Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

seve seve antim hadi bakalım hafyaya ben 62 lkeri safişle sende 61 leri görmek için çabalıyalım .
önümüzde hafta sonu var kıslar kaçamaksız geçirmeye çalışmalıyız yoksa zor gürürüz bu rakamları

Aebencim bilemiyorum neden oluyor reglime daha var yazarim menüleri ama istahim dun itibari ile çok açık düzensiz yiyorum offfff

evet canım, kaçamakla 2 haftadır çakıldım aynı kiloya. kaçamak yapmadan haftasonunu atlatmam lazım

Eylul ayinda olculerimi almisim sans eseri o kagidi buldum ohaaa dedim kendime yazayimda sok geciririn :)))

Gobek 98
Bel 88
Basen 105
Sol baldir 57
Sag baldir 56
Gogus 96

Esimin dedigi kadar varmis roberto carlos gibi diyordu bacaklarim iiin :))))

Gobek su an 89 gogusde sutyen olcusune gore 75 e
Evrim gecirmisim ya :)))

Gobek 98
Bel 88
Basen 105
Sol baldir 57
Sag baldir 56
Gogus 96

göbekden 9 cm gitmiş maşallah canım

öznurum bu ölçüler degiştikden sonra toplam kaç kilo verdin ?:44:

bende şöyle olur her 1 cm incelmem için 1 kilo yag kaybetmem lazımdır .

iyiyimm abla sen nasılsınnn
çok şükür banum
işi ne yaptım kabul etmedin sanırım :26:
Aebencim bilemiyorum neden oluyor reglime daha var yazarim menüleri ama istahim dun itibari ile çok açık düzensiz yiyorum offfff

reglden 1 hafta önce iştah patlıyor refim .. bol bolll salata ye karnını bi güzel doyur

çok şükür banum
işi ne yaptım kabul etmedin sanırım :26:

reglden 1 hafta önce iştah patlıyor refim .. bol bolll salata ye karnını bi güzel doyur

yok abla kabul edemeidm çok üzüldüm ama mecburdum ark ile konuştum orada çlışan
kışın çok zor oluyor dedi , 6:20 de çıkıyorum evden 8:30 da ancak burada oluyırum dedi benim 6 da çıkmam lazım
hadi çıkayım sorun degilde ama işte çocuklar var e okadar erken gidip geç gelincede ne hal kalır ki bende eve geldiigmde 8 de ancak evde olurum
sabah 6 akşam 8 birde iki çocuk ev işleri (( üzlerek hayır dedimm

Son düzenleme:

elbet çıkacak sana göre biryer banum . çok mecburi bir durumda yok sabret bakalım biraz

slm ve iyi hafta sonları herkese...

perşembe günü lapa lapa yağan kardan sonra netim gitti ve bu gün ancak geldi...perşembe günü okula zor gittim ,çok daha fazla zorlukla eve gelebildim..cuma neyseki okul yoktu.ama perşembe günü arabama binip eve gelene kadar üşütmüşüm sanırım.boğazım şiş,yutkunamıyorum.az evvel nöbetçi eczane aradım buldum ilaç aldım kendime..

tatil yaramadı bana,dünde okul yok diye avm'ne gidelim hem oğluşu oyun salonuna götürürüz dedik.çıkmaz olaydık:18: 2 çizme 1'de bot 1'de çanta aldım.dünya kadarda kozmetik malzemesi gratis'ten... onlarda yetmemiş gibi eve yakın bir butik açılmış ordanda bir tayt birde tunik aldım..

eşimle oğlumda benden aşağı kalmadılar ,kısacası yeni yıla az daha batıp girecektik... son anda hadyin artık eve dedim ..ama aklımda kalan şeylerde olmadı değil

çok acıktık kalkıp bişiyler yapayım bariii

Gobek 98
Bel 88
Basen 105
Sol baldir 57
Sag baldir 56
Gogus 96

vaovvvvvvv süper incelme olmuş. darısı başıma.

aebencim, birşye sorucam. geçenlerde kemikli et pişirmiştim. eşim sevio diye de patates havuç koydum içine. ben sadece etinden tırtıklasam olur mu ki?yoksa hiç yemesem mi, suyuna geçmiştir herşey sonuçta di mi?bu arada 2 akşam üstüste canan karatayı izledim tv de. denk geldim öle. aklım kaymadı diil valla.

