Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aeben ablam sormussun yoğun musun diye evet ablacim hem yogunum hem disarida oluyorhm ama daha cok geleceğim soz

mrb ref menün güzell terbirkler snein menün sayesinde aben ablaya şu köfte olayını sorayım abla dışarda yedikleirmizde ekmek
oluyor çogu ızgara köftedee yememek mi lazım? yoksa monti amca okadarcıgı görmezmi

Masumcum begendigine sevindim menumu :) bu arada ben geçen hafta sormustum koftedeki ekmegi dışarıda mecburen ye demişti ama ben bir onceki uygulamamda asla yemezdim şimdi disarida mecbur kalıyorum

günaydın karlı bir ankara sabahından :)

güzel mönü refim ..
bu hafta tatlı krizleyle anlaşılan hepiizin başı dertde .
dün akşam bende tahim helvası deyilde tahin yedim . susamın çok faydalı oldugunu biliyorum gl çok yüksek deyil nadiren vede ölçüyü kaçırmadan yiyim bari.
banum genelde bende yiyorum soryorum önce eser miktarda var diyorlar zatten belli olyor çok ekmekli köfte . okadar kusur olsun ne yapalım başka çare olmayınca .. bu arada güven parkın orda bizim mah kalkan dolmuşların orda (kanara) diye bir yer var köftesini denemeni tavsiye ederim
Masumcum begendigine sevindim menumu :) bu arada ben geçen hafta sormustum koftedeki ekmegi dışarıda mecburen ye demişti ama ben bir onceki uygulamamda asla yemezdim şimdi disarida mecbur kalıyorum
olsun okadar efim önceden bende çok katıyudım ama okadar katı omaya gerek yok sanırım tabi evde yaptıgınız köfteye asla katmayın

Son düzenleme:
Günaydınn ankaraya ilk kar düştüü, kış geldi:18::18::18::18:
Iyice depresyona giricemm yaa karda yagdı diye oturup aglarmı insan sabah sabah

banum kızmaya başlyorum iyce sana ya .
hep bi sebeb buluyorsun bunalım takılmak için braz düşün şükredeçek ne çok şeyin varinsan bazan ruhsal olarakda kendinin dr.olmalı .

emzirme işini ne yapacaksın ?

göğüs pompası aldım sağıp bırakıcam

kar mı yağdıııı geçen sene çok dua ettim izmire kar yağsın diye, yağdı ama benim görcek gözüm yoktu

hem hamileydim hem aşırı derecede grip olmuştum

banum kızmaya başlyorum iyce sana ya .
Hep bi sebeb buluyorsun bunalım takılmak için braz düşün şükredeçek ne çok şeyin varinsan bazan ruhsal olarakda kendinin dr.olmalı .

ben böyle degildim yaşarken oldum

öylen arsında eve gitmen mümkünmü elif, daha bebek küçük tam emme zamanı tüm gün sıktıgın süt yetermi birde akşama kadar emzirmessen sütün iyce azalır .:26:
biraz daha izin alman mümkün deyilmi?

şaka bi tarafa ben hiç böyle bunalım bi insan degildim abla ama her geçen gün ruhuma bi sıkıntı veriyor sanki
herşeyde bi terslik var ev desen öyle, bütn maddi işleirmiz karışmış durumda eşimin önceki çalıştıgı yerden para alamadıgı için
kimse bunalıma girmeyi istemez ama herkesin hayatında yaşadıgı dışarıya yansıtamadığı sıkıntılar vardır illaki.
Ben ufak tekef şeylere sıkılan bunalıma girenn , canı sıkılan bir isan degildirim aslında
ama işte her zman aynı olamıyoruz malesef

ben böyle degildim yaşarken oldum

yaşarken dahada direnç kazanır insan banum topla kendini. görende bişi var sanacak .
bu yıl neler geçti ne sıkıntılar atlattın ama şimdi bişiyin yok ve sen dahada sıkıyorsun kendini anlamıyorum .
kalk bi abdest al 2 rekat namaz kıl bir şükrek içden bak nasıl ferahlarsın yakın olsan tutup derslere götürücem seni

