çok güzel öznurum sen heryandan destek almışsın .gerçekden kilo vermesen ayıp olur artıkAebenim zaten elimden geldigince dikkat ediyordum ne kadar elimden geliyorsa :)) bi ara pilarside siki yapiyirdum.zwten tiroidimde duzeldi masallah ilacin dizunuda simdilik oturttuk.unlu bi doktir tanidigimiz vardi emzirme bitsin gel diyorlardi sagolsunlar.emzirme haziranda sonlandirdim iste 17udurde diyetisyen sliinde yapiyirum d8yetimi.yanlarim icinde soguk lipoliz yapalim dedi.yilbasindan sonta son duruma bi daha bakacagiz.he bu arada kayinvalideminde desegi cok cok tabi.yemeklerimi kv yapiyor.bu sabah gec uyanmiiiz detoks gunumde meyveeerde kompostomu bile yapmis Allah razi olsun.bana sadece irademe hakim olmak kaliyor.e bide doktor tanidik olunca kilo vrrmezsem cok ayip olur dimi yani :)))
kızlarrr sıkı durun 62.200 gr kadar indim:)) zaten 62.500 dun demeyin bigün 63 bigün 62700 çıkıyodu baskülde.
nasıl mı oldu. haftasonu tuttum boğazımı anca öle oldu tabiki
aebencim, karbonhidrat kısmında karatay a uymaya karar verdim. yani ekmek yok artık hayatımda:))
belki zorlanırsam haftada 1 gün serbest gün yaparım kendime. ama şimdilik fındık koydum kahvaltıda ekmek yerine. aşırıya kaçmadan tabi.
bir de spora başlayalı 1 ay olucak. anca sıkılaşmaya başladım. OCD nin sonuçları beni çok etkiledi. sabah ölçeyim. 1 ay sonra farkı yazıcam bende:))
antim gıda intoleransı testi yapmatırmayı hiç düşündünmü?normalde uzak duramıyorum masum, ama işin içine tüp tedavisi ve bağışıklık olayı girince her yolu deniyorum. şöle ki benim cd56 denen bir testte değerim yüksek çıktı. o da bağışıklık sistemi vücuda giren şeyleri mikrop olarak algılıyor ve saldırıyormuş. buna eşimin hücreleri de dahil olabilir. yani bziimki sebepsiz infertilite ya, olabilecek türlü türlü denemeleri yapıyorum. bağışıklık sistemimi baskılamak için yüksek doz omega3, koenzimQ10 kullanıorum. d vitamini takviyesi yapıorum. bir de böle gıda intoleransı olabilecek şeylerden tedaviye kadar uzaklaşmaya çalışıorum. aslında biri de kırmızı et. metionin içerdiği için kırmızı etten de uzaklaşmam gerek, hiç önermiyor tüpçüler. ama gel gör ki bakliyat yesem karbo zararlı, hergün balık, tavuk olmuyor. hele çalışırken çokkk zor. işyerinde hep kırmızı et oluyor öğlen.
hayırlısıyla bi kucaklasam bebis(ler)imi bırakıcam tümden herşeyi. 100 kg olsam umrumda olmaz
valla zilim bende bilmiyorum neler yaptıgımıslm millet...
banum bu okulda aklıma geldiarkadaşlardan da tencere tava muhabbeti duydum öğr.odasında hemen sen aklıma geldin valla cnm..
sen evine ne zaman geçeceksin cnm?eğer yaza ise 8 mart dünya kadınlar günü yada mayısı anneler gününü bekle.o günlerde bi çok marka %50'ye yakın indirim yapıyor ürünlerinde..tencere tava ne lazımsa alırsın indirimlerden.o zamana kadarda birikimini yaparsın
perdeler konusundada aebenime ve laceye katılıyorum ,dünde yazdım zaten.yemek odası için zebra çok yavan kalır.çok daha hoş duran ve eve zengin bir hava katan binbir çeşit perde modeli var mobilyana uygun bişeyler seçersin zamanı gelince...
bende bu gün okuldan gelince bi hışım yatak odamda değişiklik yaptık eşimle.tuvalet aynamın yerini değiştirdim.arada bi değişiklik iyi oluyor,hep aynı durmasından sıkılıyor insan...
antim rabbim seninde neslihanımında gönlünüze göre versin inşallah.yeni yılda kucaklarınız dolsun,yüzünüz gülsün ....dualarım sizinle....
aebenim aplaaam neler yapıyorsun ,iyimisin?
Tünaydınlar vede hayırlı haftalar olsunnnnnnnnnnn
Ablacım canım ben bu hafta değil 61'li rakam görmek 64 leri tekrar görmezsemm iyidir
Şu seramik tancere tava ve perde konusu ise
bütün evimde zebra perde var ve acaip memnunum çok şık duruyor vede kullanışlı eve başka bir hava katıyor :1
seramikler ise Teflonlarla karşılaştıralamaz bile o derece harika ve sağlıklı bence....
