Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benim kan şekerim baya düzene girdi sanırım, çok acıkmıyoruma rtık ögleden sonra ara bile yapmaya gerek duymadan
akşam yemegimi yiyorumm 6:30-7 arasındaa
ama sabah kalktıgımdaa meyve yiyorum üzerinede bol su içiyorumm
1.5 saat sonrada kahvaltı

yeni evime bende arıtıcı taktırıcam kısmet olursa abla çok istiyorum.
suya attım sabah yine kb zaten.
eşimi gönder, çocuklar kalkıyor kahvaltılarını yaptır derken ancak sıra bana 9 da geliyor abla aslında bend eögleden sonra bişiyler yemeyi bi ara yapmayı seviyorum
bi fincan bitki çayı ile nasıl denk gelirsen öyle yapıyorumartık kendimi kasmadan

Ben mi göremiyorum bilmiyorum ama sanırım artık eskisi gibi montiye bir yığılma yok pek az kişi geliyor geçen haftadan beri herkes zayıflayıp ortalıktan kayboldu zaaarrr

cuma sabahı tartılacağım bakalım gram gitmişmi ben hiç verdim gibi hissetmiyorum ama gaza gelmem için 100 gram dahi olsa ekside görmem gerek baskülğ

bende kansızlık yok bildiğim kdarıyla ama iyikide yok çünkü ben yoğurtsuz yemek yiyemem valla elimden gelse kahvaltıda bile yerim yoğurdu da ıhlamur yetiyor kahvaltılarda

Bilgi İçin Teşekkürlerrrrr

bende kansızlık yoktu ma artık oldugundan şüphe ediyorumm..
çok üşüyorummm evim güneş almıyorr ondanmı diycem
ama 8 senedir aynı evdeyim

sabah
incir

kahvaltı
peynir,zeytin 1 dlm tb ekmegi
bol maydonaz limonlu

öglen
omlet,roka salatası yogurt

akşam
kıymalı ıspannak
yogurt
limonlu turp

45 dk plates
bol su kb,bol bitki çayı

Günaydınlaaaaaaarrrrr

Kahvaltı 07.30
peynirli omlet domates salata
4-5 ad. zeytin ve ıhlamur

Öğle 12.00 - 13.00 Arası
Evde kalan musakkayı akşama bıraktım öğle yemeğim yok yanımda
Bu gün dışarıdan yiyeceğim ama daha karar vermedim
İki Seçenek var ;
Tavuk şiş salata ayran
yada
Izgara köfte salata ayran

Akşam 17.00 - 18.00 Arası
Patlıcan musakka (artık son bitiyor )
salata ve yoğurt

su, kahve, çay zaten her gün fix

günaydınnnnn

bende kahvaltımı ettim bugün erkenden kahvaltıyı erken yapıcam artık,
platese kadar işlerimi toparlamam lazımmm
yarın tartılsammı bilemedimm bende:26::26::26::26:
regli olucamm p.tesi filann gerçek rakam çıkmaz

ssfişş bitir artık şu musakkayı gelip hepsini yiycemm

günaydın

sabah
incir

kahvaltı
peynir,zeytin 1 dlm tb ekmegi
bol maydonaz limonlu

öglen
omlet,roka salatası yogurt

akşam
kıymalı ıspannak
yogurt
limonlu turp

45 dk plates
bol su kb,bol bitki çayı
işte bu banum
afiyet olsun safişim . fazla kilo vermesen bilki musakkadan
sen bilirsin banum nasıl istersen

evet banum zzilim bugün 3 gündür yok dimi . dün gelir herhalde dedim ama gelmemiş :44:

kızlar günaydın,
dün gelemedim, ofis dışında toplantıdaydım tüm gün.
eve gidince yemek yapacak halim kalmamıştı. sütlü yulaf ezmesi yedim sadece.
veeeeeee sabah tartıldım 62.7 ye düşmüşüm kızlar. geçen haftasonu 64 ü görmüştüm, çok moralim bozulmuştu, bu sabah acayip gaza geldim.
aeben kesinlikle akşam yemeğinden kısmak gerekiyormuş tartıda fark görebilmek için. öğlen tavuk yemiştim. o yüzden pek acıkma hisside yaşamadım. rahat rahat gitti 1.3 kg.

süpersin antim
devamını dilerim canım . 5'li rakamlar neden olmasın

pilatesimi yaptım geldim . oh rahatladım .

