Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

laceyim hoşgeldin .
sık sık bekleriz canım monti tpiginde sadece monti, yapmıyoruz yene

banum tencereler konusunda zilime katılıyorum . dikkatli bakarsan renk farkınıda görürsün . bende esse'nin indirime girmesini bekliyorum . daha önce bir tanceresini almıştım pek memnunum .

perde konusundada yazmıştım . ebnce eskilerle idare et mobilyana göre al ..
stor alma karanlık olur . zebra yaptır mutfaga . di,ger odaların içinde odanın mobilyasına göre seç . bu ev dekoru konusunda ben biraz ince eleyip sık dokurum bilyorsunuz yatak odasını bile 2 senede arayıp bulmuştum lazzoniden .. şu sıralar ne kadar arkadaşım eşya veye evde degişiklik yapsa hemen bana top atar oldu hatta eve yaptıracakları dolapları bile benim çizmemi istiyorlar . bununlada kalsa iyi bi yakın komşum memlekete yaptıracagı eve benim plan çizmemi istedi . ve çizdim istek ve arzularına göre pek begendiler . iç mimar olmayı çok isterdim .

lacey merhaba cnm snei tanıyorum tabikide
demek send eyeni eve geçiceksin hayırlı oldun nereden aldın evi?
ben zebrayı hiç düşünmüyorum yaptırırsamda bir tek mutfaga ya stor yada
zebra yaptırcam onun dışında normal perde yaptırcam sanırım..
çocuk odasındada stor daha derli toplu durabilir diye düşünüyorum
ha ben bird eüzerine kalın perde yaptırcam karanlıkta uyumayı sevyorum ben çünkü çocuklarda öyle
birde yatak başları cam tarafına gelecegi için aslınd açocuk odasıda stor yada zebra olabilir diye düşündüm.

amanın zilim nasıl attın öle 2 yıllık tencereleri ben kıyamazdım yahu pek mi cimriyim neyim
bornozu bend etek tek alıcam öyle karar verdim çünkü daha uyguna geliyor bunları yeni ev diye degilde cidden artık ihtiyacım oldugu için alıyorum. perde konusunda aratırırıp bakıcma birde zebralar yıkanmadıgı iç,na çıkcası pek içime sinmedi benim silmeyle
temizlenirmi bilmiyorum
ben evleneli 9 sene oldu zaten eşyalarımın hşı çıktı gerçi çokta bir eşyam yok çünkü kalabalık ev sevmediigm için
az eşya almıştım ee şimdi iki katı büyük bir eve geçince ister istemezz gerek oluyor çocuklara genç odası mecbur alıcaz hala park beşikte yatıyorlarr..

seramik alaym ben ozaman set halinde 150 ye var 200 var tabi bu indirim hali eşimin arkadaşından alıcaz ben onu bi iyice sorayım gittigimde esse nin esonso marka tencerelerinden çok şikayet varr. nette aben ablada sende memunmuşsunuz ben birde oraya bakayım.

ahh aben ablam keşke eski perdeleirm uysada kullansam ama uymuyor malesef benim bu ev rustik
orası ise kople cam yere kadar. bu rustikleir götürüp orayaa takamamm şort giymiş gibi olur hahaha
yatak odası ve salona mecbur yaptırıcamm, salon takımınıda yeniliycem duvar kagıdı yaptırıcam bir kısmını
halı vs derken yenilenecek, yatak odası kalıcam oraya bi perde yaptırıcam artık. geriye kalanda çocuk odası mutfakta yenilenince bi oturma odası kalıyor zaten, biraz fazla kredi çekip bunlarıda almayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa..:26::26:

yatak odasına yerlere kadar perde yaptırmayı düşünüyorum
zaten binanınn karşına bina filan yapılmaz direk çevre yoluna bakıyor bizim binaa
ahh çok hayalim vardaaa artık yettigi kadar, yetmedigi kader diycez

Aebenim zaten elimden geldigince dikkat ediyordum ne kadar elimden geliyorsa :)) bi ara pilarside siki yapiyirdum.zwten tiroidimde duzeldi masallah ilacin dizunuda simdilik oturttuk.unlu bi doktir tanidigimiz vardi emzirme bitsin gel diyorlardi sagolsunlar.emzirme haziranda sonlandirdim iste 17udurde diyetisyen sliinde yapiyirum d8yetimi.yanlarim icinde soguk lipoliz yapalim dedi.yilbasindan sonta son duruma bi daha bakacagiz.he bu arada kayinvalideminde desegi cok cok tabi.yemeklerimi kv yapiyor.bu sabah gec uyanmiiiz detoks gunumde meyveeerde kompostomu bile yapmis Allah razi olsun.bana sadece irademe hakim olmak kaliyor.e bide doktor tanidik olunca kilo vrrmezsem cok ayip olur dimi yani :)))

kızlarrr sıkı durun 62.200 gr kadar indim:)) zaten 62.500 dun demeyin bigün 63 bigün 62700 çıkıyodu baskülde.
nasıl mı oldu. haftasonu tuttum boğazımı anca öle oldu tabiki

aebencim, karbonhidrat kısmında karatay a uymaya karar verdim. yani ekmek yok artık hayatımda:))
belki zorlanırsam haftada 1 gün serbest gün yaparım kendime. ama şimdilik fındık koydum kahvaltıda ekmek yerine. aşırıya kaçmadan tabi.
bir de spora başlayalı 1 ay olucak. anca sıkılaşmaya başladım. OCD nin sonuçları beni çok etkiledi. sabah ölçeyim. 1 ay sonra farkı yazıcam bende:))

Son düzenleme:
Tünaydınlar vede hayırlı haftalar olsunnnnnnnnnnn

Ablacım canım ben bu hafta değil 61'li rakam görmek 64 leri tekrar görmezsemm iyidir

Şu seramik tancere tava ve perde konusu ise
bütün evimde zebra perde var ve acaip memnunum çok şık duruyor vede kullanışlı eve başka bir hava katıyor :1
seramikler ise Teflonlarla karşılaştıralamaz bile o derece harika ve sağlıklı bence....

