Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

amanın banum hadi ben ara verdim 2 ay sonuda da sana ne oluyi daha başlamadan saldın

safişim mucuks bacım . devam et bacım tabisi yaza tekrar çıtırsın bu haftayı atlatayım bende sıkı dönücem malum hedeflerim var .

blakım fıstıgım gazan mübarek olsun hadi bakım açık mönü bitti evdesin artık dimi?..

zilim sen nasılsın ? oglan nasıl oldu ...
netin tam agrıza yaptıgı gün doktorumda tamda senin ve safişimin yavrularını hastalıgı vardı aynen sizin şikayetlerinizi anlatıyordu . tarihini tam anımsayamadım ama sanırım geçen salıydı .tekrarlarını bi izleyin derim .

maaalesef çizelgem doğru Gülçincimm hayatımdaki max kilo ile tanıştım ve iğrenç

emineemmm bacım naptın seeennnn :18: :18: :18:
Ben hamilelikte bile o kadar kilo almadımmmmm emineeeeeeeee hemen buraya gel ve montiye başla bir gün bir öğün bile ertelemeeeeeeeeeeee

İnşallah ablacım bakalım biliyorsun 14 şubat hedefim benim
Olmadı en fazla doğum günüm olan 8 Marta yani dünya kadınlar gününe ulaşırım diye düşünüyorum borumu bu yaaa 3 ayyyy

doktorumda çok faydalı bilgileri paylaşıyorlar ama süreklide izlemek iyi değil ya insan kendini dinlemeye başlıyor
tabbi söz konusu ceren olunca tekrarını bulup izlemem şart .....

Son düzenleme:

haklısın hayatım çok çirkin oldum zaten hiç bir giydiğim yakışmıyor

başladım artık, çok sıkı değil ama daha midemi küçültmek mesele aslında ilk başta en zor kısmı o..Spora da başlarsam tatmam olacak

günaydın kızlar...

menü paylaşan yok bu ara, ben yazayım bari kaçak göçek menümü
sabah:1 elma. yarım saat sonra kepek ekmekli beyaz peynir,kırmızı biberli sandiviç,şekersiz çay( ama ben çayı çok tüketiyorum galiba)
öğlen: nohut, cacık
ara: 2 mandalina yemeyi planlıyorum.
akşam spor var onun için evden kabak yemeği ve yoğurt yanına 2 dilim tambuğday ekmeği getirdim. belki 1 dilim az yerim.

haklısın hayatım çok çirkin oldum zaten hiç bir giydiğim yakışmıyor

canım herşeyden önce sağlığın önemli olan beden sağlığın ve akabinde ruh sağlığın....
seni daha sık burada görmek istiyorum ve gün gün menülerinide görmek istiyorum yapma lütfen sen bir genç kızsın ve incecik olmalısın lütfennnn

başladım artık, çok sıkı değil ama daha midemi küçültmek mesele aslında ilk başta en zor kısmı o..Spora da başlarsam tatmam olacak

sporlada destekle evet bedenen inceleceksin göreceksin faydasını
sen denizlide değilmisin artık

ııııı ıııhhhh olmamışşşşş anti
kepek ekmeği yemiyoruz montide canım normal ekmekten bir farkı yok beyaz una kepek eklenmiş halidir....
çay şekersiz olduğu sürece problem yok aslında ama siyah çaydan ziyade bitki çaylarına ağırlık verirsen çok daha iyi olur

öğlen nohut oda kh ve maalesef kepek ekmekli kahvaltı ardından hiçte uygun değil
öğle yemeğini et ile değiştirmen mümkünse eğer şiddetle protein öneririm salata ve yoğurt ile...

Akşam ise kabak yemeği güzel tabii içinde prinç yok ise....
ve tabikiide kabakl yemeği yanında bir dilim dahi ekmek olmamalı zaten sabah kahvaltıda kh fazlası ile almışsın kepek ekmeğinden diğer öğünlerde kh tüketmemen senin açından iyi olur aksi taktirde bu şekilde bir menü seni sadece şişirir kilo kaybın olacağını sanmıyorum....

Dün....
Kahvaltı 07.30
2 haşlanmış yumurta
domates salata yarım ince dilim aknaz peynir
3-4 adet zeytin ve bir kupa ıhlamur....

Öğle 13.00
bir tabak dolusu z.yağlı taze fasulye
salata ve yoğurt

Ara 17.00 (Bu arayı akşam yemeği yemeyeceğim için yaptım)
bir kase tarçınlı ve cevizli yoğurt...

Akşam (Kursa gidiyorum iş çıkışı yemek yok...)
saat 21.30 - 22.00 civarı ıhlamur içerken 8-10 adet fındık yedim o kadar....

Bugün İse...
Kahvaltı 07.30
Yulaf ezmesi ve süt

Öğle 12.00 - 13.00
Bir tabak karnıbahar yemeği yoğurt ve salata

Akşam
yine iş çıkışı kursa gideceğim ve akşam yemeğim yine olmayacak
Büyük ihtimalle yine tarçınlı ve cevizli yoğurdumu yiyeceğim

haklısın canım buradan uzak kalınca balon gibi şiştim zaten daha evlilik var,çocuk var şimdiden bukadar kilolu olmam çok kötü...
Artık evime döndüm canım ama 2 ay sonra tekrar bi 15 günlük göreve gideceğim bakalım..neyse sabah ki menümü yazayım
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2-3 çatal çemen
1 domates
maydanoz
1 haşlama yumurta
1 bardak açık çay(şekersiz)

