Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

anticimmm , inşş sende 2013 yılında bebegine kavuşursun cnm
allah gönlüne göre versin

anticimmm , inşş sende 2013 yılında bebegine kavuşursun cnm
allah gönlüne göre versin

amin canım, inşallah. ne güzel sen ikizlerini büyütmüşsün, kreşe gidecek yaşa gelmişler. bana transfer yapılırken 2 embriyo yerleştiriliyor. ikiz olma ihtimali var. hem çok istiyorum, hem de çok korkuyorum. hamilelik zor, sonrasında bakımı zor. ama iki kat güzellikleri var. hayırlısı hakkımızsa.

evet cnm büyüdüler şükür ama bende büyüdüm ya ben hep kendim baktım çocuklar olduktan sonra çalışmadım yani
bende büyüdüm diyebilirim bunlarla çok zor ama çok ta keyifli ikiz olması ne başta hep 1 arkadaşları oluyor yanında
ama iki katı zorlanıyorsun tabiki büyütürkenn acaba çççalışsamıydım hp diyorum bazen
ama içim el vermedi okadar küçükken bırakmayada ne bilim hayırlısı böleymiş demekki

şimdi onlar kreşe bende işe gidicem inşallah. allah sanada kısmet etsinn (amin)

Merhaba anti

spora spor salonunamu gidiyorsun?
neler yapıyorsun peki fitness mi? Aerobik mi? Plates mi?
ne zamandır spor yapıyorsun ve süreleri nelerdir.
Geçtiğimiz yıllarda bende gittim düzenli olarakta bilgi almaya çalışıyorum senden

Herkes bir olsaydı zaten işimiz işti applaaaa

valla devam ediyorum bakalım yaşayıp göreceğiz....

ya bu karnıbahar işie bir çözüm bulamayacağız sanırım ama böyle olursa ben yiyememki geberdim sancıdan yaaa ne biçim bişi...

bugünkü menüm;
sabah: zeytin, peynir, domates,biber, cay, 1dl ekmek.
öğlen: köfte, yoğurt
arada: 2 mandalina
akşam: balık, salata

wwuuuuuu menü harikaaaa
aeben ablamında dediği gibi öğlen salatada olaydı iyiydi ama yoksa ne edek buda kafi.
akşama spor var değilmi?

dün 67.8 timm
karnıbahara kimyon serp biraz yerkes safiş

aslında yinede fazla değilsin 67.8 hafif kilolu gibi geliyor bana ama abartısı olmayan
gerçi duruşa görede değişir.
Peki sen gerçekte kaç kilo olmak istiyorsun?

Karnıbahara kimyon hmmmmm
denemek lazım.... thanksss

58 kilo olmak istiyorum daha fazlası çok iyi durmayacagını düşünüyorum
ben tipik elmelıyım hiç kalça ve basen yok ama mide ve göbekk maşallahı varr

spora daha yeni başladım saficim. 2 hafta oldu. yoga yı tercih ettim.haftada 3 gün.. aslında kilo açısından powerplate - pillates filan düşündüm ama şimdi birkaç ay sonra tedaviye başlıcam ya yeniden. o aşama da bırakmadan devam edebileceğim birşey olsun dedim. belki hamile yogasıyla devam ederim.

Son düzenleme:
58 kilo olmak istiyorum daha fazlası çok iyi durmayacagını düşünüyorum
ben tipik elmelıyım hiç kalça ve basen yok ama mide ve göbekk maşallahı varr

58 kilo evet ideal olur sanırım senin için fazla zayıf olmakta iyi değil
yani neredeyse vereceğin bir on kilo var desene çok değil...

