emine brokoli ekşilemesi nee sıvıyag limonlu sos filan mı?
kujum nbr tatlım nasılsın inşş yeni yıl sana bebegini getirirrr
sevindim cnm vermişsin 2 kilo karatay diyeti ok katı geliyor bana uyguluyorsan sen sorun yok tabikide
kilon gayet iyi bence cnm
agzından bal damlıyor masum inşallah getirir 2013 bana bebek :)) biliyosun ben pco hastasıyım reglılerım düzenli değil dr kılo ver dedi. kilo verirsen reglılerın kendiliğinden düzeleılır dedi. bır başka doktorda(endokrın uzmanı) kılo verirsen geçebılır fakat senın kılon zaten çok değil senın bunyen yapıyo olabılır kılo verirsen kesin geçer dıye bişey dıyemem dedi. ben yınede kılo vereyımde değil mi bır umut belkı düzelir :)) düzelmesede bebek içinkilo aldıgımda reglılerım sonrasında dahada bozulabılır. bu nedenle kılo vermeyı çok istıyorum
bende pco yum biliyorsun ben kilo verince düzeldi ama benim alt komşum o 60 kilo filan ama yinede bozuk düzeni
sen bebek için bi tedaviye flan başladınmı
slm kıslar....
kujum ve blackwhite hoşgeldiniz tekrardan...
banum az evvel geldim valla eve cnm..dün annemleri yolcu ettik.bu günde sabah evi dip köşe temizledim,çamaşırlar vs..derken öğlende dışarı çıkmak zordunda kaldım.okulumda işlerim çıktı..velii toplantısı yapılacak perşembe günü öğleden sonra, vs..vs..derken..birde oğlumun pedagog muayenesi vardı.eve gelmemiz 6'yı geçti ...yemek yedik ancak oturdum...
banum kendini diyet modunda gibi düşünme cnm..öyle düşünecek olursan ben hep diyetteyim yani..bunu bir yaşam biçimi gibi kabul etmesseniz aynen aldığınız gibi geri gelir..(ki bir çoğunuzda öyle olduğunu görüyorsunuz)
ben kendimi kısıtlı gibi düşünmüyorum hiç...yani mesela pilav yemek zorunda olmadığımı kazıdım beynime.ve artık inanınki özenmiiyorum.bir yerde yemek zorunda kalırsamda yılda ya bir seferdir yada iki maksimum..o zamanda yanında (mümkünse tabii) bolca salata ayranla falan yiyiyorum.
ama evde pilav pişirdiğimde hiç canım çekmiyor yani...
yana en basitinden bu gün öğle yemeğinden önce okulda oldum.(12:30 civarı) evde 9 gb kahvaltımı etmiştim,pilatesimi de yaptım..
okulda öğle yemeğinde tavuk suyu çorba,patatesli hamur kızartması(yarım ay şeklinde hamur içi patatesli ve yağda kızarmış)kapuka ve meyve suyu vardı.ben kapuska yemiyorum çorba içtim ve bir tane hamur kızartmasından yedim çayımla...salata yoktu malesef..öğleden sonrada havuçlu kek vardı ikindi kahvaltısında ondan yemedim...
ve akşam yemeğinde sadece domates çorbası ve pırasa kavurma yedim yumurtalı...
yani arada bi kaçamağı zaten bünye kaldırıyor cnm...az sonra oğluma profitrol yedireceğim (kendi yaptığım) canım hiç çekmiyor...çekseydide 1-2 kaşık yerdim yani kasmadan...ama her akşam yada haftada 3-4 kere yapmam kesinlikle...