Alacak olanlar hiç düşünmeden alsın derim ben

öznur artık normal bi pc alın ku valla hiç bişiy anlamıyorum yazdıklarındann

wowww mikemmellllll
ama ekmek konusu için aynı şeyi söyleyemiycem karatay hocanın savundukalrı şeyle riçinde bu bana çok ters geliyor açıkcası
ekmekte yemek gerekiyor sen hafta 3 gün ye bencee
aben ablada gerekli açıklamayı yapacaktır bence

aslında şöle düşündüm masum, bu ara nohut, barbunya filan yedim. onlarda karbonhidrat değil mi zaten. yani ekmek proteinle yasak, nohut, barbunyayla da yasak. bi kahvaltı kalıyor geriye. onda da yumurta yediğim için yasak. zaten yemeğe fırsatım olmuyor:))

bakliyatlarda karbonhidrat evet cnm , sen hiç peynir yemiyorsun dimi ? bakliyatı çok fazla tüketme derim ben kilo verimin daha hızlanır eger biraz kısarsan

bakliyatlarda karbonhidrat evet cnm , sen hiç peynir yemiyorsun dimi ? bakliyatı çok fazla tüketme derim ben kilo verimin daha hızlanır eger biraz kısarsan

evet biraz bakliyatı kısmalıyım, üst üste oldu birkaç gündür. peyniri tüketmemeye çalışıyorum canım, çünkü erhan özer in şifa sende kitabında kan parazitlerine sebep olduğu yazıyor. yalaşık 1 aydır hiç yemedim.

sana bi etkisi oluyordu dimi yediigndee?
etkisiz bi peynir bulamaz mısın acaba araştırsan

sana bi etkisi oluyordu dimi yediigndee?
etkisiz bi peynir bulamaz mısın acaba araştırsan

tam olarak bana bir etkisi var diyemem canım. ama doktorlar genel olarak peyniri pek tavsiye etmiorlar. mayalı şeylerden biraz uzak durduğumda karnımın şişliği biraz azalıyor sadece. buna yoğurt da dahil aslında. ama yoğurdu çok seviyorum. hayatımdan çıkarmayı asla düşünemicem yiyeceklerden biri. bir de zaten günlük süt tüketme gibi bir alışkanlığım da yok. bari kalsiyum kaynağı birşey kalsın hayatımda.

yani sana direk bi etkisi oldugu saptanmamışsa bence bu kadar uzak durmak iyi degil bi gıdadann
drlara bakacak olursann hiç bişiy yemiyceksinn hepsi ayrı telden çalıyorlar
peynirsiz bi hayat düşünememm benn

normalde uzak duramıyorum masum, ama işin içine tüp tedavisi ve bağışıklık olayı girince her yolu deniyorum. şöle ki benim cd56 denen bir testte değerim yüksek çıktı. o da bağışıklık sistemi vücuda giren şeyleri mikrop olarak algılıyor ve saldırıyormuş. buna eşimin hücreleri de dahil olabilir. yani bziimki sebepsiz infertilite ya, olabilecek türlü türlü denemeleri yapıyorum. bağışıklık sistemimi baskılamak için yüksek doz omega3, koenzimQ10 kullanıorum. d vitamini takviyesi yapıorum. bir de böle gıda intoleransı olabilecek şeylerden tedaviye kadar uzaklaşmaya çalışıorum. aslında biri de kırmızı et. metionin içerdiği için kırmızı etten de uzaklaşmam gerek, hiç önermiyor tüpçüler. ama gel gör ki bakliyat yesem karbo zararlı, hergün balık, tavuk olmuyor. hele çalışırken çokkk zor. işyerinde hep kırmızı et oluyor öğlen.
hayırlısıyla bi kucaklasam bebis(ler)imi bırakıcam tümden herşeyi. 100 kg olsam umrumda olmaz

inşş anticim ya allah kalbine göre versinnn ..

slm millet...

banum bu okulda aklıma geldi arkadaşlardan da tencere tava muhabbeti duydum öğr.odasında hemen sen aklıma geldin valla cnm..
sen evine ne zaman geçeceksin cnm?eğer yaza ise 8 mart dünya kadınlar günü yada mayısı anneler gününü bekle.o günlerde bi çok marka %50'ye yakın indirim yapıyor ürünlerinde..tencere tava ne lazımsa alırsın indirimlerden.o zamana kadarda birikimini yaparsın

perdeler konusundada aebenime ve laceye katılıyorum ,dünde yazdım zaten.yemek odası için zebra çok yavan kalır.çok daha hoş duran ve eve zengin bir hava katan binbir çeşit perde modeli var mobilyana uygun bişeyler seçersin zamanı gelince...

bende bu gün okuldan gelince bi hışım yatak odamda değişiklik yaptık eşimle.tuvalet aynamın yerini değiştirdim.arada bi değişiklik iyi oluyor,hep aynı durmasından sıkılıyor insan...

antim rabbim seninde neslihanımında gönlünüze göre versin inşallah.yeni yılda kucaklarınız dolsun,yüzünüz gülsün ....dualarım sizinle....

aebenim aplaaam neler yapıyorsun ,iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…