Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kujum nbr tatlım nasılsın inşş yeni yıl sana bebegini getirirrr
sevindim cnm vermişsin 2 kilo karatay diyeti ok katı geliyor bana uyguluyorsan sen sorun yok tabikide
kilon gayet iyi bence cnm

agzından bal damlıyor masum inşallah getirir 2013 bana bebek :)) biliyosun ben pco hastasıyım reglılerım düzenli değil dr kılo ver dedi. kilo verirsen reglılerın kendiliğinden düzeleılır dedi. bır başka doktorda(endokrın uzmanı) kılo verirsen geçebılır fakat senın kılon zaten çok değil senın bunyen yapıyo olabılır kılo verirsen kesin geçer dıye bişey dıyemem dedi. ben yınede kılo vereyımde değil mi bır umut belkı düzelir :)) düzelmesede bebek içinkilo aldıgımda reglılerım sonrasında dahada bozulabılır. bu nedenle kılo vermeyı çok istıyorum

bende pco yum biliyorsun ben kilo verince düzeldi ama benim alt komşum o 60 kilo filan ama yinede bozuk düzeni
sen bebek için bi tedaviye flan başladınmı

bende pco yum biliyorsun ben kilo verince düzeldi ama benim alt komşum o 60 kilo filan ama yinede bozuk düzeni
sen bebek için bi tedaviye flan başladınmı

yok tedavıye başlamadık bu zamna kadar çocuk düşünmüyorduk. pilanlarımızda ev alınca bebek yapalım dıyorduk allah kısmet ederse önümüzdekı aylarda evı alacagız sonrasında da bebek yapacagız belkı tutacak belkı tutmayacak bılemıyorum eger tutmaz ise sonrasında ona yönelık tedavı verır herhalde doktor ama inşallah gerek kalmaz. şimdi olur olur dıye kendımı karamsarsızlıga itmıyorum inşallah tersi bır durum yaşamayız ALLAH'ım bizede kısmet eder inşallah

slm kıslar....

kujum ve blackwhite hoşgeldiniz tekrardan...

banum az evvel geldim valla eve cnm..dün annemleri yolcu ettik.bu günde sabah evi dip köşe temizledim,çamaşırlar vs..derken öğlende dışarı çıkmak zordunda kaldım.okulumda işlerim çıktı..velii toplantısı yapılacak perşembe günü öğleden sonra, vs..vs..derken..birde oğlumun pedagog muayenesi vardı.eve gelmemiz 6'yı geçti ...yemek yedik ancak oturdum...

banum kendini diyet modunda gibi düşünme cnm..öyle düşünecek olursan ben hep diyetteyim yani..bunu bir yaşam biçimi gibi kabul etmesseniz aynen aldığınız gibi geri gelir..(ki bir çoğunuzda öyle olduğunu görüyorsunuz)

ben kendimi kısıtlı gibi düşünmüyorum hiç...yani mesela pilav yemek zorunda olmadığımı kazıdım beynime.ve artık inanınki özenmiiyorum.bir yerde yemek zorunda kalırsamda yılda ya bir seferdir yada iki maksimum..o zamanda yanında (mümkünse tabii) bolca salata ayranla falan yiyiyorum.

ama evde pilav pişirdiğimde hiç canım çekmiyor yani...

yana en basitinden bu gün öğle yemeğinden önce okulda oldum.(12:30 civarı) evde 9 gb kahvaltımı etmiştim,pilatesimi de yaptım..

okulda öğle yemeğinde tavuk suyu çorba,patatesli hamur kızartması(yarım ay şeklinde hamur içi patatesli ve yağda kızarmış)kapuka ve meyve suyu vardı.ben kapuska yemiyorum çorba içtim ve bir tane hamur kızartmasından yedim çayımla...salata yoktu malesef..öğleden sonrada havuçlu kek vardı ikindi kahvaltısında ondan yemedim...
ve akşam yemeğinde sadece domates çorbası ve pırasa kavurma yedim yumurtalı...

yani arada bi kaçamağı zaten bünye kaldırıyor cnm...az sonra oğluma profitrol yedireceğim (kendi yaptığım) canım hiç çekmiyor...çekseydide 1-2 kaşık yerdim yani kasmadan...ama her akşam yada haftada 3-4 kere yapmam kesinlikle...

