safiş ....
başlangıç.....66,1.
1.hafta........64 ,5 .
2.hafta ...... 64,0
3. hafta ..... 63,1
masum ....
başlangıç...... 67 ....
ilk hafta ....... 66,2:46:
referans ..
başlangıç.... 68.0
ilk hafta .... 66,6
antisocial
başlangıç ....64,0
ilk hafta ...... 62 ,4
2. hafta........62.8 :
ocd..
başlangıç..... 65, 9
ilk hafta ..........?????????
aeben ..
başlangıç.....67 4.
7. hafta .....63 6.
8.hafta ......63,4
[/I]
HADİ HERKES KENDİ KİLOSUNU EKLESİN HERŞEYİ DEVLETTEN (AEBEN) BEKLEMEK OLMAZ
günaydın kızlar..
saficim tebrik ederim, azmin elinden kurtulan olmuyor gerçekten.
ben bugün haftaiçi tüm lkaçamaklarımın bedelini gördüm. 62.800
bugün biraz daha dikkatli olucam. salata yapıp getirdim yanımda.
inşallah gelecek hafta cumaya toparlanıcam.
menüm:
sabah: 2 yumurta, salatalık, zeytin, domates
öğle: ciğer, yoğurt, salata
arada:1 mandalina
akşam: sanırım ıspanak pişiricem. yanına yoğurt.
Sağolasun masum darısı başına inşallah
Sen ne durumdasın tartıldınmı?
Evet aeben abla gelmez diye düşünüyorum bende
Gelsede listeleri yapsa bariii
Yada ona kolaylık olsun diye bizmi yapsak neeee
saficim ciğer yasak mı:26::26::26:
ofisde bugün arnavut ciğeri var. yemesem mi?
anticimm ,
cnm haftaya daha çok veririsinn dahada dikkat et menülerne bu hafta cnm
dikkat ettikten sonra gider 400 gr için sıkma canınıı
önümüzdeki maçlara bakalım
67 kiloyum, ikigün önce 67.8 dim
anticimm ,
cnm haftaya daha çok veririsinn dahada dikkat et menülerne bu hafta cnm
dikkat ettikten sonra gider 400 gr için sıkma canınıı
önümüzdeki maçlara bakalım
evet masum, çok artış olmadı allahtan. hatalarımın farkındayım da irade lazım biraz bana. aksi gibi kocam kilo alamaya çalışıyo ben zayıflamaya.
ona kek börek çörek yapıyorum illaki. ucundan kıyısından derken olan bana oluyor.
evet masum, çok artış olmadı allahtan. hatalarımın farkındayım da irade lazım biraz bana. aksi gibi kocam kilo alamaya çalışıyo ben zayıflamaya.
ona kek börek çörek yapıyorum illaki. ucundan kıyısından derken olan bana oluyor.
kızlar sizden özür diyerekten çok moktan bir konu sorucam.
ben yaklaşık 2-3 haftadır monti yapmaya uğraşıyorum ya, tam yapamasam da hiç yemediğim kadar et, protein tüketiyorum.ve tuvalet alışkanlığım çok değişti.
hergün işe gelmeden sabahları giderdim şimdi hergün olmuyor. olunca da hem az, hem de zor oluyor biraz. napmalıyım?
Aeben abla genelde montinin ilk evrelerinde sakatat önermiyor canım
e birde arnavut ciğeri hem una bulanıyor hemde yağda kızarıyor olunca biraz cısss gibi
Ama başka seçenek yok ise yoğurt ve salatayı daha çok tüketmek kaydı ile yesen iyi olur diye düşünüyorum....
ilahi masummmm
eenneeeeeeee2 günde nerden verdin 800 gram
demekki 2 gün önceki kilon doğru değilmiş
canım yaaaa yapmasan kocana böyle zararlı şeyler o kilo almak istiyorsa senin yediklerini yesin ama her öğünde beyaz ekmek olsun
haricinde başka birşeye gerek yokki
böylece sende iradene daha rahat sahip çıkabilirsin konuşsan eşinle sana yardımcı olmaya çalışsa
haaa böylediyorum diye sakın kocamında bana destek olduğunu sanmaaa
Aksine kocam abur cubur manyağıdır her akşam pilav yer mutlaka ben yaparım kendim doymaz çünkü
ve zararlı ne varsa sürekli yanımda oturur saatlerce tıkınır
ve ben her seferinde yedikleri boğazına dizilsin diye laf sokarım PAMUĞU TIKACAKLAR BENDE YENİ KOCA BULUCAM derim
neden çünkü benim kocam evde yaşayan bir öküz 120 kilo
işte dış faktörlere dayanmak lazım. saficim deme kız öle kocişineişte burada araya irade giriyor cnm benimde evde yiyip kilo almayan 3 şahıs var
eşim ve çocuklarr mutlaka sütlü tatlı, kek, börek bişiyle roluyor evde onlar için
gerçekten kilo vermek istiyorsan yemiycekisn zor evet ama isteyince olur zaten bi başlasan devamı gelir
mesela dün ben karnıbahar kızarttım evdeklere kendimde haşlanmış karnıbahar üstüne direk yogurt yemek istemedim
karnıbaharı dogradım, içine çig brokoli,y.sogan,minik bi havuç,narekşisi,azcık z.yag limon vs ekleidm
çokta güzel ha ben diyet yapmıyorum şu anda bu ayrı bi konu ama diyet yapmadıgım dönemdede yemiyorum kızartma vs
sende böyle süslemeler yapabilirisn kendinee
canım yaaaa yapmasan kocana böyle zararlı şeyler o kilo almak istiyorsa senin yediklerini yesin ama her öğünde beyaz ekmek olsun
böylece sende iradene daha rahat sahip çıkabilirsin konuşsan eşinle sana yardımcı olmaya çalışsa
Aksine kocam abur cubur manyağıdır her akşam pilav yer mutlaka ben yaparım kendim doymaz çünkü
ve ben her seferinde yedikleri boğazına dizilsin diye laf sokarım PAMUĞU TIKACAKLAR BENDE YENİ KOCA BULUCAM derim
işte dış faktörlere dayanmak lazım. saficim deme kız öle kocişinebenimki de 1.90 boy adam 70 kg. öle olunca da üzülüyorum. akşamları ıvır zıvır yemeyi seviyo. aynen her akşam pilav var bizde de.
