Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin hatunlar. Aeben dogru hatirliyosun hipoluyum ben de. Dedigini denicem karbonhidrati kisayim biraz. Oglen sebze yemegi var. Aksam somon yapayim. Sabah ki menum: salatalik,5-6 adet tuzu cikarilmis yesil zeytin, haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi.

dün topumu şişirdimm çocuklarla pazarlık yaptım plates başlayınca onlar odaya gidicekk bende plates yapıcam pc deoyun oynayacaklar zaten 40-45 dk sürüyor sanırım degilmi abla

bu yasaklı şeyleri yemekte biticek abla, 1 haft önce olsa aman nasılsa bozuldu diyip ne gelirse yerdimm önümee ama şimi telafi etme yollarına bakıyorumm...

abla makine artık bırak beni diyor sana anlamıyormusun 15 sene yani dilekolay sen servisi arayacağına enişteye söyle yeni bir makina yollasın eve daha makul...

Canımcım bu günkü menümü yazdım daha yemedim akşam için karasız kaldım dün akşam yaptım musakkayı bu günde yanımda getirdim öğle yemeği için ama işte patlıcanlar kzıardığından sebep üstünede kıyma eklenince iki öğün arka arkaya yemek ne kadar doğru olur acaba.... Ondan arada kaldım kararsızım hala da....

light reçeli annem yapıyor ablaaaaa light dememden kastım şeker koymuyor aslında şekersiz yazmalıydım onuda zaten sırf ağzımda tat olsun diye ekmekli kahvaltılarımda yiyorum o kadar bir önceki diyet maratonumda da yerdim hep
zaten her sabah ekmekli kahvaltı yapmıyorum ablam yarın mesela yumurtalı olacak kahvaltım
Tatlndırıcılar evet zararlıymış şekeri de zaten ben kullanmıyorum o halde sorun yok :13: :13:

ablam light yoğurt yiyorum özellikle öğle yemeklerimde çünkü markete gittiğimde minik tek seferlik light yoğurtlar oluyor ya onlardan alıyorum yemeğimi iş yerime kendim getirdiğim için kolay oluyor hazır paketteki evde ise normal yoğurt yiyorum ev yoğurdu

günaydın banuuuu
bence de sanırsam tavuk yiyeceğim iki öğün ard arda kıyma yemek bana ağır gelebilir
kız heralde kızartarak yapıyorum bende başka türlüsü olurmu olsada tadı olurmu

sabah kahvaltıda ne yediiinnnnnn
banu bence ablamında dediği gibi yapabiliyorsan plates yap açığı kapat....

Anladım ablam arada banada oluyor bu yani kendiliğinden sanırım gün içinde tükettiğim sıvılardan dolayı akşam eve gittiğimde canım yemek yemek istemiyor işte o zaman boş geçmesin diye yoğurtla kendimi geçiştiriyorum ama benimki kendiliğinden seninki bilinçli imiş.... Bence sen istesen hedefe ulaşırsın ama işte katıldığın ortamlardan dolayı olmuyor. Aslında sadece plates değilde gün içinde 1 saat tempolu yürüyüş/koşu yapsan yine yediklerini yakarsın bence

bundan sonraki yarışlarda bende varım ona göre
kim kimle yarışacak karar verelim gaza getirelim kendimizi

ben sormuştum abla karbonatlı suyu bir ara okuyacağım attığın linki şimdi işler çokta....
Karbonat suyun içinde kötü olmazmı beeeee yani zamanla alışılır tabii de ne bilim :26:

ayyyhhhh birde benim kız anlasa dilimden bende o topu şişirip oynayabilsem aaahhhhh benim minik cadı ben ne yaparsam aynını yapıyor alıyor lastikleri eline yatıyor yere ayaklarına takmaya çalışıyor falan görmeniz lazım hal böyle olunca ben ona birşey oalcak diye lastikleri kaldırıyorum zaten gülmekten de yapamıyorum hiç birşey

Salonumun balkonunda koşu bandı var balkon kapalı ve balkona açılan kapı kocaman sürgülü cam yani perdeyi çeksem koşu bandına çıksam ben koşarken salonda oturan kızımı görebilirim ama gel görki beni gören kızım salonda durmaz yanıma gelmek için her türlü oyunu yapar
Ben biraz daha diyete adapte olayım en iyisi salona gitmek en güzel spor orada yapılıyor disiplinli olarak