yani sonuçda karaytay hocanın dediklerinin bir çoguna bende katılıyoırum .ama ekmeksiz bir türk toplumu düşünemiyorum .hadi birkaç ay yemedik sonrası gelmezki. önemli olan beslenmede sürdürülebilrlik . diyetlerdede bu böyle .. fakat bazı hastalıklaran dolayı evet işde bu çok saglıklıdır diyemiyorum . zilimin kardeşide yapmışltı ve deneyimlerini paylaşmıştı bizimle . ve sonuç pek olumlu deyildi .. buna nazaran bir çok diyetden iyi ayrıca alkali diyet sayfasındada 2 arkadaş var herşeye tam uymalarına regmen vede 2 ay kadar yapmalarına ragmen kilo verememişler . çok güzel sonuç alanlarda var tabi.
denenemk istersen birkaç hafta dene antim .ama montiden daha sıkı söyleyim .ve kilo verdirmeside aynı .

et konusunda ise eger başka seçenegin yoksa suyundan yememek kaydıyle etinden ye antim . afiyet olsun .

iyi akşamalrr
zilimmm hoşgeldin cnm bugünde aklımdan geçtin nerede bu kız diye düşündüm
amaan iyi olda net gitmiş olsun cnmm

bugün perdeciye gittim aben abla ve zilim siz bu konuda benden iyisinizz zebre perde baktım ama yıkanmıyormuş dogru mu?
siliyorsun dedi adam şaşırdım yanii ya
birde bornoz takımına 200 tl dedi taç ındı bambu immiş onun fiyatı nasıl sizce?

iyi pazarlar.

banum benim sadece mutfak zebra eşiminde tüm bironun çamları .evet yıkanmıyor ya kuru temzilemeye variyorsun yada kendin siliyorsun .. ben yaoptıralı 1 seneyei geçti daha silmedim.
tüm evi zebra yaptırmayı düşünmüyorsun sanırım :44: bence perde için bekle derim önce mobilya ve onun renkve tarzına göre perde yaptırısın . mesela çok klasik bir salona zebra olmaz ..
bornoza gelince ben kulanmıyorum.ama geçen sene eşime almıştım hamama vs giderken kulansın diye markaydı 60 tl almıştım sanırım . ama takım olunca fiyat bindiriyorlar . birde yılbasi yaklaştıya indirimler başlar başka yerlerede bak derim . 200 çok geldi bana
Aebenim 4.5 kilo verdim ama 1 ay haftaici hergun pilates yaptim
o maşallah öznurum .4.5 kiol içinde 5.6. cm incelme normal

fakat kızdıgım nokta . sen bukadar kilo verdin ve sanki burda yok muşsun gibi ne haberimiz oluyor nede ne yaptıgını biliyoruz .. ne zaman gittin diyetisyene ?
tam ne yaprın,kaç hafta oldu vs vs hiç birinden haberimiz yok

Son düzenleme:
aben abla perde konusunda ben çok safım yeminle nereye ne yaptırılır bilmiyorum ama yeni eve perde yaptırmak şart
çünkü uymuyor ölçüleir keşke uysada kullansamm çok isterim ama uydurabildigim yerleir uydurup sonrasınıda yaptırcamm mecburen..
bornozada bakayım banda çok geldi bende tek tek alırım set yeirne. daha uygun olursa.

zebra perde mutfak için düşünmüştüm bende yada stor hangisi iyidir ?

ama bütün ev zebre olurmuki diye düşünmeidmde degil ciddenn

birde şu seramik tencereler hakkınd abişiy sormak istiyorum alıp kullananız oldumu
set almak dahamı mantıklı? malum çelik tencere az yaglı yemekler pişmiyorum sırf az yag atmak için
teflon kullanıyorum. ama onlarda artık son nefesini verdilerr kullanılacak halde degiller.
bende almışken seramik alayım diyorumm ama daha pek yaygın olmadıgından kararsız kaldım

gördügünüz üzeree bütün herşeyimi yeniliyorum . hiç dogru düzgün bişiyim kalmadıgı için tabi
gereksiz oldugu için degilde

