slm hepinize...
topik kalabalıklaşmış..yeni gelen herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş..(ref,safinaz ve t-n.)diyet modunuz,ve gazınız bol olsun..tam gaz devam etmek için bol sabır ve dirayet diliyorum hepinize...
montiyi tam uygulayıp akabinde hiç kilo almayan sanırım bir tek ben varım..gerçi bu aralar yemek yiyecek vakit bulamıyorum orası ayrı :)
banum hiç sorma cnm,oğlumun sınıfındada benzer durumda olan bir kız var,ben odan etkilenirken şimdi kendi sınıfımdada aynı durumu yaşıyorum malesef cnm..bu gğnde tüm gün annem gelsin,beni nolur anneme götür öğretmenim diye ağladı.içim dayanmıyor,sinirlerim harap oldu 2 günde bile..sadece 3 gün gelecek sınıfıma ama 3 saate zor dayandım bu gün.sınıfın kapısını kilitlemek zorunda kaldım,hep kapıyı açmaya çalıştığı için...diğer çocuklarımda baka kaldılar,şaşkınlıktan...ve bir çocuğun yanağını çimdirdi(
okulun pedagog'u var zaten artık babannesine söyledim bu gün çıkışta.kadında yaşlı brde onunlamı uğraşalım kızım dediama yapacak bişey yok,çocukta zaten problem var başka doktorlara gidiyorlar bunada gelsinler.hazır okulun içinde...
safinaz ben hala tek çocukluyum ve sanırım 2. çocuğu yapamıycam.ne baktıracak bir yakınım var aynı şehirde oturduğum,nede kimseye güvenim...oğlumu bile bu sene mecbur kalmasaydımm kreşe vermiycektim.
öznurum kreşe(yada oyun gurubuna) göndereceksen hafta birkaç seferle,her günün arasında hiç fark yok cnm.hastalığı bir saatte bile kapıyorlar.biz 2 ayda 5 kez antibiotik kullanmak zorunda kaldık.hiç hasta olmayan oğlum hastalıklarla tanıştı kreş başlayınca..toplulukta illa bir çocukta hastalık oluyor ve bunlar küçk oldukları için bağışıklık sistemleri çabuk etkilenyor sınıfın yarısı hep hasta zaten...
aebenim aplam listeyi yap bar senherkes bu kadar gaza gelmiş ve motive olmuşken..yılbaşını hedef alın ilk etap için...ve startı verin....
Ah zilim sorma saat 22 30 kadsr yatirmadim burbu tikali zaten nefes alamiyor cocuk.tonimer siktim arti burun damlasi verdim aldim yatagina goturdum tam yarim saat uyumaya valisti cccuk o nefes alamadikca agizm dilim kurudu bogulavak gibi oldum basima agrilari soktum devaminda gozum agriuor bu saat oldu gecmedi usune birde stres aaayim diye battaniye ormeye basladim trt de filistinlilerle ilgi bi film brlgrsel daha dogrusu vardi onu izlerkende gerildim oldum bittim.ama hasta olavak diye sssyallesmesindende alikoyamamki.bu aralar ana olacagima tas olsaydim diye aklimdan cok geciruyorum.dun vurdu kendini koltuga done done damak dudak patladi.basin8 kac defa vurdu bugun saaah ben ona corap getirirken kassa hoz arasinda ne yaptiysa dizine bisey oldu yuruyemedi aksama kadar.ikinci cocuk zor da nasibinde onune grcilemiyor be canim.telefondan yazdim okuyabilenede askolsun
evet aslında diyetisyenden daha çok bilgim var bile diyebilirim çok şükür sağlık sorunum da yok,sedece testlerde demir oranım düşük çıktı bide karaciğer oranlarım sınırın biraz üstünde
diyetisyenede ayda 50 tl veriyorum,her hafta konrtole gidiyorum,yağımı suyumu ayrı ölçen bi tartıda tartılıyorum,ne bileyim bu bile beni motive ediyo sanki
amaaa buralardayım artık,birlikte yine inş.güzel kilolar vericez
bir daha güvenirmiyim eşimeeeeealdım agzımın payınııı
ben hapı bırakıcam bacım ya valla unutuyorum filan birde şişirid beni ben ginera ullanıyorum ama yasminid ebiliyorum hatta en iyisi o bence d.k haplarında
benim kilo konusundaki beceriksizligimi sormaya en son 63.8 görmüştüm
ama çok katı diyetler yaptıgım içinnn bıktırdı beni ve kh sarıldımm ve 67 yi gördüm iki gün önce
günlerdir sabah başlayıp akşam bırakıyorum diyeti
amaa sizin sayenizde gaza geldim yenidenn kaçamak yok bugün hiç
tam monti yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum
bazen istemeden bozuluyor monti o sebeten montiyi yapamıyorum..
