Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzel öznurum sen heryandan destek almışsın .gerçekden kilo vermesen ayıp olur artık

tebrik ederim çok güzeş sonuçlar almışsın devemınıda dilerim

oh oh üstüstte ne güzel haberler .. bak antim hafta sonuda tozutmayınca ne güzel gidiyor kilolar deyilmi?

tebrikederim canım, darisi 61 .ve 5li rakamlara .

güzelim ne yaparsanız yapın yeterki saglıklı olsun her zaman yanızda ve destekcinizim .

antim gıda intoleransı testi yapmatırmayı hiç düşündünmü?
valla zilim bende bilmiyorum neler yaptıgımı . sabah pilatese diye kalktım eşim aradı kızımın okulu için rapor alması geriyordu .çıktım o çıkış .akşam 6 da evdeydim . hazır dışarı çıkmışken beni kim tutar. bekledigim indirimlerde başlamış eşim duymasın ,bi askari üçretlinin maaşı kadar harcadım geldim
bugünlerde haftada 1 gün ya evdeyim yada hiç deyilim.. anlamadım bu kış neler oluyor bana . yarında bir arkadaşım çagırdı orya gidicem ..

şu tenceree tava işini iyi hatırlattın bende yeniliycem tencere tavaları. teflonlarda hayır kalmadı artık

hayırdır safişim bugün tek mesajda kalmışsın . hafta sonun iyi geçemedimi?:26:

iyi gecelerr , banum evi etlik'den aldık.antares avm ye 10 dk uzaklıkta . ANK geleli 5 yıl oldu ancak karar verdik semte. kızımın okulunada çok yakın olması sebebi ile.
dilerim sende gönlüne göre döşersin evini mutlaka fotoları paylaşalım
aebenim nasılsın ? yoğunluğun nasıl gidiyor?
zilim merhaba ,oğluşun nasıl ? eşimin kuzeni kimya müh. ilaç sektöründe çalışıyor. astım için şöyle bir tedavi söyledi. kaya tuzunu özellikle işleme uğramamış yani kaynağından çıkarıldığı gibi hastanın yattığı yere özellikle baş ucuna konulduğunda bie süre sonra öksürük krizlerinin yok olduğunu söyledi. hiç bir yan etkisi de yok. denemek lazım. eşimin ablası da ileri derecede astım hastası. orjinal kaya tuzu bulup göndereceğiz hafta sonu

benide bi heycan aldı hazırlıklar balayınca bakalım nasıl olcak?
bu arada lacey halılarını nasıl alıcaksın sgayy alıyım deidm ama yorumla riyi degill

kullanan varmı aranızda arkadaşlar şagi halılları? çok güzel duruyorlar

günaydın banum , halı konusunda mobilyalardan sonra karar vereceğim ama sgay halıyı tavsiye etmem. kızımın odasında şimdi kullanıyorum. temizliği çok zor. araları temizlemek için elektrik süpürgesinin ince başlığını takıp tek tek süpürüyorum. özellikle saç telleri yapışıp zor temizleniyor :44:

Günaydınlarrrrrr

hayırdır safişim bugün tek mesajda kalmışsın . hafta sonun iyi geçemedimi?:26:

Ne yazayım? Kime yazayım abla?
Haftasonum harika geçti aslında istanbula gittik yılbaşı alışverişi için tüm gün ayakta idim
Lakin benim kilo vermeyecek olmamın sebebi ben hala regl olmadım ilk defa böyle gecikti. (hap kullanırken) ve acaip sıkıntı yapıyor bilirsin....

sgay halılların ipek olanını tavsiye ediyorlar aslında ama bend ekararsız kaldım, seninki bu kalın iplilerden mi?

güle güle otur laceyim güzel bir semt şeçmişsin . ben taşındın sanıyordum .

ben aynı yogunluga devam canım . bugün arkadaşa gidicektim ama sanırım misafirim gelecek memlekettetden .:44:

kaya tuzu demek ,aklımızda olsun .
banum şu ipli haliılardan bahsediyorsun sanırım.. canım benim onların modası çokdan geçti . ayrıca temizligide başa bela laceyin dedigi gibi. benim halılarım normal akrilik ve yün halılar . kulanım açısından memnunum mutfagım bile halı .modasıda kolaygeçmiyor üstelik .
hap kulanırken geçikme olumu yahu :44:: bozma moeralini olabilir böyle durumlar

oglan okuldan aradı dostasını unutmuş ben kaçar bugünde pilates yapmaıycam

abla o halıllaırn şimdi ipekli sgay diye yenileri çıktı 1 yıl oluyor ark görüyorum çok şık ama kullanımı önemli olan
zira benim halıdan agzım yandı didik didik edip öyle alıcam halıllarımı

merhaba kızlar . oğluşumla ben geldim. ALLAH kısmet ederse doktor amcamız %80 erkek dedi . tabi tam olarak 1 ay sonra kesinleşecek . şimdiye kadar 2 kilo vermiştim bunun sadece 1 kilosunu geri aldım . henüz hamile kaldığım kiloya ulaşamadım .

