Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kajum vuavvv 61 i bende en son lisede gördüm canım Tebrikler inşallah ben de görülebilirimmm bravoo tam gaz devamm

bende sanıyorum ortaokuldayken görmüştüm
azımlı olursan gider bır mühdet kaçamak yapma kendine söz ver yıyeceksın istedigin cnının çektıgı şeyleri ama önce kılo vereceksın mukafatın olacak istedigın yıyecekler senın için... zaten bıraz kılo verınce ınsan dahada azımlı oluyor azımlı oldukçada daha fazla kılo gidiyo

ben bı 58 olsam sevınçten kalbım durabılır

yok yok durmaz kalbin rahat ol
58 olduğunda emin ol dahada aşağı inmek isteyeceksin
kendimden biliyorum
ilk koyduğum hedef 59 idi
ama bırakmadım 56 kiloya kadar indim
sonra tabii yedim içtim yine aldım
şimdi yine veriyorum

darısı başınıza inşallah

iyi akşamlar kıslar
misafirlerimin son kafilesi yeni gitti size geldim .

Merhaba millet nasılsınız bakalım Aeben ablan gelmiş hoşgelmiş. Aebencim bak an daha faZla 94 İnan sen olunca daha bir motive oluyoruz bize biraz daha zaman ayırsan Olmaz mı?
refim inan ilk fırsatta geliyorum, ama ne yapayım bu kış pekbi sosyalim
refim canım benim ksırı ye ses etmem ama yanında 2 lokmada olsa eti yeeee.
ayrıca ben buldum senin niye kilo veremedigini, gece yedigin kuru yemiş

hadi topla kendini madem yapıyorsun tam yap. baskül eksildikçe daha sıkı yaprsın montiyi böyle kendini kötü hissedersin .senin bu durumu bende çok yaşadım . sık sıkda yaşarım . o azda olsa yapılan yanlışlıklar kilo vermeyi engeliyor ondan sonrada ben niye kilo veremiyorum deniyor . küçük yanlışları ve kuruyemişi kes 2 hafta bak nasıl verirsin kilo
eve kendine yasakları alma ancak yiyebilecekleri al

yani zilim her eve senin eşden lazım
Akşam yemeğini menünde yazdığım gibi kazasız belasız atlattım çok şükür
1 saatte aletli jimlastik ve Plates karışık yaptım
Sıra gecede kuruyemişler bana bakar ben onlara =
:)
vavv hadi bu hafta süper gidiyorsun refim
ne güzel başışın öyle .. ama dedigim gibi hi,ç bakmasan evde sokmasan daha iyi yada gönder kalanları bana ben yiyim
kızlar ben 61 oldum 2 haftada 3 haftada 2 kılo verdim ben 61 i en son ne zamn gördüm hatırlamıyorum bıle çok mutlu oldum ıyıce azımlendim. ufak kaçamakları bıle yapmıyorum
işde baskülde mutylu olunca arkası daha sıkı geliyor . ne güzel kajum hadi gelsin 5li rakamlar .
günaydın hatunlar. beni dövebilirsiniz. çünkü neden ben hakim olamıyorum kendime, beni durdurcak sarsacak birine ihtiyacım var.
sabah yumurta, salatalık, petnir yemişken üstüne ekmek, bal, kaymak ekledim
antim eger sıkı monti yapmak istemiyorsan canım dengeli beslen illa monti yapmak zorundada deyilsin. fakat ne yaparsan yap ram karar ver uyguluycam şeye . bir başla bir boz seni kötü etkiler ama nadir olrak kned,ine ödül verebilirsin mesela cumalrı 1 ögün serbest ye. belki diger günler bu kaçamak yapmana engel olur
Selam kizlar dun aksam kuruyemiş yemedim çok mesudum ama bu akşam arkadasima gidiyorum hadi bakalım gazam mübarek olshnnn :)
bundan anlıyorumki kuruyemişle pek bir muhabetlisiniz

.

olursun kajum... ben olduysam bir zamanlar 58 sen haydi haydi olursun .
ben 58 oldugum ilk okuldaydı en son

banu gelmemişsin iş görüşmesi ne olduki ?

