Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydın herkese...
banum iyi biraz daha oğlum cnm.öksürüyor arada,ve hırıltılı olarak nefes alıp veriyor ama açılacak inşallah ilaçlar bitince...sabahtan gidip iğnesini yaptırdık.eşim akşam geldi,akşamki iğneyi sen yap bari dedim yapmadı.çocuğun canını yakmak istemedi.acile gittik hemşireye yaptırdık.bu sabahkinide ben götürüp yaptırdım.akşama allah kerim yarın sabahta son iğne zaten.sonra antibiotik ve sekrol şurupla bir hafta devam edicez ve kontrole gidicez.
hastaneden gelirkende aktara uğradım kestane balı ve çörek otur yağı aldım.bir arkadaşım gelmişti hastaneye kayınpederi ve oğlu için yapmışlar oldukça etkili bi şey dene istersen dedi.kestane balıyla öğütülmüş çörekotu (evde kendim öğüttüm,öğütülmüş halde satılanlar olmamalıymış) karıştırdım sabah akşam birer tatlı kaşığı vericem.akşam yatarkende göğsünü çörek otu yağıyla masaj yapıp ılık havlu kapatıp yatırıcam.bakalım inşallah kurtulur şu melun hastalıktan.bizde genetik bu hastalık.annanem-annem-kardeşim-ben ve ablamın kızı..hepimize genetik miras annanemden..benim bronşit değil ama astım.çok berbat bişiy rahat nefes alamamak..astımı olan br çok insanda zaten başka allerjik rahatsızlıklrda oluyor.ben yüzümü dermokozmetik yüz yıkama jeliyle yıkadığımda bile 10 dk.kadar hapşırık nöbeti geçiriyorum.o derece hassaslaştı allerjilerim.hapşırırkende ses tellerimdeki nodüller şişiyor 2 gün kısık ve kalın sesle geziyorum.
bıktım usandım artık. kendimi de oğlumuda iyi görmeyi çok istiyorum artık valla...

banukum sen o diyet bu diyet..hepsini boşver valla cnm.sık dişini 3 ay monti yap.hem kan şekerin düzene girer,karbona saldırmassın hemde güzelce kilo verirsin tatlım...

beynim o kadar yorgunki alıntı yapmayınca unutmuşum yazaklarımın yarısını:)

safiş bende öyle olmasını ümit ediyorum ..inşallah bu yıl hastalıklarla mücadeleyi öğrenecek oğlumun bünyesi ve bir daha yıl okula giderken daha az hastalanıp daha kolay atlacak .(aminnnn)

benim oğlumda 40 aylık.ve astım bronşit hastası.tamamıyle astıma çevirmemesi için mücadele veriyoruz.astım bronşit 7 yaşına kadar iyi bir tedaviyle atlatılan bir rahatsızlık.astıma çevirirse 15 yaşına kadar iyi bir bakımla atlatılabilirmiş.fakat 30'lu yaşlarda tekrar nüksebilme ihtimali yüksekmiş...vs..vs...kafam kazan oldu araştıra araştıra...doktoruna immün sistemi zayıflamış olabilirmi hocam diye bile sordum artık.iyice iyileşsin araştıralım dedi...bir dizi tahliller vs...bu kış hastaneleri mekan tutacağız anlaşılan..

nebulizatör alayımmı diye sordum dün dr'a.elmizde aero chamber cihazı var.nebulizatörle aynı işlevi görüyor gerek yok dedi.ama banada sanki nebulizatörle verdiğim ventolin ve flixotide daha çok etki ediyor gibi geliyor.olmadı ben kafama göre alıcam artık napiim.(alıcam dediğimde eşim tükkanından getirecek yani)
bu aero chamber cihazıyla tek bir fıs veriliyor(aynı ilaçların sprey olanları) ama nebuliaztörle uzun süre hava olarak veriliyor ya sanki daha iyi geliyor gibi geldi.eşimde çok fark yok aslında dedi ama ne bilim kafam karıştı....

rabbim evlatlarımızı korusun,ne diyebiliriz ki başka...

aebenim ..aplacım iş güç görecek halim kalmadı valla..pert gibiyim.hem uykusuzluktan hemde psiklojik çöküntüden..ev tozlanmıştır biz yokken ama silemedim bile daha..bu günde yapamıycam artık yarın....sabah erkenden uyandım belki pilates yaparım diye ama nasıl tutulmuşsa her yerin hastanede oturmaktan hiç yapacak gibi değildim..yapamadım...artık inşallah yarın sabah...