öyle oluncada pankreasın düzeni bozulmuyor ve kan şekeri dalgalanması yaşanmıyor ...

kendinizi kısıtlanmış psikolojisine sokmayın.diyetteyim bazı şeylerden mahrumum,yiyemiyorum,canım istiyor vs..diye düşünmeyin hiç...kendinizi yıpratırsınız...zamanında çok yedim deyip geçin...

aebenimin misafirleri var sanırım..yoksa girerdi...:44:

zilimmm senin gibisi yok cnm zaten sen tam bir sabır ve irade örnegisinn
örnek hatunsun vallahi ,

ben her sabah başlıyorum akşam bırakıyorum diyet için kafanın biraz rahat olması lazım
sanırım yani en azından ben öleyim. ha birde kardeşimin dügnü var haziranda:26::26::26::26:

hoşbuldum tatlım profiterolden canının çekmemesi harika benim tatlıya karşı zaafım var işte başıma ne geldiyse bu zaaf yüzünden büyük çoğunluğu

İyi geceler kızlar bu hafta cumayi heycanla bekliyorum sanirim iyi gidiyorum gobegimmm sanki yok olduuuu çok mesudummm yarin menulerimi psylasmaya başlayacağım yeniden aeben ablamda dönmüş amanda amannnn :)
Her hafta yaris mı yapak ne yapsak :)

yani ben genelde böyle dengelemeye çalışıyorum tatlım günlük menülerimi
gerçi bu sıra günlük menüler biraz sapıttı ama neyse en azından kaçamak yok bende
bana zarar veren ne varsa ağzıma sürmüyorum
menün bana çok güzel geldi tatlım umarım dışına çıkmazsın

bana uyar hadi gel kapışak

günaydın kısscezler .
iş güçduryor size bakıyım dedim .

antim safişim mönünü bir güzel yorumlamış valla itiraf edeyim ben bile bu kadar sıkı monti olarak mönünüzü yorumlamıyorum (sıkılıp kaçmayın diye )
eger güzel kilo vermek istiyorsanız safişi iyi dinleyin .
safiş mönü yarumların süper canımben yokkende aynen devam et . .
bazı akşamlar sabah ve öylen karbon almayıp akşama sandöviç yapabilirsin safiş . ama böylede idare ediyoprum diyorsan sorun yok .
birde safişim canım istemese bile arada bir meyve ekle mönüne
meyveyi sadece karbon olarak görme amacımız saglıklı beslenmek kilo verirken .
2 ay sonrasını düşünme eminem 2 ayda kaç kilo verirsin istersen çemenin tam montide yenip yenmedigini bilmiyorum . o yüzden yorum yapamıycam .ama ekmekle montide yumurta yok ona eminim

emine canım bak şu an içinde bulundurgun durumu iyi degerlendir . bak yedin içtin nessin körlendi evde geldin .bak hazır burda sopada varken montiye sıkı sarıl

ne desen haklısın banum . aklıma önceki halin geldi bir an için hani şu parkda ikizleri salıyordunya . birde şu anki halin .
aradaki fark büyük azim ister . ve sen bunu başardın .

..... çok güzel özetlemişsin halimizi

banum ortada kalmak, seni bu hala sokan . madem bu kadar mualakdasın ARA VER insan istemedikçe diyet yapamıyor . biliyorum diyet yapmadanda mutlu olamıyorsun .
sana şu an monti önermem ben ablam olarak . yukarda demişin bu 3.4. senelik zamanda belkide 1 aylık aralarımız ancak oldu hep diyet hep diye . tabi dört elle sarılacak gücü zor buluyruz kendimizde .
şu an ben öyle iyiyimki . 2 ay zarfında sıkı diyet yaptım ve mukafatınıda aldım ,10 gündür diyet yapmıyorum ve canım ne çerse çok aşrıya kaçmadan hep onlerdan yiyorum . ve hayret ediyorum ilk günki kilo artışından sonra kilo almadım . genelde hemen kilom artar ve artış devam ederdi . o yüzden bu arayı biraz daha uzatıyorum . madem şu sıralar böyle mutluyum ve kilomu koruyorum buna karar verdin en azından bu haftada diyet yok hayatımda ..

