günaydın kızlarrr,
aebenle safiş kapışıyo musunuz:) ben de 61 e odaklıyım hade ben de katılayım bakeem
aeben ablacım, ben 64 den 62.5 a 1 haftada inmiştim ilk hafta. hala 62.5 u ısrarla koruyorumkaçamaklar yüzünden.
ama haftaya gönüllüyüm 61 olmaya kitlenmek istiorummm.
OCD senin diyette çok süpere benzior. ne güzel işe yaramasına sevindim.
seve seve antim hadi bakalım hafyaya ben 62 lkeri safişle sende 61 leri görmek için çabalıyalım .
önümüzde hafta sonu var kıslar kaçamaksız geçirmeye çalışmalıyız yoksa zor gürürüz bu rakamları
göbekden 9 cm gitmiş maşallah canımGobek 98
Bel 88
Basen 105
Sol baldir 57
Sag baldir 56
Gogus 96
Esimin dedigi kadar varmis roberto carlos gibi diyordu bacaklarim iiin :))))
Gobek su an 89 gogusde sutyen olcusune gore 75 e
Evrim gecirmisim ya :)))
çok şükür banumiyiyimm abla sen nasılsınnn
Aebencim bilemiyorum neden oluyor reglime daha var yazarim menüleri ama istahim dun itibari ile çok açık düzensiz yiyorum offfff
çok şükür banum
işi ne yaptım kabul etmedin sanırım :26:
reglden 1 hafta önce iştah patlıyor refim .. bol bolll salata ye karnını bi güzel doyur
yok abla kabul edemeidm çok üzüldüm ama mecburdum ark ile konuştum orada çlışan
kışın çok zor oluyor dedi , 6:20 de çıkıyorum evden 8:30 da ancak burada oluyırum dedi benim 6 da çıkmam lazım
hadi çıkayım sorun degilde ama işte çocuklar var e okadar erken gidip geç gelincede ne hal kalır ki bende eve geldiigmde 8 de ancak evde olurum
sabah 6 akşam 8 birde iki çocuk ev işleri(( üzlerek hayır dedimm
Gobek 98
Bel 88
Basen 105
Sol baldir 57
Sag baldir 56
Gogus 96
Esimin dedigi kadar varmis roberto carlos gibi diyordu bacaklarim iiin :))))
Gobek su an 89 gogusde sutyen olcusune gore 75 e
Evrim gecirmisim ya :)))
vaovvvvvvv süper incelme olmuş. darısı başıma.
aebencim, birşye sorucam. geçenlerde kemikli et pişirmiştim. eşim sevio diye de patates havuç koydum içine. ben sadece etinden tırtıklasam olur mu ki?yoksa hiç yemesem mi, suyuna geçmiştir herşey sonuçta di mi?bu arada 2 akşam üstüste canan karatayı izledim tv de. denk geldim öle. aklım kaymadı diil valla.
banum benim sadece mutfak zebra eşiminde tüm bironun çamları .evet yıkanmıyor ya kuru temzilemeye variyorsun yada kendin siliyorsun .. ben yaoptıralı 1 seneyei geçti daha silmedim.iyi akşamalrr
zilimmm hoşgeldin cnm bugünde aklımdan geçtin nerede bu kız diye düşündüm
amaan iyi olda net gitmiş olsun cnmm
bugün perdeciye gittim aben abla ve zilim siz bu konuda benden iyisinizz zebre perde baktım ama yıkanmıyormuş dogru mu?
siliyorsun dedi adam şaşırdım yanii ya
birde bornoz takımına 200 tl dedi taç ındı bambu immiş onun fiyatı nasıl sizce?
Aebenim 4.5 kilo verdim ama 1 ay haftaici hergun pilates yaptim
banucuğum merhaba , topiğinizin bi ara üyesiydim şimdide ara ara girip okuyorum. aebenim le ww den yazışıyoruz aradaaben abla perde konusunda ben çok safım yeminle nereye ne yaptırılır bilmiyorum ama yeni eve perde yaptırmak şart
çünkü uymuyor ölçüleir keşke uysada kullansamm çok isterim ama uydurabildigim yerleir uydurup sonrasınıda yaptırcamm mecburen..
bornozada bakayım banda çok geldi bende tek tek alırım set yeirne. daha uygun olursa.
zebra perde mutfak için düşünmüştüm bende yada stor hangisi iyidir ?
ama bütün ev zebre olurmuki diye düşünmeidmde degil ciddenn
birde şu seramik tencereler hakkınd abişiy sormak istiyorum alıp kullananız oldumu
set almak dahamı mantıklı? malum çelik tencere az yaglı yemekler pişmiyorum sırf az yag atmak için
teflon kullanıyorum. ama onlarda artık son nefesini verdilerr kullanılacak halde degiller.
bende almışken seramik alayım diyorumm ama daha pek yaygın olmadıgından kararsız kaldım
gördügünüz üzeree bütün herşeyimi yeniliyorum . hiç dogru düzgün bişiyim kalmadıgı için tabi
gereksiz oldugu için degilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?