antim öylenine salata yada yeşillik eklemen mümkünse mönün dahada süper olacak
anticimmm , inşş sende 2013 yılında bebegine kavuşursun cnm
allah gönlüne göre versin
amin canım, inşallah. ne güzel sen ikizlerini büyütmüşsün, kreşe gidecek yaşa gelmişler. bana transfer yapılırken 2 embriyo yerleştiriliyor. ikiz olma ihtimali var. hem çok istiyorum, hem de çok korkuyorum. hamilelik zor, sonrasında bakımı zor. ama iki kat güzellikleri var. hayırlısı hakkımızsa.
saficim, akşam kabak yemeğinin yanında ekmeği yemedim. yoğurt vardı yanımda. ikisini yedim. işten çıkınca spora gittim. sonra eve gidince akşam 9 da çayın yanında 2 adet kuru incir yedim. yemesem iyiydi ama o kadar efordan sonra canım çekti. biraz daha düzgün menü oluşturabilsem eminim onu da istemicek bünye.
safişim her bünye, herkesin sabrı ve diyet yapışı farklıdır . ne ben ne zilim ne banum ne refim nede sen . her kes kendini iyi tanır..
tüm hayatını kendine özel yaşdıgı gibi diyetinide ona göre yapar . hani derlerya her yigidin bir yogurt yiyişi vardır diye
güzel gidiyorsun canım aynen devam .
afiyet olsun safiş.. karnı bahar banda aynını yapıyor 0 guruplarına pek önerilmiyor karnıbahar .
bugünkü menüm;
sabah: zeytin, peynir, domates,biber, cay, 1dl ekmek.
öğlen: köfte, yoğurt
arada: 2 mandalina
akşam: balık, salata
Masum senin çizelgendeki kilon doğru mu?
hayırr şimdi daha fazlayım
bende 65 kilo zaten normal diyecektim
Kaç kilosun peki?
dün 67.8 timm
karnıbahara kimyon serp biraz yerkes safiş
aslında yinede fazla değilsin 67.8 hafif kilolu gibi geliyor bana ama abartısı olmayan
gerçi duruşa görede değişir.
Peki sen gerçekte kaç kilo olmak istiyorsun?
Karnıbahara kimyon hmmmmm
denemek lazım.... thanksss
spora daha yeni başladım saficim. 2 hafta oldu. yoga yı tercih ettim.haftada 3 gün.. aslında kilo açısından powerplate - pillates filan düşündüm ama şimdi birkaç ay sonra tedaviye başlıcam ya yeniden. o aşama da bırakmadan devam edebileceğim birşey olsun dedim. belki hamile yogasıyla devam ederim.Merhaba anti
spora spor salonunamu gidiyorsun?
neler yapıyorsun peki fitness mi? Aerobik mi? Plates mi?
ne zamandır spor yapıyorsun ve süreleri nelerdir.
Geçtiğimiz yıllarda bende gittim düzenli olarakta bilgi almaya çalışıyorum senden
Herkes bir olsaydı zaten işimiz işti applaaaa
valla devam ediyorum bakalım yaşayıp göreceğiz....
ya bu karnıbahar işie bir çözüm bulamayacağız sanırım ama böyle olursa ben yiyememki geberdim sancıdan yaaa ne biçim bişi...
wwuuuuuu menü harikaaaa
aeben ablamında dediği gibi öğlen salatada olaydı iyiydi ama yoksa ne edek buda kafi.
akşama spor var değilmi?
58 kilo olmak istiyorum daha fazlası çok iyi durmayacagını düşünüyorum
ben tipik elmelıyım hiç kalça ve basen yok ama mide ve göbekk maşallahı varr
spora daha yeni başladım saficim. 2 hafta oldu. yoga yı tercih ettim.haftada 3 gün.. aslında kilo açısından powerplate - pillates filan düşündüm ama şimdi birkaç ay sonra tedaviye başlıcam ya yeniden. o aşama da bırakmadan devam edebileceğim birşey olsun dedim. belki hamile yogasıyla devam ederim.
pilates yapmıştım bir ara. gerçekten insanın duruşunu değiştiriyor. yogada ruhsal açıdan çok daha iyi geldi bana. her hareketin bir anlamı var. ve gerçekten ter atıyorum yaparken. ben terleyebilceğimi hiç düşünmemiştim. tedavilerden kalma göbeğim var. 62 kiloyum ama göbekliyim2-3 hafta sonra inecek ama biliyroum. şimdiden diyet ve sporun etkisini hissediyorum. o ilk günlerdeki aşırı şişliğim indi.
yalnız kızlar, safinaz, masum ve ben aynı kilo aralığında debeleniyoruz. ticker yaptım şimdi onu ekleyince sizinkileri farkettim. acaba bu kilo aralığında mı daha zor kilo vermek?
yalnız kızlar, safinaz, masum ve ben aynı kilo aralığında debeleniyoruz. ticker yaptım şimdi onu ekleyince sizinkileri farkettim. acaba bu kilo aralığında mı daha zor kilo vermek?
saficim, akşam kabak yemeğinin yanında ekmeği yemedim. yoğurt vardı yanımda. ikisini yedim. işten çıkınca spora gittim. sonra eve gidince akşam 9 da çayın yanında 2 adet kuru incir yedim. yemesem iyiydi ama o kadar efordan sonra canım çekti. biraz daha düzgün menü oluşturabilsem eminim onu da istemicek bünye.
merhaba kujum, ben defalarca tüp denedim. olmadı olmadı malesef. 2013 de yeni bir tedavi öncesi zayıflayıp hamile olmak istiyorum kısmetse. yazdıklarını görünce cevap yazmak istedim. benim tüp tedavilerinde döngüm çokkk bozulmuşu. pko olmadığım halde 40 güne filan çıkmıştı. bir arkadaşım önerdi. hayıt suyunu. sadece 2 ay adet bitiminden ovulasyon gününe kadar sabah akşam 1 kaşık hayıtı 1 bardak suyla sulandırarak içtim. ve 3 aydır 28 günde bir tık diye oluyor. çok yararını gördüm.hayıt lh hormonu yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor öyle ilginç. yoksa hayatta önermem bu tarz birşeyi. umarım herşey gönlüne göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?