Gunaydin :)) hayirli cumalar
Aebenim yazdim kacirdin heralde sabah monusu haric monti yapiyorum.kilo bildirimim ise
10.12 66.300 kg
28.12 63.300 kg
günaydın, hayırlı cumalar
safişim ben kendimi bildim bileli günlük tartılırım . ama size tavsiye etmedigim dogrudur .ben genelde birkaçgünlük yöntemler denedigim ve o yöntemin işe yarayıp yaramadıgını göremek adına birazda ondan böyle alışkanlık olmuş ..
mtfagunıda güle güle kulan raylı tüm kapılar benimde çok hoşuma gidiyor .. safiş buzdolabin yerine yaptıracagın dolap içinde kiler dolap yaptırmayı unutma (metal çekmece). iç çekmeceli baya rahat oluyor normal çekmeceden iyi ve kulanışlı
valla uyudum ne yalan diyim ama geç yattım 1 olmuştu . eşim yokken uyuyamıyorumda .. gece börek yaptım birde
yeni regl oldugun için safiş bir kaç güne iner ..
ayrıca aynı kilodayız
çok şükür artı çıkmadım . geçen haftayla aynıyım . 63 .5
aynı çıkmaya seviniyorum yahubu hafta işi sıkı tutucam . 1 aydır yerimde sayıyorum .
çok farklı bir renk yaptıramam zaten açık kahve ve koyu kahve yaptırıcamm
çünkü halıda kahve krem oldugu için başka şekilde kullanamam.
evlenirken nasıl begendiysem o rengii hala şaşırıyorumm.
günaydın hatunlar...
ohh muhabbetiniz bol olsun:)) anca okudum.
aebencim kilom malesef bu sabah da 62.6 çıktı. hedef 61 di bu hafta ne alakasız bi hafta oldu. hem diyetime uydum hem de kilo aldım. ama suç diz problemi, sporsuz geçen bi hafta.
bakalım benim tedaviye kadar sürem iyice azaldı kızlar. 8-10 hafta sonra başlıcam gibi görünüyor. o zamana kadar hem zayıflayıp hem de o kiloyu nasıl korumayı becericem. biraz daha erken başlamalıydım spor diyet olayına. 10 haftada 5 kilo vermeyi başarsam bile koruyabilir miyim kızlar sizce?
masumcum kahve tonlarını ben de çok beğeniorum ev dekorasyonunda. en çok da ekru ile yakıştırıyorum. perde halı koltuk da ile çok uyumlu görünüyor ekru-kahve ikilisi.
okiş safişim ben varım . bu hafta sonu çaçırmayı düşünmüyorum hazır cuma sohbetimde yok .kermestede aldıklarımı eve getiririm çoçuklara .Günaydın abla sanada hayırlı cumalar
Evet senin günlük deneyimlerin var 2 sene öncesinde de hatırlıyorum sürekli bir şeyleri kendi üstünde deniyordun
Ablacım mutfak dolabıma aslında tam olarak kiler değilde raf raf dolap onun içine çekmece düşünüyorum bakalım seçenek çok fazla haftasonu ikea da idim çok çeşit seçenek vardı karar veremedim şu mutfakçı bilr gelip ölçü alsında bakalım neler yapabiliriz
Börek yapmışsın ellerine sağlık yememiş olman ise çok güzel ayrıca tebriklerrrrrrrrrr
ablaaaaaaaaa aynı kiloda isek start verebiliriz işte hadi gel bu hafta kapışalım o zaman bak nasılsa aynı kilodayız
e
günaydın hatunlar...
aebencim kilom malesef bu sabah da 62.6 çıktı. hedef 61 di bu hafta ne alakasız bi hafta oldu. hem diyetime uydum hem de kilo aldım. ama suç diz problemi, sporsuz geçen bi hafta.
bakalım benim tedaviye kadar sürem iyice azaldı kızlar. 8-10 hafta sonra başlıcam gibi görünüyor. o zamana kadar hem zayıflayıp hem de o kiloyu nasıl korumayı becericem. biraz daha erken başlamalıydım spor diyet olayına. 10 haftada 5 kilo vermeyi başarsam bile koruyabilir miyim kızlar sizce?