öyle oluncada pankreasın düzeni bozulmuyor ve kan şekeri dalgalanması yaşanmıyor ...
kendinizi kısıtlanmış psikolojisine sokmayın.diyetteyim bazı şeylerden mahrumum,yiyemiyorum,canım istiyor vs..diye düşünmeyin hiç...kendinizi yıpratırsınız...zamanında çok yedim deyip geçin...
aebenimin misafirleri var sanırım..yoksa girerdi...:44:
sabahları kh,öğle protein,akşam sebzeye ağırlık vermek mantıklı ozaman tamam cnm
yarın sabah
2dilim tb ekmeği
salatalık
domates
yeşil çay
1 dilim peynir
öğle
ızgara köfte
yoğurt
salata
akşam
brokoli ekşilemesi ile yoğurt
İyi geceler kızlar bu hafta cumayi heycanla bekliyorum sanirim iyi gidiyorum gobegimmm sanki yok olduuuu çok mesudummm yarin menulerimi psylasmaya başlayacağım yeniden aeben ablamda dönmüş amanda amannnn :)
Her hafta yaris mı yapak ne yapsak :)
antim safişim mönünü bir güzel yorumlamış valla itiraf edeyim ben bile bu kadar sıkı monti olarak mönünüzü yorumlamıyorum (sıkılıp kaçmayın diye )günaydın kızlar...
menü paylaşan yok bu ara, ben yazayım bari kaçak göçek menümü
sabah:1 elma. yarım saat sonra kepek ekmekli beyaz peynir,kırmızı biberli sandiviç,şekersiz çay( ama ben çayı çok tüketiyorum galiba)
öğlen: nohut, cacık
ara: 2 mandalina yemeyi planlıyorum.
akşam spor var onun için evden kabak yemeği ve yoğurt yanına 2 dilim tambuğday ekmeği getirdim. belki 1 dilim az yerim.
safiş mönü yarumların süper canımben yokkende aynen devam et . .ııııı ıııhhhh olmamışşşşş anti
kepek ekmeği yemiyoruz montide canım normal ekmekten bir farkı yok beyaz una kepek eklenmiş halidir....
çay şekersiz olduğu sürece problem yok aslında ama siyah çaydan ziyade bitki çaylarına ağırlık verirsen çok daha iyi olur
öğlen nohut oda kh ve maalesef kepek ekmekli kahvaltı ardından hiçte uygun değil
öğle yemeğini et ile değiştirmen mümkünse eğer şiddetle protein öneririm salata ve yoğurt ile...
Akşam ise kabak yemeği güzel tabii içinde prinç yok ise....
ve tabikiide kabakl yemeği yanında bir dilim dahi ekmek olmamalı zaten sabah kahvaltıda kh fazlası ile almışsın kepek ekmeğinden diğer öğünlerde kh tüketmemen senin açından iyi olur aksi taktirde bu şekilde bir menü seni sadece şişirir kilo kaybın olacağını sanmıyorum....
bazı akşamlar sabah ve öylen karbon almayıp akşama sandöviç yapabilirsin safiş . ama böylede idare ediyoprum diyorsan sorun yok .Dün....
Kahvaltı 07.30
2 haşlanmış yumurta
domates salata yarım ince dilim aknaz peynir
3-4 adet zeytin ve bir kupa ıhlamur....
Öğle 13.00
bir tabak dolusu z.yağlı taze fasulye
salata ve yoğurt
Ara 17.00 (Bu arayı akşam yemeği yemeyeceğim için yaptım)
bir kase tarçınlı ve cevizli yoğurt...
Akşam (Kursa gidiyorum iş çıkışı yemek yok...)
saat 21.30 - 22.00 civarı ıhlamur içerken 8-10 adet fındık yedim o kadar....
Bugün İse...
Kahvaltı 07.30
Yulaf ezmesi ve süt
Öğle 12.00 - 13.00
Bir tabak karnıbahar yemeği yoğurt ve salata
Akşam
yine iş çıkışı kursa gideceğim ve akşam yemeğim yine olmayacak
Büyük ihtimalle yine tarçınlı ve cevizli yoğurdumu yiyeceğim
2 ay sonrasını düşünme eminem 2 ayda kaç kilo verirsin istersenhaklısın canım buradan uzak kalınca balon gibi şiştim zaten daha evlilik var,çocuk var şimdiden bukadar kilolu olmam çok kötü...
