ZİLİMMMM
heptee sana denk geliyor bu vakalarr cancagazımm yaaa
üzülmemek eldemiii insanın içi acır tabikiii,(
kolay gelsinn bu aradaaa
cnm benim platesten önce şu istahıımı kontrol altına almam lazım sanırım bana iştah patlaması yapan dogum kontrol hapı
yiyip yiyipp doymuyorum yok böyle bişiy sürekl ekmek yemek istiyorum tatlı çekiyor cnm ve öznur gibi dengem bozuldu uyku halsizllikk yorgunluk herşey var anlıycagın
kürtajtan beri hap kullanıyorummm ama bırakıcam bu ayy yoksa 90 u bulmam zor olmayacakk
birde çok baş agrısı yaptı bende ilaçç 1 aydır hiç geçmiyor baş agrım
bu halim çok mutsuz ediyor beni ama göbegim ,midem büyüdü çok morslim bozuk eskisi gibi gezmek bile istemiyorumm
akşam avm ye zorla gittimmm:26::26::26:
ögretmenler gününde kutlu olsun cnmmm
öznur dimek doya doya yedin pilavı pastayı:)) ohhh bütün akşam doya doya pirinç pilavı yedim üstünede pasta hazırım diyete.normalde böyle yemem pastaydı pilavdı ama en azından 1 ay yemeyeceğim ya nefsim körlensin dedim.
yarın son bi anaokulu gezeceğim oğluma ve artık haftasonu karar verip aralık ayının başında oyun grubuna başlatacağız inşallah.:)) öyle yarım gün tam gün veremiyorum bahanemde hazır ben çalışmıyorum ne gerek var diyorum halbuki pimpiriğimden yani :)) yarım günde rahatlikla gider.bi başlasında alışırSAM :) değiştiririz saatlerini.
zilim dediğini anlamadım ben canım o ne ki?
aebenim benim istikararım için dua et bacım :)
eski arkadaşlar gelmiş vallahi kim kimmiş pastacı kim hamile kim ben karıştım :)) hoşgeldiniz kızlar.
banu de hayde de hayde gel eşlik et bana nutfen
refim işde mecbursun yemege . şimdilik böyle idare et evde sıkı yap montini işdede en uygunu seç . sıkıntı yaratmayalım şimdiBugün menümü karışık yazmış oldum ama neyse...
Aebencim beğendiğine sevindim menümü ama aklıma biraz takılanlar var mesela öğle yemeğinde işyerindeki köftede ekmek varmıydı 1 kepçede olsa yediğim sebze çorbasında un varf mıydı sabahtan beri bunu düşünüyorum kafayı yiycem...
Akşam menüm : 6 adet köfte, salata ve yoğurt ( misafirlikteydim sanırım köftede azda olsa ekmek vardıBu arada öğle ile akşam arasında 1 armut ve 2 erik yedim...
haydi rasgele öznurcumm, hayırlı olsun oglunun okulu şimdiidennnn
merhaba referans seni tanımıyorum ama aben abladan çok duydum isminii yani nikini
yapılan çorbaların içinde un vardır diye düşünüyorumm azda olsa kıvam verilebilmesi içinnn
Günaydın kıslarrr ,
Başladım hayırlısı ile rabbim utandırmasın.
Sp. meselesine gelince kızlar yaşadığımı belki hatırlarsınız sp. krtj olmuştum ipi koptuğu için.e haliyle ben tavsiye edemiyorum :)
Banum sağol canım hayırlısı olur oğlum için inşallah.