ay sorma yavrum ya bitmedi gitti banada öğğhh geldi çöpede atmak istemiyorum gari anam evde tek olunca ne edem hepsi bana kalıyor yemeklerin
bu akşam biter herhalde yani umarım dilerim bitmesede yemem

afiyet olsun safişim . fazla kilo vermesen bilki musakkadan

Ay deme abla yapma bunu yapmaaaaaaaaaaa
zaten ayda bir yapıyorum patlıcanı onuda bitirmek 3 gün sürüyor
ya diyorum ya nedense kilo vermişim gibi gelmiyor bana ak koyun kara koyun yarın belli olacak :18: :18: :18:

Tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

saolun kızlar,
çok desteklediniz gerçekten beni. 55-56 kg hedefim aebencim. şubatta yeni tedavi var. bu hızla gidersem rahat ulaşıcam hedefe gibi. tabi arada duraklamalar olucaktır mutlaka. ben de bugün yogaya başlıyorum. mesai 6 da bitmese sorun değil de eve ulaşmak 19.30, yemek filan derken sporu atlıyorum kendim yapamıyorum. sen salona mı gidiyorsun yoksa dvd lerden mi yapıosun pilatesi?

bende platesimi yaptım geldim..

safiş çokmu yapıyorsun yemekleri? birde ben çekiniyor öyle kızartma yemekleirni yemekten yaglı nede olsa eşime ve çocuklara yapıyorumm
kendim yemiyorum geneldeee ama snein diyette ilk haftan oldugu içinn etkilemez diye düşünüyorum..

antiii
tebrikler 5 lere çok az kalmışşş

iş aramak gibi gıcık ve stresli bir sürece girmiş bulunmaktayımm

dünki mönüm efem .

hiç hoş olmadı ama . .

8.00
peynir. 6 zeytin .

12 30
yr tb . kıymalı mantar.
yş salata . fındık

15.(ne oldu bilmiyorum burda koptum.aslında açda deyildim ama canım okadarmı karbonhidrat çeker . )
çoçuklara evde kumpir yapmıştım .
onu yemeyim diye 5 hurma yedim .kesmedi ardındanda 1 hş. patates. ve 2 eti burcak .

sonrası yok saat 3 den yatana kadar birde 7 de 1 mandalina .

1 saat pilates .
2 lt su . ve karışık çay .

inşallah masumm, 59 bir görsem göbek atıcam 1,5 yıldır 5 li hane görmedim tartıda.

bugünkü menüm;
sabah(7.30 ) : yeşil zeytin, yumurta (ekmeksiz:)) ,kırmızı biber,salatalık
arada(10.30):1 elma
öğlen: köfte, yoğurt,çorba.
akşam: ilk spor günüm olucak diye kızlar yanımda yulaf ezmesi ve süt getirdim 6 da çıkmadan yicem. spordan çıkıp eve gidince saat 8.30-9 gibi olucak. belki 1 meyve (elma) yerim.
tavsiyeniz var mı çıkar ya da ekle dediğiniz?

Son düzenleme:
inşallah istedigin gibi olur antim .

yok canım evde yapıyorum ebruynan tv den .

hayırlısı olsun banum

birsürü iş var . börek yapıcam fırını açmışken birazda kek tatlı vs. çoçuklara beslenme koyuyorum ya dlaba depo etmek için .
cumarteside misafirim gelebilir . yarında cuma ç.gemen hafta niyetli oldugumuzdan ikramle bu hafta bende .

mönün güzel antim . sabah ekmek yemedigin için akşam yulaf olur afiyet olsun .
çorbada cıs yoksa süper

Yok güzelim yaaa çok değil normal yapıyorum yani nasıl normal eşim ve ben yaptığım yemeği bir öğünde bitririz normalde ama bu hafta eşim gececi olduğundan evde tek yedim hep yemeği ve az koyuyorum porsiyonu ben salata ve yoğurdu bol tutuyorum nede olsa kızartma diye ama bereketindemi elimin ayarındamı bilemedim bitmedi gitti

bu gün bitecekkkk sözz

ben hep yiyordum canım yaaaa 2 yıl önceki diyette de yiyordum kızartmaları ama diyorum ya ayda bir felan yaparım öyle sık sık olmaz

İş arama girişimindesin demek Hakkında hayırlısı olsun tatlım umarım bğir an önce kafana yatan içine sinen bir iş bulursunb hayırlısı ile....

wwwuuuuu menüye baaakkkk
öğleden sonra harbi coşmuşun abla ama akşam hiç bir şey yemeyerek vede 1 saa plates ile bence telafi etmişsindir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…