günaydın montici güzeller
safişimmmm nihayet bacımmmşu paket kısmına kadar herşey doğru canım
evleneli 2 sene bitti bile,valla bi ara çocuk istedik hatta 3-4 ay denedik ama tutturamadık,tabi bu arada kilolar aldı başını gitti,
bende önce kiloları verip öyle hamile kalayım diye biraz daha erteledim,bakalım hayırlısı
senin kuzucuğun nasıl canım,büyümüştür,iyice bal olmuştur şimdi o
yok safiş hapla degil eşim korunuyorduu ..
kaçak oldu desem yerdiir yanii tamd ayumurtalama gününd eşedincee hamile kalıvermişim işte
kısmette olmadııı
benim eşim kız bebek hastası ya ikizlerden biri kız olsun çok istedik ama kısmet degilmiş
3. nün de bir garantisi yok kız olacak diye allah gönlümü biliyotr tabi kız olsun isterimm...
devlet anaokulları alıyor ama yarım gün birde kreş gibi dgeil malesef ilgi alaka benim kiler 4 yeni bitridigi için ezilir dedi hocalar bende gönderemedim
işe girip kreşe vericemm kreş parası için çalışıcam belki ama olsun hem onlar hemde ben sosyalleşmiş olucam..
hayırlısı bakalım
canımın içi yanlış hatırlıyor olma ihtimalim çok yüksek ve yanlışım varsa düzelt lütfen
6. takımda bir arada hani ben mezun olmadan evvel yarışma yaptık ya aramızda daha doğrusu ben yaptım
her hafta en çok kiloyu verene hediye gönderiyordum takımdaki arkadaşlara göndermiştim hediye hatırlıyorum ama
demekki bak sen kilo vermemişsin sana göndermemişim hediyepaketten kastımk o
evet 2 sene bitmiştir çünkü ben 2010 da dahil olmuşum montiyede takımada
canım bebek için hakkında hayırlısı denedik olmadı demişsin ama doktora falan gittinmi yani bir problemmi var yoksa kendiliğinden mi olmadı....
sana bir kaç tüyo verebilirim de o bakımdan
.
hediye kısmında ben yoktum canım...ama hatırlıyorum böyle bişyi,sanırım sen narin nazenin(yani deniz) e hediye göndermiştin
bebek içinde biz zaten 1,5 seneden fazla korunduk,sonra bıraktık korunmayıo 3-4 ay olmadı,ama ondan önce doktora gitmiştim zaten bütün testlermi yaptırdım,çok şükür bi problem yokmş
dr.sadece kilo versen iyi olur dedi....neyse sonra ben tekrar korunmaya başladım,şu anda diyetisyene gidiyorum,kilolarımı verip tabi Rabbim nasip ederse öyle hamile kalmak istiyorum
ama senin şu tüyolarındanda alabilirmmm
hamilelikle alakalı bir problem olmadığına çok sevindim tatlımmmmmm rabbim doğru zamanda uygun gördüğünde senide anne eder hayırlısı ile inşallah....
Ama fazla da bekleme haaaaaaaaa
evet canım bir ara bizim takımda hediyeleşmiştik ya ama kimlerdi hatırlamıyorum inanki
takıma ait hatırladığım tek şey monti uygulaması ve güzel kilo verdiğim
sen bebek için karar ver tüyoları o zaman konuşuruz zaten yavrum
bu arada diyet yapıyormusun? bence yap hatta yapalımmmmm
diyetisyene gidiyorum canım...zaten şu anda yaptığım diyet montiyede benziyo,sadece aralar fazla bende
2 ay oldu başlayalı 88 le başladım şu anda 81 lerdeyim,daha yolum çok uzun...
peküüüü tüyolar için kapını çalarım kuzuu
kız nesli birde diyetisyene gidip paramı döküyorsun anacım sen ki diyetlerin tüm püf noktalarını bilen insan ne işin var oralarda be yaf
gel burada yapalım beraberce montiyi paranda cebinde kalsın anacım yaaaa
Haaaa tabii kontrol altında tutulması gereken bir sağlık sorunu varsa onu bilemem (diyetisyen ile alakalı)
canımın içi yanlış hatırlıyor olma ihtimalim çok yüksek ve yanlışım varsa düzelt lütfen
6. takımda bir arada hani ben mezun olmadan evvel yarışma yaptık ya aramızda daha doğrusu ben yaptım
her hafta en çok kiloyu verene hediye gönderiyordum takımdaki arkadaşlara göndermiştim hediye hatırlıyorum ama
demekki bak sen kilo vermemişsin sana göndermemişim hediyepaketten kastımk o
evet 2 sene bitmiştir çünkü ben 2010 da dahil olmuşum montiyede takımada
canım bebek için hakkında hayırlısı denedik olmadı demişsin ama doktora falan gittinmi yani bir problemmi var yoksa kendiliğinden mi olmadı....
sana bir kaç tüyo verebilirim de o bakımdan
hmmmm eşi korunan bütün arkadaşlarım gebe kaldı eşlere güven olmuyor
Canım rabbim gönlüne göre versin inşallah iki erkeğin üzerine bir kız bıcır bıcır çok yakışır ama ikizler var ya acaip abilik taslar kıza
kreş parası için çalışmak ne demek olur mu hiç öyle şey en fazla 1 sene kreşe para ödersin tatlım sonra zaten yaştan dolayı devlet okuluna devam edecekler e sende çalışmaya devam edersen paran sana kalır
Hakkında hayırlısı olsun. Bu sıra sanırım sen de ben gibi şiştin oooffffff sımsıkı monti yapmak lazım saldık mı gidiyor valla
ayrıca şu d.k. hapı hakkında yazdıkların
ben de ilk başladığımda hapa aynı sorunlar bende de oldu doktorum hapı değiştirdi
yazz ile başlamıştım ben ama şikayetlerimden dolayı yasmin'e geçirdi doktor beni 3 senedir kullanıyorum maşallah bir sıkıntım yok
Tek şikayetim senin de dediğin gibi kanamayı azaltıyor günü de miktarıda.....