nazlımmmmnasılsın canımm...Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ohh kiloda almamışsın ne güzel,sen zaten sağlıklı beslenme konusunda deneyimlisin canım

nazlımmmmnasılsın canımm...Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ohh kiloda almamışsın ne güzel,sen zaten sağlıklı beslenme konusunda deneyimlisin canım

sağol neslihanım iyiyim canım çok şükür . sen nasılsın . hamile kaldığımdan bu yana tatlıdan fena şekilde tiksindim . görmeye bile dayanamıyorum . bende daha çok sebze , baklagil, et şeklinde besleniyorum canım . tatlı yeseydim belki çok kilo alırdım . iyiki tiksinmişim diyorum

bende çok şükür iyiyim canım,ağır ağır kilolardan kurtulmaya çalışıyorum

hımm tatlı yemiyosun ve oğlun olucak ilginççgenelde hani derler ya tatlı yiyenin oğlu,ekşi yiyenin kızı olucak diyee

sende ters etki yapmış demkki,canım yaa sağlıklı sıhhatli olsunda,bu arada adı mustafa efe mi olucaktı,yanlış hatırlamıyorum dimi

evet neslişim bende tam tersi oldu . bende bu inanışa göre kendimi kız diye çok kaptırmıştım doktor amca %80 erkek diyince ufak çaplı bir şok yaşadım ama şimdi alıştım oğlum olacağına evet canım bir değişiklik olmazsa mustafa efe olacak ismimiz

günaydın kızlarrr,
naz tebrik ederim oğluşun olucakmış. sağlıkla büyüsün maşallah.
aebencim, gıda intoleransını ciddi ciddi düşünüyorum. ama çok pahallı yavv. iyice araştırıp güvenilir uygun bir yer bulmam lazım.
hepsi yurtdışına gönderiyorlamış alınan kanı. bakalım bulursam uygun fiyatlı yaptırıcam.
masum, shaggy halı ablam kullanıyor. ama biraz zor temizliği. süpürürken filan baya detaylı uğraştırıyor insanı.
saficim, nasılsın bugün? şişkinlik o gerginlik çok rahatsız edici oluyor. hiç hap kullanmadım(nereme kullanayım zaten kısırım ben) ama donma çözme işlemlerinde ona benzer bir ilaç kullandırıyorlar tüp tedavisinde. beni mahvediyor o.
umarım çabucak olursun da geçer bu süreç. sen beni çok destekledin geçen hafta, çok ilgilendin. en çok aeben ve senin sayende nerdeyse 2 kg verdim. hemen kapışmaya kaldığımız yerden devam edelim

kızlar menümü yazıyorum;
sabah: salatalık, domates, yeşil zeytin, kırmızı biber közlemesi, az fındık
öğle: tavuk, salata, yoğurt, çorba(yayla), malesef içinde pirinç vardı. tadı güzeldi, içtim
saat 5 gibi akşam yemeği niyetine zeytin, domates, salatalık. burdan direk spora gidicem.
akşam yemek yok. acıkırsam süt içicem, yanında bademle.

ahh alıntı yapmıştım hepsi gitti yaaa
akılımda kalanları yazıvereyimmm

nazcım
çok sevindim ogluşun olacakmış saglıkla kavuş inşş. benim oglumun adıda deniz efe efeler hakakten efe olıuyor ya,
kilon içinde maşallah diyorumm

t_ n
nerelerdesin sen nasıl gidiyor diyet cnm ?

berll miydi yeni gelen ark hoş geldin...

antiiii
neden kendine öyle şeyler diyip piskolojik olarak etkiliyorsun neden kısır olacakmışsınki
cnmm ya olurmu öyle şey allahın bi bildiig vardır elbett sabır sabır sabır biliyorum çok zordur bu konuda sabırlı olmak ama
emin ol en iyi zamanda alıcaksın kucagınba bebişini yada bebişlerii

napimm masumcum, dilime vurdu artık
çoğu zaman böle değilim. ama zaman çok yoruyo yavv insanı. beklemek beklemek çok zormuşş. hayırlısıyla bi başlasak yeni tedaviye bu halim gider hemen. ama işte bütçemizi çok sarstı defalarca denemek. yıllık maaşımı doktora veriyorum her gidişimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…