bu arada aşure bende yedim bu yıl 2 koca kase..hatta bir tanesi bayağı bildiğiniz kocaman salata kaseleri olurya derin...onlardan dı ve tek başıma 2 seferde yedim onu...başkada gelecek yer yok zaten rahatım artık....nefsimde köreldi şükür...

ama çok canı isteyenlere şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.geçen yıl ben kendime yapmıştım ve diyabet olan babamada kargo ile yollamıştım.aşureyi güzelce pişirdim ,en son şeker yerine elma suyu ekledim.hafif mayhoş oldu .çok hoştu...içine elma koymadım ekstradan.elma suyuyla tat verim nefisti valla....

ahahaaa kafadaki toka çıkarma işini bir ben yapıyorum sanıyodum safi

aaaaaaaaaaa yalnız değilimişim süpperrrrrr

leynnn safişş zorlann başlatacan montiyee benii
aslında dogru diyorsunn ya bi dişimi sıksam 1 ayda 4 kilo garanti veirriimm montiylee:26::26::26::26:
benn bi düşüneyimmm

zorla yada kolaylıkla ben bilmem sen bir başla gerisi gelir zaten
sen düşünene kadar başla bence daha mantıklı ....

evet zili aero chamber cihazı bende de var zaten ilk onunla başladık ama aynı değil maalesef nebilüzatörü alıpta kıza hava verince aradaki farkı anladık. nebilüzatör ile sabah ve akşam günde 2 defa yapıyorduk tüm güb yetiyordu hastalık süreci azalıyordu
Fakat aero chamber ile günde 3/4 kez yapıyorduk sadece bir kaç saatliğine rahatlıyordu.
Bizde ventolin ve flxıote kullanıyorum şuan 50 lik bizdekiler. bence alma imkanın var madem eşine söyle nebilüzatörü getirsin al dene bir kaç gün üst üste o zaman farklı anlarsın gerçekten...
Tekrar geçmiş oslun

kızlar allah size kolaylık versin kuzucuklarada şifa versinnn(

zilim iyi olmanıza sevindim cnm , aşureyide yemişsin oh afiyet olsun cnmmm .
siz safişle agız birligi yapmışsınız bugün anlaşılann

günaydın herkese ,bol yağmurlu bir sabaha uyandık...
bizim yatak odası üst katta ve oğlumu yanıma aldıyorum bu aralar,gece üstünü açarsa terli terli hastalık tekrarlamasın diye.ve üst kattaki odaların üstünde başka kat yok en üst kat yani.o yağmurun sesinden ben bile ürktüm gece.resmen çatıyı döver gibi patır patır...

aebenim ebrunun saatimi değişti aplam?saat 10'a kadar koştura koştura kahvaltımızı ettik,malzemelerimi aldım oturdum tv'nin karşısına açtım birde baktımki ebru pilatesi bitirmiş konuğuyla(didem uzel) sohbete başlamış bile..saat 9'da başmaış olması lazımki 10'da konuğuyla sohbete başlayabilsin diye düşündüm.geçen hafta yapamadım saati falan değişmiş haberim yok...

banum yazın yaptığın diyetler sayesinde hem sabrın hemde bünyen dayanamayacak hale geldi cnm.montide yine tahammül sınırın biraz daha geniş oluyor.ama tatlıya dayanamıyorum dersen monticiik yaparsın cnm.tam monti olmazda hafif tatlılı bir monticik oluverir

safiş nebulizatör alacağım ,olmayacak başka türlü..champer cihazıyla bir puf veriyorum flexotide'dı.yalnız artık reçetesi verilmiyor bu ilaçlar.yani git eczaneye al kafana göre yok...oğlumun doktoruda yazmassa bi yolunu bulup eşimin arkadaşlarına yazdıracağım.eşimin uzmanlık alanı olmadığı için o yazamıyor ama arkadaşlarına yazdırırız.yoksa ağrı kesiciler vitaminler dışında eczaneler pek ilaç vermiyor reçetesiz.ama nebulizatör kesinlikle daha fazla rahatlatıyor buna eminim..sende kullanan biri olarak onay vermişsin ..sağol....