makineyi işe götürüp orda da sağcam ablacım. öğle arası gitmek için çok ters bana, o yüzden akşam süt iznimi kullanıp 1,5 saat erken çıkıcam

izin alamıyorum ev kredimiz var ya ablam zorlar bizi

buarada hemen ajanda başlattım kendime 04.12.12 olarak başlamış bulunuyorum :13: :13:

dolapta da 1 kavanoz aşure var emzikliyim diye gönderip duruyolar bana

banum kimin hayatı güllük gülistanlık ? kim ne zorluklar yaşıyor bilebilirmiyiz . kul olmak kollaymı . insan olanın başına herşey gelir . gelmemesi anormal zaten . biz bu dünyada niye varız ? yiyip ,içip ,yatıp ,eylenmek içinmi? yada hayat şartlarımzı .4.4 lük yapalım diyemi?
her anımız bir sınav. ben bu dünyadaki belki yaşarsam 60 senelik hayatımdan çok öbür dünyada mutlu olmayı önde tutuyorum . eger üzümtüm varsa secdece bu yüzdendir . gerekdigi kadar ebedi hayatım için çabalamayıp kısacıcık olan bu dünya için telaş etmek .
bu dünyadaki sıkıntıları arkaya atmasan hayat boyu hep mutsuz olur insan çünki hep sıkıntı olacak hayatımızda .çünki bu dünyada bunun için varız .

hayırlı olsun elifim . yavrunun sütünü sakın aksatma ama .

hadi bakalım gazanda mübarek olsun
aşureler bitene kadar görmeyelim barik kaçamaklarını ama dengeliye

hadin ben kaçar pilates başlayacak ...

.... rabbım hepimizin gönlünü huzur doldursun tüm sıkıntıarımız kolaylaştırsın inaşlah. onun rahmetinden sual olunmaz .yeterki isteyelim .

Zili sen en iyisi hiç bilme canım o hapları boşveeerr

bu arada aney babo geliymiş gözün aydınnnnnn bol bol vakit geçir ailenle ne kaaa mikemmeellll

sen istikrarlı davranırsan yaza kadar oohhoooo 5'li rakamları görmemen imkansız ablam benden daha az kilon var ve kesin gider eminim.

gel valla yiyek kııızzzz ben bekarlığımda hep 50 kilo idim ve her gün hamur işi baklavalar vs. tüketirdim gramda kilo almazdım nasıl ki doğum yaptım yapıştı kaldı anasını satiim bu yağlar üzerime yaaaaa

bırakıcam ablam evet yazık banada satenlerede
akşam eşimede dedim istemiyorum hap kullanmak sp taktırıcam diye oda şaşırdı

valla ben ne zaman dışarıda yemek yiyecek olsam ızgara köfte yerim ve ertesi günlerde kh almayarak dengelediğimi düşünürüm.
Yoksa monti yaparken dışarıya çıkmamak gerek o buda mümkün olmadığına göre bence mahsuru yok çok sık olmamak kaydı ile....

günaydın karlı bir ankara sabahından :)

Neeee karmıı

aayyyhhh burayada gelsin yolla yollaaaaa

kıızz delii depresyona girmek için sebep arama kar yağdı diye ağlanırmı hiç buda delimi ne
al çocukları giydir sıkıca çıkın dışarı ne güzel karda var oohhh miisssss

Kahvaltı 08.00
2 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin yarım dilim aknaz peynir
domates salata ve çay

Öğle 12.00 - 13.00 Arası
mercimek çorbası
salata ve yoğurt

(Evde yemeğim kalmamıştı sadece çorba vardı bende onu aldım yeteceğine de eminim)

Akşam 18.00 - 19.00 Arası
fırında köfte
salata ve ayran

Ben ara yapmıyorum genelde o yüzden de yazmıyorum eğer çok canım isterse nadiren aralarda yoğurt yiyorum oda öğle ve akşam arasında
gün boyu yaptığım tek şey sıvı tüketimi
çay, kahve, su, bitki çayları....

bulgur yeniyor muydu montide? sütü arttırır diyolar ya

bugün de bir yazı okudum bebeklerin zeka gelişimi içinde çok faydalıymış bulgur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…