Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Yemek şirketleri toplu yemek yaptığından ve her ürünü ucuza almaya çalıştığından maalesef berbat tad ta yemekler çıkarıyor.
Bence yemek yaparken bir öğünlük fazla yap sabahları eşinin yanına ver yazık
benim eşim fabrika yemekleri yüzünden midesini bozdu sadece eşim değil tüm fabrika çalışanları nerdeyse hepsi endoskopiye girdi mide şikayetinden dolayı.
Yemek firmasınıda değiştirmiyorlar . Ki değiştirseler de bir şey fark etmez hepsi aynı

iyi akşamlar .

makineyi yaptırdım tahmin ettigim gibi su atıcı pervanesi degişti bana 85 tl maloldu .. safişim dedimki adama makina emekli olmak istiyor herhalde .ama servis dediki abla aldıgın makineleri 3.4 sene kulanırsın sakın degiştirmr makinan çok saglam dedi. yeni makinalar sadece dış görünümü var diyor . bi şikayetimde yok gitigi yere kadar kulanıcam artık . eh evde bi o bide ben eski kaldık

safişim ben dünki mnün sanmıştım tavugu ye canim henüz yemedi isen .

zorunluluk omadada ekmegi ihmal etme ekmek vazgeçilmez bir besin . ama ne yaparsın 10 ögün deyilde 5 öğün yersin . diger halde sevze ve pro güzel kilo verdiri fakat kalıcı olmaz safişim bunu deflarca deneyip tastik ettik artık . arada olsada ekmegi ihmal etme. ZATEN MEYVEDE YEMİYON O ZAMAN NE FARKI KALIR MONTİNİN DUKANDAN ?

BANUM BUGÜN ŞANSINDAN BAYA ZORLAYICI BİR GÜNDÜ PİLATESDE AMA İYİ OLDU YARINDA KARIN GÜNÜ UNUTMA . 7 MT OLSUN BEN TV ÇEKMEDİGİNDE ÇOÇUKJLARIN ODASINDA YAPIYORUM İNAN BCAK SALIYCAK KADAR BİLE YER YOK AMA Bİ ŞEKİLDE YAPIYORUM

SULAK'ım iyi akşamlar canım

safişşş
yemek şirketi degild eeşim iş degiştirdi ku, şimdi şöle anlatayım benim eşim bi fabrikanın depo şefi oarak işe başladı
şartları başta iyiydii anlaştıklarında, ama bi başladıki ne görelim sabah 6:30 da evden çıkıyor akşam 8 de ancak evde oluyor, artı birde maaş alamıyordu
hemen başka bir firma buldu buraya geçti o fabrikada 2 ay çalıştı yani.
şimdiki yerede 2 hafta oldu başlayalı vee daha yeni yeni alışıyor düzen kuruyor , yoksa ben yaparım azcık fazla bişiy olmaz akşam 5 buçukta çıkıyor zaten poça börek,
köfte patates bile yapsam yeter yani bi düzenini kursunda yaparım ona bişiylerrr

abenn ablaa
yarın karın günüymüş 20 dk yapabildim bugün ama plates acaip etkili ya zaman nasılda geçiyor
yarın minderimi daha kullanırlır biçimde serersem sorun olmazz

pilates sadece ik günlerde başlamak zor geliyor. alıştınmı insanın saati geldimi canı istiyor

bugün gerçekden zordu ama . ben bile bir süre sonra kaslarımı hissetmez oldum :)
pilatesde kasları sıkmak gerçekden önemli

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın abla 85 lira çok bir para değil makinanın yapılmış ya boşver Evet boşa demiyorlar ne varsa eskilerde var diye eşyalarda bile bu böyle artık

yedim ablam dün akşam fırında tavuk yapıp yedim

ya geçen hafta ekmeksiz başladım ya ablam montiye ben birde bir hafiflik hissettim haftasonu kahvaltılarımı ekmekle yapmaya başlayınca yine bir şişkinlik geldi o yüzden soruyorum. Tamamen kesmeyeceğim tabii ekmeği ekmeksiz olmaz zaten ama her sabah kahvaltıda değilde işte haftada 4 gün ekmek 3 gün yumurtalı kahvaltı gibi ayarlıcam yumurtalı kahvaltıların ardından öğle/akşam yemeklerime karbonhidratı yani kuru baklagili dahil edeceğim gibi falan yani

Dukan diyetini okudum ben biraz hatta acaba monti değilde dukan mı yapsam dedim fakat yok ben dukan yapamam midem bulanır et yemekten

Anladım şekerim o zaman eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun diyelim

Kahvaltım 07.30

2 tane haşlanmış yumurta
domates salata ve bir parça beyaz peynir
Ihalmur

Öğle 12.30
Patlıcan musakka (dünkü yemeğim bitmedi daha)
salata ve yoğurt

Akşam 17-18.30 Arası
ızgara köfte salata ve ayran

Bir baktımda wuuuu salata olmasa sırf protein varmış bu günde.....
Yarın sebze yemeği yapayım kendime....