zilim bugün c.tesi cnm ondan tekrarı erken başlamış olabnilir :26::26::26:

valla iş aarama modundaymım hiç bir yerden haber çıkmıyor çok sıkıldım artık evde hergün aynı hergün aynı
depresifim bugün iyice birde regli olucamm

merhaba kıslar dün modem agrıza yaptı . giremedim . akşam bir yumruk yedi düzeldi
bugün komşularım gelecek baya kalabalık . çoşturuyorum merek etmeyin diye girdim .
dünki kilom 64 bu günki kilom 63 .4 ..

hepiniz öpüldünüz efem . banuşum gel oturak gı

banum beynim hala ayılamamış valla cnm.ben bu gün cuma sanıyorum hep...günleri karıştırdım hastanede kalırken sanırım.

oğlumu iğne olmaya götürdüm dönüşte okuluna uğrayıp geçtiğimiz hafta yaptıkları faaliyetleri alayımda evde yapsın dedm.okula bi gittim kapıları kapalı ,allah allah diyorum bu gün çocukları bir yeremi götürdüler gezmeye ...:44:hala ayılmıyorum orda bile..sınıf öğretmenini aradım(ararken hiç cep telin tarif kısmına bakmak ta gelmedi aklıma,o kadar eminimki bu günün cuma olduğuna) kadıncağız bu gün okul yok ki tatil dedi,hayırdır hocam neden ki diyorum kadına cumartesi ya deyince ayıldım...

bari bu sabah atecele etmezdim pilatesi kaçırmamak için...9:15'te uyandık..oğluma bile had oğlum çabuk yut diye diye hızla yedirdim.kendimde keyif yapmadan paldır küldür yedim aldım malzemelerimi oturdum

neyse napalım ..uyanabilsem yarın sabah yaparım artık...

aebenim kolay gelsin aplam...bende pazar günü deli gibi temizlik yapıp camları silmiştim ama dünki yamurdan sonra camdan dışarısı görünmüyor resmen çamur oldu camlar...ev işi çok nankör yaw..yap yap yine aynı..camlarımı biri görse 6 aydır silinmemiş der...o derece fena yapmış yağmur...

banukum walla evde zaman geçmiyor cnm..o işler çalışsanda oluyor(biraz sıkışarakta olsa)çalışmasan da oluyor...hatta çalışınca belirli bir düzen içinde oluyor.her gece yemek yapılıyor,her hafta sonu temizlik,ütü yapılıyor gibi...ama süreklii evde olunca bu gün olmassa yarın yaparım diyor insan..birde benmi öyleyim yoksa herkesmi bilmem ama ben evdeyken hiç özenmiyorum kendime...yani hafta içi zaten her gün saç , makyaj, üst baş gran tualet olmaya mecburum diye hafta sonu eşofmanı çıkarmıyorum valla.dışarı çıkmadığım sürece..saçımıda ölee bi topuz tepeme yallah...
yani her gün evde olsam her gün öyle olurum..ama çalışırken mecbur hazırlanıyorsun..akşamdan hazırlıyorum hatta neler giyip neler takacağıma..sabah çocukla evden çıkmak uzun sürüyor diye..

yalnız şuda var cnm...çalışınca çocukları kreşe vereceksin.ilk başlarda çok sık hasta olacaklar ve yeni işe başladığın için sıkça izin alabilecekmisin cnm?birde yaza kreş açık olacakmı?yaz tatilince bizim kreş olmuyor mesela...bunlarıda göz önünde bulundur cnm...

ben artık bıraktım kendimi altımda eşofman, üstümde bi tişört saçlar topuz makyaj bile yapmayalı uzun zaman oldu
hafiften depresyonamı giriyorum diye düşünmeye başladım
çok sıkıcı geçiyor artık zaman hatta geçmiyor bile
ayarladıgım kreşte yıl boyu açık cnm yazın kapanmıyor onu düşünerek öyle bi kreş ayarladım.
hasta vs olacaklar biliyorum onun içinde kv burda annem bıurada bi şekilde geçicek artık zamann
yoks abu yıl işe girmezsem bunlar okula başlayıncaa iyice evde kalıcamm

okul zamanı nasıl olcak bilmiyorum ya tam gün bi okula vermek istiyorum benn o zman da 3 te çıksınlar diye
off ne zormuş bu çocuk işi şimdiiden üzülüyorm bilee nasıl ayrılcam diye yapışık 3 üz gibi olduk

maaş olarak abartı bir fiyat beklentim yok çouklrın kreşini karşılasam yeter ama c.tesi çalışmak istemiyorum o önemli benim için
aebennn aplam bana iş bulsanaaa

iyi geceler kıslar

eşim iş için şehir dışana gitti yok 2 gün

mesajlarını okumaya geçeyim vaktim odugunca

öncesindede 2 aydır diyetdeyim tam monti yaptım denemez ama çogu zaman kurallarına uydum bazanda daha sıkı şeyler yaptım. e sonunda söz vardı 1 aralık için ...

