Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben platese sonrada cuma sohbeti için hazırlanmaya kaçar.

hepinize hayırlı cumalar dilerim tekrardan . rabım bugün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah .

Gunaydin :)) hayirli cumalar
Aebenim yazdim kacirdin heralde sabah monusu haric monti yapiyorum.kilo bildirimim ise
10.12 66.300 kg
28.12 63.300 kg

Gunaydin :)) hayirli cumalar
Aebenim yazdim kacirdin heralde sabah monusu haric monti yapiyorum.kilo bildirimim ise
10.12 66.300 kg
28.12 63.300 kg

yahu benim isyanımı anla ...not yazıp kaçıyorsun gönül sohbet ister kilo bahaneeeee

kilon içinde tebrikler bacım .

Günaydın abla sanada hayırlı cumalar
Evet senin günlük deneyimlerin var 2 sene öncesinde de hatırlıyorum sürekli bir şeyleri kendi üstünde deniyordun

Ablacım mutfak dolabıma aslında tam olarak kiler değilde raf raf dolap onun içine çekmece düşünüyorum bakalım seçenek çok fazla haftasonu ikea da idim çok çeşit seçenek vardı karar veremedim şu mutfakçı bilr gelip ölçü alsında bakalım neler yapabiliriz

Börek yapmışsın ellerine sağlık yememiş olman ise çok güzel ayrıca tebriklerrrrrrrrrr

ablaaaaaaaaa aynı kiloda isek start verebiliriz işte hadi gel bu hafta kapışalım o zaman bak nasılsa aynı kilodayız

evet insan kendine şaşırıyor gerçekten bende evlenirken aldığım halılar kahve ve krem tonları idi gerçi o zamanlar onlar modaydı sanırım koltuklarıma da uygundu öyle almışım....
Bu yaz tüm evi değiştirdim ve her yer bembeyaz oldu koltuklar halılar perdeler
belkide bundan 3-4 sene sonrada bu halini beğenmeyeceğim ne zevksizmişim diyeceğim

günaydın hatunlar...
ohh muhabbetiniz bol olsun:)) anca okudum.
aebencim kilom malesef bu sabah da 62.6 çıktı. hedef 61 di bu hafta ne alakasız bi hafta oldu. hem diyetime uydum hem de kilo aldım. ama suç diz problemi, sporsuz geçen bi hafta.
bakalım benim tedaviye kadar sürem iyice azaldı kızlar. 8-10 hafta sonra başlıcam gibi görünüyor. o zamana kadar hem zayıflayıp hem de o kiloyu nasıl korumayı becericem. biraz daha erken başlamalıydım spor diyet olayına. 10 haftada 5 kilo vermeyi başarsam bile koruyabilir miyim kızlar sizce?

masumcum kahve tonlarını ben de çok beğeniorum ev dekorasyonunda. en çok da ekru ile yakıştırıyorum. perde halı koltuk da ile çok uyumlu görünüyor ekru-kahve ikilisi.

Son düzenleme:

Canım affına sığınarak soruyorum ne tedavisi?

ilatesmi yaptım oh ..
cuma sohbetimiz bu hafta ufak çapda kermese dönüşmüş , yanibiraz geç gidebilirim .

okiş safişim ben varım . bu hafta sonu çaçırmayı düşünmüyorum hazır cuma sohbetimde yok .kermestede aldıklarımı eve getiririm çoçuklara .
hadi bakalım hedefimiz 62 li kilolar ileri !

antim bu hafta genelde nasıl beslendin ? haifden karatay egilimi vardı sanırım ?:44:
mönünde yok ortalarda bence sedece sporla kilo verilmez yada artı çıkılmaz . regl durumların nasıl onun şişligimi açep:44:

Son düzenleme:

