Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yemeyi kesip düzgün belsninc eilk başlarda hızla gider kilo ,
bol kh ,tatlı yiyordum çayın yanında akşamları kraker yiyordum onları bıtrrakınca gitti hemencik 800 gr

hmmm sen harbi diyette değilsin o zaman
ben senin yazılarına yorum yapmasam daha iyi

iyi o zaman yemekte börek çörek yapma normal yemek yesin yedikten sonra tv karşısında çayın yanında daya adama ıvırı zıvırı şişer o
Bu arada eşin sigara kullanıyor mu?

masum allah aşkına nerenle okudunda anladın benim yazdığımı çatlak gacı
yavrucum anti kek börek çörek yapıp kendiside dayanamayıp yiyeceği için en azından normal yemek yapsınki kocası beyaz ekmek yesin (hamur işi yerine) anti kendiside t.b. ekmekle ve ekmeksiz eşlik etsin eşine yemekte daha kolay iradeli olabilir diye yazdım teeallaamm yaaa
senin gibi diyet konusunda master yapmış bir kadının bana bu yorumu yapması şaşırttı beni

bende haftada en az üç kez hamur işi yaparım evde kek ve poğaça ayrıca kıurabiye diyete başladığımdan beri tadına bakmadım bırak yemeyi
Gerçekten irade meselesi bu
mesela bu gün yerli malı haftası dolayısı ile okula hamur işi hazırladım dün akşam ev miiss gibi kek kurabiye koktu ama ben ııı ııhhh dedim

tebrikler safisim

valla iyi fikir safişim bu teklifine canı gönülden evet diyorum

teşekkürler ablacım

ben elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım ablaammmm

hmmmm siz günlük tartılıyorsunuz yaniiii ben onu yapmıyorum haftada bir kafii hatta az bile

allah iyiligini versin safiş ne demek pamugu tıkayacaklar belki adam ınadına yiyor sen öyle dedikçe

ııı ıhhh ben malımı bilmezmiyim applaaa
ben diyet yapmıyayım zayıflamayayım diye yapıyor bunu inadına
onun deyimi ile zayıfladığımda ben hiç anne gibi durmuyormuşum, zaten yüzüm genç çocuk gibiymiş e vücutta ince olunca baya bir ilgfi çekiyormuşum
konu tamamen kıskançlık yaniiiii
yoksa kocam yani severim kendilerini

.Bugünkü menüm
Sabah = z dilim tam buğday Ekmeği arasında 48ha paynir sonra sade kahve
Saat 11 gibi 2 mandaIİna
öğle: 1 porsiyon döner,yoğurt kereviz salatası azcIK ve yeşil salata akşamda yazacağım

tünaydın herkese ve hayırlı cumalar....

kilo veren veremeyen herkese bol kilo kayıplı yeni bir hafta olur inşallah pazartesiden itibaren....

banum benim raporum bu gün son cnm...(( akşam oğlumun burnu yine tıkandı,öksürük ve ateş şimdilik yok çok şükür ama olacak diye sıtmalar tuttu yine beni...çünki bizde en basit bir soğuk algınlığı 10 gün antibiotik kullanmadan geçmez hale geldi bu astım bronşit nedeniyle..

benim okuldaki ders saatimde uzadı 2 ay önce.daha doğrusu uzattım isteyerek.yoksa ek ders ücretim yatmıyordu,az parada değil.ve oğlumun kreş saati 12'de bitiyor boşuna okulda beklemiim diye ek ders yazdırdım kendime..şimdide oğlum hasta olunca bazen keşke yazdırmasamıydım diyorum ek dersi...:26: hakkaten annelik gönül vicdan azabı çekmekmiş...:18:

banum ben toniğin üstüne tekrar bir durulama falan yapmıyorum cnm.gerekmiyor zaten.biodermanın sensibio h2o'su le güzelce temizliyorum.o kuruyunca avene'nin termal suyundan püskürtüp kurumasını bekliyorum.hiç silmiyorum.(öyle demişti dermatolog)ve nemlendirici sürüp(geceyse göz altı kremide tabii.bırakıyorum cildimi dilenmeye..haftada birde yumuşak peeling yapıyorum.ama cildi çok hassas değilse partiküllü peeling yap ölü deriyi atsın cildin..

her gün makyaj yaptığım için temizlemeye çok özen gösteriyorum.ama hafta sonu evden çıkmayacaksam dinlendiriyorum cildimi.. cumartesi akşamı peelin yapıyorum pazar sadece nemlendirici ...başkada bişey sürmüyorum..

