Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

uykuya gitmeden size bakmak farz oldu:)))

erken yatasım var bu gece,eşim oğlumun yoğun isteği üzerine oğlumu uyuyana kadar yanında yatacaktı ama oğlumdan önce dalmış bile..bende yalnız otururken ojelerimi sürdüm,kaşıma gözüme baktım biraz peeling yaptım.

hava gündüz ne güzeldi,azıcık çıkarttım oğlumu bunladı artık çocuk içerde dura dura...bahar gibiyd hava öğle saatlerinde..ama şu an fırtınadan çatılar uçacak neredeyse...

aebenim mükemmeliyetçilik başa bela aplam.nefret ediyorum şu huyumdan ama vazgeçemiyorumda...temizlik için yardımcı bayan alacaktım hafta 1 kere sözde..yok ..alamadım...birinin elinin değdiği yer sanki temizlenmiyormuş gibime geliyor..illa kendim yapçam..

banum çocukla çalışmak çok zor cnm.ben yarım gün çalıştığım halde öyle yani..hatırlarsan ben yurtdışına eğitim almaya gittim evvelki yaz.sırf ünv.kapağı atabilmek için...ama ünv.'de saat 6-7'lere kadar ders var.neredeyse 10-12 saat evden uzak geçirmeyi göze alamadım.şu an bulunduğum okulda her ne kadar zor alışsamda ,psikolojik olarak yıpransamda saatlerinin uygunluğu sebebiyle burda çalışıyorum.hem evime yakın (arabayla 10-25 dk) hem oğlumun okuluna yakın..hemde eşimin iş yerine...yani bi durum olduğunda ben yetişemessem eşim yetişir diye bunu yazdım..

ama çocukla çalışmak zor cnm.birde benim gibi yakınlarda kimin kimsen yoksa hepten zor...bazen (hatta çoğu zaman)keşke ikizim olsaydı diyorum.çok zor ikiz büyütmek emimin ama ben şimdi cesaret edip 2.çocuğu yapamıyorum.yapamıycamda...bir tanesini telef ediyoruz iki arada baksana...seninkiler büyürken zor olacak ama büyüdüklerinde ikisi de büyümüş olacak ..arkadan daha küçük olan var demiyceksin yani...

iş konusundada inşallah allah gönlüne göre iş verir cnm.bak eşinin işide son anda oluverdi hatırlarsan..inşallah seninde hiç beklemediğin bi anda oluverir..kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş...

iyi geceler cnmm benim ojelerde çıktı gelde yenile zilim
zilim benim tek artım zaten ikiz olması egerki biri küçük olsaydı şimdi nasıl çalışıcaktım tek avantajım iki taneler birbirleirne destek olurlar diyorum.
ben en çok onlar için çalışmak istiyorum artık çok köreliyorlar evde sosyalleşsinler azcık diye
evde her dk ilgilenemiyorsun yani, benim annemde kv dede burdaa hergün aman aman bi faydaları yok ama
bi hastalıkta ihtiyaç oldugunda burdalar en azından diyorum.

çalışmak istiyorsan evde oturmak çok zor geliyor insana benim eşiminde iş yeri yakın 20 dk filan arabayla bende o taraftan bir yer bulursam eger
birlikte gidip geliriz diye düşünüyorum.

süper haber banum yapıyoruz madem hakıyla yapıp bir an evel kurtulalım dimi.
ama haftada bir kaçamak yap gözünü korkutma bence . diyetden daraldın germesin seni monti oldumu

ucundan kıyısından yapana kadar hepten yapayım dedimm
bii işe filan girene kadar 4 kilo versem yeter.

aeben,genelde sizin menülerinizi takip ediyorum.bu akşam dayanamadım 3 dlim %70 kakaolu çikolata yedim bir haftada 1 klo gitmiş ama henüz bu diyeti ben anlayamadım menülerin arası 3-4 saatmi olmalı,ben sabah 8 de kahvaltı yapıyorum menü saatlerim sizce nasıl olmalı?