burda yanlış anlaşılmasın .sıkı diyet yapıp hedefine kilitlenen arkadaşlarımızı tebrik ve takdir ediyorum ne güzel o gücü bulabilmek .aynen devam diyorum

banum son olarak şunu yazayım . ben anladımki bizin gibi bünye ve sabır istifa etmiş bünyelerde sıkıp sonrada saldırmak çok olası .
o yüzden kendini yasaklamadan her şeyden ye ama ölçülüye , adınıda kaçamak koyma

ABLAAAAAAAAAA HOŞGELDİNNNN

teveccühün ablacım ben biraz daha katıyım sanırım bu konularda sonraki pişmanlıklar yaşanmasın diye biraz hırslandırmaya çalışıyorum. Çevremde bir çok kişi bu çabalarımla acaip kilolar verdi bende dahil
Ha tabii ben sonra geri aldım verdiklerimi ve hiçteeeee pişman değilim hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum

valla ben elimden geldiğince menülere yorum yapıyorum ablam senden de izin geldi ya tutmayın beniiiiiiiii

abla inan akşamları canım hiç birşey istemiyor geç geliyorum eve zaten bir ıhlamur içiyorum içim ısınsın diye işte ıhlamurun yanındada belki 10 tane kadar fındık ve badem oluyor o kadar....
Meyveye gelince ablam ben meyveyi oldum olası sevmemkiiiii yani ona ne kh ne vitamin nede başka bir gözle bakamıyorum....
Dediğin doğru yesem iyi olur kendimi arada zorlamalıyım çocuğun ağzına tıkarken kendi ağzımada atsam fena olmaz

Kahvaltı 07.30
2 dl tb ekmeği ve bir dilim aknazdan yapılmış yağsız tost
ve bir kupa ıhlamur

Öğle 12.00 - 13.00
ızgara köfte salata ve ayran

Akşam
Belirsiz .....

Not:dün yediğim karnıbahar yemeği beni mahvetti karnıbaharı çok seviyorum fakat acaip gaz yapıyor
Ve ben dün gaz sancısından geberiyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

işin büyük kısmını atlattım ablam bende digin gibi ve zoru başardım ve üs tüne birde kilomu korumayı ögrendim ,
68 kilonun üzerini görmedim hiç bunca sene 93 e de ulaşabilirdim ama işte başardım bunu kendimele gururda duyuyorum tabisi o fotolarım benim dolabın üzerinde duruyor zaten eve ilk gelen ben olduguma inanmıyor bile
sonuçta 3 degil 5 degil 27 kilo neredeyse 1 çocuk çıktı içimden kalanıda yavaş yavaş gider dert etmiyorum artık
bugün 12.12.2012 olması sebebiyle başladım bakalım bende hafiften bir diyet programına.

kh diyeti filan hele yazın yaptıgım diyeti sen biliyorsun onun sıkıntılarını yaşıyorum hala
vucudu çok aç bırakmamak laızm ben aylarca ekmek ve meyve yemedim sonuçtada bıktı bünye
bugün bitki çaylarımı yapıcam zencefil,tarçın ve karanfilden

monti yapmayı istiyorum ama dedigim gibi bünyemi zorlamakta istemiyorum. bir kaç hafta sonra başlarım belki
anneme gidiyorum filan mesela montiye uymayan bişiy oluyor yemek zorunda kalıyorsun yada en basiti çocukları kreşe vericem
yılbaşında düzen filan kalmıycak oraya gidicem gelicem derken normal diyeti yapsam öpüp başıma koycam bu dönemde yani
ha birde haziranda kardeşiminde ügünü var kalanları veririim sanırım hazirana kadarr

Son düzenleme:
eminem ilk başlarda makarnayı unut . karbon yiyeceksende baklıyatı tercih et.
sabah yumurtalı ,öylen baklıyyat ,akşam sebze .
ertesi gün sabah ekmek ,öylen et türü ,akşam sebze olarak .