anaaam saat 2 olmuş.oğlumu dr.götüreyimde hafta sonu girecek araya..dr.bulamayız sonra..ordanda kuaföre giderim azıcık.uçları kırıldı saçlarımın.birde perçemlerim uzadı.....

haydin kalın sağlıcakla....

aynı şeyleri yapıpta yinede kilo veremedgim oldu ablaa

zilimm peling filan hiç yapmadım ama cildime bişiyler yapmam lazımm ya renk farklıllıkları oluştu
dur ben gidinc ebi bakayım kozmetikçilerden pelinglere birde kk da okumuştum yumurta sarısı ile
şeker pelingi uyguluyorlarmışş:26::26::26: nasıl olur bilmem tabi

tonik almayıda unuttumm eşimle gititgim için birde çocuklar yazın gidiyordum araba bendeydi çünkü
rahat rahat geziyordum çocukları ikea oyun alanına bırakıp ama şidmi eşim arabayla gittigi için gşidmeiyorum gündüz
zaten bi araba alıcaz orta yollu bişiy yoksam olmayacak bölee

evet safiş ben diyette degilim.

Son düzenleme:
iyi hafta sonları herkese

banum yumurta akı-toz şeker peelingi bahsettiğin peeling cnm..bende yapmıştım 1 kere ama benim cildim çok ince olduğundan şeker çizdi hafif kızardı cildim bende bi daha yapamadım..

avm konusu bizdede çok farklı değil..hele son bir yıldır çok zor gider olduk bende okula başladığımdan beri..evde olduğumdada hafta içi yapamadığım işleri yapayımm derken gezmek tozmak yalan oluyor..yada eşim hafta sonu seminer-kongre derken eve gelemiyor

bu sabah kahvaltıdan sonra gittik eşimle oğlumu teknolojik ürünler satılan katta ekip yalnız başıma dolaştım.ama oğlum eşime aratıp aratıp gelsin beni oynarken görsün,ata binerken görsün vs...vs... diye ikide bir yanlarına çağırıp siniri tepeme getirdiler yine...yok ...walla bunlar büyüyene kadar rahat mahat yok bize...sen iki taneyle gezebiliiyorsan walla helal olsun cnm sana...
ben oğlumla ipekyola girdim bu gün "burası kadın kıyafetçisi hiç beğenmedim burayı çıkalım,oyuncakçıda gezelim dedi.."babanla gidin dedim olmaz sende gel diye ısrar kıyamet..zıplıyor gel had birlikte gidelim diye..terlemesin hasta zaten diye alacaklarım varken gezemeden çıktım...kısacası sinir oldum geldim de dyebiliriz sonuç olarak...

banum cildinde güneşten kaynaklanan lekelenmeler yada ton farklılıkları varsa biodermanın white object serum diye bi ürünü var cnm.ben aldım geçen gün netten.yazın tatilde sol gözümle bunumun arasında bi yerde 2 tane kalem ucu büyüklüğünde kahverengileşmeye başlamış leke belirdi...50 faktör güneş korumasını her gün sürüyorum yıllardır yaz kış ama olacağına geldi sanırım..onları açtı.daha çok az kullanmama rağmen..bu ürünle birlikte bir kaç tanede caudalie diye yine dermokozmetik (üzüm çekirdeği özü olan)bir kaç numune krem göndermişler.bu bitince onlarıda deniycem bakalım..onuda çok övmüşler nette..şaka maka yaş 30 olacak neredeyse..iyi bakmak lazım cildimize..

bi ara dermokozmetiklere deli para yatıran ben şimdi alırken içim acıyor bazen walla...acaip pahalı fiyatları...:18:keşke daha ucuz olsalar...yurt dışında çok daha ucuz bunlar ama türkiyeden yurtdışı kozmetik alışveriş yasaklandı(

eşime ısmarlasam bilipte alamaz.saçma sapan bişeyler alır getirir.hepten ziyan olur...:26:

referans çok sağol cnm...oğlumda daha iyi şükür...çok başında yakaladık bu sefer çabuk atlatacağa benziyor...

günaydın

hayırlı haftalar diliyorum hepimize . dışarda lapa lapa kar yagıyor

GÜNAYDINNNN herkeseee

aben abla snei görüyorum aşagıda nasılsın, şansım bahtım açıldı
iş görüşmesine gidiyorum bugünnn amaa c.tesi çalışıyor firma yarım gün 2 ye kadar
bana pek uymayacak gibi ama yinede bi görüşmek istiyorum..

