Gelelim bugünkü menume
Sabah. Tan bugday ekmdgi light peynirle ara 2 sade Türk Kahvesi
Öğle. 1 parça tavuk, yogurt, kereviz salatası azda marul salatasi
Ara. Elma ve 2 kuru kayisi
Aksam. Köfte brokoli salatası ve yogurt
Ara. Kayisi tatlisi sekersiz
iyi akşamlar .
oglan ne olacak eliff:26:
:
Gelelim bugünkü menume
Sabah. Tan bugday ekmdgi light peynirle ara 2 sade Türk Kahvesi
Öğle. 1 parça tavuk, yogurt, kereviz salatası azda marul salatasi
Ara. Elma ve 2 kuru kayisi
Aksam. Köfte brokoli salatası ve yogurt
Ara. Kayisi tatlisi sekersiz
banum genelde bende yiyorum soryorum önce eser miktarda var diyorlar zatten belli olyor çok ekmekli köfte . okadar kusur olsun ne yapalım başka çare olmayınca .. bu arada güven parkın orda bizim mah kalkan dolmuşların orda (kanara) diye bir yer var köftesini denemeni tavsiye ederimmrb ref menün güzell terbirkler snein menün sayesinde aben ablaya şu köfte olayını sorayım abla dışarda yedikleirmizde ekmek
oluyor çogu ızgara köftedee yememek mi lazım? yoksa monti amca okadarcıgı görmezmi
olsun okadar efim önceden bende çok katıyudım ama okadar katı omaya gerek yok sanırımMasumcum begendigine sevindim menumu :) bu arada ben geçen hafta sormustum koftedeki ekmegi dışarıda mecburen ye demişti ama ben bir onceki uygulamamda asla yemezdim şimdi disarida mecbur kalıyorum
arkadaşımızın annesi bakçak ablacım
Günaydınn ankaraya ilk kar düştüü, kış geldi:18::18::18::18:
Iyice depresyona giricemm yaa karda yagdı diye oturup aglarmı insan sabah sabah
emzirme işini ne yapacaksın ?
banum kızmaya başlyorum iyce sana ya .
Hep bi sebeb buluyorsun bunalım takılmak için braz düşün şükredeçek ne çok şeyin varinsan bazan ruhsal olarakda kendinin dr.olmalı .
göğüs pompası aldım sağıp bırakıcam
kar mı yağdııııgeçen sene çok dua ettim izmire kar yağsın diye, yağdı ama benim görcek gözüm yoktu
hem hamileydim hem aşırı derecede grip olmuştum
ben böyle degildim yaşarken oldum
öylen arsında eve gitmen mümkünmü elif, daha bebek küçük tam emme zamanı tüm gün sıktıgın süt yetermi birde akşama kadar emzirmessen sütün iyce azalır .:26:
biraz daha izin alman mümkün deyilmi?
şaka bi tarafa ben hiç böyle bunalım bi insan degildim abla ama her geçen gün ruhuma bi sıkıntı veriyor sanki
herşeyde bi terslik var ev desen öyle, bütn maddi işleirmiz karışmış durumda eşimin önceki çalıştıgı yerden para alamadıgı için
kimse bunalıma girmeyi istemez ama herkesin hayatında yaşadıgı dışarıya yansıtamadığı sıkıntılar vardır illaki.
Ben ufak tekef şeylere sıkılan bunalıma girenn , canı sıkılan bir isan degildirim aslında
ama işte her zman aynı olamıyoruz malesef
makineyi işe götürüp orda da sağcam ablacım. öğle arası gitmek için çok ters bana, o yüzden akşam süt iznimi kullanıp 1,5 saat erken çıkıcam
izin alamıyorum ev kredimiz var ya ablam zorlar bizi
buarada hemen ajanda başlattım kendime 04.12.12 olarak başlamış bulunuyorum :13: :13:
dolapta da 1 kavanoz aşure varemzikliyim diye gönderip duruyolar bana
slm kıslar...
ne çok sohbet etmişsiniz,sayfaları okumaya yetiştiremiyorum valla..
yeni arkadaşlar gelmiş (aycan-benelse) hoşgelmişler...gazanız mübarek olsun...kilolarınızı kaybederken özgüveninizi fazlasıyla kazanmanız dileğiyle.. sabır ve bol dirayetli bir monti diyeti olsun .....
diğer tüm montici kızlar sizede takım ruhu gelir ,kalabalıklaşınca...dyeti tek başına yapmak fazlasıyla yıpratıcı ve caydırıcı oluyor çünki...
şu hapla ilgili şeyi anlamadım gitti:26: hap hiç kullanmadım ben bu güne kadar...hap içince cinsel hayat olmuyormu yani?:26:
benimde kullanan arkadaşlarım oldu ama sadece kilo aldırıp sinirli yaptığından bahsetmişlerdi...cehaletime verin valla,hiç kullanmadım...:26:
bende oğlumu alıp biraz alışverişe gittim.pazara gitmem lazımdı aslında ama hava soğuk ve bırakacak yer olmayınca avm'ye gittik.gezdik,yedik içtik...ciciler aldık oğluma.bende kozmetik alışverişi yaptım biraz fazla oldu galiba:18:
yarın annem babam geliyoroğlumun hastanede yattığını duymuşlar kardeşimden...dedemz torun delisi biraz.. bu sabah duymuş telde.yarın sabah uçakla gelyorlar..
onlar geliyor eşim yurt dışına kongreye gdiyor..keşke eşim terfi etmeseydi.eskiden ne güzel 8-5 çalışır.hafta 1 kerede nöbetçi olurdu..
öznuuur huuu nerelerdesin canım ya?cee deyip kaçma ,uzun yaz bakem...
eskilerden diyarda vardı kaç aydır hiç girmiyor,neler yapıyor acep?birde ketum apla vardı dimi:26:
safişim 1 martı ben koymadım .püskütümün işi ben ancak uydum ona göre ne kilo verebilrim diye hedef koydum . benim asıl hedefim yaza 5li rakamlarla girmek .
demek sende şerbetli tatlı hastasısın gel gardaşım benimsenden kalan o yarın tepsiyide ben yiyebilirmiyim .
inad etme safiş bırak hapıkendine acımıyorsan dantellere acı şaka bir yana bu yaşda kendinze bunu etmeyin .
mrb ref menün güzell terbirkler snein menün sayesinde aben ablaya şu köfte olayını sorayım abla dışarda yedikleirmizde ekmek
oluyor çogu ızgara köftedee yememek mi lazım? yoksa monti amca okadarcıgı görmezmi
günaydın karlı bir ankara sabahından :)
Günaydınn ankaraya ilk kar düştüü, kış geldi:18::18::18::18:
Iyice depresyona giricemm yaa karda yagdı diye oturup aglarmı insan sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?