biirde kıslar cefe layt var orayıda takip edebilirsiniz . yeni hedef koyduk 28 aralık için . sonrada 1 mart için . sizlerde koyabilirsiniz banum sen orayıda takip ediyorsun canım neden sende hedef koymuyorsun bak bana nasıl etkili oldu .

evet efenim geçen 2 ayın özetini yazma zamanı
en güzelide dün misafirlerim gelince yaz başında aldıgın bir pantolonu giydim ve sonuç ;pantolonu ikide birde düşmesin diye çekmek durumunda kaldım . sanırım belini yaptırmadan giyemiycem

yaklaşık 2 ay önce . ve 1 aralık .

kilo ........ 67, 4.......... 63 ,4 - 4 kilo

bel ........76 cm .........72 cm - 4 cm.
göbek .....94 cm ........ 90 cm - 4 cm .
üst bas....93 cm ........ 90 cm - 3 cm .
alt bas.....98 cm ........ 94 cm - 4 cm .
gög.altı ...79 cm ...... ..77 cm - 2 cm .
gögüs......93 cm .........90 cm - 3 cm.:
bacak......53 cm .........51 cm - 2 cm .

ölçülerime bakınca kas yada sudan deyilde yagdan verdigimi görüyorum .
nerden baksam 1 beden inceldim .

hadi bakalım darısı yeni hedeflere yaza kimsede fazla kilolar kalmasın inşallah
.

zilim bende ilk çoçukda öyleydim . baktım olmuyor bırakdım sonrakilerde . fazla inceliyorsun . o annenin yaptıgıda dogru deyil .ama orta yolu bulmalısın . vucudun mikroba ihtiyacı var . mikrop olmasa bünye nerden ögrenecek onla şavaşmayı . bu titizlik durumundan biraz sıyrıl ev temizligi konsundada her kes kendince temiz ama bu yogunlukda bu sogukda cama penceye ne olmuş kendin diyorsun aynısı gibi olmuş diye .. bu huylarını kızıyorum artık canınadamı acımıyorsun

hoşgeldin aycan

canım mönün ilk zamanlar için harika
öylenki elmana takılmadım çünki saatlerin uygun olmuş. elmayı yemeseydin öylenin çok geç olacakmış ve açlık saatin fazla olcakmış buda şekerini düşürecektiki bu montide istenmeyen bişi .
eger mümkünse öyle yemgini saatinde yemeye çalış 12 .13 gibi

aycanım durumun benla aynı canım . şekerim yüksek deyil tam tersi düşüktür .aynen dr. banada dedi şeker türü yeme diye .
kısaca tam yerindesin . monti tam senlik şekerini dengede tutar .
inşallah düşersin canım 57 lere . ,
ben 78 başlamıştım ilk diyete 58 leri gördüm olmaz deme görmesen ben göremezdim 5li rakamları
günaydın kilom 66.2 ne ara nereleree çıktımda geri 62 ye indim bilmiyorumm
bugün cnm acaip tatlı istiyor ve kh istiyor 3 dlm ekmek yedim kahvaltıda regli krizi sanırımm
banum 800gr vermişsin canım tebrikler .
19.11.2012 Başlangıç Kilom : 66.100
30.11.2012 Bu günkü Kilom : 64.500

Kayıp edilen ise : 1.600

safişim dimek musakka işe yaramış tebrikler canım devamını dilerim .
bu azma bu sonuç süprüz deyil
sen haftaya benide geçersin .
Günaydın kızlar kilom 66.600 cok sukur....
Gecen hafta basladim 68 ile

tebrikler refim 1.4 .çok güzel .

