ben okurken yoruldum saficim. benim ki sanırım biraz depresyon kaynaklı. iş iş çalış çalış ne için. bir çocuk gülücüğü bile yok evimizde. olsa belki de bu halimden eser kalmayacak.
aebencim, iş konusunda sana şöle diyebilirim. ben işyerindeyken sürekli oturmak zorundayım. yürümek sadece wc ye giderken ki 5 metre ile sınırlı. evet yemek yok ama bol oturmak var. eve gidince halsizliğimin bir sebebi de bu. artık bacaklarım ağrıyor masabaşında çakılı olmaktan. eve gidince direkt yatar pozisyona geçmek istiyor bünyeneyseki 3 gün spora gidiyorum da hareket oluyor. kullandığım ilaçlar, ve bu oturmak yoksa beni daha beter bir hale getirecekti.
sebebi yok canım... malesef defalarca tedavi geçirdim ve hep olumsuz oldu. tek kalan kilolar oldu sonunda. bende de eşimde de bir sıkıntı bulamadı doktorlar. artık biraz umutsuzluğa kapıldım. yani deneyebileceğim tüm tedavileri denedim, olmuyor işte. kabullenmek lazım belki de.
slm herkese..
banum 800 tl tüm gün , sigortasız, yemeksiz olacak iş değilmiş cnm...diğer söylediğin işinde saatleri uymayacak galiba çocuklar açısından.yani sen dönene kadar kim alacak çocukları?yani eşin erken çıkıyormu o saatte.çocuk olunca bir çok engel anında set gibi çıkıveriyor önüne...akşam bile dedim eşime..canım sıkılıyor dedim,çıkalım gezelim hadi dedi.çocuk hasta nereye gideceğiz ki dedim?oturduk kaldık..eskiden olsa ne soğuk ,ne yağmur ne kar ...hiç bişey durduramazdı bizi...haftada en az 2-3 gece arkadaş toplantıları olurdu.ya bizde ya arkadaşlarda...tabu geceleri yapardık eşlerle karşı guruplar oluşturup.benim eski okulumdan arkadaşlarla acaip aktif halde görüşürdük vs...
çocuktan sonra çok büyük bölümü rafa kalktı bunlar.oyun moyun hepsi bitti..çay bile içemez hale geldik çocuklardan.hepimiz aşağı yukarı aynı dönemlerde anne-baba olduk.ve herkes kendi telaşına düştü.gündüz iş güç ,akşamda çocuklar yemek vs..derken kendimize hiç zaman ayıramıyoruz eskisi gibi...
sende çocukların için bazı işleri kabul edemiyorsun(
büyüyecekler ,az daha sabret...2 yıl sonra istesende evde durmayacaklar okul başlayınca..okul sonrasıda etüde yazdırırsan akşam senle birlkte dönerler zaten eve...
boğazımı nasıl üşüttüysem artık yutkunamıyorum bile,zehir yutmuşum gibi yanıyor boğazım....:2:
.
olursun kajum... ben olduysam bir zamanlar 58 sen haydi haydi olursun .
ben 58 oldugum ilk okuldaydı en son
banu gelmemişsin iş görüşmesi ne olduki ?
kajum sen bir zamanla riyi spor yapardın diycektimki yapmışsın zatenAGZINDAN BAL DAMLIYO ABLA İNŞALLAH EN KISA zamnda görürüm50li rakamları. hiç kaçamak yapmıyorum dediğim gibi insan tatlı şeyler yemeyınce bır mühdet sonra canıda çekmıyor. önceden hep diyet yapsamda çikolataya dayanamaz yerdim bu aralar canım hiç çekmiyo maşallah deyımdebelkı canım çekmeye başlar kendı kendıme nazar değdirecegım
kaju fıstıgım . nasıl başlayım . genel anlamda kötü deyil mönün ama . sanki biraz unutmuşsun gibi.:26: evet kaçamagın yok ama 2 önemli yanlışın var .kızlar bugunkümönüm
kahvaltı:
2kivi
1 kase mercimek çorbası 3 adet ceviz(hiç iştahım yoktu zorla yedim
1 saat plates ayrobic
öğlen:
1 küçük tabak etli nohut
2 yemek kaçıgı yogurt
buyuk bı tabak karışık yeşil salata
akşam:
1 adet ceviz 1 avuç fındık(yenı kırılmış)
2 adet enginar zeytınyaglı(garnitürsüz)
1 kase mercimek çorba
45 dk yürüdüm ve koştum
2.5 lt su içtim
hayırlısı olsun bakalım banumevett zilim saatler çocuklara uymuyor cnm bana uymayacak bişey yokta
ben arabaya gidersem eşim otobüsle gidecek gelecek ve dolayısıyla oda geç gelecek
çocuk olunca herşey sorun oluyor dedigin gibii napalım canları sagolsunn
elbet banada uygun bir iş çıkacaktırr
6 kez denedim saficim. Gitmedigim doktor, yapmadigim kür kalmadi(
amin.Canımmmm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.....
Allahım nerede isteyen var ise hayırlısı ile nasip etsin....
Ben bu hafta sanırım hiç menü paylaşmadım dimi.
Yoğunluktan kafa kalmamış.
Diyet uygulamam gayer güzel gidiyor saçmalasamda diyet dışı öğünlerim yok.
Lakin yarın tartılmayı düşünmüyorum
21 Aralık yaaaa uğursuz gelebilir
Tövbe tövbeee
şaka bir yanada regl dönemim ve şişkinlik var dolayısı ile yarın tartılarak canımı sıkmak istemiyorum
Bu yüzden aralık ayının ve 2012 yılının son cumasında inşallah kilo bildirimimi yenileyeceğim.....
Canımmmm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.....
Allahım nerede isteyen var ise hayırlısı ile nasip etsin....
kajum sen bir zamanla riyi spor yapardın diycektimki yapmışsın zaten
Kaju fıstıgım . Nasıl başlayım . Genel anlamda kötü deyil mönün ama . Sanki biraz unutmuşsun gibi.:26: Evet kaçamagın yok ama 2 önemli yanlışın var .
Ilki bakliyata et karışmıyor yani etle ekmek yok kuralı
2.side her ögünün karbonhidrat var :26: Biraz daha sebze ve proya yüklen . Ki 5li rakamlara çabuk gelesin
abla monti yapmıyorum karatay dıyetı yapıyorum ondakı kurallar ekmek yok yerıne cevız var hiç yok ekmek. Nohut aslında pek yenmıyormuş bu dıyette onu ögrendım kuru fasulye serbestmiş etli olabılıyormuş.bıde akşam sekızı geçmeyecek yemek vaktın öğün arası yapmak yok meyve sadece sabahları var
ay ben onu atlamışım . daha dogrusu unutmuşum
okiş o zaman kajumumdayana biliyormusun ekmeksiz ?
Bende 9 gunde 1 kg verip belden 4 cm incelmisim.ikinci listeu verdi doktorcuum.ona basladim dun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?