Artık evime döndüm canım ama 2 ay sonra tekrar bi 15 günlük göreve gideceğim bakalım..neyse sabah ki menümü yazayım
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2-3 çatal çemen
1 domates
maydanoz
1 haşlama yumurta
1 bardak açık çay(şekersiz)
günaydın safiş döndük kürkçü dükkanınaaa
kaçamak degild ebenimkisi diyete ara verdim diyelim bizim durumlar sneinkinden farklı safiş sen 13 kilo verdin
diyeti bıraktınn aldın şimdi tekrar vermeye çalışıyorsun yani diyete ara verdiign döne27 m oldu 3-5 gün degil belki 1 yıl ara veridn
ben 27 kilo verdim onları almadım ama tıkandım bi süre sonra ve 3 yıldır hayatımın her döneminde diyet var ,hiç uzunnn ara vermedim hatta aben ablada aynıd urumda en fazla 1 ay ara verdik
ee haliyle bu kadar diyet odaklı hayatta kaçamalarda normal
ablaa valla kaçamak yapmak için degilde artık beynim diyet lafını bile kaldırmıyor inanki
bitki çayı,protein,kh bol su spor bu lafları bile duymak süşünmek istemiyor beynimm
ahh şunu yesem demiyorum, o lafları duymasam diyorum
yukarda yazdıgım gibi uzun süre bu işle ugraşınca hem bünye hem beyin istifa ettii
günaydın kısscezler .
iş güçduryor size bakıyım dedim .
antim safişim mönünü bir güzel yorumlamış valla itiraf edeyim ben bile bu kadar sıkı monti olarak mönünüzü yorumlamıyorum (sıkılıp kaçmayın diye )
eger güzel kilo vermek istiyorsanız safişi iyi dinleyin .
safiş mönü yarumların süper canımben yokkende aynen devam et . .
bazı akşamlar sabah ve öylen karbon almayıp akşama sandöviç yapabilirsin safiş . ama böylede idare ediyoprum diyorsan sorun yok .
birde safişim canım istemese bile arada bir meyve ekle mönüne
meyveyi sadece karbon olarak görmeamacımız saglıklı beslenmek kilo verirken .
günaydın kısscezler .
iş güçduryor size bakıyım dedim .
antim safişim mönünü bir güzel yorumlamış valla itiraf edeyim ben bile bu kadar sıkı monti olarak mönünüzü yorumlamıyorum (sıkılıp kaçmayın diye )
eger güzel kilo vermek istiyorsanız safişi iyi dinleyin .
safiş mönü yarumların süper canımben yokkende aynen devam et . .
bazı akşamlar sabah ve öylen karbon almayıp akşama sandöviç yapabilirsin safiş . ama böylede idare ediyoprum diyorsan sorun yok .
birde safişim canım istemese bile arada bir meyve ekle mönüne
meyveyi sadece karbon olarak görmeamacımız saglıklı beslenmek kilo verirken .
2 ay sonrasını düşünme eminem 2 ayda kaç kilo verirsin istersençemenin tam montide yenip yenmedigini bilmiyorum . o yüzden yorum yapamıycam .ama ekmekle montide yumurta yok ona eminim
emine canım bak şu an içinde bulundurgun durumu iyi degerlendir . bak yedin içtin nessin körlendi evde geldin .bak hazır burda sopada varken montiye sıkı sarıl
ne desen haklısın banum . aklıma önceki halin geldi bir an için hani şu parkda ikizleri salıyordunya . birde şu anki halin .
aradaki fark büyük azim ister . ve sen bunu başardın.
