Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kilom 66.2 ne ara nereleree çıktımda geri 62 ye indim bilmiyorumm
bugün cnm acaip tatlı istiyor ve kh istiyor 3 dlm ekmek yedim kahvaltıda regli krizi sanırımm

en son kaçtın banu kilo mu aldın ne oldu neden üzüldün analayamadım....
Sen regl döneminde değilmisin niçin üzüyorsun kendini onunda şişkinliği var elbet....
Montiyi kıyıdan köşeden yapma tam anlamı ile 4 elle sarıl diyete bak nasıl gidecek o kilolar....

Tatlı krizinide atlat sakın birşey yeme iradeli ol kız accıkkkk tarçınlı yoğurt ye süt iç bişiler yap mutfağa yaklaşma
Al çocukları dışarı çık kafanı dağıt bişiler yap...

19.11.2012 Başlangıç Kilom : 66.100
30.11.2012 Bu günkü Kilom : 64.500

Kayıp edilen ise : 1.600

safiş bendeki irade kimde var kuzumm ukalaca belki ama cidden çok iradeliyimdirde sıkıldım bıktım ben artık diyet yapmaktan yasaklı diyetlerden
monti yapmama sebebimde bu ,ayrı ayrı yemek yapmak durumunda olmak , bi yere gittigimde zor durumda kalıyorsun
ıspanakta pirinç olmasın,pırasada havuç olmasın gibi gibi montiyle 12 kilo verdimm ben geçtigimiz yıllarda ama şimdi yapmamıyorum dediigm sebeplerden.
ben uzun zamandır bu diyet işi içindeymm ve beni yordu artık ciddennn ama bu kilodad aolmak istemeidgimden sürünüyorum işte böyle..

ben bayramda 63.8 i görmüştüm sonra yavaş yavaş çıktım iştee safişş artık nekadar çıktıysam inmiş halim 66.2
evet regli olucam bugün yada yarın olurum

Sendeki iradeden bende de var ve bu konuda hiiiiiiiiçççç alçak gönüllü olamıcam bilen bilir

9 yıl boyunca günde bir paket sigara içne ben içmiyorum artık dedim ve bıraktım sigarayı kimse inanmadı ve hala duyanlar inanamaz ama bıraktım sigarayı 5 sene oldu şükürler olsun....
Diyette'de görüyorsunuz zaten irademi maşallah
madem bu kiloda olmak istemiyorsun son kez yine kendini kas istediğin kiloya in ve dikkat et kendine devamında yani kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap

evet tatlım ya inan bu kadar beklemiyordum daha öncede diyet yaptım bünye artık yavaş az verir diye düşünüyordum ama şaşırdım ve sevindimmmmmm
Darısı başınaaaaa

yok verirsinnn uzun zmandır diyet yapmıyorsun ya ilk haftalar gayet iyi gider birde regli sonrasındada gidiyor biraz.
şimdi kilo vermek için verimli bir dönemdesinn metabolizma daha hızlı

ben eşime bıraktırmaya çalışıyorum sigarayıı ama ıhhh hiç bi etkisi yok bırakmıyor adam

ya valla işte ben monti gibi besleniyorumda adına monti demiyorum tabi montiye uygun olmayanlarıda yiyorumm nadir.
ama aslında bi çıırda bitirmek lazımdaa işt eben kendimi yazın çok yordumm yaptıgım saçma diyetlerle
saglıklı olan montiyi bile göze alamıyorum şinci

günaydın montici fıstıklar...hayırlı cumalar hepinizee

safişimmm naberrr

Safisss güzel kilo vermissin canım maşallah, Masumm sende uzulme kalici kilo vermek önemli şimdi öyle olur inşallah .