bendee 65 e indim monti ileee sonrada bir daha veremedim kilo filan zaten
öylece kaldım monti gerçekten çok etkili
merak etmezsen tartılma yani durabilirsennn, monti hemen etkisini gösteriyor yahu
kaç kalorilik diyet uyguluyorsunnn
slm hepinize...
topik kalabalıklaşmış..yeni gelen herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş..(ref,safinaz ve t-n.)diyet modunuz,ve gazınız bol olsun..tam gaz devam etmek için bol sabır ve dirayet diliyorum hepinize...
montiyi tam uygulayıp akabinde hiç kilo almayan sanırım bir tek ben varım..gerçi bu aralar yemek yiyecek vakit bulamıyorum orası ayrı :)
safinaz ben hala tek çocukluyum ve sanırım 2. çocuğu yapamıycam.ne baktıracak bir yakınım var aynı şehirde oturduğum,nede kimseye güvenim...oğlumu bile bu sene mecbur kalmasaydımm kreşe vermiycektim.
aebenim aplam listeyi yap bar senherkes bu kadar gaza gelmiş ve motive olmuşken..yılbaşını hedef alın ilk etap için...ve startı verin....
günaydın kızlarrrrrrr
hiç uykumu alamadım gece eşim yoktu memlekete gitti ananesi vefat etti dün
kurtuldu allah yüzüne baktı hastaydı iyice kötü olmuştu zatenn
gece bindi eşim ordan sabah 6 da evdeydii amaa tedirgin oldum uyuyamadımm
ee 6 da gelince tekrar uyandım derken uyku filan kalmadı((
ben haftaya p.tesiye kadarr tartılmıycamm biraz insin kilomm
tb ekmegim yok ilk fırsattaa alıcam kepek ekmek yiyorum ama bana diyet ekmekmiş gibi gelmiyor
tam monti yapmıyorum amaa yinede monti kurallarına uymaya çalışıyorumm
aben ablaa dün öglen
3köfte,yarımkase tarhana bol salata ve yogurt yedimm 1:30 da
ama 4 te acıktımm yarım ayva,15 fındık ve yeşil çay içtim ama 1 saate kalmadı midem kazındı yinee
ne yemeliyim sence eskiden olsa tok tutardı ama midem iyice genişlemiş
banuşum başınız sagolsun canım rabbım şu mubarek günlerinde çagırmış yanına ne mutlu mekanı cennet olsun ,inşallah .
çok güzel sohbet etmişsiniz ama vakit yok
okadar az vaktim varki sırf kilo bildirimi yapayım diye girdim .
akşama gelirim inşallah.
dün içinde hiçde bekledigim gibi olmadı arkadaşın salata agırlıklı yapmış mönüyü ve servisi kendimiz yaptık. ama montime uymadı malasef . yinede en ucuzundan atlattım . yogurtlu kara lahana salatası . mercimekli patetes salatası . ve yogutlu havuç salatası vardı . patates ve pişmiş havuç montiye uymadı tabi.. ondan sonrada bişi yemeden günü kapattım .
gecede sahurda yedim normal kahvaltı şeklinde . pilates ve duşdan sonra tartıldım şimdi . kilom 63. 6
başlangıç........ 67. 4.
önceki hafta ... 64. 2
geçen hafta .. .65. 2
bu hafta ......... 63. 6
kilo bildirimlerini bekliyorum allahdan mani çıkmassa akşam liste yaparım .
aebennnn maşallah diyorum. ben 63.5 iken 62.6 görmüştüm ilk haftalarda.banuşum başınız sagolsun canım rabbım şu mubarek günlerinde çagırmış yanına ne mutlu mekanı cennet olsun ,inşallah .
akşama gelirim inşallah.
dün içinde hiçde bekledigim gibi olmadı arkadaşın salata agırlıklı yapmış mönüyü ve servisi kendimiz yaptık. ama montime uymadı malasef . yinede en ucuzundan atlattım . yogurtlu kara lahana salatası . mercimekli patetes salatası . ve yogutlu havuç salatası vardı . patates ve pişmiş havuç montiye uymadı tabi.. ondan sonrada bişi yemeden günü kapattım .
gecede sahurda yedim normal kahvaltı şeklinde . pilates ve duşdan sonra tartıldım şimdi . kilom 63. 6
başlangıç........ 67. 4.
