Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrik ederim Gülçincim harikasınnn

Merhaba millet nasılsınız bakalım Aeben ablan gelmiş hoşgelmiş. Aebencim bak an daha faZla 94 İnan sen olunca daha bir motive oluyoruz bize biraz daha zaman ayırsan Olmaz mı?

Bu günkü menüm
Sabah: Tam buğday ekmeği Aknaz light peynirli
Öğle:Mantarlı tavuk, yoğurt az pazı ve marul 2 kaş1k kısır çok canım çekti mantarlı tavukta çok çok azdı
Arada elma yerim
Akşam: Kırmızı biber dolması prinç siz sade kıymadan yarım enginar ve yoğurt
Ah şu geceyi kuruyemiş yemeden geçirsem daha ne isterim

ben de kuruyemişi fazla kaçıranlardanım

canım anlatabildin elbette hem de çok iyi senin kadar dört elle sarılmasam da dikkat ediyorum tatlım..Başladım bir kere yavaş da olsa olacak ve inşallah beni de tebrik edersiniz

canım anlatabildin elbette hem de çok iyi senin kadar dört elle sarılmasam da dikkat ediyorum tatlım..Başladım bir kere yavaş da olsa olacak ve inşallah beni de tebrik edersiniz

Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz....
sen burada olmaya devam ettiğin sürece gidecek o fazlalıklar rahat ol
gerçi sen buraya gelmesen de ben seni face de yakalarım nasılsa

Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz....
sen burada olmaya devam ettiğin sürece gidecek o fazlalıklar rahat ol
gerçi sen buraya gelmesen de ben seni face de yakalarım nasılsa

çok teşekkür ederim canım beni hiç bırakmayın zaten başıma ne geldiyse buradan ayrılınca geldi..Sen çok azimlisin menülerini takip ediyorum sürekli..Aeben ablam da benimle çok ilgileniyor kan grubumuz aynı onunla kilo verme sürecimiz zorlu geçiyor ama dediğin gibi azmin elinden bir şey kaçmaz..Öpüyorum seniii

slm kıslar...

ankaraya kar yağmış soğuğu bize gelmiş besbelli bu gün hava acaip soğuktu....eşim izne ayrıldı oğlumla evde kalabilmek için.çocuğun bağışıklığı çöktü resmen ard arda hastalanıp antibiotik kullanmaktan..bir süre evde kalması lazım dedi dr.yılbaşına kadar eşim izinde.sonrasında ne yapacağız bilmiyorum.:44:

evde birisinin olması ne güzel bişeymiş bu arada yaw eşim evi süpürmüş,silmiş,lavabolr banyo vs..pırıl pırıl yapmış sağolsun...
birde yemek yapsaymış pek iyi olacakmış ama o işten anlamıyor malesef...oğlumu yedirmiş içirmiş..daha ne isterim..allah razı olsun dedim

o yokkende ben hem erkek hem kadın oluyorum ,hayat müşterek bende bu gün saat 4'e kadar okuldaydım...bireysel velii toplantım vardı.

banum hayırlısı olsun cnm,inşallah gönlüne göre bi iştir...özelde cumartesi çalışmayan yer varmı bilmiyorum.sanırım bir tek eczaneler cumartesi çalışmıyor.yada yarım gün çalışıyor :44: çoğu yer pazar bile çalıştırıyor.ama çocukları bırakacak insanın olmayınca zor oluyor çalışmak...bknz şekil 1 A bendeniz

aebenim aplam sen bu kış oldukça faalsin valla aplam..arada bi burayada uğrada özletme kendini....

safinaz kızın çok tatlı ,allah bağışlasın..sağlıkla büyüsün inşallah...

Akşam yemeğini menünde yazdığım gibi kazasız belasız atlattım çok şükür
1 saatte aletli jimlastik ve Plates karışık yaptım
Sıra gecede kuruyemişler bana bakar ben onlara =
:)

kızlar ben 61 oldum 2 haftada 3 haftada 2 kılo verdim ben 61 i en son ne zamn gördüm hatırlamıyorum bıle çok mutlu oldum ıyıce azımlendim. ufak kaçamakları bıle yapmıyorum

Kajum vuavvv 61 i bende en son lisede gördüm canım Tebrikler inşallah ben de görülebilirimmm bravoo tam gaz devamm

Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr

kıızz eminem benim kan grubumda aynı sizle üçümüzde sıfır

Sen kaçmaya yeltenme bile saçından tuttuğum gibi getiririm buraya....