..... çok güzel özetlemişsin halimizi
banum ortada kalmak, seni bu hala sokan . madem bu kadar mualakdasın ARA VER insan istemedikçe diyet yapamıyor . biliyorum diyet yapmadanda mutlu olamıyorsun .
sana şu an monti önermem ben ablam olarak. yukarda demişin bu 3.4. senelik zamanda belkide 1 aylık aralarımız ancak oldu hep diyet hep diye . tabi dört elle sarılacak gücü zor buluyruz kendimizde .
şu an ben öyle iyiyimki . 2 ay zarfında sıkı diyet yaptım ve mukafatınıda aldım ,10 gündür diyet yapmıyorum ve canım ne çerse çok aşrıya kaçmadan hep onlerdan yiyorum . ve hayret ediyorum ilk günki kilo artışından sonra kilo almadım . genelde hemen kilom artar ve artış devam ederdi . o yüzden bu arayı biraz daha uzatıyorum . madem şu sıralar böyle mutluyum ve kilomu koruyorum buna karar verdin en azından bu haftada diyet yok hayatımda ..
burda yanlış anlaşılmasın .sıkı diyet yapıp hedefine kilitlenen arkadaşlarımızı tebrik ve takdir ediyorumne güzel o gücü bulabilmek . aynen devam diyorum
banum son olarak şunu yazayım . ben anladımki bizin gibi bünye ve sabır istifa etmiş bünyelerde sıkıp sonrada saldırmak çok olası .
o yüzden kendini yasaklamadan her şeyden ye ama ölçülüye , adınıda kaçamak koyma
eminem ilk başlarda makarnayı unut . karbon yiyeceksende baklıyatı tercih et.buralardayım artık tatlımevet yedikten sonra farkettim hatamı...yeni başlıyorum ya ancak hatırlıyorum..
sabahları yumurta ile başlasam protein
öğle makarna gibi kh ve yoğurt
akşam da sebze yemeği yoğurt ve salata olur mu?
antim tüm hafta ne yedigini mönü versenizde aklımzda tutmak münkün deyik . bunun en iyi orantısını kendiniz ayarlaya bilirsiniz . bir gün hik karbon almadıysanız 2 .gün 2 ögün alırsınız ertesi gün normal mönüye dönersiniz . dedigim gibi bunu en iyi ayrımını ve takibini kendiniz yaparsınızkepek olmuyor biliyorum ama işe geç kaldım, burda sadece o vardı yiyebileceğim.
dün nerdeyse tamamen proteindi öğünlerim. sabah yumurta, akşam tavuktu. midem bulandı artık protein görmekten. zaten et sevmiyorum.
saficim ben en iyisi akşamki ekmeği yemeyeyim bugünü böyle kapatayım.
eminem mönün güzel canım ama eksik meyve yok . helde bol kaçamakdan çıktın meyveyi eksik etme yoksa canın tatlı ister .sabahları kh,öğle protein,akşam sebzeye ağırlık vermek mantıklı ozaman tamam cnm
yarın sabah
2dilim tb ekmeği
salatalık
domates
yeşil çay
1 dilim peynir
öğle
ızgara köfte
yoğurt
salata
akşam
brokoli ekşilemesi ile yoğurt
kaju fıstıgın hoşgeldinmasum ocd zilliguriti aeben abla nasılsınız ben dıyete yenıden başladım aslında montignactan çok memnundum ama bu sefer karatay dıyetıne başladım canan karatayı bı tv programında izledim denemek istedim. şimdilik 2 kılo verdim ama reglım olacak yakında tam kaç kılo verdim bilemıyorum. bı 10 kılo versem çok mutlu olacagım 2013de de hamıle olup 2014de de anne olamak istıyorum kılo verirsem hamılelıkte alacgım kılolarda çok problem olmaz. şimdiki kılom sabah 62 akşam 63
