece kilo versen iyi olur dedi....neyse sonra ben tekrar korunmaya başladım,şu anda diyetisyene gidiyorum,kilolarımı verip tabi Rabbim nasip ederse öyle hamile kalmak istiyorum

ama senin şu tüyolarındanda alabilirmmm

hamilelikle alakalı bir problem olmadığına çok sevindim tatlımmmmmm rabbim doğru zamanda uygun gördüğünde senide anne eder hayırlısı ile inşallah....

Ama fazla da bekleme haaaaaaaaa

evet canım bir ara bizim takımda hediyeleşmiştik ya ama kimlerdi hatırlamıyorum inanki
takıma ait hatırladığım tek şey monti uygulaması ve güzel kilo verdiğim

sen bebek için karar ver tüyoları o zaman konuşuruz zaten yavrum

bu arada diyet yapıyormusun? bence yap hatta yapalımmmmm

diyetisyene gidiyorum canım...zaten şu anda yaptığım diyet montiyede benziyo,sadece aralar fazla bende

2 ay oldu başlayalı 88 le başladım şu anda 81 lerdeyim,daha yolum çok uzun...

peküüüü tüyolar için kapını çalarım kuzuu

kız nesli birde diyetisyene gidip paramı döküyorsun anacım sen ki diyetlerin tüm püf noktalarını bilen insan ne işin var oralarda be yaf
gel burada yapalım beraberce montiyi paranda cebinde kalsın anacım yaaaa

Haaaa tabii kontrol altında tutulması gereken bir sağlık sorunu varsa onu bilemem (diyetisyen ile alakalı)

evet aslında diyetisyenden daha çok bilgim var bile diyebilirim çok şükür sağlık sorunum da yok,sedece testlerde demir oranım düşük çıktı bide karaciğer oranlarım sınırın biraz üstünde

diyetisyenede ayda 50 tl veriyorum,her hafta konrtole gidiyorum,yağımı suyumu ayrı ölçen bi tartıda tartılıyorum,ne bileyim bu bile beni motive ediyo sanki

amaaa buralardayım artık,birlikte yine inş.güzel kilolar vericez

bir daha güvenirmiyim eşimeeeee aldım agzımın payınııı
ben hapı bırakıcam bacım ya valla unutuyorum filan birde şişirid beni ben ginera ullanıyorum ama yasminid ebiliyorum hatta en iyisi o bence d.k haplarında

benim kilo konusundaki beceriksizligimi sormaya en son 63.8 görmüştüm
ama çok katı diyetler yaptıgım içinnn bıktırdı beni ve kh sarıldımm ve 67 yi gördüm iki gün önce
günlerdir sabah başlayıp akşam bırakıyorum diyeti
amaa sizin sayenizde gaza geldim yenidenn kaçamak yok bugün hiç
tam monti yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum
bazen istemeden bozuluyor monti o sebeten montiyi yapamıyorum..

bendee 65 e indim monti ileee sonrada bir daha veremedim kilo filan zaten
öylece kaldım monti gerçekten çok etkili

merak etmezsen tartılma yani durabilirsennn, monti hemen etkisini gösteriyor yahu

kaç kalorilik diyet uyguluyorsunnn

kaç kalorilik diyet uyguluyorsunnn

aslında kalori saymıyoruz banucum (montiden ve 80-89 topiğinden ismini biliyorum)

kısaca 3 ana öğün ve 4 ara öğün şeklinde diyetim

sabahları 2 dilim tahıllı ekmek,peynir,bol yeşillik

öğlen 1 dilim ekmek+protein+salata+yoğurt

akşam 1 dilim ekmek+çorba+sebze yemeği,salata+yoğurt

aralardada kan üzümü,meyve,süt,form bisküvi şeklinde

3 litre su,bitki çayı+haftanın 4 günü 45 dakika yürüyüş şeklinde verdi

ilk başlarda öğlen ve akşam ekmek 2 dilimdi ama şimdi 1 dilime düşürdük

80-89 topigindeydim eskiden ben snei hatırlayamadım amaa:26::26::26::26:
diyetin çok güzelmişşşş bend ebu şekilde beslenicemm
saçma sapan diyetlerden mtabolizmam mahvoldu

67 kilo ile yine başladımm bugünn tabi kaç gün sürer bilmiyorum.
ekmek yemek benni çok korkutuyorr o yüzden bir tek sabahları yiyorumm
aslında sabah 2 öglen ve akşam 1 dlm yesemm metabolizma çalışmaya başlayana kadar ama bi kez gözüm korkmuş
ekmekten kısıyorum kısıyorum birden saldırıyorum

zaten ben o topikte değildim canım...sadece arada motive için okuyodum,çok güzel paylaşaımlar vardı,sonra grup dağıldı sanırım:26:

valla aynen bende metayı iyice bozmuştum,ekmek ise resmen kabusumdu...nerdeyse sabahları bile yemiyodum,diyetisyen günde 6 dilim ekmek verince ben böleeolmuştum
ben bu kadar yiyemem bile dedim...oda bana ekmek yemediğin için bu hale gelmişsin dedi üstelik diyet yaptığım zamanlarda kabızlık sorunumda çok oluyodu...ama şimdi hergün mutlaka wc ye çıkıyorum...metabolizmam tekrar çalışmaya başladı...üstelik açta kalmıyorum,2 saatte bir bişeyler yiyorum