aahhhh o göbek maalesef hamilelikte bir laçkalaşıyorki ne zaman kilo almaya başlasan bir kere genişlemiş ya direk göbek büyümeye başlıyor ardından göbekten arta kalanlar ise kalçalara doğru hhüüüppp diye iniveriyor

hmmm anladım yogadan ziyade platesi tavsiye ederim vücuttaki tüm kasları çalıştırıyor sıkılaştırıyor ve kendini çok hafif hissetmene sebep oluyor
ben spora gittiğim sıralar fitness ile başladım her akşam yaklaşık 1 saat fitness orada ısınır platese geçerdim....
plates yaptığım süre içerisinde var olan kilom ile 38 beden giyinmem gerekirken plates sayesinde 36 bedene düşmüştüm
yani kilo aynı fakat beden ince
vücudum diyete tam adapte olupta kilo vermeyi durduğunda yani muhtelemen yılbaşından sonra tekrar başlayacağım spora....

pilates yapmıştım bir ara. gerçekten insanın duruşunu değiştiriyor. yogada ruhsal açıdan çok daha iyi geldi bana. her hareketin bir anlamı var. ve gerçekten ter atıyorum yaparken. ben terleyebilceğimi hiç düşünmemiştim. tedavilerden kalma göbeğim var. 62 kiloyum ama göbekliyim 2-3 hafta sonra inecek ama biliyroum. şimdiden diyet ve sporun etkisini hissediyorum. o ilk günlerdeki aşırı şişliğim indi.

kesinlikle olmaz zaten diyet + spor mümkün değil yani incelmemek

yalnız kızlar, safinaz, masum ve ben aynı kilo aralığında debeleniyoruz. ticker yaptım şimdi onu ekleyince sizinkileri farkettim. acaba bu kilo aralığında mı daha zor kilo vermek?

yalnız kızlar, safinaz, masum ve ben aynı kilo aralığında debeleniyoruz. ticker yaptım şimdi onu ekleyince sizinkileri farkettim. acaba bu kilo aralığında mı daha zor kilo vermek?

sanmam

çünkü ben ilk kilo vermeye başladığımda (Monti değil) 72 kilo idim
72 kilodan 687 kiloya 1 haftada indim ve bıraktım....
çoooooookkk uzun süre 68 kiloda kaldım....
Nasıl ki artık 68 kilo beni rahatsız etmeye başladı o zaman Montiyi keşfettim ve buna başladım
68 kilo ile başladığım monti maratonumda (ki 6. takımda yarıştım) 56 kilo ile mezun olmuştum....
Tabii 2 sene öncesinden bahsediyorum....
sonra yine 56 kilodan 66 kiloya çıkarak kendimi şişirdim sonuç
Yine buradayım....

yani bu kilo aralığında zor verileceğini sanmıyorum....

diyete başladıgın kiloyla alakalı bi durum bu anti kendimden ve diger diyet arkadaşlarımdan anladıgım kadarıyla mesela ben 9 lardan 6 ara indimm ama 5 lere hangi diyeti yaptımsa inemedim bir çok diyet denedim. iradninde azminde dibini gördüm ama yok inemedim
ama diyete 79 kilo ile başlayan arkadaşım rahatlıla indi 59 lu kilollaraa.

ben iki yıldır bu kilo aralıgındayım hep.

ben çok acemiyim diyet konusunda kızlar. evlenirken 50 bile değildim. evlendikten 1 yıl sonra 54-55 tim.sonra hep aynı kilodaydım yeme düzenim çok değiştiği zamanlarda bile kilo almamıştım. son 3 yıldır tedavilerde 1-2 kg derken her tedavide arttı kilom. ve çok zor gidiyor şimdi de. çok iyi monti yapamıyorum tabi bununda etkisi var ama yine de beni çok zorlayacak sanırım. bir de hamilelikte de monti yapmaya çalışırsam beceremem ve çok kilo alırsam diye korkuyorum.

canım benım çok teşekkür ederim hayıtı bende kullanıyorum onu içince reglım oluyo lh normal sevıyeye gelıyo bırakınca 2 ay sonra geri bozuluyo hormonlarım. doktora söyledim hayıtı bılırsın karşılardır bıraz ota çöpe yınede söyledim karacigerini yorara çok pişman olursuın kullandıgına dedi. aktara sordum yormaz dedi. ben yınede kullanacagım artık kendım üzerinde görünen bır yaz etkı görmedim aksıne aktıf sivilcelerım söndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…