tamam elifim . sen gel bi kolundan tutayım nasıl olsa gidemessin bir yere .abla ben de gelicem artık oklavayı hazırla
ama torpilli olayım azcık bebek emziriyorum
monti yapamn şart deyil elifim . biraz dikket et yeter . burdan uzaklaşma ve kilonu olabildigince mönünü yaz inan bu bile seni dizginler .77 kiloyla hamile kaldım 87,5la bitirdim yani 10,5 kg aldım toplam
doğumdan 3 gün sonra 78, 17 gün sonra 73 kiloydum
ama doruk 17 günlükken annemlere gittik, hergün gezmeler derken 1 ayda 2 kilo aldım 75 döndüm evime
tek tesellim hamilelik kilomun tamamen gitmiş olması
tatlıya zaten zaafım vardı şimdi daha fena :18:
çok sıkı bir diyet yapamam ama kendimi tutmam lazım artık
emzirmenin yemekle hiç bir alakası yok bunu savunurum hep
ne kadar sıvı (su) tüketirsen o kadar sütün olurrr
haaa birde stressiz yaşam mümkünse...
Onun haricinde tansiyonun düşmeyecek kan şekerin dengede duracak şekilde beslenebilirsin tatlım yani monti yapabilirsin.
Ve yeni doğum yaptığın için bir yandan da çocuk emzirdiğin için bence çok çabuk zayıflarsın kanaatimce.....
hap öyle yapıyor kıslar benim 10 senem gittievet canım haptan
hemde ben gibi bir insanaaaa
gan gardaşım gel seni bi öpemmmmmmmmm
heeee o zaman ekmeği kıstığımda bana kızma bak kan gurubumuz onaylamıyormuşHemende buldum bahane demiiiii
eşim zaten ben mezun olduktan sonra saldı kendini o varya oooo hep yesin yatsın yesin yatsın uyuzzzz
evet spor yapmayı bende doğru bulmuyorum bu sıra ablam yılbaşından sonra sağlık durumuma göre hareket edeceğim....
Ehliyeti hele hiç sorma ablam ne zaman niyetine girsem hep bir engel çıktı nasip bu günlere imiş ne edem
emzirmenin yemekle hiç bir alakası yok bunu savunurum hep
ne kadar sıvı (su) tüketirsen o kadar sütün olurrr
haaa birde stressiz yaşam mümkünse...
Onun haricinde tansiyonun düşmeyecek kan şekerin dengede duracak şekilde beslenebilirsin tatlım yani monti yapabilirsin.
Ve yeni doğum yaptığın için bir yandan da çocuk emzirdiğin için bence çok çabuk zayıflarsın kanaatimce.....
hap öyle yapıyor kıslar benim 10 senem gitti
bencede yazdıkların aynen katılıyorum safiş ama biliyomki elifi sıksam monti yap desem kaçaçakaslında artık bahanside yok pastanede deyil . hep unlu pattatlı yemek yapan yemekçi ablasıda yok
. safişim az evvel yazmayı unutuşum . kıs benim senle yarışacak metommu var .beni ancak püsküütüm paklıyor
benim i,çinde önce 28 aralık . sonrası içinde 1 mart bekliyor
ilgisi yok canım biliyorum da tatlı istiyor canım süreklimonti yaparken onu da tarçınlı yoğurtla çözmüştüm aslında yine öyle yapmam lazım
zaten monti sağlıklı beslenmeyi sağlayan bir diyet o yüzden istiyorum
ama ben 4*4lük uygulayamayabilirim yemek yapmak, salata yapmak bile zor oluyor doruk'la
hap öyle yapıyor kıslar benim 10 senem gitti
bencede yazdıkların aynen katılıyorum safiş ama biliyomki elifi sıksam monti yap desem kaçaçakaslında artık bahanside yok pastanede deyil . hep unlu pattatlı yemek yapan yemekçi ablasıda yok
nasıl da biliyo ablam beni
abla 25 gün sonra başlıyorum işe ama
safiş ben hapı 4 ay kullandım ilk iki ayı çok kötüydüü
dedimm hadi bi gebelik yaşadı vuuctu, kürtajdı vs piskolojik dedim
sonra eşimin işlerinden dedim ama bi kaç kişiden birde aben abldanda aynı şikayeti duyunca dedim bu haptan ben hapı bıraktım almıycam bu ay
1 ay sonra gidip spirial taktırcam dr 1 ay sonra geld dedii hapı bıraktıktan sonra
gidip taktırcam 3-5 dk bişiy bend etırsıyorum ama haptan iyidir beyaaa:26::26::26::26::26::26:
ama ondada gebe kalma riski oluyor yaa kayın afilan kontrole gitmek lazım:18::18::18:
ay of aman kadın olmak ne zor gebe kalırsın bir dert kalmazsın bir dert
yaparsın bir dert yapmazsın daha büyük dert (benim için)
aayyyy ne diyim yani ne yapacağımı şaşırdım
ama sanırım artık bend ehapı bıraksam iyi olur yıllarım gençliğim heba oluyor gariii heeeççç bana göre ddiillll
çekmecem dantellilerle satenlerle dolu olmaaaaaazz zonları eskitemiyorum
:26: :26: :26: :26:
Kızlar dukan diyetine nasıl bakıyorsunuz
oglan ne olacak eliff:26:nasıl da biliyo ablam beni
abla 25 gün sonra başlıyorum işe ama
safişim 1 martı ben koymadım .püskütümün işi ben ancak uydum ona göre ne kilo verebilrim diye hedef koydum . benim asıl hedefim yaza 5li rakamlarla girmek .Sen biliyin ablaaaaa sonuçta benim metoda çok hızlı değil
İsteyen olursa kapışmaya hazırım gariii
28 aralık hedef ?