bu arada montıgnacı bıraktıktan sonra en fazla 66yı gördüm 4 kılo aldım gerçekten çok güzel bı dıyet ınsan bırakınca çok kılo almıyo spor yaptım kasım arttı yagları yaktım kas arttıgı içinde çok kılo almadım dıye düşünüyorum. hepinizi öpüyorum ara ara gelip okuyorum desteklerınız için çoook teşekkür ederim
a bak ne güzel banum haziran için diyet kamçısı buldun kendinezilimmm senin gibisi yok cnm zaten sen tam bir sabır ve irade örnegisinn
örnek hatunsun vallahi ,
ben her sabah başlıyorum akşam bırakıyorum diyet için kafanın biraz rahat olması lazım
sanırım yani en azından ben öleyim. ha birde kardeşimin dügnü var haziranda:26::26::26::26:
refim nasılsın canım benimİyi geceler kızlar bu hafta cumayi heycanla bekliyorum sanirim iyi gidiyorum gobegimmm sanki yok olduuuu çok mesudummm yarin menulerimi psylasmaya başlayacağım yeniden aeben ablamda dönmüş amanda amannnn :)
Her hafta yaris mı yapak ne yapsak :)
detayları bekliyik stop . neden yoksun stopDiyetisyen esliginde basladim detaylari yazacagim.4 kg yagdan verrem lazimmis o ka
ABLAAAAAAAAAA HOŞGELDİNNNN
teveccühün ablacım ben biraz daha katıyım sanırım bu konularda sonraki pişmanlıklar yaşanmasın diye biraz hırslandırmaya çalışıyorum. Çevremde bir çok kişi bu çabalarımla acaip kilolar verdi bende dahil
Ha tabii ben sonra geri aldım verdiklerimi ve hiçteeeee pişman değilim hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum
valla ben elimden geldiğince menülere yorum yapıyorum ablam senden de izin geldi ya tutmayın beniiiiiiiii
abla inan akşamları canım hiç birşey istemiyor geç geliyorum eve zaten bir ıhlamur içiyorum içim ısınsın diye işte ıhlamurun yanındada belki 10 tane kadar fındık ve badem oluyor o kadar....
Meyveye gelince ablam ben meyveyi oldum olası sevmemkiiiii yani ona ne kh ne vitamin nede başka bir gözle bakamıyorum....
Dediğin doğru yesem iyi olur kendimi arada zorlamalıyım çocuğun ağzına tıkarken kendi ağzımada atsam fena olmaz
afiyet olsun safiş.. karnı bahar banda aynını yapıyor 0 guruplarına pek önerilmiyor karnıbahar .Kahvaltı 07.30
2 dl tb ekmeği ve bir dilim aknazdan yapılmış yağsız tost
ve bir kupa ıhlamur
Öğle 12.00 - 13.00
ızgara köfte salata ve ayran
Akşam
Belirsiz .....
Not:dün yediğim karnıbahar yemeği beni mahvetti karnıbaharı çok seviyorum fakat acaip gaz yapıyor
Ve ben dün gaz sancısından geberiyordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işin büyük kısmını atlattım ablam bende digin gibi ve zoru başardım ve üs tüne birde kilomu korumayı ögrendim ,
68 kilonun üzerini görmedim hiç bunca sene 93 e de ulaşabilirdim ama işte başardım bunu kendimele gururda duyuyorum tabisi o fotolarım benim dolabın üzerinde duruyor zaten eve ilk gelen ben olduguma inanmıyor bile
sonuçta 3 degil 5 degil 27 kilo neredeyse 1 çocuk çıktı içimden kalanıda yavaş yavaş gider dert etmiyorum artık
bugün 12.12.2012 olması sebebiyle başladım bakalım bende hafiften bir diyet programına.