kızlar allah size kolaylık versin kuzucuklarada şifa versinnn(

zilim iyi olmanıza sevindim cnm , aşureyide yemişsin oh afiyet olsun cnmmm .
siz safişle agız birligi yapmışsınız bugün anlaşılann

Evet astım ilaçları reçetesiz satılmıyor hatta doktor bize yıllık rapor veriyor raporla alıyoruz
geçen yıl nebilüzatör için aldığım ilaçlar bir koli idi şükürler olsun gerek kalmadı daha kolinin çeyreğini kullandık.
Ama mutlaka makinayı al tatlım bu şart. olmadı başka bir çocuk doktoruna git oğlunun hikayesini anlat ve yazdır ilaçları al muhakkak....

sabııııııııırrrr her istediğimiz hemen olsaydı o zaman nasıl mutlu olacaktık.
Sabır....

Harikasın abla

safişim dimek musakka işe yaramış tebrikler canım devamını dilerim .
bu azma bu sonuç süprüz deyil
sen haftaya benide geçersin .

sağol ablacım bende devamını diliyorum kendim için

amacım kimseyi geçmek değilde fazlalıkları vermek ablam

Kendi kafamda bir hedef belirledim

nasipse inşallah 14 şubat tarihine kadar hedef koyduğum kiloya yani 55 kg. ulaşmak istiyorum...
Ama mümkün olurmu bilemiyorum

Haftasonum kaçamaksız geçti lakin kahvaltı geç yapılınca haftasonu menülerim günlük 2 öğün oluyor ve buda kilo vermemi durdurabilir hiç hoş değil

Bu güne gelirsek :

Kahvaltı 08.00
iki dilim tb ekmeği ve ince bir dilim aknaz peynirden yapılmış yağsız tost ve bir kupa çay

Öğle 12-13 Arası
bir kase mercimek çorbası bir tabak ıspanak salata ve yoğurt....

Akşam 18-19 Arası
Fırında tavuk butu salata ve ayran....

Dipnot : Öğle yemeğimde belki çorbayı içmem kahvaltıda ekmek yediğim için peşpeşe iki öğün kh almasam iyi olur....

günaydın ksılar çoçukları okula bıraktım geldin yoluda uzattım 40 dk yürüdüm .
20 dk sonrada pilates var . sadece dün yapmadım pilates onuda bünyem hergün yapmaya alışmasın diye .
hadi banum pilatese.

ucundan kıyısından yapana kadar hepten yapayım dedimm
bii işe filan girene kadar 4 kilo versem yeter.
banum tabiki tam yapabilirsen ne ala

aycanım bende kahvaltımı 8 de yapıyorum . öyleyide genelde 12:30 ,13 gibi . sonrasında ara yaqpmak istersen 16:30 iyidir . akşamda 19 geçme derim . gecede ara yapmassan daha kolay kilo verirsin .
bir süre bünyen alışana kadar ara yap sanrsasında zaten kan şekerin dengeye girince aralara ihtiyacım çok kalmıyor . şekerimiz dalglandıran ya gl endeksi yüksek gıdalar yada uzun süre aç kalmak . buna dikat edersen kan şekerin düşmez.

montide 1 ögün yendiginde üstünden onu hazmatmak için 3.4. saat geçmeliki sindirim problemi olmasın.vede şeker dalglanması .

aycan eger kilo bildirim listesine girmek istersen senide yazayım ... cumaları sabah aç karna tartılır yazarsın listeye eklerim .

Son düzenleme:
günaydınnnn

safişş kaçamak olmasında iki ögün olsun cnmm gider yineedee

aycan82 hoşgeldin, bol kilo kaybedersin inşallah

aben ablam sanada günaydınnn

ben kalkıp işleri yapıp birde yemek yapem misafirim gelicek hala oturuyorum plateste yattı bugün

ıspanak yogurt ve salata yeterlidir safişim gerekmesse bencede yeme . safiş senin kan gurubun neydi?

hafta sonu 2 ögün içinde det etme bence daha iyi olur bünye rutine alışmaz .yeterki cız olmasın buda sende olmayacagı için hiççç sorun deyil .

