dünki mönüm efem .
hiç hoş olmadı ama . .
8.00
peynir. 6 zeytin .
12 30
yr tb . kıymalı mantar.
yş salata . fındık
15.(ne oldu bilmiyorum burda koptum.aslında açda deyildim ama canım okadarmı karbonhidrat çeker . )
çoçuklara evde kumpir yapmıştım .
onu yemeyim diye 5 hurma yedim .kesmedi ardındanda 1 hş. patates. ve 2 eti burcak .
sonrası yok saat 3 den yatana kadar birde 7 de 1 mandalina .
1 saat pilates .
2 lt su . ve karışık çay .
girmişken mönümüde yazayım ..
hafta sonum gündüz aç ,gece çok yemekle geçti. önümüzdeki 4 gün aç yatılacak efem .
sabah 1 dl ekmek . peynir . az omlet .
dom .sal .bib .mayd. 2 zeytin .
öyleyin
tavuk... yeşillik .turşu
akşam .
1 tr.hurması . 15 dk sonra 1 kase yogurt (tarçınlı )
yeşil çay . 7li çay .form çay .1 er kupa .
karbonatlu su 2 lt.
45 dk pilates . 20 dk yürüyüş .
aben abla yesende güzel toparlmışsınn sen bilirisin işini zatenn,
bazenn ne kadar dirensekte yiyoruz bünyenin ihtiyacı oluyor demekkii
Kızlar biraz önce eşimin teyzesi aşure getirdiii tam gaz giderken olurmu yahu bu:26::26::26:
aşure dedin de aklıma geldi kız banu kayınvalidem 4 gündür yalvarıyor bana aşure yaptım ne olurye bir kaşık al tadına bak diye
ııııı ııhhhhh diyorum
acaba kayınnam kilo vermemi mi istemiyor
aşure dedin de aklıma geldi kız banu kayınvalidem 4 gündür yalvarıyor bana aşure yaptım ne olurye bir kaşık al tadına bak diye
ııııı ııhhhhh diyorum
yok antim aslında açda deyildim korbon krizi .ooooo yooooooooo aeben olamasssssssssssss. acaba öğle yemeğin az mıydı ki?ben tam doymadığımda saldırıyorum böyle. sen çok daha iyi bilirsin tabi kendi bünyeni.
aşure ben kendime söz vermiştim 1 aralıkdan sonra yapıp dagıtıcam . 2 aya yakındır diyetdeyim. bünye ara ver diyor bir kaç gün . yoksa uzun soluklu sabrım kalmayacakaben abla yesende güzel toparlmışsınn sen bilirisin işini zatenn,
bazenn ne kadar dirensekte yiyoruz bünyenin ihtiyacı oluyor demekkii
kızlar biraz önce eşimin teyzesi aşure getirdiii tam gaz giderken olurmu yahu bu:26::26::26:
yogunmusun refim .?Merhabalar
Bende uygulamaya çalışıyorum yazamadım ama menulerimi yarin kilo bildirecegim
ııııı ııhhhhh diyorum
slm hepinize...
merak etmişsiniz çok sağolun.haber vermeden gittim kusura bakmayın nolur...
pazartesiden bu yana hastanedeydik..oğlumu yatırdı dr. öğlen uykusuna yatırdım,nefes alıp vermede iyice sıkışınca aldım doktora götürdüm tekrar.yatıralım dedi.eşimi aradım hemen(şehir dışında eşim seminerde).onun hastanesinemi gitsek bizim doktorumuzun kliniğinemi yatsak diye...doktorun özel kliniğine yatmaya karar verdik sonuç olarak ve pazartesi akşam saatlerinde yatıp bu gün öğlen çıktık.çok şükür biraz rahatladı oğlum.iğne(antibiotk) ile devam edeceğiz.iğne bitincede yine antbiotiğe devam(şurup olarak)..yavrumun böbrekleri elden gidecek diye ödüm kopuyor.3 ayda 7 kez üst üste antibiotik kullandık( allahım nolur bu son olsun...hiç hasta olmayan yawrum bu yıl kış gelmeden kaçıncıya hasta oldu ardarda...psikolojim alt üst olmuş durumda ..insanın çocuğu hasta olacağına kendisi olsun walla...
üç gün hiç uyumadım elindeki kelebek hareket edince , serum gitmiyor diye...zombi gibiyim..tek başıma hiç istirahat edemeden 3 gün geçirdim.birde bu sabah gözüm karardı uykusuzluktan düşmeyeyim diye tutunmaya çalışırken bileğimi ve 3 parmağimi incittim.hastaneden hiç çıkmadan onuda gösterdik,atel verdi dr.elime takılan.eşimin medikal mağazasından eve gelirken elime uyan bi atelde aldım geldik.15 gün rapor verdi dr.enstruman çalamayacağım için..elimin sakatlandığına sevinmedim desem yalan olur.yoksa oğlkumu daha tam iyileşemeden yine kreşe götürmek zorunda kalacaktım.hava enfeksiyon havası olduğundan yine hastalık artacaktı..şimdi onu sapasağlam edene kadar kendim sakatlanmışta olsam evdeyim.
umarım oğlum hemencik sağlığına tam olarak kavuşur.benim elimin hiç önemi yok..