kh diyeti filan hele yazın yaptıgım diyeti sen biliyorsun onun sıkıntılarını yaşıyorum hala
vucudu çok aç bırakmamak laızm ben aylarca ekmek ve meyve yemedim sonuçtada bıktı bünye
bugün bitki çaylarımı yapıcam zencefil,tarçın ve karanfilden
monti yapmayı istiyorum ama dedigim gibi bünyemi zorlamakta istemiyorum. bir kaç hafta sonra başlarım belki
anneme gidiyorum filan mesela montiye uymayan bişiy oluyor yemek zorunda kalıyorsun yada en basiti çocukları kreşe vericem
yılbaşında düzen filan kalmıycak oraya gidicem gelicem derken normal diyeti yapsam öpüp başıma koycam bu dönemde yani
ha birde haziranda kardeşiminde ügünü var kalanları veririim sanırım hazirana kadarr
saficim, akşam kabak yemeğinin yanında ekmeği yemedim. yoğurt vardı yanımda. ikisini yedim. işten çıkınca spora gittim. sonra eve gidince akşam 9 da çayın yanında 2 adet kuru incir yedim. yemesem iyiydi ama o kadar efordan sonra canım çekti. biraz daha düzgün menü oluşturabilsem eminim onu da istemicek bünye.
Sen bilirsin....
yok bence sabahları ekmeğini ye kh ile başla sabah saatlerinde metobolizma çok güzel çalışıyor çünkü
sabah yediğin ekmeği gün içinde çok güzel eritebilirsin metonun çalışması ile orantılı olarak beslenirsen çok daha faydalı olur bence
bence makarnayı hayatından uzun bir süre çıkar tatlım kh adına sadece tb ekmeği ve kuru bakliyatları tüket çok daha fazla faydasını görürsün kanımca....
akşamları sebze harika akşam öğünleri en hafif şekilde geçmeli bende genelde akşamları sebze ayırırım kendime
sen bir gün önceden paylaş menüleri bence yemeden yani
keşke ekmek dışındakileri yeseydin zaten doyardın ama yemişsin artık ne desek boş....
ya proteini çeşitlendirebilirsin evet bende tavuktan mesela öğğhh geldi artık ama yinede hayatımdan çıkarmıyorum haftada en az üç kez tavuk yiyorum protein olarak....
yani benede bu menünün ardından kabak yemeği yanındaki ekmek epeyce fazla yememen daha hayırlı olacak....
ekmek neden ekliyorsunki zaten doymuyormusun?
Sebze yemeklerinin yanına bol yeşillikli salata yap koca bir kasede yoğurt bak naıl şişeceksin....
merhaba kujum, ben defalarca tüp denedim. olmadı olmadı malesef. 2013 de yeni bir tedavi öncesi zayıflayıp hamile olmak istiyorum kısmetse. yazdıklarını görünce cevap yazmak istedim. benim tüp tedavilerinde döngüm çokkk bozulmuşu. pko olmadığım halde 40 güne filan çıkmıştı. bir arkadaşım önerdi. hayıt suyunu. sadece 2 ay adet bitiminden ovulasyon gününe kadar sabah akşam 1 kaşık hayıtı 1 bardak suyla sulandırarak içtim. ve 3 aydır 28 günde bir tık diye oluyor. çok yararını gördüm.hayıt lh hormonu yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor öyle ilginç. yoksa hayatta önermem bu tarz birşeyi. umarım herşey gönlüne göre olur...agzından bal damlıyor masum inşallah getirir 2013 bana bebek :)) biliyosun ben pco hastasıyım reglılerım düzenli değil dr kılo ver dedi. kilo verirsen reglılerın kendiliğinden düzeleılır dedi. bır başka doktorda(endokrın uzmanı) kılo verirsen geçebılır fakat senın kılon zaten çok değil senın bunyen yapıyo olabılır kılo verirsen kesin geçer dıye bişey dıyemem dedi. ben yınede kılo vereyımde değil mi bır umut belkı düzelir :)) düzelmesede bebek içinkilo aldıgımda reglılerım sonrasında dahada bozulabılır. bu nedenle kılo vermeyı çok istıyorum
bugünkü menüm;
sabah: zeytin, peynir, domates,biber, cay, 1dl ekmek.
öğlen: köfte, yoğurt
arada: 2 mandalina
akşam: balık, salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?