daha sık yaz refim ya. çokmu yogunsun ?:26:

antim öyelenki ekmegin olabilir ama akşamkini yememişindir inşallah .
onun dışında mönün güzel canım .
hızlı vereyim diyorsan proyu biraz artır
bizim 6. takım burda galiba hep

boşuna mı topik açtık selam veren yok

yumukum'u da buldum

ben de kilo vermek istiyorum beni de azcık düzene sokun, nerde aeben ablamın oklavası
elifim gelsene kuzum benim oklavam her isteyene hala burada . dogum kiloların yerleşmesin .
yumukuda al gel . geçen yııldı sanrım geldi başlayım dedi bir daha ortada yok .
ahahaaa kafadaki toka çıkarma işini bir ben yapıyorum sanıyodum safi
inanamıyorum size tokayıda kıçarıyonuz ,hepiniz. Allah iyiliginizi versin emi.
zilim kurdeşeninde bu astım yüzünden bilyormusun ondan kaynaklıymı dr. öyle demişti benim oglanada .. geçmiş olsun ne yapcaksın rabbım daha büyük sıkıntı vermesin . dr. birçok atlet biel bu hastalıkdan endişe etmeyin demişti .ama ilerlemesi bronşit iyi deyil tabi.
rabbım şife versin inşallah .
ilahi bende ilk okuyunca mesaj tarihine baktım banum benden önce davranmış
maaş olarak abartı bir fiyat beklentim yok çouklrın kreşini karşılasam yeter ama c.tesi çalışmak istemiyorum o önemli benim için
aebennn aplam bana iş bulsanaaa

cumartesi pazar evdesin fakat sabah erken kalkarsın onu neyacan banum çoçuklar ne olacak . birde temizlik işinde sen çalışırmısınki:44:

bi çok yere başvurdum abla haber çıkarmı bilinmez ama erken derken kaçta başlıyorsun? Benim eşim öyle becerikli filan degildir ki haid o hazırlasın göndersin diyim kv deden hayır yok zaten öyle pek ilgilenmez akşam çıkış saati kaçtır abla peki?

bi çok yere başvurdum abla haber çıkarmı bilinmez ama erken derken kaçta başlıyorsun? Benim eşim öyle becerikli filan degildir ki haid o hazırlasın göndersin diyim kv deden hayır yok zaten öyle pek ilgilenmez akşam çıkış saati kaçtır abla peki?

banum 10 dk dolmadan mesaj yazılmıyor .
çok aşırı ayrıntı bilmiyorum banum burda bir komşumuzda orda cçlışıyor 7 de evinde oluyor cumartesi, pazar evinde . sabah tam saatini bilmiyorum ama 8 gibidir iş başı . çoçuklar var diye dedim .sabah bırakablirmisin diye . malum senin ordan baya var dedigim yer :44: kızılayadan sonrası kolay metrodan 5 dk . ama kzılaya kadar nasıl, kaç dk gelirsin bilmem :44:
sen düşün bugün. yarın sabah bana bildir . eger birini almadılarsa git görüş. sana uyarsa girersin .

evet ya 10 dk beklemek gıcık bende buradan kaç msj yazdım ama netim sorunlu gönderemeidm mesajları hoş günde kaç kez aynı şey oluyor
bana yakın ablam kızılay yani sabah yarım saate orda olurum sabahhları ama işte çocuklar sorun olur:26::26:
onlar kreşe gidicek biraz daha geç olsaydı olurdu, şartlarıda ilk başta iyi zaten asgari ücretten fazlasını vermiyor artık bir çok firma

ben burdann dikimevine otobüsle inip sonrası metro ile 5 dk orda olurum aslında ama blemedim işte bi düşüneyim abla ben
çıkış saatide erkendir makina kimyanın diye düşünüyorum.

yarın çoçukları ben bırakıcam okula eşim yok . birde mantı var ögrenciler için . yogunun yine ..
hazır burdayken listemizide yapayım ...
bu hafta herkesin maşalahı var benim dışımda .

safiş ....

başlangıç.....66,1.
1.hafta........64 ,5 .

masum ....

başlangıç...... 67 ....
ilk hafta ....... 66,2:46
:

referans ..
başlangıç.... 68.0
ilk hafta .... 66,6

antım .
başlangıç ....64,0
ilk hafta ...... 62 ,4

ocd..

başlangıç..... 65, 9
ilk hafta ..........?????????

aeben ..
başlangıç.....67 4.

7. hafta .....63 6.
8.hafta ......63,4

[/
I]

BENDE MONTİYE BAŞLIYORUM SABAHHH

süper haber banum yapıyoruz madem hakıyla yapıp bir an evel kurtulalım dimi.
ama haftada bir kaçamak yap gözünü korkutma bence . diyetden daraldın germesin seni monti oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…