Aebenim herhalde 1 aya kadar olurum 62 kg bi aksilik olmazsa.Haşimoto tiroidinden dolayı gümbür gümbür kilo vermek zor olur benim için olsun denemedik demeyelim değil mi :)&2 kg yeter zaten en önemlisi hipoglisemi durumum düzelir.
montiye mi başladın öznurcummm
hayırlı olsunnnn
safiş o elifff. bu kocişinin mavi gülü eski takım kaptanın .
pastacımıhamilemii
cnm benim platesten önce şu istahıımı kontrol altına almam lazım sanırım bana iştah patlaması yapan dogum kontrol hapı
yiyip yiyipp doymuyorum yok böyle bişiy sürekl ekmek yemek istiyorum tatlı çekiyor cnm ve öznur gibi dengem bozuldu uyku halsizllikk yorgunluk herşey var anlıycagın
kürtajtan beri hap kullanıyorummm ama bırakıcam bu ayy yoksa 90 u bulmam zor olmayacakk
birde çok baş agrısı yaptı bende ilaçç 1 aydır hiç geçmiyor baş agrım
bu halim çok mutsuz ediyor beni ama göbegim ,midem büyüdü çok morslim bozuk eskisi gibi gezmek bile istemiyorumm
akşam avm ye zorla gittimmm:26::26::26:
eski arkadaşlar gelmiş vallahi kim kimmiş pastacı kim hamile kim ben karıştım :)) hoşgeldiniz kızlar.
süper mönüKahvaltı 07.30
2 tane haşlanmış yumurta
birer domates - salata
bir iki çatal beyaz peynir ve bir kupa ıhlamur
Öğle 12.30
taze fasulye yemeği
yoğurt ve salata
Akşam 17-18 Arası
ıspanak yemeği
yoğurt - salata ve bir paçra ızgara tavuk
Gün boyu su ve bitki çayı kaçınılmaz
Günaydın Güzellleeeeeeeeeerrrrrrrrr
yaaa evet abla sen yazınca hatırladım çok pardon yaaaa
Melek ti niki dimi elifin evet o pastacıydı eşim bebeğe sıcak bakmıyordu hatta en son da hamile diye duydum
Ne oldu peki geliyor mu buraya? Hamileliği bittimi? Doğum yaptımı.
Neslihan bacım eski kaptanım çok parcon cicim yaa bu kadar zaman girince araya maalesef yanıldım....
Kız ben seni hatırladım sen çorum da oturuyordun demiiiiiiiiiii
hatta daha yeni evlenmiştin ben diyet yaparken
Hatta ben sana bir paket göndermiştim26 :26: )
Kız sen bebek yapmıyormusun? Yaptınmı yoksa....
Masummm merhaba tatlım
yazdıklarını okuyunca şaşırdım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun
İkizlerin nasıl herşey yolundamı keyifler yerindemi?
Hoş bulduk tatlım ben eski monticilerden namıdeğer Safinaz
hamile olan aynı zamanda pastacı olan kişi canım
Sadece ben nikleri karıştırdım o kaaaa
benim tek şikayetim daha evel olmayan regl oluken ilk günlerindeki kasık agrım başka bir şikayetim yok alaha şükür . bide bazan reglden birkaç gün sonra kanama deyilde renk degişik bişiler oluytor onunca bi dr gidicem aslında ama işdebenimde 5 ay filan oldu abla işte kürtaj sonrası hemen başladım kanama için çok beklemeyimm diye verdi dr
ondan sonrada bi denk gelip sp taktıramadım ya kimse olmadı çocuklara bakacak yada benn gidemedim vs
gözümde korktugu için elim mahkum aldım hapıı amaa iştah patlaması yaptı diyet boyunca bu kadarr
gözüm döndügünü hatırlamıyorum..
7 günüm kaldı bitsinnn bir dha almıycamm
sp ilede hamile kalanlar var birde sende karın şişligi filan yaptımı abla
öznurum biliyorum canım yaşadıklarını ama bu tür şeyler istisna buda sana denk gelmişGünaydın kıslarrr ,
Başladım hayırlısı ile rabbim utandırmasın.
Sp. meselesine gelince kızlar yaşadığımı belki hatırlarsınız sp. krtj olmuştum ipi koptuğu için.e haliyle ben tavsiye edemiyorum :)
Banum sağol canım hayırlısı olur oğlum için inşallah.
Aebenim herhalde 1 aya kadar olurum 62 kg bi aksilik olmazsa.Haşimoto tiroidinden dolayı gümbür gümbür kilo vermek zor olur benim için olsun denemedik demeyelim değil mi :)&2 kg yeter zaten en önemlisi hipoglisemi durumum düzelir.