Son düzenleme:
özznurrrrr hani diyetisyen tüyoları verecektinnn stop

SULAKcım iyi geceler

iyi akşamlar bugün bi iş görüşmesine gittim sabahtan oradanda kardeşimin nişanlısına gelinlik baktık.
zilim bizim burada bir çok firma tatil cnm c.tesleri artık yarım gün olayı kalktı çogu firma tatil çoguda yarım gün.
dün gititgim iş görüşmesi tam bir fiyasko 800 tl maaş yol yok ssk yok yemek yok aman anlatılacak gibi degil çok cnm sıkıldı :2::2::2::2::2:

bugünde bilkente gittim aben abla bilirisin sen çok güzel bir firma hafta sonu tatil
sabah 8 akşam 6 proje sorumlusu olarak başlıycam ama vellakin yol okadar uzak okadar uzak ki eve gelince hışım çıkarr
arabayla gidip gelmem lazımm oda nasıl olur bilemiyorum. akşam 8 de gelirsme çocuklarla ilgilenemem
kv deden annemden de hayır yok eşimde yazın yogun çalışıyor vellakin burasıda olmayacak sanırım

Günaydın canlarrrrr dun akşam yemeği kazasız denecek kadar iyi sayılırdi ama karisikti ben bugunku menümu yazarim bu arada aeben ablam tamam kuruyemiş 2 gün oldu nerdeyse hiç yemedim bu sabah tarti gram oynamamisti ama sabredicem ve başarıcam 6 yildir ilk defa doğum öncesi kilomdan 300 gr. Aşağıda kilom bu bile yetiyor aslinda insana

Masumcumm canım iş için hayırlısi olsun senin için ve çocuklar için bende cumartesi 1 e kadar çalışıyorum berbat bişey sirf bundan dolayı is arıyorum bende oğlum için çok vicdan azabı çekiyorum anne olmak zor şey helede Türkiyede

günaydın kıslar

mutlu ,umutlubir gün olsun inşallah

bence maaşıda iyiyse bu iş güzelmiş banu . arabayla gidip gelirsin . oran tarafından ana yoldan gidip gelsen yol kısalmazmı sana :44:
her işin kendine göre eskisi var bence bu son işin artısı daha fazla kaçırma derim . başla, begenmedin olmuyor çalışşırkende başka işe bakarsın
yol arabayla en fazla yarım saat sürer hadi bilemdin 1 saat olsun . akşam engeç 7 de evdesin hafta sonuda tatil bence kaçırma derim .
evet refim, haklısın .

refim hergün tartılma istersen . sen dogru yolda ilerle baskül mutlaka iner.

günaydın kızlar,
evet aebencim benim çok hatalarım var, kuruyemiş de dahil. ama öyle bir tempo ki bazen kendime salata yapacak enerj, bulamıyorum. sabah 8 de evden çık, 9 da iş başı. sonracığıma ofis dışında yemek yeme şansım pek yok, yakında pek bir yer yok. tümgün kapalı alanda baygınlık geçir. akşam 19.30 da eve gir. 8 de yemek, sofra uğraş. o da alışveriş olayı olmayacaksa. yoksa ohooo. markete gir çık 9 oluyor. salonda sanırım sadce 1 saat oturabiliyorum. ütü, çamaşır filan derken. haftasonları yap demeyin kızlar çünkü eşim çok sıkılıyor ben iş yaparken.dışarı çıkıyoruz çoğu zaman. birde cumartesi spora git gel o günde yarım gün yolda geçiyor. off ben çocuk olsa napcak acaba. düşünemiyorum.

aynı beya

günaydın ... iyilik safişim ne olsun

Ablaaaaaaaaaa yardım ve yataklığına ihtiyacım var
Daha doğrusu tecrübe ve önerine

Anti canım inan çalışan kadın olunca hep durumlar aynı oluyor hele birde çocuk varsa hasta olmak gibi bir lüksün yok (Bırak dinlenmeyi )
Bunu burada çalışan anneler iyi bilirler....
Bak sana kısaca tek bir günümü anlatayım ;