Masummcum bende 2 yil once montignac uyguladim 1 yil kadar ve 10 kg verdim isin guzel tarafi hicbir kilomu 2 yil boyunca geri almadim hem sağlıklı Olmanın yolu kan şekeri ni dusuk tutmakta sanirim canim.
Aebenimmm canimmm sagol desteklerin icin hadi liste yapalim yarin sabah kilo bildirelim ne dersiniz ?
benim bu gün montide 4. günüm yani yarın 5. gün ve Regl dönemimdeyim hafiflediğimi hissediyorum ama zayıfladığımı değil
Yarın tartılmayı düşünmüyorum bu yüzden haftaya cuma tartılayım diyorum
Aeben abla sen ne dersin? Sence tartılsam mı? Yoksa haftaya mı bıraksam.....
evet aslında diyetisyenden daha çok bilgim var bile diyebilirim çok şükür sağlık sorunum da yok,sedece testlerde demir oranım düşük çıktı bide karaciğer oranlarım sınırın biraz üstünde
diyetisyenede ayda 50 tl veriyorum,her hafta konrtole gidiyorum,yağımı suyumu ayrı ölçen bi tartıda tartılıyorum,ne bileyim bu bile beni motive ediyo sanki
amaaa buralardayım artık,birlikte yine inş.güzel kilolar vericez
kaç kalorilik diyet uyguluyorsunnn
aslında kalori saymıyoruz banucum (montiden ve 80-89 topiğinden ismini biliyorum)
kısaca 3 ana öğün ve 4 ara öğün şeklinde diyetim
sabahları 2 dilim tahıllı ekmek,peynir,bol yeşillik
öğlen 1 dilim ekmek+protein+salata+yoğurt
akşam 1 dilim ekmek+çorba+sebze yemeği,salata+yoğurt
aralardada kan üzümü,meyve,süt,form bisküvi şeklinde
3 litre su,bitki çayı+haftanın 4 günü 45 dakika yürüyüş şeklinde verdi
ilk başlarda öğlen ve akşam ekmek 2 dilimdi ama şimdi 1 dilime düşürdük
80-89 topigindeydim eskiden ben snei hatırlayamadım amaa:26::26::26::26:
diyetin çok güzelmişşşş bend ebu şekilde beslenicemm
saçma sapan diyetlerden mtabolizmam mahvoldu
67 kilo ile yine başladımm bugünn tabi kaç gün sürer bilmiyorum.
ekmek yemek benni çok korkutuyorr o yüzden bir tek sabahları yiyorumm
aslında sabah 2 öglen ve akşam 1 dlm yesemm metabolizma çalışmaya başlayana kadar ama bi kez gözüm korkmuş
ekmekten kısıyorum kısıyorum birden saldırıyorum
zaten ben o topikte değildim canım...sadece arada motive için okuyodum,çok güzel paylaşaımlar vardı,sonra grup dağıldı sanırım:26:
valla aynen bende metayı iyice bozmuştum,ekmek ise resmen kabusumdu...nerdeyse sabahları bile yemiyodum,diyetisyen günde 6 dilim ekmek verince ben böleeolmuştum
ben bu kadar yiyemem bile dedim...oda bana ekmek yemediğin için bu hale gelmişsin dedi üstelik diyet yaptığım zamanlarda kabızlık sorunumda çok oluyodu...ama şimdi hergün mutlaka wc ye çıkıyorum...metabolizmam tekrar çalışmaya başladı...üstelik açta kalmıyorum,2 saatte bir bişeyler yiyorum
sadece pilav,makarna,patates türü nişastalı şeyler yasak...ehh onlarıda çok aramıyorum açıkcası
evet cnm grup dagıldı sonra malesef
benimde metabolizamm yavaşladı hissediyorumm
diyetisyene gitsem en az 4 dlm ekmek verir mesela ben akşama karnıbahar haşlama ve üzerine yogurt yiycem
normald eyanında 1 dlm ekmek ymk lazım ama yiyemiyorum korkudan
bence 1 dilim çavdar yada tam buğday ekmeği ye canım...dediğim gibi bende ekmekten korkuyodum ama 2 aydır bu şekilde besleniyorum ve metabolizmam düzeldi
bence banucum 1 hafta bu şekilde dene istersen...sonuçta hertürlü şeyi denemedikmi
haklısın aslına herşeyi denedikkk nasılsaa
bunuda deneyelimmm
buarada aranızda facesi olupta faceye girmekte zorluk yaşayan varmı benimm
pc mi açmıyor acaba
az önce aynı şeyi ofisteki arkadaşımda bana sordu...sanırım facede sorun var burdada açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?