bugun sohbetim var evi toparlayım .
gelelim killo bildirimine ...
1 aralık kilom 63. 4.
ve 3 haftalık ara
geçen hafta tartılmadım regl şişkinligi vardı .
ama bu hafta başı 65 kiloydum .
bu sabah 63 .5
detoks ne verdi öznur .Banum sabah kahvaltisi haric montinim aynisi.birde haftada bir gun detoks yapiyorsun.ilk hafta kahvaltida ekmek vardi 1 dilim.2.haftada yulaf ve nesfit var 3 gun sabah.yarin saaah ise omlet 1 dil ekmek pazar gunu simit var mesela.bide pilates yapsam tam olacakda bi ttrlu baslayamadim tekrar.bu arada bol bol yesil cay form cay rezeee cayi var.
kajumum sana faydası oluyorsa tabiki devam et canım .her zaman destekcinizim ne yaparsanız yapın .yeterki saglıklı ve gönlünüzdeki gibi olun .abla canım hiç ekmek istemıyor zaten zor yıyorum yemekleri iştahım çok kapalı benı hiç ama hiç zorlamadı.doktor şeker ilacımı yarımdan 2 ye çıkardı dıyetle alakalımı ilaçlamı bılemıyorum hiç acıkmıyorum ara öğünlerde süt içebiliyorsun çok acıkırsam ama ben hiç acıkmıyorum. canan karatay bı programda ekmek vucutta su tutar ve insilüni dalgalandırırı dedi. ekmegın her çeşiti için söyledi bunu kılo vermek isteyenler ekmek yemeyecek dedi ekmekte karbonhidrat cevızde cevız yıyecekler ve insilünleri dalgalanmayacak dedi... ekmek yemedıgımemı nedir acıkmıyorum insilün dalgalanmıyor ilaçta önlüyodur tabı.
bıde monti yaparken kabız oluyordum bu dıyette gunde 2 kez tuvalete çıktıgım oluyor. canan karatayda demişti bunu bu dıyetle günde 2 kez tuvalete çıkacaksınız dıye.
günde en az 2lt su içiyorum 45dk koşu bandında yuruyup koşuyorum neredeyse her öğünümde yeşillık var montı gibi bu dıyetın montıden ayıran o arada yediğimiz ekmekte yok ara öğün yok yemeklerı etlı yıyebılıyosunuz pirinç patates bunda da yasak.
kendim dıyet yapmaya başadım önce64le sonra 63 sonrası zar zor kıyıdan köşeden 62yı gördüm en sonda 62 de bu dıyete başladım şimdi sabahları 61 akşam 62 çıkıyorum
62 den 61 düşmem bu dıyetle 2 haftamı aldı dediğim gibi bu kıloyu ben seneler seneler önce 1 2 ay görüp 65lı 67lı kılolara geldim :)) bı geldim zaten bı daha hi,ç düşmemiştim evlenıncede 71 oldum sonra 68le sizinle burada montı yaptım 62 kıloyla geçen sene bırakmıştım. fazla kılo almadım ama montınınde bu güzelliği var bıraksanda çok almıyorsun bellı kuralları yıne uygulamaya devam etmiştim
Bende 9 gunde 1 kg verip belden 4 cm incelmisim.ikinci listeu verdi doktorcuum.ona basladim dun.
günaydın banuşum .günaydınnnnnnnn
Günaydın applaaa
hafta başına göre çok iyi durumdasın bence 3 hafta verdiğin arada yediklerin sanırım 3 günde gitti süpppeeerrr
yaaa abla gelsene biz seninle kapışaaakkkkk
günaydın banuşum .
ara verdigindede salmadım safişim . istedigimi yedim ama salmadan .
