benim eşimde evden götürmek istiyor artık bıkmış malum dışarda yemekten dün poça yaptım onlarda koyda öglen yiyim diyor.
sodekso yemek kartı alıyor normalde ama yiyemiyorum artık diyo.
buraya yeni girdi zaten bundan önc ebi fabrikaya girmişti 2 ay çalıştı oranın yemekleride berbattı diyor.
zorunluluk omadada ekmegi ihmal etme ekmek vazgeçilmez bir besin . ama ne yaparsın 10 ögün deyilde 5 öğün yersin .kııııızzzz haşlama patlıcandan musakkamı olur allaaseennnn olsada nasıl olur o öylee ayhhh ayda bir patlıcan yicem onuda yiyemem böyle
oohhh poğaçaları götürmüşsün zabah zabah senin şincik öğlene kaden tepinmen gerek sadece poğaçayı eritmek için
evet regl dönemi öncesi kötü oluyor bu krizler bende tam regl dönemimde başladım tekrar diyete maşallah diyorum iradeli gidiyorum umarım böyle devam eder
evet tek olunca zor bazen sırf bu yüzden arkadaş olsun kızıma diye kardeş düşünüyorum ama kocam düşünmüyortırsıyor zaaarr
haklısın ya evde olmak hakketten zor hele birde çalışmış ve iş hayatını biliyorsa dahada zor
tatlım senin mesleğin neydi?
yeni ev ? kira ?
hayırdır kafam karıştı...
Sen zaten kendi evinde değilmiydin?
evet insan nelere alışmıyorki karbonatlı suyada alışılır
evet boğazı tutmak gerekiyor ama hareketide sürekli eklemek lazım sağlık için
anacığıma selamını iletirim ablam evet o tarz oluyor nefsimi köreltiyor
aeben abla sana bir soru daha ben karbonhidratı tamamen çıkarmıyorum hayatımdan ama kh aldığımda da acaip şişkinlik hissi oluyor bende (ekmek.baklagil hepsinde)
diyorum ki Montide haftada 10 kez kh tüketme zorunluluğu yok dimi
yani sebze ve protein bana daha iyi geliyor mide rahatlığı açısından
aben ablaaaaa
beni plates yaparken görsen gül gül ölürdün çok komikti ya bacagımıı tutamadım valla bi kütledi çevirirken komşulara sese geicekti nerdeysee
nasıl hamlamışım ya 25 dk ancak yaptım yarın karın günüymüş
bird ebugün plus yaptı ebruu yani ilk gün için zorladı beniii.
birde yaptıgın yer 7 m2 oluncaa bacagım kolum bi yerlere degdi durduu
safinazzz
şinci şşöle açıklayım sana biz yeni ev aldık bu oturdugumuz evi sattık
b ev bizim degil düşünce üzülüyorum bazen ama yeni evimde heycanlandırıyor beni
sattıgımız arkideşler bize 12. aya kadar müsade etti 12 aydan sonra kira vericezzz
bizimde ev şubatta biterse kış bile olsa taşıncam zira buz gibi burası ısıtamıyorum
safişşş
yemek şirketi degild eeşim iş degiştirdi ku, şimdi şöle anlatayım benim eşim bi fabrikanın depo şefi oarak işe başladı
şartları başta iyiydii anlaştıklarında, ama bi başladıki ne görelim sabah 6:30 da evden çıkıyor akşam 8 de ancak evde oluyor, artı birde maaş alamıyordu
hemen başka bir firma buldu buraya geçti o fabrikada 2 ay çalıştı yani.
şimdiki yerede 2 hafta oldu başlayalı vee daha yeni yeni alışıyor düzen kuruyor , yoksa ben yaparım azcık fazla bişiy olmaz akşam 5 buçukta çıkıyor zaten poça börek,
köfte patates bile yapsam yeter yanibi düzenini kursunda yaparım ona bişiylerrr
abenn ablaa
yarın karın günüymüş 20 dk yapabildim bugün ama plates acaip etkili ya zaman nasılda geçiyor
yarın minderimi daha kullanırlır biçimde serersem sorun olmazz
iyi akşamlar .
makineyi yaptırdım tahmin ettigim gibi su atıcı pervanesi degişti bana 85 tl maloldu .. safişim dedimki adama makina emekli olmak istiyor herhalde .ama servis dediki abla aldıgın makineleri 3.4 sene kulanırsın sakın degiştirmr makinan çok saglam dedi. yeni makinalar sadece dış görünümü var diyor . bi şikayetimde yok gitigi yere kadar kulanıcam artık . eh evde bi o bide ben eski kaldık
safişim ben dünki mnün sanmıştım tavugu ye canim henüz yemedi isen .