1 mart çok uzun bir ara neden bir mart sebep?
tarçınlı ve cevizli yoğurt tatlı krizlerinin acil yardımcısı bence buna yüklen
ben bir oturuşta abartımyorum bişr tepsi baklavanın yarısını yerşm ve şerbetli tatlı hastasıyım
beni bile kesiyorsa herkes keser diye düşünüyorum
Gerçi bende irade de var ama neyseeeeeeee
hapı bıraksam sp geçsem tırsıyorumda aayyy ne edemmmm :18: :18:
ya elif bahane aramasın gelsin şuraya adam gibi yapsın montisini
25 günde sıkı bir monti ile beşl kilo gider kafadan be sen ne diyonnnn
benim şimdiki aklım doğum ertesi olaydı ben hiç 6'lı rakamlarda kalmaz bebeği emzirirken 5'lere düşerdim.
Sen yeterki iste şekerim 25 günde düzeninde oturur hem 3-5 kilo eksik kilo ile iş başı yaparsın....
inad etme safiş bırak hapıay of aman kadın olmak ne zor gebe kalırsın bir dert kalmazsın bir dert
yaparsın bir dert yapmazsın daha büyük dert (benim için)
aayyyy ne diyim yani ne yapacağımı şaşırdım
ama sanırım artık bend ehapı bıraksam iyi olur yıllarım gençliğim heba oluyor gariii heeeççç bana göre ddiillll
çekmecem dantellilerle satenlerle dolu olmaaaaaazz zonları eskitemiyorum
kızlar,kilo bildirimine benide eklerseniz çok sevinirim:)bu sabah tartıldım 70.9 çıktı.geçen hafta 71-72 oynuyordu bakalım inşallah kurtulurum şu 10 kilodan
safiş ....
başlangıç.....66,1.
1.hafta........64 ,5 .
masum ....
başlangıç...... 67 ....
ilk hafta ....... 66,2:46:
referans ..
başlangıç.... 68.0
ilk hafta .... 66,6
antım .
başlangıç ....64,0
ilk hafta ...... 62 ,4
ocd..
başlangıç..... 65, 9
ilk hafta ..........?????????
aeben ..
başlangıç.....67 4.
7. hafta .....63 6.
8.hafta ......63,4
aycan..
başlangıç...... 72.
1.hafta........ 70 ,9
[/I]
Kızlar dukan diyetine nasıl bakıyorsunuz
gözün aydın zilim . ne güzel ailenle zaman geçireceksin .slm kıslar...
ne çok sohbet etmişsiniz,sayfaları okumaya yetiştiremiyorum valla..
yeni arkadaşlar gelmiş (aycan-benelse) hoşgelmişler...gazanız mübarek olsun...kilolarınızı kaybederken özgüveninizi fazlasıyla kazanmanız dileğiyle.. sabır ve bol dirayetli bir monti diyeti olsun .....
diğer tüm montici kızlar sizede takım ruhu gelir ,kalabalıklaşınca...dyeti tek başına yapmak fazlasıyla yıpratıcı ve caydırıcı oluyor çünki...
şu hapla ilgili şeyi anlamadım gitti:26: hap hiç kullanmadım ben bu güne kadar...hap içince cinsel hayat olmuyormu yani?:26:
benimde kullanan arkadaşlarım oldu ama sadece kilo aldırıp sinirli yaptığından bahsetmişlerdi...cehaletime verin valla,hiç kullanmadım...:26:
bende oğlumu alıp biraz alışverişe gittim.pazara gitmem lazımdı aslında ama hava soğuk ve bırakacak yer olmayınca avm'ye gittik.gezdik,yedik içtik...ciciler aldık oğluma.bende kozmetik alışverişi yaptım biraz fazla oldu galiba:18:
yarın annem babam geliyoroğlumun hastanede yattığını duymuşlar kardeşimden...dedemz torun delisi biraz.. bu sabah duymuş telde.yarın sabah uçakla gelyorlar..
onlar geliyor eşim yurt dışına kongreye gdiyor..keşke eşim terfi etmeseydi.eskiden ne güzel 8-5 çalışır.hafta 1 kerede nöbetçi olurdu..
öznuuur huuu nerelerdesin canım ya?cee deyip kaçma ,uzun yaz bakem...
eskilerden diyarda vardı kaç aydır hiç girmiyor,neler yapıyor acep?birde ketum apla vardı dimi:26:
kızlar ben hastalandım. tatlı krizim tuttu. uff tam da bu hafta 1 kilo daha gidecek, moral olucak derken.
öğle yemeğinden sonra saat 4 de 1 armut, şimdi 1 mandalina yedim. kesmedi. çikolata, kek, börek, çörek istio bünyeeeeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?