Banu senin kreş ve iş durumun ne oldu?

haşlayıp yapmışsındır belki dedimm haşlaması olurmu ki ıyyy olsada kötü olur zaten
ben patlıcan hastasıyım ama korkumdan musakka yemiyorumm:26::26::26::26:

sabah poça yedim yapmıştım dünn safinaz ben sen yoken çok agır diyetler yaptımm hemde okadar agırki artık eşimle papaz oluyorduk
hergünn bişiy yemiyorum diyeee neymiş hepsi hataymışşş ve geçen 2 hafta boynca bi kriz yaşadımm kiii bünyelerden ırakkk
şimdiidee cnm isterse yiyip telafi ediyorum ama az kaldı regli olayım 5 gün sonra onlarda biticekkk

çokta kaçamak yapmıyorumm 4-5 gündür akşam yemeginden sonra bişiy yemiyorumm

günah çıkartttım sanki biraz

benimkiler iki tane oldukları için oyalanıyorlar birbirleriylee bana bulaşmıyorlarrr.

ben bi yere başvurmuştum cnm haber bekliyorum bir iki hafta daha bekliycem
şimdi ordann çık oraya gir vs olmasın diye.
çok sıkıldım artık çalışmak istiyorum ya her geçen gün birbirnin aynısı

hergün bi yerede gidilmiyor avm çok yakın ama hergün orayada gidilmez ki personel gibi
çevremdeki arkadaşlarım hep çalışıyorlarr, işe girmeden veremiyorum çocuklarıda kreşee

benim tanıdık olmadan iş bulmam çok zor hem 2 çocuk hemde işe verilen 5 yıl ara
nasıl olcak bilmiyorummm

benimde yeni evin alt katı spor salonu olacak çalışsamda akşam iş dönüşü ugrarrımm artık

yeni ev demişken aben abla sanırım biz 2 ayda taşıncazz sanırım, çünkü bu evde kira vermeye başlıycaz 12 aydan sonra
birde artık taşınmak istiyorum ama çok karışık oldu herşey yaa

şimdi ben maddiyattan dolayı eşya degiştiremiyorum.
çocuklara genç odası alıcam birde mutafa masa perde vss..
amaa perdeler uymaz oraya nasıl olcak bilmiyorum
bu sene perde yaptırıp seneye eşya almakta olmaz
evi duvar kagıdı yaptırmak istiyorum ama dediigim gibi eşya alınca nasıl olcak yeniden mi boyacı gircekk

düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden

antim eger sıkı monti yapıyorsan ekmekle yumurtayı bir arada yeme .

öglen sebze, akşam balık harika .
evet 45 dk sürüyor banum pazrtesi ve çarşambaları baya iyi agır oluyor . bagun ne var bilmiyorum inaşlaha esneme deyildir hoş öyle olsada ben kendim diger zor hareketleri katıyorum .
alışılıyor kor. suya sfişim oku linki vakit bulunca.

diyet guruplarında cefe var safişim orda püskütle yarışımız .

safişim sedece pilates yapmıyorum bazı günler yüryüşde oluyor .. ama ben sedece sorla kilo vermeme sadece destek, bogazı kısmadan olmuyor .

safişim sen zaten ne yaopacagını gayet iyi biliyorsun hem mönülerinde hemde montide . tebrikler canım .. anacınada selam . nasıl yaptı şekersiz reçel marmelad tarzındamı ?

çok güzel gidiyorsun banum böyle böyle işi sıkıtutacaksın . çok sıkıldıgında yap küçük kaçamaklar ama pişma olma hiçbir zaman . yediysen afiyetolsun ama sakın arkasını getirme .
diyet konusunda ruhsal halini yi anlıyorum .

hadi şimdi pilates hazırlıgına .
ha unutmadan banum yıl başı için senide yarışa sokalım inan etkili.