Alacak olanlar hiç düşünmeden alsın derim ben
benide bi heycan aldı hazırlıklar balayınca bakalım nasıl olcak?
bu arada lacey halılarını nasıl alıcaksın sgayy alıyım deidm ama yorumla riyi degill
kullanan varmı aranızda arkadaşlar şagi halılları? çok güzel duruyorlar
hayırdır safişim bugün tek mesajda kalmışsın . hafta sonun iyi geçemedimi?:26:
günaydın banum , halı konusunda mobilyalardan sonra karar vereceğim ama sgay halıyı tavsiye etmem. kızımın odasında şimdi kullanıyorum. temizliği çok zor. araları temizlemek için elektrik süpürgesinin ince başlığını takıp tek tek süpürüyorum. özellikle saç telleri yapışıp zor temizleniyor :44:
güle güle otur laceyim güzel bir semt şeçmişsin . ben taşındın sanıyordum .iyi gecelerr , banum evi etlik'den aldık.antares avm ye 10 dk uzaklıkta . ANK geleli 5 yıl oldu ancak karar verdik semte. kızımın okulunada çok yakın olması sebebi ile.
dilerim sende gönlüne göre döşersin evini mutlaka fotoları paylaşalım
aebenim nasılsın ? yoğunluğun nasıl gidiyor?
zilim merhaba ,oğluşun nasıl ? eşimin kuzeni kimya müh. ilaç sektöründe çalışıyor. astım için şöyle bir tedavi söyledi. kaya tuzunu özellikle işleme uğramamış yani kaynağından çıkarıldığı gibi hastanın yattığı yere özellikle baş ucuna konulduğunda bie süre sonra öksürük krizlerinin yok olduğunu söyledi. hiç bir yan etkisi de yok. denemek lazım. eşimin ablası da ileri derecede astım hastası. orjinal kaya tuzu bulup göndereceğiz hafta sonu
banum şu ipli haliılardan bahsediyorsun sanırım.. canım benim onların modası çokdan geçti . ayrıca temizligide başa bela laceyin dedigi gibi. benim halılarım normal akrilik ve yün halılar . kulanım açısından memnunum mutfagım bile halı .modasıda kolaygeçmiyor üstelik .benide bi heycan aldı hazırlıklar balayınca bakalım nasıl olcak?
bu arada lacey halılarını nasıl alıcaksın sgayy alıyım deidm ama yorumla riyi degill
kullanan varmı aranızda arkadaşlar şagi halılları? çok güzel duruyorlar
hap kulanırken geçikme olumu yahu :44:: bozma moeralini olabilir böyle durumlarGünaydınlarrrrrr
Ne yazayım? Kime yazayım abla?
Haftasonum harika geçti aslında istanbula gittik yılbaşı alışverişi için tüm gün ayakta idim
Lakin benim kilo vermeyecek olmamın sebebi ben hala regl olmadım ilk defa böyle gecikti. (hap kullanırken) ve acaip sıkıntı yapıyor bilirsin....
güle güle otur laceyim güzel bir semt şeçmişsin . ben taşındın sanıyordum .
ben aynı yogunluga devam canım . bugün arkadaşa gidicektim ama sanırım misafirim gelecek memlekettetden .:44:
kaya tuzu demek ,aklımızda olsun .
banum şu ipli haliılardan bahsediyorsun sanırım.. canım benim onların modası çokdan geçti . ayrıca temizligide başa bela laceyin dedigi gibi. benim halılarım normal akrilik ve yün halılar . kulanım açısından memnunum mutfagım bile halı .modasıda kolaygeçmiyor üstelik .
hap kulanırken geçikme olumu yahu :44:: bozma moeralini olabilir böyle durumlar
oglan okuldan aradı dostasını unutmuşben kaçar bugünde pilates yapmaıycam
hap kulanırken geçikme olumu yahu :44:: bozma moeralini olabilir böyle durumlar
oglan okuldan aradı dostasını unutmuşben kaçar bugünde pilates yapmaıycam
merhaba kızlar . oğluşumla ben geldim. ALLAH kısmet ederse doktor amcamız %80 erkek dedi . tabi tam olarak 1 ay sonra kesinleşecek . şimdiye kadar 2 kilo vermiştim bunun sadece 1 kilosunu geri aldım . henüz hamile kaldığım kiloya ulaşamadım .
nazlımmmmnasılsın canımm...Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ohh kiloda almamışsın ne güzel,sen zaten sağlıklı beslenme konusunda deneyimlisin canım
sağol neslihanım iyiyim canım çok şükür . sen nasılsın . hamile kaldığımdan bu yana tatlıdan fena şekilde tiksindim . görmeye bile dayanamıyorum . bende daha çok sebze , baklagil, et şeklinde besleniyorum canım . tatlı yeseydim belki çok kilo alırdım . iyiki tiksinmişim diyorum
bende çok şükür iyiyim canım,ağır ağır kilolardan kurtulmaya çalışıyorum
hımm tatlı yemiyosun ve oğlun olucak ilginççgenelde hani derler ya tatlı yiyenin oğlu,ekşi yiyenin kızı olucak diyee
sende ters etki yapmış demkki,canım yaa sağlıklı sıhhatli olsunda,bu arada adı mustafa efe mi olucaktı,yanlış hatırlamıyorum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?