.Bugünkü menüm
Sabah = z dilim tam buğday Ekmeği arasında 48ha paynir sonra sade kahve
Saat 11 gibi 2 mandaIİna
öğle: 1 porsiyon döner,yoğurt kereviz salatası azcIK ve yeşil salata akşamda yazacağım
refim mönün bu haliliyle güzel canım .
aynı şeyleri yapıpta yinede kilo veremedgim oldu ablaa
senin durum belli banum . sıkma kendini böylede iyisin .

refim ögünlerde karnını iyi doyur . evet atıştırmak kilo vermeye engel hatta aldırıyor :26:

sabah erken kahvaltı yapıyorsan 11 ara hata deyil refim ..
yanında kutu süt ve leblebi bulundur baktın yemekler kötü bunula yetin ve kindi bir ara daha yap . öyle böyle gidecek refim bozma moralini.

banum nerelerdesin annenemi gittin ?..

zilim iş başi yapmışsın kolaygelsin ..

nazlım görünmüyorsun hemişlik nasıl gidiyor ?

antim kabızlık için salata ve sebzeye agırlık ver canım .. durumunu iyi anlıyorum canım ev ahalisine çeşit çeşit karbon yaparken dayanmak zor olur .buna dayanmanın en iyi yolu karnını iyi doyurmakdır . bazanda dayanamıyoruz işde .o zamanda zehir miktardadır diyip az yemeye bakacaksın
zatten bunları hiç yememiş olsak sabır taşı olsak burda işimizne ? insanız elbet yeriz önemli olan dedigim gibi miktar.

günaydın kızlarr,
masum hadi rastgele canım. inşallah anlaşırsınız işyeriyle.
saficim eşim sigara kullanıyo malesef. üstelik doktorumuz ısrarla bırakmasını istemesine rağmen. kilo alır bıraksa ama işte birde dinlese sözümü.

hayırlısı olur inşallah banum .çok sevindim hadi bahtın açık olsun çok inceleme öyle 4.4. işi nerden bulacaksın bir şekilde ayarlarsın

günaydın antim

sıgara kulananlar genelde zayıf oluyor çünki sagara iştah bırakmıyor :26: en azından senin yanında içmeiyordur inşallah antim .:26:

safiş kız kar iştemişsin . getir komyonu ıstanbulada ne güzel yagmur yagıyormuş gök gürültüsüyle . sabah ebru didide

hadi kıslar bana müsade . yarın arkadaşlarım gelecek .anlaşılan bu kışı hiç boş geçirmiycem ben
ev ahaliside epeydir istiyor mantı ve baklava yapayım bugün

hayırlısı olur inşallah banum .çok sevindim hadi bahtın açık olsun çok inceleme öyle 4.4. işi nerden bulacaksın bir şekilde ayarlarsın

incelediigmden degilki abla 4. 4 lük işte aramıyorum çocuk olunca c.tesi çalışmak pek mümkün olmuyor bakan kimse olmayınca
yanımda da götüremem

incelediigmden degilki abla 4. 4 lük işte aramıyorum çocuk olunca c.tesi çalışmak pek mümkün olmuyor bakan kimse olmayınca
yanımda da götüremem

4.4. derken banum her işin kendine göre eksisi var cumartesi boş oldugun işlerinden bazı yönlerini sana uymuyor . bi şekilde bazı durumları ayarlamalısın .

.
saficim eşim sigara kullanıyo malesef. üstelik doktorumuz ısrarla bırakmasını istemesine rağmen. kilo alır bıraksa ama işte birde dinlese sözümü.

Günaydın anti

hmmm sigara kilo aldırmıyor evet bende 9 yıl içtim sigara ve boğazımada düşkündüm yani her öğün ekmek arası yer hamur işi tüketirdim yinede bir kilo dahi almazdım sigarayı bırakıp hormon haplarına başlayınca otomatik şiştim
umarım eşin sigarayı bir an önce bırakır tatlım

ablaaaa sigara iştah bırakmıyor demişsin yaaa ben buna katyılmıyorum
yukarıda antiyede yazdığım gibi ben sigara kullanırken daha çok yemek yerdim sırf kh

abla kız valla yollasana bir kamyon üzerimize üzerimize dökülsün kamyonnnn
kartepeye çıkacağız sırf kar görmnek ve kaymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…