günaydın safiş döndük kürkçü dükkanınaaa
kaçamak degild ebenimkisi diyete ara verdim diyelim bizim durumlar sneinkinden farklı safiş sen 13 kilo verdin
diyeti bıraktınn aldın şimdi tekrar vermeye çalışıyorsun yani diyete ara verdiign döne27 m oldu 3-5 gün degil belki 1 yıl ara veridn
ben 27 kilo verdim onları almadım ama tıkandım bi süre sonra ve 3 yıldır hayatımın her döneminde diyet var ,hiç uzunnn ara vermedim hatta aben ablada aynıd urumda en fazla 1 ay ara verdik
ee haliyle bu kadar diyet odaklı hayatta kaçamalarda normal

ablaa valla kaçamak yapmak için degilde artık beynim diyet lafını bile kaldırmıyor inanki
bitki çayı,protein,kh bol su spor bu lafları bile duymak süşünmek istemiyor beynimm
ahh şunu yesem demiyorum, o lafları duymasam diyorum
yukarda yazdıgım gibi uzun süre bu işle ugraşınca hem bünye hem beyin istifa ettii

evet uzaklaşma buralardan bak ne hale gelmişsin yazık değil mi sana yaaa

kııııııııııızzzz ekmekle yumurta olmaaazzz neden yedin yaaaaa bak şiimdiiiii

o zaman sende uzun bir ara ver masum yani ne diyeyim zaten zoru başarmış kilonun çoğunu vermişsin şöyle 2 yıl ben gibi ara ver ye iç yat gez herşeyi yap sonrada sıfırdan tekrar başla ....

allah korusun sıfırdan başlamakk mı, ben almayım böle iyi
zaten önemli olan kilo vermekten çok kiloyu korumakmışş

Son düzenleme:

buralardayım artık tatlım evet yedikten sonra farkettim hatamı...yeni başlıyorum ya ancak hatırlıyorum..
sabahları yumurta ile başlasam protein
öğle makarna gibi kh ve yoğurt
akşam da sebze yemeği yoğurt ve salata olur mu?

kepek olmuyor biliyorum ama işe geç kaldım, burda sadece o vardı yiyebileceğim.
dün nerdeyse tamamen proteindi öğünlerim. sabah yumurta, akşam tavuktu. midem bulandı artık protein görmekten. zaten et sevmiyorum.
saficim ben en iyisi akşamki ekmeği yemeyeyim bugünü böyle kapatayım.

allah korusun sıfırdan başlamakk mı, ben almayım böle iyi
zaten önemli olan kilo vermekten çok kiloyu korumakmışş

Sen bilirsin....

yok bence sabahları ekmeğini ye kh ile başla sabah saatlerinde metobolizma çok güzel çalışıyor çünkü
sabah yediğin ekmeği gün içinde çok güzel eritebilirsin metonun çalışması ile orantılı olarak beslenirsen çok daha faydalı olur bence
bence makarnayı hayatından uzun bir süre çıkar tatlım kh adına sadece tb ekmeği ve kuru bakliyatları tüket çok daha fazla faydasını görürsün kanımca....

akşamları sebze harika akşam öğünleri en hafif şekilde geçmeli bende genelde akşamları sebze ayırırım kendime
sen bir gün önceden paylaş menüleri bence yemeden yani

keşke ekmek dışındakileri yeseydin zaten doyardın ama yemişsin artık ne desek boş....
ya proteini çeşitlendirebilirsin evet bende tavuktan mesela öğğhh geldi artık ama yinede hayatımdan çıkarmıyorum haftada en az üç kez tavuk yiyorum protein olarak....

yani benede bu menünün ardından kabak yemeği yanındaki ekmek epeyce fazla yememen daha hayırlı olacak....
ekmek neden ekliyorsunki zaten doymuyormusun?
Sebze yemeklerinin yanına bol yeşillikli salata yap koca bir kasede yoğurt bak naıl şişeceksin....

sabahları kh,öğle protein,akşam sebzeye ağırlık vermek mantıklı ozaman tamam cnm

yarın sabah

2dilim tb ekmeği
salatalık
domates
yeşil çay
1 dilim peynir

öğle

ızgara köfte
yoğurt
salata

akşam
brokoli ekşilemesi ile yoğurt

masum ocd zilliguriti aeben abla nasılsınız ben dıyete yenıden başladım aslında montignactan çok memnundum ama bu sefer karatay dıyetıne başladım canan karatayı bı tv programında izledim denemek istedim. şimdilik 2 kılo verdim ama reglım olacak yakında tam kaç kılo verdim bilemıyorum. bı 10 kılo versem çok mutlu olacagım 2013de de hamıle olup 2014de de anne olamak istıyorum kılo verirsem hamılelıkte alacgım kılolarda çok problem olmaz. şimdiki kılom sabah 62 akşam 63

bu arada montıgnacı bıraktıktan sonra en fazla 66yı gördüm 4 kılo aldım gerçekten çok güzel bı dıyet ınsan bırakınca çok kılo almıyo spor yaptım kasım arttı yagları yaktım kas arttıgı içinde çok kılo almadım dıye düşünüyorum. hepinizi öpüyorum ara ara gelip okuyorum desteklerınız için çoook teşekkür ederim

kujum nbr tatlım nasılsın inşş yeni yıl sana bebegini getirirrr
sevindim cnm vermişsin 2 kilo karatay diyeti ok katı geliyor bana uyguluyorsan sen sorun yok tabikide
kilon gayet iyi bence cnm

emine brokoli ekşilemesi nee sıvıyag limonlu sos filan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…