Sabah 6'da yataktan kalkıyorum
10 dakika lavabo ziyareti ardından mutafağa
kendime monti kahvaltısı hazırlıyor ve daha dışarıdaki hava kapkaranlık iken kahvaltımı yapıyorum mutfağı tezgahı toparlıyorum ve saat 6.45 gibi mutfaktan çıkıyorum
sonra eşimi uyandırıyorum (ki bu tek seferde olmuyor en az 5 kez seslenmem gerek )
ardından kızımı uyur haliyle giydirmeye çalışıyorum....
Saat:07.10 gibi evden çıkıyoruz kızım yolda uyuyor tabiii
kızı okula bırakıyoruz derken işe dönüyorum saat 8 iş başı
bütün gün otur otur otur çalış çalış çalış
Benimde dışarıdan yemek yeme şansım pek yok arada nadir...
Dolayısı ile evden getiriyorum yemeklerimi kahvaltı yaparken öğle yemeğimide hazırlıyorum
öğle molam 15 dakikadır oda oturduğum yerde yemeğimi yerim ayrı bir mutfağım bile yok.
Azcık dışarıya çıkayım desem mümkün değil telefonlar susmak bilmez ofiste tekim (muhasebeciyim)
akşam beşe kadar wc ye bile koşuyla giderek çalışırım.
Saat beşte şirketten çıkar koştura koştura kursa giderim saat dokuza kadar dersteyim
eve geri dönmem onu bulur....
Bu arada kızım saat 6'da kreşten çıkıyor onu alıp eve bırakma işide var
saat 10'dan sonra kızımla ilgilenirim çünkü uyumaz beni bekler ona vakit ayırmam gerekir....
eşim desen her zaman ilgi bekler (hele bu sıra hasta daha çok naza çekiyor)
he ben bu kadar zamanda yemeği ne yapıyorum biliyormusun...
Cumartesi günü evde kahvaltıdan sonra masayı toparlarken bir yandanda hafta içi yenecek yemekleri ocağa koyuyorum
genelde z.yağlı yapıyorum ki tadı değişmesin diye....
Ve yaptığım 3 çeşit yemek bütün bir hafta yetiyor bize canım (öğle yemeğimide evden getirdiğim halde)
cumartesi günü öğlene kadar mutfakta olurum genelde öğleden sonra ve bütün bir pazar gününüde eşime kızıma ayırırım artık gez toz alışveriş yap vs.

Bu arada benim eşimde aynıdır yanımda otur iş yapma der ama ben mutfakta iken ona hep oyalanacağı iş bulur yaptırırım benden önce bitiremez....

Diyeceğim o ki sakın sakın bu yazdıklarımı yanlış anlama ben sana sadece tek bir günümü anlattım... Bunlarada daha neler eklenir neler....

sen istedikten sonra yapamayacağın bir şey yok....

Dipnot: bunları yazarkende bahane ile mola yapmış oldum

antim aslında bu yogunlugu diyet için kulanabilirsin . ben hep derim ,eger çalışan bir bayan olsaydım kesin kilolu olmazdım diye . neden dersen ben çalışırken yemek yemeyi pek aklıma getirmiyorum .azda yesem biraz sonra doygunluk hissi gelip tekrar işe dalıyorum .:44: benim kilom varsa bu hep evde olup ne yesem diye düşünmekden kaynaklanıyor .

safişim nasıl öneri yapabilirim .:))

Son düzenleme:

aynı şeyleri düşünüyorum.

anti için yazdıklarına aynen katılıyorum
ha ben çalışıyorumda niye diyet yapıyorum
kocamı uyuz etmek için
yoksa zayıflamak için bir nedenim yok

Abla özelden yazıcam şimdi sanaaaaa

ben okurken yoruldum saficim. benim ki sanırım biraz depresyon kaynaklı. iş iş çalış çalış ne için. bir çocuk gülücüğü bile yok evimizde. olsa belki de bu halimden eser kalmayacak.
aebencim, iş konusunda sana şöle diyebilirim. ben işyerindeyken sürekli oturmak zorundayım. yürümek sadece wc ye giderken ki 5 metre ile sınırlı. evet yemek yok ama bol oturmak var. eve gidince halsizliğimin bir sebebi de bu. artık bacaklarım ağrıyor masabaşında çakılı olmaktan. eve gidince direkt yatar pozisyona geçmek istiyor bünye neyseki 3 gün spora gidiyorum da hareket oluyor. kullandığım ilaçlar, ve bu oturmak yoksa beni daha beter bir hale getirecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…