önceki hafta ... 64. 2
geçen hafta .. .65. 2
bu hafta ......... 63. 6
günaydın hayırlı cumalar hepinize
banucum başınız saolsun
safişimmm gel bi öpem yaaa valla sabah sabah içimden geldi
bu sabah diyetisyen randevum vardı...400 gr vermişim ama yağdan 900 gr gitmiş...yani verdiklerimi kasa çevirmişim,geçen hafta ödemlerle birlikte 2 kg vermiştim,bu hafta bunu koruman üstüne bide kg vermen çok çok iyi dedi sevgili diyetisyenim
safişş artık hazırımm diyet yapmaya ama sadece sabırsızımm
bir anda olsun bitsin istiyorum 2 hafta dei gibi yiyip kilo almak canımıı sıktıı(
ama yerken düşünecektim onuu:2::2::2::2::2:
tam monti yapmasamd aana kurallara uymaya çalışıyorum glisemiye dikkat etmeye çalışıyorum
sp taktırcam cnm evett ama onlada hamile kalanlar var o da beni korkutuyor aslında:18::18::18::18:
günaydın, hayırlı cumalar dilerim .
gece sahura sabahda, bebelere derken yeni uyandın eşimin anahtar sesine , uyusun diye oda çagırmamış :)
piletesimi yapıp gelirim .
banuşum başınız sagolsun canım rabbım şu mubarek günlerinde çagırmış yanına ne mutlu mekanı cennet olsun ,inşallah .
akşama gelirim inşallah.
başlangıç........ 67. 4.
önceki hafta ... 64. 2
geçen hafta .. .65. 2
bu hafta ......... 63. 6
tabiki yenir antim . yulaf ezmesi iybir kahvaltıdır .aebennnn maşallah diyorum. ben 63.5 iken 62.6 görmüştüm ilk haftalarda.
sonra ipin ucu tatildi bayramdı misafirdi derken kaçtı yine. 64 kg olmuşum sabah tartıda görünce çokk moralim bozuldu. beni de listene ekle.
bu hafta 1 kilo verirsem gaza gelip devam edicem. etmezsem döv beni
bir de şey sorucaktım. işe geç kalınca kahvaltı yapmadan çıkmak yerine sütle yulaf ezmesi yenilebilir mi? kahvaltı için kötü bir seçenek mi?
banum şu an iştah ataklarındasın oyüzden akşamları karnını doyurmaya çalış geçen hafta bende öyleydin doymak bimiyordum . mutlaka geçeçek iştahın . dedigim gibi bu hafta az yemeye çalışma . sadece gl endekse dikkat et .günaydın kızlarrrrrrr
hiç uykumu alamadım gece eşim yoktu memlekete gitti ananesi vefat etti dün
kurtuldu allah yüzüne baktı hastaydı iyice kötü olmuştu zatenn
gece bindi eşim ordan sabah 6 da evdeydii amaa tedirgin oldum uyuyamadımm
ee 6 da gelince tekrar uyandım derken uyku filan kalmadı((
ben haftaya p.tesiye kadarr tartılmıycamm biraz insin kilomm
tb ekmegim yok ilk fırsattaa alıcam kepek ekmek yiyorum ama bana diyet ekmekmiş gibi gelmiyor
tam monti yapmıyorum amaa yinede monti kurallarına uymaya çalışıyorumm
aben ablaa dün öglen
3köfte,yarımkase tarhana bol salata ve yogurt yedimm 1:30 da
ama 4 te acıktımm yarım ayva,15 fındık ve yeşil çay içtim ama 1 saate kalmadı midem kazındı yinee
ne yemeliyim sence eskiden olsa tok tutardı ama midem iyice genişlemiş
tebrikler kirazım canım saglıkla gitsin kilolarda hangi yöntemle olursa olsungünaydın hayırlı cumalar hepinize
banucum başınız saolsun
safişimmm gel bi öpem yaaa valla sabah sabah içimden geldi
bu sabah diyetisyen randevum vardı...400 gr vermişim ama yağdan 900 gr gitmiş...yani verdiklerimi kasa çevirmişim,geçen hafta ödemlerle birlikte 2 kg vermiştim,bu hafta bunu koruman üstüne bide kg vermen çok çok iyi dedi sevgili diyetisyenim