Tamam abla bende varım madem aynı kilodayız
Ama 62 li rakam görebileceğimi sanmıyorum biliyorsun git gide azalıyor kilo kayıpları
düp düz 63.000 olsam kafiii

akşam ekmek yersen tabiki sabaha şişersin banuuu kıs akşam miss gibi börek yaptım alahın ne kokuydu ..amma velekin yarın cuma diye yemedim .. sen kemermi gevşettin bakimm

yok ablam nasıl gevşeteyim kemeriii , 18 mayısta dügün var 60 kilo olmak için kemer sıkmaya devam
dün hiç ekmek yememiştim akşamda eşim almış gelmiş oda çok seviyor tb ekmegini velakin yedimm

yok ablam böyle degil en iyisi ben bi foto çekeyim halı ve koltuklarınn

valla nasıl begenmişim hayret içindeym yani aslında bunlarıd adegiştirmek istiyorum ama yeni ev yeni eşya derken iice açıldık
oturma odamda 1-2 yıl kullanıcam başka çare yok
bende siyah beyaz istiyorum eşyaları ama siyah toz tutar o yüzden tedirginiz
zatens salona koltuk halı, bird eorta ya kare sehpa alıcam birde tv sehpası konsol gümüşlük vs almıycamm

bend ekahve ve turkuaz rengni begeniyorum birliktee güzel duruyorlar
ekruda güzel tabikiii

Çok acele etme şimdi taşınırken çok para harcayacaksınız ıvır zıvır üf püf derken valla dünya para gidiyor.
Sen bir taşın evine yerleş bir kaç ay sonra evine şekline göre rahat rahat acele etmeden içine sine sine seçer beğenir yaparsın.

siyah beyaz bende severim ama siyah hiç yok beyaz ağırlıklı ev şuan sanki beyaz mobilya ile değiştirdikten sonra ev daha bi büyüdü daha ferah gelmeye başladı gözüme

konsol gümüşlük vs. gerçekten haybeye ben evlenirkende almadım....

beyazın içinde başka renk yokmu?
mesela şimdi koltuk takımlarının oturma yeir siyah diger yerler beyaz ama acaip gözümü yoruyor benim ya..

valla oturma odasınıda degiştircektim ama annem sagolsunn taş koydu önüme
çünkü ben onların üzeirnde bile 10 kez oturmadım yeni duruyorlar hala
zaten öle pek eşyamd akalmıyor geriyor gümüşlügüde kilere koyucam,
ttv sehpasını kullnıcaz başkada bilşiy yok zaten konsol vs

Bak koltuğum bu sadece yastıkları desenli değil düz kahve tonunda o desenli olanlar diğer her tarafı tek renk...

Tv Sehpamda salona özel yapıldı oda beyaz lake

halımda tike marka beyaz üzerinde siyah desenler var bu şekilde yani...

evde resmini çekerim unutmazsam

Eklentiler

• $1_23.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım aebenim:
sabah yumurta,fındık, domates, salatalık,yeşil zeytin, şekersiz çay,közlenmiş biber
arada bişi yemedim.
öğlen: somon, yeşillik.
akşam da bi yemeğe davetliyiz, orda salata, sebze yemeye çalışırım.
genel olarak öğlen et, akşam sebze yedim. ama arada badem, fındık yediğim oldu bikaçgün. belki onlar fazla kaçıyor.
bi akşamda 2 tane kaşarlı tost yedik akşam yemeği yerine. ayağımı incittiğm için yemek yapamadık, kahvaltılıklarla.
başka hiç ekmek yemedim. ama barbunya filan yiyorum karbo yerine.
Canım affına sığınarak soruyorum ne tedavisi?
tüp tedavisi canım. 6 ayda bir deniyoruz. hayırlısı allahtan. işte gebiş olmadan kilolar gideydi iyiydi.

.

tüp tedavisi canım. 6 ayda bir deniyoruz. hayırlısı allahtan. işte gebiş olmadan kilolar gideydi iyiydi.

İnşallah canım inşallah bu kez tutar ve sende anne olursun hayırlısı ile....
İşin ucunda annelik varsa boşver kiloyu vücudu nasıl olsa doğumdan sonra verirsin bebeğinle ilgilenirken

İnşallah canım inşallah bu kez tutar ve sende anne olursun hayırlısı ile....
İşin ucunda annelik varsa boşver kiloyu vücudu nasıl olsa doğumdan sonra verirsin bebeğinle ilgilenirken

inşallah canım. tedavilerde birden kilo artışı oluyor, ilaçların etkisiyle şişiyorum. tedaviden sonra 2-3 ay da anca gidiyor. ondan dolayı ne kadar versem kardır dedim güya ama nerdeee saficim. şimdi göbekten eğilemiom. bi de hamiş olursam yuvarlanarak gelirim işe

kulanışlı bir köşe tkımı sanırım güle güle kullann
hep kullanışlsız diye söylerler ya köşe takımlarına oysa ben çok seviyorum

slm herkese ve hayırlı cumalar....