banucuğum merhaba , topiğinizin bi ara üyesiydim şimdide ara ara girip okuyorum. aebenim le ww den yazışıyoruz arada
yeni evinde güle güle oltur canım
bende 1.5 aya yeni evime geçeceğim. bütün evi yenileyeceğim. pedeler,halılar, mobilyalar yani yeni gelin evi gibin olacak
perde konusunda çocukların odalarını desenli zebra düşünüyorum , biri kız biri erkek olunca kendileri neyi seçerse artık. mutfağım balkona açılıyor balkonu kapattırıp sade zebra yaptıracağım mutfağıda içerden dolapların rengine uygun katlamalı perde düşünüyorum. salon için ağır birşeyler istiyorum fonlu ve yere kadar inen perdelerden . bu arad kk evim evim bölümüne çok sık uğrar oldum bu arada seramik tencere ve tavaları kullanıyorum çok memnunum ,çok az yağla yapışmadan yemeklerini pişirebilirsin
topikteki diğer arkadaşlarda fikerlerini yazarsa sevinirim

iyi pazarlar herkese....

banum ben 2 yıldır seramik kullanıyorum.seramikleri aldığım gibi teflon namına ne varsa koydum çöpe.2 yıllık teflonları bile hiç acımadan attım.ben ilk olarak schaffer'in yurt dışı için üretilen siyah bir serisi vardı o zamanlar çok kalın tabanlı.o seriden bir tencere 2 tava almıştım.tavanın birini anneme verdim birini hala kullanıyorum.(şu anki schafferler biraz daha ince sanırım.düşünürsen dkkat et alırken)
sonrada moneta ceramika serisinden aldım 2 tencere 2 tava...hepsinden çok memnunum..hiç çizilmediler.bulaşık makinesine atmıyorum.zaten hiç yapışmadığı için köpüklü süngerle üstünden bi geçince temizleniyor..
korkmaz vs..bir çok markanınki seramik adı altında beyaz teflon cnm.alırken dikkatli ol,satıcılar öyle bir allayıp pullayıp satmaya çalışıyorlarki inanmamak mümkün değil..seramikler beyaz teflonlara göre çok daha kalın ve pürüzsüz oluyor aklında bulunsun cnm...

perde konusunda benim mutfağım ve otura odam zebra cnm.oturma odama yaptıralı 2 ay falan oldu hatta..benim oturma odam caddeye bakıyor ve ev çok yüksek olduğıundan tam karşısına kalan bina yok.o sebeple zebrayı çoğu zaman yarıya kadar kaldırıp açık bile bırakabiliyorum..ama yatak odasına falan bence çok uyacak bir perde değil gibi geliyor.yani kapalı bile olsa biraz transparan olur diye düşünüyorum...
temizliğini de silerek yaptım bir kez mutfaktakini.oturma odamınkini daha yeni diye silmedim.azıcık kosla döktüğüm suya temiz bir süngeri batırıp sıkıp öyle sildim.temzilik şirketleri söküp yıkayıp getirip talıyorlarmış.iyice kirlenirsede onlara veririm diye düşünüyorum..

yemek odası için çok daha şık perdeler var cnm.zebra hafif kalır salona gibi geliyor bana...

bornozuda benim çeyizimden 2 takım var ,biri soley biri özdilekti.ama hiç kullanmadım ben.eşim kullanıyor ben kullanmıyorum bornoz.fiyatlarınada hiç bakmadım cnm.bilmiyorum o sebeple..ama tek tek al.çeyize koymayacaksın sonuçta.takım olunca illa pahalı oluyor bu tür şeyler...

insan yeni eve çıkarken eşyalarınıda yenilemek istiyor.ben bu evime 2,5 yıl olacak taşınalı.5 yıllık evliydim mobilyam vs..hep yepyeniydi.ama yeni ev yeni heves derken tüm mobilyamı perde halı ne varsa yeniledim.istikbalden almıştım evlenirken koltuk takımlarımı ,yatak odamı herşeyimi.yepyeniydi,ama bu ev için herşey yeni olsun istedim.oğlumun karyolalı beşiğini diğer evden bu eve getirmedik,yeni genç odası takımı aldık bu eve kurdurduk.vs..vs... almaya kalksan daha dünya kadar şey bulurum alacak..istekler hiç bitmiyor.her gün yeni bişeyler çıkıyor.oturma odma bu ve geçerken pullu fransız perdesi yaptırmıştım modası geçti diye stor çevirdim.ev tekstilide modaya uydu her gün yeni bişeyler çıkıyor..takip edip almaya yetişmenin imkanı yok zaten...

ama yeni eve geçerken aklında kalacak herşeyi almaya çalış cnm..alamadıklarınıda yerleşince alırsın...hayata 1 kere geliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…