not aldım efem .Selammm hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi yapayım 68 kiloyum
Dunku menumu uygun bir zaman da yazacağım
safinazzz zatenn aben ablaya çok özendimmdarısı başımızaa
bende başladımm dünn bugün 2. günüm monti yapmıyorum ama ana kurallarına uymaya çalışıyorum
midem göbegimm çıktıı simitlerimde büyüdüü çok cnm sıkkınn
afiyet olsun öznurum güzel mönü olmuşAeben o zaman tiroid hastasıymışım tabi haberim yok regl 10 günlere ulaşınca sp den sandık doktorla adam çıkaralım deyince ip koptu tiroid sp ye zarar veriyormuş anladığım kadarıyla
arada bi yeniden denesem diyorum ama eşim önüme dururda izin vermez.gerçi tiroidlilerin hamile kalmasıda zormuş diye okudum bi kaç yerden.ben nasip diyorum artık 2.çocuga.nasibim varsa olur zaten yoksa çırpınsan fayda etmiyor.he çok da istekli değilim oğlum biraz daha büyüse iyi olur.
ay ciddi ciddi montignac diyeti yapıyorum.
sabah klasik ekmekli khavaltı arada sade Türk kahvesi öglende fırında sebzeli tavuk.sebzelerden sadece kabağı yedim.akşamada taze fasulye yada menemen yaparım.
sen nasıl istersen safişim başlangiç kilonu yaz da ben ona göre not alırımbenim bu gün montide 4. günüm yani yarın 5. gün ve Regl dönemimdeyim hafiflediğimi hissediyorum ama zayıfladığımı değil
Yarın tartılmayı düşünmüyorum bu yüzden haftaya cuma tartılayım diyorum
Aeben abla sen ne dersin? Sence tartılsam mı? Yoksa haftaya mı bıraksam.....
iyi akşamlar refim nasılsın nasıl geşti günün ?Iyi aksamlar kızlar
safinazzz zatenn aben ablaya çok özendimmdarısı başımızaa
bende başladımm dünn bugün 2. günüm monti yapmıyorum ama ana kurallarına uymaya çalışıyorum
midem göbegimm çıktıı simitlerimde büyüdüü çok cnm sıkkınn
afiyet olsun öznurum güzel mönü olmuş
sen nasıl istersen safişim başlangiç kilonu yaz da ben ona göre not alırım
iyi akşamlar refim nasılsın nasıl geşti günün ?
kilosunu not aldıklarım ...
refim.. ...68
antı ......64
safiş .......?
banum ...67.
varmıydı başka liste isteyen . vede sopa
not aldım safişimşşştttt can sıkmak moral bozmak yok bu kiloları vereceğiz
kendini hep olmak istediğin bedendeki kıyafetlerin içinde düşün bak nasıl gidecek kilolar
biraz hırs biraz azim azıcıkta iradeee hooppp erisin yağlaaarrrr
bu sabah tartılmadım ablam haftaya tartılacağım
başlangıç tarihim 19.11.2012 - başlangıç kilom 66.100
banum akşam et yemediginde ekmek ekle ,ilk hafta . ama gece bişi yememeye çalış helede karbonhidratmonti yapmıyorum tam ama bende menümü yazayım
sabah
minik elma
kahvaltı
2dlm kepek ekmek(bime gittim kalmamış abla ekmek)
biraz kaşardan tost, 4 zeytin
kahvaltılık sos
öglen
2 haş. yumurta
1 kase yogurt
salata
ara
sütlü nescafe
1 yk kuru üzüm
10 fındık
akşam
tabak kapuska
yogurt
su,yeşilçay 40 dk spor
ama bak şimdi acıktım abla dedigin gibi ben ekmek ekleyim menülerime akşam çayın yanına az leplep yiyim bari
azta zor duruyor insann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?