not aldım safişim
banum akşam et yemediginde ekmek ekle ,ilk hafta . ama gece bişi yememeye çalış helede karbonhidrat
aslında aç zor oluyor gibi banum ama isyeyince aç yatılıyor gerçekdenaç yatınca baskül mutlaka fark ediyor .. tabi bunu iştah atagı yaşarken yapamssın az sabır .kananacak iştahın şeker dengeni ayarlamaya çalış üzüm yerine hurma veya başka meyveler yemeye çalış .
banum halk ekmegin tam bugdayıda var hemde taş degirmenden . o ekmekde güzel .önceden uzundu şimdi ikiye bölünmüş gibi küçültmişler daha iyi olmuş fiyatıda güzel .ayrıca halk ekmegin ekmekleri daha saglıklı .. denk gelince ondanda al derim . ben karışık yiyerum halk ekmek bimden fırından vs hangisi denk gelirse.evet aslınd ailk hafta akşam yemeginin yanında 1 dlm tb ekmegi yesem akşam bişiy yemey gerek kalmıycak
ama ben 2 gündür düzenli menü uyguluyorum ilk akşam kraker yeidm, dünde leblebi ve 1 meyve
keşke ekmek yeseydim dedimm akşam ilk hafta geçse zaten şekerimde düzene girer açlık ataklarımda olmazz
ben uzun süredir akşam yemekten sonra bişey yemiyordum alışmıştım bu duruma abla
ama son zamanlarda yedigim kh beni fena yaptı açlıga dayanamıyorumm o yüzden
ama dediign gibi yapayım ben üzüm yerinede hurma kuru kayısı vs yiyimm.
bime baktım akşam ekmek kalmammış birazdan çıkıp yine gidiceemm
bi günaydın demedenn konuya dalıp kaçmışım sonraa işe gücee dalmışımm..
günaydınn,
abla peki sne o ekmekleri nasıl dilimliyorsun?
canın nasıl isterse refim hiç problem deyilGunaydin kizlarcim bir turlu firsat bulamiyorum menüler i yazmaya fakat yapıyorum montili beslenmeyi bakalım bu hafta kim kazanacak gümbür gümbür kilolari kim verecek.
Aeben ablamm ben tum gun menusunu biriktirip yazamıyorum her ogunu yazsam olur mu yoksa bic yazamadım 2 gundur
Tünaydınnnn ,
Örtmenler :) gününüz kutlu olsun.Örtmenim deyince kendimi çocukluğumda bulurum hep.
Aebenim benide ekle 65.9 kg ile.Perşembe başladığım için tartılmadım bu hafta.
Günaydın Güzelleerrrr
Umarım herkese bol enerjili kaçamaksız güzel bir haftasonu geçirmiştir.
Ben haftasonu kaçamak yapmadım sıfır kaçamakla atlattım tatili
Bu gün kü menüme gelince;
Kahvaltı 07.30
2 dilim tb ekmeği
domates salata 3-4 çatal beyaz peynir (Lıght)
2 ç.k. şekersiz çilek reçeli ve ıhlamur
Öğle 12.30
Bir tabak ıspanak yemeği (prinçsiz kıymasız)
bir tabak salata ve bol yoğurt
Akşam 17-18 Arası
İnegöl Köfte (Izgara)
Bol yeşillikli salata ve ayran....
Dipnot: Gün boyu bitki çayları arada en fazla 2 kupa şekersiz kahve.... Ve bol miktarda su....
Bende haberler böyle kızlar sizde ne var ne yok
slm kıslar...ancak topiğimize uğrama şansım oldu...kk tüm gün açıktı,laptobumun arka sayfasında..okurum diye cilt bakımıyla ilgili br kaç sayfa açtım ama bakamadım bile.
öğretmenler günüyle ilgili kutlamalarınız için çooook teşekkür ederim..bizim tek gayemiz size iyi doktor,iyi asker,iyi polis,iyi milletvekili,iyi bakkal,iyi manav,iyi çöpçü,iyi futbolcu,iyi...,iyi.....,iyi.... diye uzayıp gidentüm meslek guruplarını içeren iyi insanlar yetiştirmek..
bende tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım....
benim öğretmenler günüm sabah 9 akşam 9 temizlik yapmakla geçti walla...
kahvaltıdan sonra bi başladım az önce yemek yedikten sonra ancak oturabidim..
2 katın tüm camlarını tüm kapılarını komple sildim ,laptobum yanımda müzik çala çala...tüm kalorifer peteklarini söktüm içlerini sildim..öte yanda ne perde kaldı yıkanmadık,ne örtü,ne çarşaf nevresim,çamaşır...bir tek süpürge ve silme kaldı..tabii birde dağ gibi ütü...
dün de mutfak dolaplarımı silmiştim.yarın örtülerini ütüleyince sereceğim..evim pırıl pırıl olacak ama benim ellerimin hayrı kalmadı .deterjanlar fena yaptı..
birde bu yorgunluukla oğlum pide istedi,dışardan söylemeyede içim elvermedi.ne olduğu belirsiz bişeyi yedirmemek için kalktım hamur mayalayıp pide yaptım paşama...ayranda yaptık yedirdik beyefendiyi... az sonra bıldırcın yumurtlı sütünüde içip yatacak..
aebenim acaip güzel kilo vermişsin valla tebrik ederim...azmin zaferi işte bu....
banum aebenimi örnek alıyorsun hemen datlumm...o simitler gidecek hemen...(canım simit isted simit deyince valla)
oyyy acaip yorulmuşum...dinleneyim azıcık..
zilimmmmm öeperim seni yavru kuş
ahh zilimm ben bazen dışardanda yemek fgerektgini düşünüyorum , arada birden bişey olmaz bu kadar kasıpta yorma derim kendinii.
bend eşu sıra cilt ürünleirne merak saldım nemlendiri alıcamda ne markaa alsambilemedim ama öyle abartıo derecede markalara para vermem
orta yollu bişiyler bakıyorumm..
birde bıldırcın yumurtasını sorucam ben eskiden pişirip haşlayıp yediriyordum ama sütlerine katmıyorum her akşam ballı ılık süt veriyorm
içine kırabilirim bende sanırım bıldırcın yumurtasını:26::26::26::26: iyi aklıma getirdin alayım dışarı çıkınca
Günaydın kızlar iyi bir haft geçirmenizi dilerimmmmmmmmmm
günaydın şafişşş
benimd ehafta sonum iyi geçti kaçamaksız artık acıkma ataklarıda yaşamıyorum
şekerim düzene girdi sanırım.çok mutluyummmm
şafişş sen neden meyve yemiyorsunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?