safiş yarışmak iyidir insanı motive eder o yüzden dedim beni geç diye .. ben mutlu oluyorum inanki arkadaşlarım kilo verdiginde

sevgilier gününe plan yapılıyor anlaşıldı

safiş eşin nasıl canım . daha evelki gibi onuda montiye soksana ne güzel kilo vermişti, ama olmuyo öyle sen çıktır hatun o tombik göbüşlü

evet ablam bende mercimek çorbasını çıkarıyorum öğle menüsünden yoğurtlu ıspanak ve salata bana yeterde artar bile

kan grubum : 0 Rh poizitif Hayırdır ablam

kaçamak yapmıyorum ama dediğim gibi kahvaltı geç ve öğle yemeği hiç olmuyor hafta sonları garip oluyor

e gel kapışak o zaman

yok ablam şuanlık bir plan yok sevgililer günü için
Sadece ben ne zamana kadar zayıflarım kafamda özel bir gün olsun dedim
yılbaşını düşündüm
mümkün değil o tarihe kadar hepsini vermem
Doğum günümü düşündüm (8 mart) oda çok geç geldi gözüme uzayacak gibi
en iyisi şubat olsun dedim olmuşkende 14 şubat olsun dedim
Eskisi gibi gece sporlarım çok sık değil ablam daha önceden seninle özelden bir mevzu konuşmuştuk ya bu sanırım sebep oldu bana

Koca göbekli kocama gelince ablam en son ben diyete başladığımda herifim tam 117,4 kg idi.
Yalvardım ona resmen hadi bak ben başlıyorum sende başla diye yok
psikolojisi hazır değilmiş
hay senin pskilojine dedim ben yanında manken gibim olunca psikolojin alt üst olacak farkındamısın dedim
Hatta gaza getirmek için daha çok söylendim
ye sen böyle ye pamuğu tıkacaklar en sonunda göreceksin yemenin sonunu dedim
amaa ıııı ıhhhh yok
ben biliyorum onun derdini ki daha öncede oldu
ben nasılki zayıflayacağım beden incelecek işte o zaman fesatlığından başlayacak diyete uyuz kocam
dur bakalım.... beklemedeyim

ayrıca spor olarak hareket edemiyorum çünkü son 10-15 gündür sağ üst bacağımın dış tarafına ağrılar giriyor ve ayakta kalmaya devam edersem tüm bacağıma ağrı yayılıyor sonrası kramp.....
Bunun için cumartesi doktora gittim bel fıtığım var benim 12 yıllık, doktor fıtıktan dedi ama Röntgen ve MR sonuçları çıkınca belli olacak
bu akşamda sonuçları göstermek için gidecez bakalım neymiş bacacıklarımın derdi....
ayrıca bir haber daha dün ehliyet kursuna yazıldım (Nihayet) Bu hafta hangi gün olduğu belli değil dersler başlıyor ve çocuktan bir engel olmadıkça derslere katılacağım.
Ders saatlerim akşam 18.30 - 21.30 arası buda demek oluyorki iş çıkışı direk kursa....
Yani ehliyet kursu bitene kadar muhtelemen akşamları ya hiç yemek yemeyeceğim yada çok hafif atıştırmalarım olacak ayak üstü.... Buda 3 hafta sürecek
Umarım bu dönem diyetimi olumsuz etkilemez.....
Benden haberler böyle işte anam ne çok yazdım....

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
haftasonu evdeydim. cumartesi öğlen spora gittim. pazar full evde olunca biraz sapıttım. genelde sebze meyveydi ama düzensizdi yemek aralarım. evde kaldığım gün proteine yer vermiyorum sanırım.
neyseki 100 gr ile kurtarmışım sabah tartıda 62.500 çıktım.. bugün biraz daha dikkat edicem. cumaya kadar yeni hedef 61.500.

bugünkü menüm:
sabah 1 mandalina, yarım saat sonra, domates, salatalık, biraz ceviz.
öğlen: et, salata
arada: 1 armut
akşam: barbunya, yoğurt, salata.