masum, eşim olmasa her akşamı kahvaltılık peynir zeytinle geçiştiririm. hiç yemeye, pişirmeye düşkün diilim. sebze pişirmeye üşeniyorum ne kadar sevsemde. bir de kocam yemiyor sebze ya ondan tükeniyorum galiba. sebze pişirdiğimde birde onun için et, pilav, makarna yapmam gerekiyor ekstradan. yoruluyorum çok. ahh ahh diyet için bile zengin olmak lazımşöle bi yardımcı olsa, yıkasa pişirse servis yapsa. hayat ne güzel olurdu.
tebrikler safisimBaşlangıç Kilom ; 66.100
Geçen Hafta ; 64.000
Veeeee Bugün ; 63.100
Bir haftada giden kilo ; 900 gram
Toplamda giden kilo ise ; 3 kilooooooooooo
hafta içi akşamları yemek yememek ve kh her gün değil gün aşırı tüketmek baya faydalı olmuşşşş
refim kilo dalgalanmalırı oluyor biliyorsun . önceki haftaki kilonmu 65 li rakamlar .. reglmi yakın yada regl misin oda fena etkiliyor . haftaya pöf olvcaksın canım sakın moral bozma . kısların dedigi gibi bir yerlerde yanlışmı yapıyorsun . sen spagetti düşkünüsündür azcıkBu hafta 65.900 görünce nasıl hırslarımıştım ama ne yazıkki kilOM 66.700 sadece 300 Gr. verebilmişim 2 hafta önce ile aynı.
Sağolasun masum darısı başına inşallah
Sen ne durumdasın tartıldınmı?
Evet aeben abla gelmez diye düşünüyorum bende
Gelsede listeleri yapsa bariii
Yada ona kolaylık olsun diye bizmi yapsak neeee
antim ciger çok nadirde olsa yenir . normaldede yemenizi tavsiye ederim içinde yok yok . AMA arnavut çigeri safişinde belirtigi gibi una bulanıyor ve kızarıyor .saficim ciğer yasak mı:26::26::26:
ofisde bugün arnavut ciğeri var. yemesem mi?
safişim bazı günler yeni alınmış kilollar hızlı gelir hızlı gider canım . bende banum gibi bunu çok yaşarın . günlük tartılınca bu dalgalanmalar çok net görülüyorAeben abla genelde montinin ilk evrelerinde sakatat önermiyor canım
e birde arnavut ciğeri hem una bulanıyor hemde yağda kızarıyor olunca biraz cısss gibi
Ama başka seçenek yok ise yoğurt ve salatayı daha çok tüketmek kaydı ile yesen iyi olur diye düşünüyorum....
ilahi masummmm
eenneeeeeeee2 günde nerden verdin 800 gram
demekki 2 gün önceki kilon doğru değilmiş
allah iyiligini versin safiş ne demek pamugu tıkayacaklarcanım yaaaa yapmasan kocana böyle zararlı şeyler o kilo almak istiyorsa senin yediklerini yesin ama her öğünde beyaz ekmek olsun
antim akşlamdan 3 br suda 5 kayısı kaynat iyce pişinde blendır vs geçir . sabahda kalkınca ilk işin bu suyun tamamını ayakda içmek olsun . ayakda içmek saddece direk bagırsaklara gitsin diye )normalde yapmayın .kızlar sizden özür diyerekten çok moktan bir konu sorucam.
ben yaklaşık 2-3 haftadır monti yapmaya uğraşıyorum ya, tam yapamasam da hiç yemediğim kadar et, protein tüketiyorum.ve tuvalet alışkanlığım çok değişti.
hergün işe gelmeden sabahları giderdim şimdi hergün olmuyor. olunca da hem az, hem de zor oluyor biraz. napmalıyım?
ah banum bekli onları hala yapmadıgımız için zatten hala takılıyızeşim sebzeyi hiç mi yemez mesela kıymalı ıspanak yapsan?
diyet ekstra bir iş cnm ama mükafıtına alıyorsun bu ugraşınn ,
ben ilk diyete başladıgımda sabaha kadar uyumaz sabahta kalkar spor yapardım
çocukalr ozman 14 aylık filandı hem evde kondüsyon bisikleti sürer hemde çocuklara masal anlatırdım
iki küçük bebekle büyütün günüm geçerdi ama abur cubur yemeyim diyetim bozulmasın diye 2-3 günlük yemek pişiridim gece 3 e kadar filan ugraşırdım .
şimdi o kilod aolsam yine yaparım bunalrı mükafatını çok güzel aldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?