Kızlar bir dönem meyvenull diye bir kız vardı bir sürü diyet çeşidi uyguluyordu haberiniz varmı?

günaydınnnn

sulakcım hoşgeldin nasılsın cnm?

safiş ekmegi keisp tekrar yemeye başlayınca şişlik oluyor insandaaa, montiden eser kalıyor ben hala
ekmek ve yumurtayı birlikte yiyemiyorumm, benim bi arkadaş var protein yaramıyo kıza hiç ne zaman protein aırlıklı diyet yapsa kilo alıyor

yani dimi böyle rahatsız edici bir şişkinlik oluyor bir bende olmuyormuş yani

evet bende ekmekle yumurtaya tedirgin yaklaşırım kanıma işlemiş monti

valla ilginçmiş bünye protein halbuki metoyu harekete geçirir

platesimi yaptım geldimm amaaa karnım zaten acıyordu sabah kalktıgımda
hareketleri yaparken iyice acıdı zaten bacaklarım filan kalas gibi olmuş uzatamıyorumm bilee çok komikler
3-5 tane eksik yaptım her haraketten ama yaptım bugün karın günüydü hemde süper oldu

hayırlı günler kıslar .

pilatesimide yapıp öyle geldim .
banum yapabildinmi bugün oldukça zordu karın için .
küçük kız aşı oldu dün bugün evde hasta biraz.

afiyet olsun safişim .
safişim neyi nasıl yapacagını sen gayat iyi biliyorsun şekerim montiyi hiç unutmamışsın .
tabiki olur haftada 4 ekmekli 3 yumurtalı kahvaltı . sonrasi ögünlerde dengelersin .

sendeki durum bendede var .ekmek yiyince agırlaşırım . bazan bende pro agırlıklı besleniyorum güzelde kilo gidiyor fakat tekar ekmek yiyince durum hiçde iyi olmuyor önemli olanda uzun vadadede saglıklı kilo vermek o yüzden hepsini dengeli yemek yani monti en iyisi .
Kızlar bir dönem meyvenull diye bir kız vardı bir sürü diyet çeşidi uyguluyordu haberiniz varmı?
meyvenul niaşnlısından ayrılmıştı o dönem ve adamda sanrım tüm net hesaplarını karıştırmı . vs vs . ondan sonra görmedim .
o şok diyetlerle sok kilo verip ardındanda şok olarak geri alıyordu .

olabilir banum kişi kendisini, bünyesini bilmeli birine yarıyan digerine zarar veriyor .

dünki mönüm .

kahvaltı
1 dl ekmek . 1kş yogurt .
keçi peyniri. dom sos .

öylenyin .
yş salata . az tavuk
ve omlet.

ara.
2 hurma .

akşam
kıymalı kabak .
salata .4 fındık

45 dk pilates .
2 lt su karbonatlı
2 kupa karışık çay .

Önce plates için kocaman bir Tebrikler ablaaaa sanada banuya da

evet kh pro dengesini sağlamam gerekiyor başka türlü olmayacak

Meyvenull başına neler gelmiş öyleeeee anaammmm :18:

aben abla iççtigimiz suyun ph oranı 8 ise atmaya gerek yokmuş kb tozunu benimkine baktım bugün 8.2 imiş ama ben yinede attım biraz.

birde sana biiy sorucaktım şimdi ben sabah 7:30 da kalkıyorum ama kahvaltımı 9 da yapıyorum
beklemek mi lazım bişiy ymeden? yoksa meyve yiyorum ben metabozlizmam çalışsın diye üstünüde bol su içiyorum

Abla bu cuma mı yapacaksın listeleri ?

evet safişim cumaları tartılıyoruz eskisi gibi .
benim cumaları sohbetim oluyor .siz bildirin olmadı akşam yaparım listeyi..

kıslar epeydir aklımda yazayım diyorum .. eger kansızlıgınız varsa . yogurdu ara ögünlere kaydırın . çünki yogurttaki calsuyum yag imilimilinide engelerken demiride engelleyebiliyor . o yüzden etin ve demiri yüksek sebzelerin yanında yogurdu tüketmesenizde olur . tabi bu kan eksikligi olanlar için . eger degerleniriniz normalse yogurtda devam . kilo vermede etkisi çok çünki

tabiki meyve ye banum .
ben erken kalkarım ama kahvatımda erken olur o yüzden meyve fazla yemiyorum . aralara kaydırıyorum .
cefede sezenin yazdıgı gibi sabah 2 br suyla kuru kayısı vs tüket malum sende kabızlık kronik .
suya gelince bence karbonata devam et banum . sulara güvenim yok benim . benim arıtıcım var ve ph yüksek oldunu sanmıyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…