yok verirsinnn uzun zmandır diyet yapmıyorsun ya ilk haftalar gayet iyi gider birde regli sonrasındada gidiyor biraz.
şimdi kilo vermek için verimli bir dönemdesinn metabolizma daha hızlı

aayyyy inşallah banuuu
bundan sonra böyle kilo kaybı beklemiyorum bu bile sürpriz oldu bana

canım ne yap ne et bırakstır eşine sigara bırakma ürünü al doktora götür mutlaka bıraksın inan çok faydasını görür
sağlık açısından da maddi yönden de...
Benim eşimde benimle aynı zamanda bıraktı.... Sigarayı bırakmakta gösterdiği iradeyi birde boğazını tutarak gösterse valla süper olur ama nerde yedikçe yiyor herif

sen o zaman bir süre ara ver istediğini ye kendini hazır hissettiğinde tam anlamı ile sıkı bir diyet yap ve kaybet hepsini yerleşmeden kilolar

safişimmm naberrr

iyiyim bebeğimmmmmmmmmm gördüğün gibi bombayım bombaaaaaaa ,

senden nabeeeeeeeerrrr

günaydın kızlar.
bugün çokkkkk mutlu uyandım çünkü dün spora gitmiştim ya, çok eğlendim.çokça ter attım, sırt ağrıma iyi geldi.
ve sabah tartıldım 300 gr. daha gitmiş.
geçen pazardan cumaya 5 günde 64 den 62.4 e düştüm.
belki de bu düşüşte etkili olan gerçek kilomun 64 olmayışı. çünkü sadece 1 kez tartıda o kiloyu gördüm. genelde 63.5 çıkıyordum son birkaç aydır.
yine de 1 kg nun üzerinde vermiş olmak beni çok memnun etti.
psikolojik sınırım 61.2kg. son 1 yıldır bunun altına hiç inmedim. bu hızla giderse 1-2 haftaya bunu görücem inşallah.

bugünkü menümü yazayım;
sabah: yumurta, yeşil zeytin, salatalık.
ara yapmadım bu saate kader.
öğle: yesil fasulye, 2 dilim tam bugday ekmeği, yoğurt
arada: elma yicem(ofisda akşam üzeri 5 gibi herkes kırıntı yiyecek birşeyler arıyor. etkilenmemek için elmayı o arada yiyeceğim)
akşam: ıspanak, yoğurt, belki 1 dl. ekmek.

Safiss ben her hafta ayni dijital tartiyla ayni gunde ayni saatte ve ayni kiyafetle tartilirim cok sukur bende yanlis olmaz fakat su kaybi olabilir

bizim 6. takım burda galiba hep

boşuna mı topik açtık selam veren yok

yumukum'u da buldum

ben de kilo vermek istiyorum beni de azcık düzene sokun, nerde aeben ablamın oklavası

Safiss ben her hafta ayni dijital tartiyla ayni gunde ayni saatte ve ayni kiyafetle tartilirim cok sukur bende yanlis olmaz fakat su kaybi olabilir

kıyafet mi?
Biz baskül ile buluşacağımız vakit anadan üryan oluyoruz
Hatta ben kafamdaki tokayı bile çıkarıyorum gram farkı olmasın deyiiii

bizim 6. takım burda galiba hep

boşuna mı topik açtık selam veren yok

yumukum'u da buldum

ben de kilo vermek istiyorum beni de azcık düzene sokun, nerde aeben ablamın oklavası

senin topiğin kendine cicim

Hoşgeldin bu arada
valla gel şimdi sen daha yeni doğum yaptın yapışmadan kilolar gider hemencecik tabii seninde yardımın gerekkkkk

safişimmm naberrr

hoş geldin cnm , iyilik senden nbrrr

Günaydın kızlar kilom 66.600 cok sukur....
Gecen hafta basladim 68 ile

tebrikler refcim birde daha sıkı yap montiyi, sonra seyrelee giden kilollarııı:)

Safisss güzel kilo vermissin canım maşallah, Masumm sende uzulme kalici kilo vermek önemli şimdi öyle olur inşallah .

ah cnm 63 leride görmüştüm ama çok katı diyetlerlee görmüştümm 63 ü bırakıncada geri döndüü

leynnn safişş zorlann başlatacan montiyee benii
aslında dogru diyorsunn ya bi dişimi sıksam 1 ayda 4 kilo garanti veirriimm montiylee:26::26::26::26:
benn bi düşüneyimmm

tebriklerrr cnmmm

ahahaaa kafadaki toka çıkarma işini bir ben yapıyorum sanıyodum safi

ben ben bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…