sadece pilav,makarna,patates türü nişastalı şeyler yasak...ehh onlarıda çok aramıyorum açıkcası

evet cnm grup dagıldı sonra malesef
benimde metabolizamm yavaşladı hissediyorumm
diyetisyene gitsem en az 4 dlm ekmek verir mesela ben akşama karnıbahar haşlama ve üzerine yogurt yiycem
normald eyanında 1 dlm ekmek ymk lazım ama yiyemiyorum korkudan

bence 1 dilim çavdar yada tam buğday ekmeği ye canım...dediğim gibi bende ekmekten korkuyodum ama 2 aydır bu şekilde besleniyorum ve metabolizmam düzeldi

bence banucum 1 hafta bu şekilde dene istersen...sonuçta hertürlü şeyi denemedikmi

haklısın aslına herşeyi denedikkk nasılsaa
bunuda deneyelimmm

buarada aranızda facesi olupta faceye girmekte zorluk yaşayan varmı benimm
pc mi açmıyor acaba

haklısın aslına herşeyi denedikkk nasılsaa
bunuda deneyelimmm

buarada aranızda facesi olupta faceye girmekte zorluk yaşayan varmı benimm
pc mi açmıyor acaba

az önce aynı şeyi ofisteki arkadaşımda bana sordu...sanırım facede sorun var burdada açılmıyo

az önce aynı şeyi ofisteki arkadaşımda bana sordu...sanırım facede sorun var burdada açılmıyo

facede sorun var demekkii

ben saat 16 da yarım ayva ve 20 tane fındık yeidm ama karnım zil çalıyor şimdi
süt ürünümü eklemek lazım yanına bilemededim midem küçülene kadar bol kh yedigim için baya genişlemiş anlaşılan

slm hepinize...
topik kalabalıklaşmış..yeni gelen herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş..(ref,safinaz ve t-n.)diyet modunuz,ve gazınız bol olsun..tam gaz devam etmek için bol sabır ve dirayet diliyorum hepinize...
montiyi tam uygulayıp akabinde hiç kilo almayan sanırım bir tek ben varım..gerçi bu aralar yemek yiyecek vakit bulamıyorum orası ayrı :)

banum hiç sorma cnm,oğlumun sınıfındada benzer durumda olan bir kız var,ben odan etkilenirken şimdi kendi sınıfımdada aynı durumu yaşıyorum malesef cnm..bu gğnde tüm gün annem gelsin,beni nolur anneme götür öğretmenim diye ağladı.içim dayanmıyor,sinirlerim harap oldu 2 günde bile..sadece 3 gün gelecek sınıfıma ama 3 saate zor dayandım bu gün.sınıfın kapısını kilitlemek zorunda kaldım,hep kapıyı açmaya çalıştığı için...diğer çocuklarımda baka kaldılar,şaşkınlıktan...ve bir çocuğun yanağını çimdirdi(
okulun pedagog'u var zaten artık babannesine söyledim bu gün çıkışta.kadında yaşlı brde onunlamı uğraşalım kızım dedi ama yapacak bişey yok,çocukta zaten problem var başka doktorlara gidiyorlar bunada gelsinler.hazır okulun içinde...

safinaz ben hala tek çocukluyum ve sanırım 2. çocuğu yapamıycam.ne baktıracak bir yakınım var aynı şehirde oturduğum,nede kimseye güvenim...oğlumu bile bu sene mecbur kalmasaydımm kreşe vermiycektim.

öznurum kreşe(yada oyun gurubuna) göndereceksen hafta birkaç seferle,her günün arasında hiç fark yok cnm.hastalığı bir saatte bile kapıyorlar.biz 2 ayda 5 kez antibiotik kullanmak zorunda kaldık.hiç hasta olmayan oğlum hastalıklarla tanıştı kreş başlayınca..toplulukta illa bir çocukta hastalık oluyor ve bunlar küçk oldukları için bağışıklık sistemleri çabuk etkilenyor sınıfın yarısı hep hasta zaten...

aebenim aplam listeyi yap bar sen herkes bu kadar gaza gelmiş ve motive olmuşken..yılbaşını hedef alın ilk etap için...ve startı verin....

Ah zilim sorma saat 22 30 kadsr yatirmadim burbu tikali zaten nefes alamiyor cocuk.tonimer siktim arti burun damlasi verdim aldim yatagina goturdum tam yarim saat uyumaya valisti cccuk o nefes alamadikca agizm dilim kurudu bogulavak gibi oldum basima agrilari soktum devaminda gozum agriuor bu saat oldu gecmedi usune birde stres aaayim diye battaniye ormeye basladim trt de filistinlilerle ilgi bi film brlgrsel daha dogrusu vardi onu izlerkende gerildim oldum bittim.ama hasta olavak diye sssyallesmesindende alikoyamamki.bu aralar ana olacagima tas olsaydim diye aklimdan cok geciruyorum.dun vurdu kendini koltuga done done damak dudak patladi.basin8 kac defa vurdu bugun saaah ben ona corap getirirken kassa hoz arasinda ne yaptiysa dizine bisey oldu yuruyemedi aksama kadar.ikinci cocuk zor da nasibinde onune grcilemiyor be canim.telefondan yazdim okuyabilenede askolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…