Aebenim yedim pastaları yalan yok.Normalde yemem de işte :) bizim burada bi pastane var adamlar pasta değil sanat eseri yapıyor resmen :)) bi çikolatalı kestaneleri var millet akşama gitse bulamıyor o kadar revaçda.
pilates biti geldim pc açık kalmış ..
mesajlara cevap yazıp kaçayım öyleden sonra sohbetim var.
benim tek şikayetim daha evel olmayan regl oluken ilk günlerindeki kasık agrım başka bir şikayetim yok alaha şükür . bide bazan reglden birkaç gün sonra kanama deyilde renk degişik bişiler oluytor onunca bi dr gidicem aslında ama işde
hapdan çok çok rahatım . birde burda tam yazamıycam bir yönden sp den hapdan oldugundan daha memnunum
öznurum biliyorum canım yaşadıklarını ama bu tür şeyler istisna buda sana denk gelmiş
inşallah 1 aya kalmadan olursun 62 öznurum . saglık daha önemli tabi
. afiyet olsun
banum bim'de bir ekmek var ımmm tam montilik . paketli deyil günlük geliyor . küçük çok sertbir ekmek tb ekmegi onu alaben abla bişiy sorucam şimdi bimde tb ekmegi varya
onun içinde şeker vardı eskiden o şekeri almışlar yok artık ama üzerinde %60 tb unu yazıyor yani geriye kalan
%40 beyaz un oluyor sanırım
tb ekmegi olarak alıp yiyebilirmiyiz bunuu
bak şimdi nasıl ahtırlamışsın monti yapınca hafizanda acıldı .Günaydın Güzellleeeeeeeeeerrrrrrrrr
yaaa evet abla sen yazınca hatırladım çok pardon yaaaa
Melek ti niki dimi elifin evet o pastacıydı eşim bebeğe sıcak bakmıyordu hatta en son da hamile diye duydum
Ne oldu peki geliyor mu buraya? Hamileliği bittimi? Doğum yaptımı.
Neslihan bacım eski kaptanım çok parcon cicim yaa bu kadar zaman girince araya maalesef yanıldım....
Kız ben seni hatırladım sen çorum da oturuyordun demiiiiiiiiiii
hatta daha yeni evlenmiştin ben diyet yaparken
Hatta ben sana bir paket göndermiştim26 :26: )
Kız sen bebek yapmıyormusun? Yaptınmı yoksa....
Masummm merhaba tatlım
yazdıklarını okuyunca şaşırdım kürtaj olmuşsun çok geçmiş olsun
İkizlerin nasıl herşey yolundamı keyifler yerindemi?
Hoş bulduk tatlım ben eski monticilerden namıdeğer Safinaz
hamile olan aynı zamanda pastacı olan kişi canım
Sadece ben nikleri karıştırdım o kaaaa
evett cnm ben sgustos 15 te kürtaj oldum yani isteyrek bir kürtaj dedgildi tabi
hamile kalmışımm korunurken ama bebegin kalbi durdu önce bebek görünmedi
sonrada kalbi durduuutıpta bi açıklamasıda yok bunun neden durduguna dairr
çok içimde kaldıı amaaa allah izin verirseeee ilerde bi tane kızım olsun istiyorum allah gönlümü biliyorrr
ama ikizler büyüyüp kendini kurtarınca
ikizler büyüdü 5. yaşa girdiler bende iş arıyorum iş bulunca onları kreşe vericemm.
senin kızında büyümüşürr zaman hızla geçiyorrr..
banum bim'de bir ekmek var ımmm tam montilik . paketli deyil günlük geliyor . küçük çok sertbir ekmek tb ekmegi onu al
boldugun zaman 2.3. al ,at buzluga . dilimle ye baya sert doygun bir ekmek
bak şimdi nasıl ahtırlamışsın monti yapınca hafizanda acıldı .
safişim elifin nur topu gibi bir ogluşu oldu ..
geçenler topik açtı dur sana getireyim .http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/571626-ozlestik-toplastik-yeniden-9.html
onun nicide degişti (ben else)
bana müsade bir sürü iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?