bizden haberler böyle,umarım hepinizin keyfi ve sağlığı yerindedir...özledim valla burasını.haber vermeden gitmek değildi niyetim ,muayene ettirip getirecektim,neye uğradığımı şaşırdım yatıralım deyince.koşarak eve geldim eşyaarını topladım gittik yattık.yoksa habersiz gitmem bilirsiniz...
bi sorum olucak:)bu monti diyeti acaba herkese uygunmu ben başladım ama bende şeker çok düşük geçen hafta insülin direnci varmı diye dr.gittim şeker bende hiç yok hatta çok düşük sınıra yakın demişti doktorum normalde şekerli hiç bir gıda tüketmiyorum.diyetin bana faydası olurmu,boşuna kasmıyayım kendimi:) buarada 70'den 57'e düşmek istiyorum
slm hepinize...
merak etmişsiniz çok sağolun.haber vermeden gittim kusura bakmayın nolur...
pazartesiden bu yana hastanedeydik..oğlumu yatırdı dr. öğlen uykusuna yatırdım,nefes alıp vermede iyice sıkışınca aldım doktora götürdüm tekrar.yatıralım dedi.eşimi aradım hemen(şehir dışında eşim seminerde).onun hastanesinemi gitsek bizim doktorumuzun kliniğinemi yatsak diye...doktorun özel kliniğine yatmaya karar verdik sonuç olarak ve pazartesi akşam saatlerinde yatıp bu gün öğlen çıktık.çok şükür biraz rahatladı oğlum.iğne(antibiotk) ile devam edeceğiz.iğne bitincede yine antbiotiğe devam(şurup olarak)..yavrumun böbrekleri elden gidecek diye ödüm kopuyor.3 ayda 7 kez üst üste antibiotik kullandık( allahım nolur bu son olsun...hiç hasta olmayan yawrum bu yıl kış gelmeden kaçıncıya hasta oldu ardarda...psikolojim alt üst olmuş durumda ..insanın çocuğu hasta olacağına kendisi olsun walla...
üç gün hiç uyumadım elindeki kelebek hareket edince , serum gitmiyor diye...zombi gibiyim..tek başıma hiç istirahat edemeden 3 gün geçirdim.birde bu sabah gözüm karardı uykusuzluktan düşmeyeyim diye tutunmaya çalışırken bileğimi ve 3 parmağimi incittim.hastaneden hiç çıkmadan onuda gösterdik,atel verdi dr.elime takılan.eşimin medikal mağazasından eve gelirken elime uyan bi atelde aldım geldik.15 gün rapor verdi dr.enstruman çalamayacağım için..elimin sakatlandığına sevinmedim desem yalan olur.yoksa oğlkumu daha tam iyileşemeden yine kreşe götürmek zorunda kalacaktım.hava enfeksiyon havası olduğundan yine hastalık artacaktı..şimdi onu sapasağlam edene kadar kendim sakatlanmışta olsam evdeyim.
umarım oğlum hemencik sağlığına tam olarak kavuşur.benim elimin hiç önemi yok..
bizden haberler böyle,umarım hepinizin keyfi ve sağlığı yerindedir...özledim valla burasını.haber vermeden gitmek değildi niyetim ,muayene ettirip getirecektim,neye uğradığımı şaşırdım yatıralım deyince.koşarak eve geldim eşyaarını topladım gittik yattık.yoksa habersiz gitmem bilirsiniz...
safişim kayınvalideyle düzettin mi arayı
valla 3 aşure dönemindede agzıma vurmadım aşureyi ama bugün yedim minicik bi kase
yani dolu dolu 3-5 kaşık etmezz mon ti yapmıyorum zaten biliyorsunn.
sabah meyve yememiştim öglen kahvemin yanınd aincir yerim diyee aşureyi yiyince incirde yemek istemiyor cnm bugünki meyve hakkıma saydım bende
kv konusunaa gelince şaibeliii şekerimmyani benimkii gözü bana diker gidinceee yiyomuyum yemiyomuyum diyeee
hattta geçenn yüzün iiice içine çöktüü dediii:26::26::26:
safişim çok kararlısın hedefe kadar böyle ol .. yarın tartıldıkdan sonra eger kilo verimin güzelse 1 kase ye ödül olarak . eger aşure seviyorsan tabi
selam kızlar,ben aranıza yeni katıldım ama bu diyeti henüz kavramış değilimyazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum ben diyete pazartesi başladım.
diyet menüm
sabah 7:30-yarım elma
saat 8:00-2 dlim tam ekmek,5 adet zeytin,peynir,domates,salatalık
ara 12:00 yrım elma
öğle 15:00-bir tabak yeşil mercimek yemeği 1 bardak ayran ve salata
akşam 7:30-bir tabak yoğurtlu kabak biraz tavuk,ayran ve salata
yardımcı olursanız sevinirim
bi sorum olucak:)bu monti diyeti acaba herkese uygunmu ben başladım ama bende şeker çok düşük geçen hafta insülin direnci varmı diye dr.gittim şeker bende hiç yok hatta çok düşük sınıra yakın demişti doktorum normalde şekerli hiç bir gıda tüketmiyorum.diyetin bana faydası olurmu,boşuna kasmıyayım kendimi:) buarada 70'den 57'e düşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?