Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet ilk defa oldu bende şaşırdım :26:
Hoşçakal abla görüşürüz.
safiş test yaptınmı ?
hoşgelsin nazlım .amanın yegenimiz oglan olcak ha . saglıklı olsun yeterki kızada kabımız var oglanada .sag saglim dogsun inşallah .
ben de başlayacağım montignaca :)
hoşgeldin berill
antim hiç duymamış olayım o lafları sen demedinmi dr. hiç bişimiz yok dedidiye zamanı var demekki canım sabırr

akşamın pek hafifi olmuş

slm millet....

bende alıntı yapmayı unutuyorum hep banum..aklımda tutmaya çalışıyorum,bazende yarısını unutuyorum

önce naz'dan başlıyalım.günün güzel haberi olarak gözün aydın nazlı cinsiyetiniz belli olmuş sayılır.topiğin oğlanları artıyor. size hayırlı evlat,rabbine hayırlı kul olsun inşallah yawrun....

gelelim banum sanaaaa.... şagilere bende bayılıyorum.hayranlıkla bakıyorum ama alamıyorum...ipek olanları resmen tablo gibi.zaten artık halılar halılıktan çıktı resmen tablo gibiler...şimdi birde istanbul temalı halılar çıkmış.oturma odamın koltuk yastıklarını istanbul temalı kumaşla kaplatıp yere istanbul temalı bir halı almayı düşünüyorum bende ahhh ben neler düşünüp duruyorum.artık icraate dökmeye yüzüm kalmadı..tipik ikizler burcuyum neyi görsem gözüm kalıyor ve elimdekini hemen gözden çıkarıveriyorum..

şagileri bir ara iyice kafama koymuştum ama ablam aldı bir yıla kalmadan yapış yapış oldu tüyleri.basıldı hiç eski güzelliğinden eser kalmadı.eski iplik iplik olanlardan değil ipek olanlardan aldı ama yinede basıldı.hemde yemek odasında.yani oturma odası falan değil.her gün girilen yer olsa kimbilir ne olurdu...

birde kuzenim antresine yolluk almıştı yazın sünnet yapacağı için.şu an gel gör dedi geçenlerde...basıldı bi tuhaf oldu dedi...

bende misafir odama çok istiyorum onlardan.okuldan bir arkadaşımın eşi mobilya ve halı mağazı sahibi.arada bi okul çıkışı arkadaşı oraya bırakıyorum yolumun üstü diye.girip bakıyırum 5 dk.almadan çıkmak için bayağı bir cebelleşiyorum iç sesimle..

birde benim süpürgem ihlasın sulu sistem robotu.astımım için almıştım şimdi oğlumun da bu rahatsızlığı olduğundan onunla süpürüyorum.o ipek tüyleri tiftik eder temizlik robotu.uç kısmındada dakikada 1300 defa dönen bi rulo fırçası var çünki...satanlarda o robotla süpürülmüyor diye söylüyor zaten..benim için bir hayal olmaktan öte geçemiycek şagi halı:18:

laceyim ilginden dolayı çok teşekkr ederim cnm.çok basit birşeymiş.benim eşimin medikal dükkanı var belki orada bile bulunur bu tuz.yada eşim buldurur bi şekilde..yeterki oluma iyi gelsinde...gider kaynağından bulurum...yeterki kuzum öksürmesin,hasta olmasın...

şimdilik aklımda kalanlar bunlar ,küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öper selam ederim

ZİLİMM BEND EHALIDAN AGZIYANAN BİRİ OLARAK ARAŞTIRIPP ÖYLE ALICAMM CNM BU KEZ

BEN ANNAME GİDİYORUM KIZLAR HABERİNİZ OLA YARIN YADA DİGER GÜN AKŞAM DÖNÜCEMM

a

t_ n
nerelerdesin sen nasıl gidiyor diyet cnm ?

:

iyiyim canım 1.takımdayım,diyet iyi gidiyorda kilolar gitmiyo,3 haftadır 79 da takılı kaldı,2 haftadır 100 gr veriyorum iyimi,daha önce hiç böyle olmazdı...tek tesellim tartıda eksiklik olmasada yağdan 500-600 da olsa gidiyor olması

sen nasılsın,arada cafede yazılarını görüyorum

yeni döşettigim oturma odasının resini koydum kıslar ..albümde . bakalım begenecekmisiniz.?

az olsun öz olsun dimi nesliş

Nazlıııııııııııııııııı demek erkek anası olucaaannnn aayyyy kayganamı olcan kıızzzz
Canım nazlım benimmmmmm kızımın isimdaşııııı senin adına çokkkkkkkkkk sevindim tatlımmmm
Valla ne yalan söyliyim bende kız diye tahmin ediyordum yaşadıklarından dolayı ama efe gibi bir oğlanmış maşallah
RAbbim sağlık sıhhat ile kucağına almak nasip etsin inşallahhhhhh kokusunu duymak nefesini hissetmekkk hmmm harika duygular
Allahım nerede bekleyen isteyen var ise rabbim hayırlısı ile anne olmalarını nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhh

nazlımmmmnasılsın canımm...Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ohh kiloda almamışsın ne güzel,sen zaten sağlıklı beslenme konusunda deneyimlisin canım

Neslihan naberrrr
kız sen beni facede kimden buldun? Nazlıdanmı?