aebenim dizi izlerken arka planı gözleme huyu bir tek bende var sanıyordum yalnız değilmişim.o kadar abidik gubidik şeylere dikkat ediyorumki diziyi izleyemiyorum walla çoğu zaman... pargalının kemanından tutta,öyle bir geçer zamanki dizisinde kullanılan örgü şalların modeli,evlerin dekore edilişleri vs..daha nelere takılıyorum.bazen dizi bitiyor ben yarısını izlememişim gibi eşime soruyorum

banum hayat müşterek cnm,sağolsun gerçekten çok yardımcı oluyor eşim işinin yoğun olmadığı zamanlarda.bende onun işinin yoğun olduğu zamanlarda hem erkek hem kadın oluyorum cnm.bi çoğumuz öyleyiz zaten.ama tabii yapmayan erkekte yapmıyor.bu konuda şanslıyım denebilir.

banum insan ne kadar beğenerekte alsa yeni mobilyaları ,halıları ,perdeleri vs..gördükçe elindekini beğenmemeye başlıyor.eskiden halı yeri kapatsın diye alınırken şimdi sırf güzelliğinden dolayı alıyoruz neredeyse..bende evlenirken istikbalden gri-krem oturma odasına koltuk takımı almıştım dünyanın parasını verip.sonra gözüme hiç iyi görünmemeye başladılar.bu eve çıkarkende bi akla uydum yepyeni koltukları verdim gitti.gerçekten yeniydiler.akşamdan akşama eve geliyoruz eşimle ,o zaman çocukta yok.yazları zaten evde durmuyorduk.gıcır gıcırdılar.sırf artık beğenmiyorum dye eşimin yanına staja gelen tıp fak.öğrencilerine hepten bedavaya verdik.yazlığa götürmeye karar verdik dünya kargo parası istediler.dellendim ver gitsin dedim eşime.acaip büyük ve hoş bi sehpam vardı krem rengi.onuda verdim,perdelerini halısını komple verdim.bayram etti çocuklar...
şu an kullandıklarımı aldım,(siyah deri-kırmızı tay kumaş karışımı) daha 2 yıl olmadı,şimdi başka şeyler çıktı yine onlarda kalmaya başladı gözüm...kalabalık aile olmayınca eskimiyorlarda..artık en az bi 5 yıl daha kullanmadan değiştiremem tabii

ama göz bu gördüğünde kalıyor

haa bu arada banum dün avm'de gratise girmeden önce KRC shop'a uğradım öylesine.3'lü krc seramik set(2 tencere 1tava)199'du indirimde..birde dökümler var banum onlarında 3'lüsü aynıydı galiba yada o cvarda bişey.dökümlerde çok güzel.benim bir tek tencerem var döküm pilav vs..pişiriyorum yada izmir köfte-tavuk yemekleri vs..gibi şeyleri.çok kalın olduğundan güveçte pişmiş gibi güzel oluyor .aklında bulunsun cnm...

Son düzenleme:
ahh zilim ah yeni yeni şeyler çıkmış valla benimd ehepsini degiştiresim var ama şimdilik
yapabildigimiz kadarını yapıcaz bunada şükür napalımm ...

bu evden götürmeyecegim sadece 2 halı onlarıd akoyucam çöpe altlerı gitti hep 9 senedir üstündeyizz gece gündüzz..
mutfaga özel yaptırdıgım kanepeleirmide alt komşuma vericem kaplatıp kullanıcakk
bizim mutfak çap ancak zöel yapım kanepeler oluyor. normal kanepe koysan çok kötü oluyor
bende alt komşum aynı zmanda çok samimi arkadaşım(bu arada çok üzülüyorum ondan ayrılacagım için)
ona deidm al bunları kaplat kullan diyee nasıls aölçüler aynı oda yeni kanepe yaptırcaktıı
geriye kalıcak iki halı çalışınca bende destek olurum eşime alırızz

bu arada seramik tencereler gülsan diye bi marka varmış biliyomusunuz? 200 tl 4 lü seti
krc daha güzeldir tabi

iyi geceler kıslar .

mönün güzel antim afiyet olsun

antim 63 kiloda ne göbegi egilemiycek kadar bacım ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…