safinazzz balıklama atlıycam olaya amaaa oo sana sebep olan şey ilaçla mı ilgili?

senlede kan gardaşıymışız . safiş kan gurbu 0 olanlar kaerbnu özeliklede kemgi biraz kısmayınca kilo veremiyorlar kendi,mden biliyorum birde kan gurbuna göre beslenmeden . 0 guruplarının yaglı yemsinde sorun yok yada bol et yemesinde . ekmegi baklagili çok az yememiz gerekiyor . çorbayı mönünden çıkarmakla iyi etmişsin . hafta sunu D&Rde bir kitaba göz ettim kan gurbuna göre diyet diye . yabancı bir dr.un .ekmektekiguliten bizim metoyu durduruyormuş . en şanslı kan gurbu B olanlar herşeyi yiyebiliyor

eşine gelince .çok kilo almış yav . 2 li rakamlara düşmüştü:26: merak etme sen çıtır olunca oda kıskançlıgından başlar .
gece sporlarına ne oldu ? anımsayamadım konuştuklarımız :44:. ama olsun misal vardır sarımsagın sıkından seyregi iyi kafa tutar diye

ben bu haftalarda sana spor önermiyorum zatten . ne zaman durakladın o zaman vaktin olursa yaparsın . zatten montide + spora ihtiyaç yok saglık ve sıkılaşmak için iyi gelir .

geçmiş olsun . bel bacaga vuruyor agrı yapıyor :26: mümkün oldugu kadar dr. tavsiyesine uy .

ehliyetede gerçekden geç kalmışsın . artık kursa katılmayı zorunlu tutyorlar sanırım .. yemek işinide sen bi şekilde ayarlasın
aeben 65.9 kg aynı canım.

not aldım stop .
,
öznurum senin keyfinmi yok?

Son düzenleme:

antim mönün güzel canım afiyet olsun ... sabah biraz eksik olmuş peynir yesen iyi olurdu yada yumurta

hafta sonu için endişe etme hepimzin düzeni kaçıyor . belkide iyi oluyor bünye rutinden kaçıyor

abla ben de gelicem artık oklavayı hazırla

ama torpilli olayım azcık bebek emziriyorum

77 kiloyla hamile kaldım 87,5la bitirdim yani 10,5 kg aldım toplam

doğumdan 3 gün sonra 78, 17 gün sonra 73 kiloydum

ama doruk 17 günlükken annemlere gittik, hergün gezmeler derken 1 ayda 2 kilo aldım 75 döndüm evime

tek tesellim hamilelik kilomun tamamen gitmiş olması

tatlıya zaten zaafım vardı şimdi daha fena :18:

çok sıkı bir diyet yapamam ama kendimi tutmam lazım artık

safinazzz balıklama atlıycam olaya amaaa oo sana sebep olan şey ilaçla mı ilgili?

evet canım haptan
hemde ben gibi bir insanaaaa

gan gardaşım gel seni bi öpemmmmmmmmm

heeee o zaman ekmeği kıstığımda bana kızma bak kan gurubumuz onaylamıyormuş Hemende buldum bahane demiiiii

eşim zaten ben mezun olduktan sonra saldı kendini o varya oooo hep yesin yatsın yesin yatsın uyuzzzz

evet spor yapmayı bende doğru bulmuyorum bu sıra ablam yılbaşından sonra sağlık durumuma göre hareket edeceğim....

Ehliyeti hele hiç sorma ablam ne zaman niyetine girsem hep bir engel çıktı nasip bu günlere imiş ne edem

emzirmenin yemekle hiç bir alakası yok bunu savunurum hep
ne kadar sıvı (su) tüketirsen o kadar sütün olurrr
haaa birde stressiz yaşam mümkünse...
Onun haricinde tansiyonun düşmeyecek kan şekerin dengede duracak şekilde beslenebilirsin tatlım yani monti yapabilirsin.
Ve yeni doğum yaptığın için bir yandan da çocuk emzirdiğin için bence çok çabuk zayıflarsın kanaatimce.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…