Antiii hiç soırma bebeğim hiiiççç dün sabah baş ağrısı ile uyandım regl olamamak başıma vuruyor ve işyerinde o şiddetli baş ağrısına öğlene kadar dayanabildim. öğlende gidiyorum artık dedim ve çıktım. eve gittim yattım ama hala tam anlamı ile normale dönemedim
Hele gerginliğim sinirim kendime hakim olmaya çalışıyorum amaa sürekli bir yanlış anlama alınma hali (Ki ben bu değilim ne hale geldim )
Canım ayrıca sen kızır falan değilsin RAbbim korusun tez zamanda inşallah senide müjdelendirsin....
Benim bu durumu yaşayan o kadar çok arkadaşım varki ve hepsi umudunu kaybetmeden evlat sahibi oldu dualarım seninle tatlım Rabbim inşallah seni çok daha fazla bekletmez ve kucağını hayırlısı ile doldurur.....

safiş test yaptınmı ?

aayyyyy abla deme yaaaaaa
cerende de böyle oldu zaten regl olamadım sonra damla damla lekelenme oldu o yüzden anlamadım hamile olduğumu....
Şimdide böyle lekelenme gibi birşey var ayyhh nee biliimmm :26:

yaaa zili tuz dedin aklıma geldi himalaya tuzu denedin mi hiç?

günaydın kızlar . hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum . RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH . hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görürüm İNŞALLAH

canım benim güzel dileklerin için çok sağol . Rabbim isteyen herkese yaşatsin o duyguları ...

Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Ben geldiiimmm iddia listesinde cezaya hazırlıklıyım hedefime yaklaşamadım bile :18: ama mutluyum çünkü beynimin hazır olması için buraya yazmaya başlamıştım size de söylemiştim sıkı bir şekilde başlamadığım için veremedim tabi ama hiç olmazsa almadım ve 500 gr da eksideyim

Nazlıcımmmmm tebrik ederim canım...Oğlumuz olacak demek süperrrr Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem

Emineee hoşgeldin beeaa
bu hafta aeben ablada benimle kapışıyordu ama görünen o ki o beni solda sıfır bırakarak finish olacak
Basküle çıkmayı bırak görmek bile içimi titretiyorrrrr
Öyle feci şişkinliğim varki pantolonlarımın düğmeleri zor kapanıyor
bu hal nereye kadar böyle gidecek bilemiyorummm :26:
ama senin adına çok sevindim 500 gram eksi hiçte fena değil hani
daha sık gelip yazsanaaa

Neslihan naberrrr
kız sen beni facede kimden buldun? Nazlıdanmı?

iyiyim şekerim,sen nasılsınn

kız kimden bulduğumun ne önemi varrama söyleyim ortak arkidişlerimiz çok,emine,nazlı,narin nazenin,gözdem

ay pişmanmısın yoksa benlen arkidiş olduğunaa

emineeeeçok sevindim tatlım senin adına,tartıda eksilmek seni daha iyi motive edecektir eminim,devamıda gelir inş.

safişşş sen daha regl olmadınmı kuuu

bende iyi diyem iyi olam be yavrummmm

aayyy yokk be anam ne pişmanlığı hani o saydığın isimler 2 yıldır bende var zaten ama sen yoktun iyi akıl etmişsin diyecektim...
Buradaki isimler farklı facede farklı ya o yüzden ben kimseyi aratmadım sen iyi aynı adın

ayyy sus nesliiiiiii ne olurrr yapmaaa bunu banaaa ayy oluyormuyum olmuyormuyum bende bilmiyorum kiiiiii
Regl oalcak gibi kasık bel ağrılarım var lakin lekelenme gibi kanama denemez ne bilim kafam karıştı. Haplar yapmış olabilirmiiiiiiii

eee test yapmadınmı sen,kaç gün geçtiki..:26:.yanlız safişim bide şöyle bişey var bendede geçen ay 7 gün geçti hiçte böyle olmazdı,sonra bi kaç kişidende bu ay regllerinin geciktiğini duydum,yani mevsimselde olabilir

benim zaten normal şartlarda adetim düzenli değildir tatlım minumum 45 günde 50 günde bir olurdum
Doktorda bu yüzden hiç bir tedavi görmeden hamile kalmama şaşırdı yaa
doğumdan sonra adet düzene girsin diye verdi d.k. haplarını ve düzene girdi
ama tabii böyle olmamıştı bilemiyorum.

Ne testiiii kendimi hamile hissetmiyorumkiiiiiiiiiiii
gerçi cerende de hissetmemiştimmmm
o yüzden çocuk 2 aylık olduğunda öğrendim puhahahah ilahi ben

hımm anladım canımmama bak cerende de hissetmemişsin

nan yapsana bi test,bizide meraklandırıyonn

günaydın kızlarr,
aebencim teşekkür ederim canım.
dünkü akşam menüm malesef öle hafif olamadı birden dizimde, bacağımda ağrı oluştu akşama doğru, spora gitmek yerine acile gittik. ilaç verdi doktor. sanırım kaslar zorlanmış biraz. eve gidince tabi eşimle yemek yok, kahvaltı yaptık ama nasıl kahvaltı, ballı kaymaklı, kaşarlı tostla :26::26::26:
masum, safi bugün nasılsınız kızlar?
benim menüyü yazayım bugünkü;
sabah:haşlanmış yumurta, zeytin, domates, fındık
öğle:köfte,yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği, yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…