3 günde gitmedi hepsi çünki artış birazda regldendi ve diyeti bırakınca zaten otamatikman cucudun su aranı artıyor . 3 haftada 1 kilo almıştım o gitti evet
senla kapışmakbe hadimi ve bünyemi bilirim efem
ama illaki yarışalım diyorsan 1 haftalıgına olabilir . ben haftaya 62 li kilları görmek istiyorum . ama sen bu hafta tartılmadın ve regl olcaksın kilonu bilmiyoruzki?:44:
e tamam bizde bu haftaki kiloyu 63.500 olarak yazalım bu hafta bir haftalığına kapışalım
bakalım 2012 yılının son cumasında hangimiz 62 li rakamda olacak
2013 yılına hangimiz daha az kilo ile girecek
bak sen uyanıga .ülen sen zati geçen hafta 63 dün bu haftada zatn 62 li kilolardasın regl şişkinligine bakma .. haftaya verirsin regl şişliginde geçer . bence sen haftaya 61'li kiloları görürsün safiş yarışa varsan şöyle sen 61 leri ben 62 leri ucundanda olsa görelim .okeymi. (madem kapışmak istiyon al sana kapışmak biraz sıkalım bakalım totoyu )
amaçda zorlamak deyilmi zatten safişim ...Biri bana kapışmak mı dediiii
varım anasını satayım (61 li rakam görmem çok zor ama)
hadi bakalım
gazamız mübarek olsun....
sen hiposun ve diyetisyen sana hiç ara vermediAebencigim ara yok bol bol cay var.detoksda bi gun once gece yatmadan 3 kasik hint yagini portaaal suyutyla karisttrip iciyorsun.ertesi gum kahvaltida elma uzum sekersiz kaynatip iciyorsun.oglen aksam ise lahana ve kapagi yine sulu pisirip iciyorsun.
bilemedim safiş bir ara duymuştum sanki şu bildigimiz otları macun yapıyorlardı. ama bumu bilmiyorum . fakat iyi kilo vermiş . ama içinde ne oldugunu bilmedigim şeyi nasıl yerim bilmiyorum .kızlar size bir soru....
bir arkadaşım ısrarla zayıflama macunu tavsiye ediyor
kendisi kullanmış aktara gitmiş ve zayıflama macunu diye bir şey varmış onu almak istiyorum demiş
aktarda buna bazı sorular sormuş
sindirim sisteminde sorun varmı bağırsaklar normalmi mide iyimi gibi...
Arkadaşta hepsi iyi diye cevap verince
aktar ; tamam ben macunu hazırlayacağım sen 4 saat sonra gel demiş.
kız 4 saat sonra gidip almış macunu ve 100 lira para ödemiş 1 kg. biraz fazla imiş ürün
arkadaş diyorki diyetime dikkat ettim ama abartmadım macunu da yedim 3 haftada 7 kilo verdim....
macunu bıraktım aylar oldu ama hala kilo almadım metoblizmayı acaip çalıştırıyor der kendileri....
ben çok ön yargılı davranmak istemiyorum fakat çok ta güvenmiyorum bu tarz şeylere açıkçası
Siz duydunuz mu hiç böyle birşey?
Bu arada aktarlar bu macunun yapılışını falan sır gibi saklıyormuş kız öyle dedi
Merhaba arkadaşlar
Kilom :66.700
Geçen hafta: 66 700
Ayniyimm
amaçda zorlamak deyilmi zatten safişim ...
hafta sonu bol bol ye emi.
sen hiposun ve diyetisyen sana hiç ara vermedi
kapagi ne öznur?
bilemedim safiş bir ara duymuştum sanki şu bildigimiz otları macun yapıyorlardı. ama bumu bilmiyorum . fakat iyi kilo vermiş . ama içinde ne oldugunu bilmedigim şeyi nasıl yerim bilmiyorum .
birde okadar deneyimimiz var ot çöp hatta takviye hiç biri gerçekden işe yaramadı ve yaramazda . bunun içindede mucize yokya .
verecek çok bir kilon yok safiş maşallah montiylee takır takır gidiyor . gerek varmı desen bence yoktabiki sen bilirsin .
geri alamay gelincede yersen . neyle zayıflarsan zayıfla geri alırsın . bu 2.2 .4 eder kadar kesin bişi .
birde arkadaşın yeni kilo almıştır diyetde yapmuştır gider kilo sonrada zaten normal bünyesindeyse korur kilosunu . biliyorsun her bünyenin farklılıkları olur
günaydın kızlarrr,
aebenle safiş kapışıyo musunuz:) ben de 61 e odaklıyım hade ben de katılayım bakeem
aeben ablacım, ben 64 den 62.5 a 1 haftada inmiştim ilk hafta. hala 62.5 u ısrarla koruyorumkaçamaklar yüzünden.
ama haftaya gönüllüyüm 61 olmaya kitlenmek istiorummm.
OCD senin diyette çok süpere benzior. ne güzel işe yaramasına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?