günaydınyalnız kızlar, safinaz, masum ve ben aynı kilo aralığında debeleniyoruz. ticker yaptım şimdi onu ekleyince sizinkileri farkettim. acaba bu kilo aralığında mı daha zor kilo vermek?
çok uzun süreli kullanımlarda belki yorar doktorun dediği gibi. ama 2 ay sonra diyorsun ya tekrar bozulması. 1 ay kullanıp 1 ay bırakabilirsin de. biraz sürüyor etkisi. 2-3 ay sonra yeni tedaviye başlamayacak olsaydım biraz daha kullanmayı düşünüyordum ben açıkçası. çünkü menopozu geçiktiriyormuş aynı zamanda. fsh değeri çok kötü çıkıp kullanan ve sonra hamile kalanlarda çok forumlarda.canım benım çok teşekkür ederim hayıtı bende kullanıyorum onu içince reglım oluyo lh normal sevıyeye gelıyo bırakınca 2 ay sonra geri bozuluyo hormonlarım. doktora söyledim hayıtı bılırsın karşılardır bıraz ota çöpe yınede söyledim karacigerini yorara çok pişman olursuın kullandıgına dedi. aktara sordum yormaz dedi. ben yınede kullanacagım artık kendım üzerinde görünen bır yaz etkı görmedim aksıne aktıf sivilcelerım söndü
günaydın
antim benim bu konudaki fikrim .evet .
neden dersen ; fazla kilolu olunca zaten normal gidiyor ama bu 6'lı rakamlar son kilolar. genelde kadınların en son % 10 kilosuna giriyor (istisnalar kaideyi bozmaz tabi)
sadece sen, safiş, banum deyil öznur, ben, nazlı ve bir çok arkadaşım bu kilolarda baya ugraşıyor .
zilimmm bi kozmetikçiye gitsen daha iyi yardımcı olur sanırım ben avonun parfümleirni kullanıyorum allıklarıını almadım hiç.
bende akşam avm de kozmetik bişiyler aldım loreal in kremini aldım 37 tl gece gündüz kremi brilikte
zilims en tonik filan sürüyormusun hergün ? temizleyicide aynı şeymidir ?
vcildim çok kötü oldu bişiyler yapmam lazım acı badem sütü çok iyiymişş denedin mi
slm hanımlar ,nasılsınız ?
safinaz bu trufların aynılarını iki hafta evvel gelen misafirlerime yaptım ...tam bir kalori bombardımanıydı valla....ama ben yemedim...
slm hanımlar ,nasılsınız ?
safinaz bu trufların aynılarını iki hafta evvel gelen misafirlerime yaptım ...tam bir kalori bombardımanıydı valla....ama ben yemedim...
banum bu dediğim şey beyaz topçuklar şeklinde ...ama kullanınca beyaz kalmıyordu tabisi..elma şekeri gibide olmak istemediğim için alamadım.kataloktan ürün almak risk ...aynı renk gelirmi gelmezmi ?tenime uyarmı uymazmı?hafif pembelik verir diyor ama ben zaten bembeyazım hafif dediği pembe bende şeker pembede durur diye alamadım...biri alırsa görürsem alabilirim...:26:
tonik işine gelince banum....ben hem tonik hem temizleyici görevi gören ve dermokozmetik olan bioderma h2o kullanıyorum.en ağır göz makyajımı bile anında temizliyor,cildim aşırı hassas olmasına ve en küçük şeye kızararak tepki vermesine rağmen yıllardır h2o'ya hiç tepki vermedi.acaip memnunum.şişesi oldukça büyük(500ml) ve hatta son aldığımda bir alana bir bedavaydı.resmen bedavaya geldi.her gün kullanmama rağmen 1 yıl gidiyor neredeyse...(en az 8-9 ay gitmiştr)
başka bi ürün kullanmadım tonik ve temizleyici olarak o sebeple tavsiyede bulunamıycam..
acı badem sütü yağlandırır diye kullanamadım cnm korkudan.birde benim cildim kışın iyice bi hassaslaşıyor.soğukta kızarıyor,içeri sıcağa girince kızarıyor vs...aşırı ince bir üst tabakası varmış cildimin..partiküllü peeling bile yapamıyorum.bir ara kimyasal peelingi düşündüm.sonra vazgeçtim...:26: öyle yani cnm....
hazır oğlum uyurken azıcık örgümü öreyim yoksa bitmiycek...yarın emin önüne gitçektim incik cıncık bakmaya ama bu havada çocukla ııh...:18:resmen kar topluyor hava....:2:
Günaydın Off safişmaşallah ne güael kilo vermişsin ben senle nasıl yarışayımBenim kilom azalmıyor boşuna m) yapıyorum acaba
Bu hafta 65.900 görünce nasıl hırslarımıştım ama ne yazıkki kilOM 66.700 sadece 300 Gr. verebilmişim 2 hafta önce ile aynı.
günayddınnnnnn
safiş tebrikler, refcim kesinlikle bir hata yapıyorsundur cnm monti herkesi zayıflatan bir diyet ben bile kilo vermiştim ben bile diyorum çünkü bend epko var zor kilo veren biriyim yani, troid hastaları bile kilo veriyor montide kesin bi yanlış yapıyorsun bir yerde:26::26::26::26:
sıkma canını elbet gider kilollarr.
aben ablamm bugün gelmezsin sanırım buraya önce plates sonra cuma sohbetine gidersin
birde hafta sonu girince araya özliycez seni sanırımm
zilim senin raporunn bitti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?