zorunluluk omadada ekmegi ihmal etme ekmek vazgeçilmez bir besin . ama ne yaparsın 10 ögün deyilde 5 öğün yersin .diger halde sevze ve pro güzel kilo verdiri fakat kalıcı olmaz safişim bunu deflarca deneyip tastik ettik artık . arada olsada ekmegi ihmal etme. ZATEN MEYVEDE YEMİYON O ZAMAN NE FARKI KALIR MONTİNİN DUKANDAN ?
safişşş
yemek şirketi degild eeşim iş degiştirdi ku, şimdi şöle anlatayım benim eşim bi fabrikanın depo şefi oarak işe başladı
şartları başta iyiydii anlaştıklarında, ama bi başladıki ne görelim sabah 6:30 da evden çıkıyor akşam 8 de ancak evde oluyor, artı birde maaş alamıyordu
hemen başka bir firma buldu buraya geçti o fabrikada 2 ay çalıştı yani.
şimdiki yerede 2 hafta oldu başlayalı vee daha yeni yeni alışıyor düzen kuruyor , yoksa ben yaparım azcık fazla bişiy olmaz akşam 5 buçukta çıkıyor zaten poça börek,
köfte patates bile yapsam yeter yanibi düzenini kursunda yaparım ona bişiylerrr
günaydınnnn
sulakcım hoşgeldin nasılsın cnm?
safiş ekmegi keisp tekrar yemeye başlayınca şişlik oluyor insandaaa, montiden eser kalıyor ben hala
ekmek ve yumurtayı birlikte yiyemiyorumm, benim bi arkadaş var protein yaramıyo kıza hiç ne zaman protein aırlıklı diyet yapsa kilo alıyor
afiyet olsun safişim .
safişim neyi nasıl yapacagını sen gayat iyi biliyorsun şekerim montiyi hiç unutmamışsın .
Kahvaltım 07.30
2 tane haşlanmış yumurta
domates salata ve bir parça beyaz peynir
Ihalmur
Öğle 12.30
Patlıcan musakka (dünkü yemeğim bitmedi daha)
salata ve yoğurt
Akşam 17-18.30 Arası
ızgara köfte salata ve ayran
Bir baktımda wuuuu salata olmasa sırf protein varmış bu günde.....
Yarın sebze yemeği yapayım kendime....
meyvenul niaşnlısından ayrılmıştı o dönem ve adamda sanrım tüm net hesaplarını karıştırmı . vs vs . ondan sonra görmedim .Kızlar bir dönem meyvenull diye bir kız vardı bir sürü diyet çeşidi uyguluyordu haberiniz varmı?
günaydınnnn
sulakcım hoşgeldin nasılsın cnm?
safiş ekmegi keisp tekrar yemeye başlayınca şişlik oluyor insandaaa, montiden eser kalıyor ben hala
ekmek ve yumurtayı birlikte yiyemiyorumm, benim bi arkadaş var protein yaramıyo kıza hiç ne zaman protein aırlıklı diyet yapsa kilo alıyor
platesimi yaptım geldimm amaaa karnım zaten acıyordu sabah kalktıgımda
hareketleri yaparken iyice acıdı zaten bacaklarım filan kalas gibi olmuş uzatamıyorumm bilee çok komikler
3-5 tane eksik yaptım her haraketten ama yaptım bugün karın günüydü hemde süper oldu
hayırlı günler kıslar .
pilatesimide yapıp öyle geldim .
banum yapabildinmi bugün oldukça zordu karın için .
küçük kız aşı oldu dün bugün evde hasta biraz.
afiyet olsun safişim .
safişim neyi nasıl yapacagını sen gayat iyi biliyorsun şekerim montiyi hiç unutmamışsın .
tabiki olur haftada 4 ekmekli 3 yumurtalı kahvaltı . sonrasi ögünlerde dengelersin .
sendeki durum bendede var .ekmek yiyince agırlaşırım . bazan bende pro agırlıklı besleniyorum güzelde kilo gidiyor fakat tekar ekmek yiyince durum hiçde iyi olmuyor önemli olanda uzun vadadede saglıklı kilo vermek o yüzden hepsini dengeli yemek yani monti en iyisi .
meyvenul niaşnlısından ayrılmıştı o dönem ve adamda sanrım tüm net hesaplarını karıştırmı . vs vs . ondan sonra görmedim .
o şok diyetlerle sok kilo verip ardındanda şok olarak geri alıyordu .
olabilir banum kişi kendisini, bünyesini bilmeli birine yarıyan digerine zarar veriyor .
Abla bu cuma mı yapacaksın listeleri ?
aben abla iççtigimiz suyun ph oranı 8 ise atmaya gerek yokmuş kb tozunu benimkine baktım bugün 8.2 imiş ama ben yinede attım biraz.
birde sana biiy sorucaktım şimdi ben sabah 7:30 da kalkıyorum ama kahvaltımı 9 da yapıyorum
beklemek mi lazım bişiy ymeden? yoksa meyve yiyorum ben metabozlizmam çalışsın diye üstünüde bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?