Sevorummm seniiiii

günaydın ziliiiiiiiiiiiiii

valla gerçekten yaaaa ne soğuk var öyleeee :26:
ama ben kışı severim yaaa birde kar yağsa her yer bembeyaza olsa süpperr olacak

canım bende özel sektörde çalışıyorum ve bir çok firma da çalışma saatleri var uyulması gereken bunun dışına çıkılırsa fazla mesai olur....
Tabii bunları bilmek için mevzuatı iş kanunlarını bilmek gerekiyor.
Diyeceğim o ki cumartesileri tatilllllll olan çok firma var
ama eczaneler tatil değil tam gün çalışıyorlar onlara para lazım

Kızımla ilgili güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz efendimmmmm mersiiii

günaydın hatunlar. beni dövebilirsiniz. çünkü neden ben hakim olamıyorum kendime, beni durdurcak sarsacak birine ihtiyacım var.
sabah yumurta, salatalık, petnir yemişken üstüne ekmek, bal, kaymak ekledim

Selam kizlar dun aksam kuruyemiş yemedim çok mesudum ama bu akşam arkadasima gidiyorum hadi bakalım gazam mübarek olshnnn :)

günaydın hatunlar. beni dövebilirsiniz. çünkü neden ben hakim olamıyorum kendime, beni durdurcak sarsacak birine ihtiyacım var.
sabah yumurta, salatalık, petnir yemişken üstüne ekmek, bal, kaymak ekledim

Afiyet olsun....

Selam kizlar dun aksam kuruyemiş yemedim çok mesudum ama bu akşam arkadasima gidiyorum hadi bakalım gazam mübarek olshnnn :)

umarım bu akşamıda kazasız belasız atlatırsın

tünaydınlar efenim...

aebenimin işleri yoğun yine galiba gelmemiş...banuşta iş görüşmesinde sanırım..hadi hayırlısı bakalım....

safinaz ben hiç özelde çalışmadım,bilmiyorum tabii çalışma saatlerini...ama bi çok iş yerinin(işverenin)emek sömürücüsü olduğunu çok iyi biliyorum...okulda bir arkadaşımın eşi özelde sabah 8 akşam 8 çalışıyor.ve mesai ücreti falanda yok..fabrikaların neredeyse tamamına yakını 12 saat çalıştırıp 4 saatine mesai olarak değerlendirmiyor kuzenim sabancıda çalışıyor ve 12 saate aldığı para 1200tl malesef( birde cumartesiler tatil değil.keşke işverende mevzuatı biraz uygulasada işçinin hakkı yenmese...

cumartesi dedim aklıma geldi.eczaneler cumartesi öğlen kapatıyor cnm bu arada..evimin tam karşısı eczane ordan biliyorum.hatta geçen cumartesi oğluma ateş bandı alacaktım nöbetçi eczane bakmak zorunda kaldık...

Son düzenleme:

evet sanırım aebenin misafiri var masumda iş görüşmesinde zaaarr belkide başladı
ikiside yok

valla canım çalışanlar eğer mevzuatı biliyorlar ise haklarını arasınlar sessiz kalmasınlar sessiz kaldıkları için patronlar enselerinde boza pişiriyor.
Bizim burada çoğu fabrika cumartesileri tatildir. hafta içi belirlidir çalışma saatleri fazlası fazla mesaidiri aksi taktirde mahkemelere kadar gider bu mevzular
ve çalışan her daim haklıdır kanunlar işçiden yanadır yeterki haklı olsunlar....
Bir çok olaya şahi,tliğim mahkeme tanıklığım olmuştur o yüzden bu kadar emin konuşuyorum....

Eczanelere gelince;
kız bizim buradakiler kaçak çalışıyor galiba cumartesi tüm gün açıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…