düzelir mönülerin üzülme
antim tüm hafta ne yedigini mönü versenizde aklımzda tutmak münkün deyik . bunun en iyi orantısını kendiniz ayarlaya bilirsiniz . bir gün hik karbon almadıysanız 2 .gün 2 ögün alırsınız ertesi gün normal mönüye dönersiniz . dedigim gibi bunu en iyi ayrımını ve takibini kendiniz yaparsınız
bunu içinde en iyi yöntem günlük tutmaktır tavsiye ederim
eminem mönün güzel canım ama eksik meyve yok . helde bol kaçamakdan çıktın meyveyi eksik etme yoksa canın tatlı ister .
kaju fıstıgın hoşgeldin canım rabbım gönlüne göre versin inşallah .

Mevlana (hz.) ne demiş ''ne olursan ol yine gel ''.onun tabiriyle ne diyet yaparsan yap yine gel buraya
a bak ne güzel banum haziran için diyet kamçısı buldun kendine
refim nasılsın canım benim
Diyetisyen esliginde basladim detaylari yazacagim.4 kg yagdan verrem lazimmis o ka
detayları bekliyik stop . neden yoksun stop
telini bolkondan atıp, pc almanı bekliyok stop

hatunlar ben kaçar pilatese . eve inşallah gelen olmaz iş güç hep duryor ...

gelmediginde ne lar yaptınız ne kilo verdiniz okuyamadım :26: vakit ,vakit . bu cuma geçen haftaki killarınızla birlikde yazarsanız lista yapmaya çalışırım .

zilim anacınlar gitmiş allah kavuştursun. iyi gelmiştir sanada bu bu tatil

aa öznurr gelmiş aben ablanın alıntısında gördüm hakkaten öznur ya at balkondan telini bi pc al yahu nedir bu
gelde anlat bakalım diyetisyeninn detaylarını bekliyikk

safişim her bünye, herkesin sabrı ve diyet yapışı farklıdır . ne ben ne zilim ne banum ne refim nede sen . her kes kendini iyi tanır..
tüm hayatını kendine özel yaşdıgı gibi diyetinide ona göre yapar . hani derlerya her yigidin bir yogurt yiyişi vardır diye
güzel gidiyorsun canım aynen devam .
afiyet olsun safiş.. karnı bahar banda aynını yapıyor 0 guruplarına pek önerilmiyor karnıbahar .

hedefin olsun banum hazirana kadar verisin inşallah . kendini şunu yapıcam bunu yapıcam diye şartlama şu an senin kasmaya deyil istikrara ihtiyacın var

hadi ben kaçtım ısınmaları kaçırdım bile .

saficim, akşam kabak yemeğinin yanında ekmeği yemedim. yoğurt vardı yanımda. ikisini yedim. işten çıkınca spora gittim. sonra eve gidince akşam 9 da çayın yanında 2 adet kuru incir yedim. yemesem iyiydi ama o kadar efordan sonra canım çekti. biraz daha düzgün menü oluşturabilsem eminim onu da istemicek bünye.

merhaba kujum, ben defalarca tüp denedim. olmadı olmadı malesef. 2013 de yeni bir tedavi öncesi zayıflayıp hamile olmak istiyorum kısmetse. yazdıklarını görünce cevap yazmak istedim. benim tüp tedavilerinde döngüm çokkk bozulmuşu. pko olmadığım halde 40 güne filan çıkmıştı. bir arkadaşım önerdi. hayıt suyunu. sadece 2 ay adet bitiminden ovulasyon gününe kadar sabah akşam 1 kaşık hayıtı 1 bardak suyla sulandırarak içtim. ve 3 aydır 28 günde bir tık diye oluyor. çok yararını gördüm.hayıt lh hormonu yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor öyle ilginç. yoksa hayatta önermem bu tarz birşeyi. umarım herşey gönlüne göre olur...

bugünkü menüm;
sabah: zeytin, peynir, domates,biber, cay, 1dl ekmek.
öğlen: köfte, yoğurt
arada: 2 mandalina
akşam: balık, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…