banum saydıklarını nhepsi olur ama zaman bırak önce evine gir gerisi zamanla olur . hiçde şunu bunu yaptıryım diye ecele etme . eşya almadanda perde vs diktirme . oglanların odasını al yeter . kagıt vs sonra olur

kııııızzzz haşlama patlıcandan musakkamı olur allaaseennnn olsada nasıl olur o öylee ayhhh ayda bir patlıcan yicem onuda yiyemem böyle

oohhh poğaçaları götürmüşsün zabah zabah senin şincik öğlene kaden tepinmen gerek sadece poğaçayı eritmek için

evet regl dönemi öncesi kötü oluyor bu krizler bende tam regl dönemimde başladım tekrar diyete maşallah diyorum iradeli gidiyorum umarım böyle devam eder

evet tek olunca zor bazen sırf bu yüzden arkadaş olsun kızıma diye kardeş düşünüyorum ama kocam düşünmüyor tırsıyor zaaarr

haklısın ya evde olmak hakketten zor hele birde çalışmış ve iş hayatını biliyorsa dahada zor
tatlım senin mesleğin neydi?

yeni ev ? kira ?
hayırdır kafam karıştı...
Sen zaten kendi evinde değilmiydin?

evet insan nelere alışmıyorki karbonatlı suyada alışılır

evet boğazı tutmak gerekiyor ama hareketide sürekli eklemek lazım sağlık için

anacığıma selamını iletirim ablam evet o tarz oluyor nefsimi köreltiyor

aeben abla sana bir soru daha ben karbonhidratı tamamen çıkarmıyorum hayatımdan ama kh aldığımda da acaip şişkinlik hissi oluyor bende (ekmek.baklagil hepsinde)
diyorum ki Montide haftada 10 kez kh tüketme zorunluluğu yok dimi
yani sebze ve protein bana daha iyi geliyor mide rahatlığı açısından

aben ablaaaaa
beni plates yaparken görsen gül gül ölürdün çok komikti ya bacagımıı tutamadım valla bi kütledi çevirirken komşulara sese geicekti nerdeysee
nasıl hamlamışım ya 25 dk ancak yaptım yarın karın günüymüş
bird ebugün plus yaptı ebruu yani ilk gün için zorladı beniii.
birde yaptıgın yer 7 m2 oluncaa bacagım kolum bi yerlere degdi durduu

safinazzz
şinci şşöle açıklayım sana biz yeni ev aldık bu oturdugumuz evi sattık
b ev bizim degil düşünce üzülüyorum bazen ama yeni evimde heycanlandırıyor beni
sattıgımız arkideşler bize 12. aya kadar müsade etti 12 aydan sonra kira vericezzz
bizimde ev şubatta biterse kış bile olsa taşıncam zira buz gibi burası ısıtamıyorum

Yeni evin hayırlı uğurlu olsun o halde tatlım allah ağız tadı ile oturmak oğluşları büyütmek nasip etsin
Arkadaşların iyi yapmış 2 ay daha idare edeydiler ya kira vermeden

Evi müteahhitten mi aldınız?

evet cnm müthaitten aldık ama çok bekledik ya sormaa

safiş süpersinn valla üşenmeyip yemek taşıyorsun iş yerinee
monti aşkına)

umarım şubatta teslim ederler tatlım sıkıştırın mutlaka müteahhitlere güven olmaz.

geçen yıl şubatta filan aldık evi biz aldıktan 2 ay sonra atıldı temell
ve bekliyoruz iyi olsun güzel olsun dedik hazır evleri begnemedik
projeden aldıkk projjeyle birebir yapıldı mutfagı filan çok güzel oldu
ama işte biraz uzun sürdü.

müthaitler nerden kıssam diye düşünüyor valla amaa bizimki biraz lüks çalıştı hem yer olarak lüks çalışması gerekti hemd eilk binası örnek olacak diyee
işçilik filanda güzelll
bi taşınayım bol bol ekleirm fotoları görmemişin bi evi olmuş misalii

125m2 bi ev ama bana çok büyük geliyor şimdiki evim küçük olunca:)

ya kilo takip çizelgem değişik olmuş ne oldu sistemmi değişti her zamanki gibi yaptıkm halbuki ben

yok canım monti ile alakası yok genelde taşıyorum iş yerimde yemek yemiyorum ben malum yemek şirketleri...

benim eşimde evden götürmek istiyor artık bıkmış malum dışarda yemekten dün poça yaptım onlarda koyda öglen yiyim diyor.
sodekso yemek kartı alıyor normalde ama yiyemiyorum artık diyo.

buraya yeni girdi zaten bundan önc ebi fabrikaya girmişti 2 ay çalıştı oranın yemekleride berbattı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…