masumcum kahve tonlarını ben de çok beğeniorum ev dekorasyonunda. en çok da ekru ile yakıştırıyorum. perde halı koltuk da ile çok uyumlu görünüyor ekru-kahve ikilisi.
ilatesmi yaptım oh ..
cuma sohbetimiz bu hafta ufak çapda kermese dönüşmüş , yanibiraz geç gidebilirim .
okiş safişim ben varım . bu hafta sonu çaçırmayı düşünmüyorum hazır cuma sohbetimde yok .kermestede aldıklarımı eve getiririm çoçuklara .
hadi bakalım hedefimiz 62 li kilolar ileri !:
akşam ekmek yersen tabiki sabaha şişersin banuuukıs akşam miss gibi börek yaptım alahın ne kokuydu ..amma velekin yarın cuma diye yemedim .. sen kemermi gevşettin bakimm
banu koltuların modelide böylemi yani bütunmü .yoksa sırt kerlentleri vs ayrı olan yeri varmı ?
koyu kahve iyi seçim ama tümden kayu kahve çok bogar o yüzden renk katmalısın . kuyu kahvede geometrik desenler hoş duruyor . hani cizibe dizisinde koltukların arka yastıkarı varya onlar güzel seçim . sitelrde çok kumaşçidada gördüm o kumaşdan çokda şık duruyorbu arada millet dizi seyreder ben arka planı incelerim
Günaydın abla sanada hayırlı cumalar
Evet senin günlük deneyimlerin var 2 sene öncesinde de hatırlıyorum sürekli bir şeyleri kendi üstünde deniyordun
Ablacım mutfak dolabıma aslında tam olarak kiler değilde raf raf dolap onun içine çekmece düşünüyorum bakalım seçenek çok fazla haftasonu ikea da idim çok çeşit seçenek vardı karar veremedim şu mutfakçı bilr gelip ölçü alsında bakalım neler yapabiliriz
Börek yapmışsın ellerine sağlık yememiş olman ise çok güzel ayrıca tebriklerrrrrrrrrr
ablaaaaaaaaa aynı kiloda isek start verebiliriz işte hadi gel bu hafta kapışalım o zaman bak nasılsa aynı kilodayız
evet insan kendine şaşırıyor gerçekten bende evlenirken aldığım halılar kahve ve krem tonları idi gerçi o zamanlar onlar modaydı sanırım koltuklarıma da uygundu öyle almışım....
Bu yaz tüm evi değiştirdim ve her yer bembeyaz oldu koltuklar halılar perdeler
belkide bundan 3-4 sene sonrada bu halini beğenmeyeceğim ne zevksizmişim diyeceğim
günaydın hatunlar...
valla nasıl begenmişim hayret içindeym yani aslında bunlarıd adegiştirmek istiyorum ama yeni ev yeni eşya derken iice açıldık
oturma odamda 1-2 yıl kullanıcam başka çare yok
bende siyah beyaz istiyorum eşyaları ama siyah toz tutar o yüzden tedirginiz
zatens salona koltuk halı, bird eorta ya kare sehpa alıcam birde tv sehpası konsol gümüşlük vs almıycamm
Çok acele etme şimdi taşınırken çok para harcayacaksınız ıvır zıvır üf püf derken valla dünya para gidiyor.
Sen bir taşın evine yerleş bir kaç ay sonra evine şekline göre rahat rahat acele etmeden içine sine sine seçer beğenir yaparsın.
siyah beyaz bende severim ama siyah hiç yok beyaz ağırlıklı ev şuan sanki beyaz mobilya ile değiştirdikten sonra ev daha bi büyüdü daha ferah gelmeye başladı gözüme
konsol gümüşlük vs. gerçekten haybeye ben evlenirkende almadım....
bugünkü menümü yazayım aebenim:ilatesmi yaptım oh ..
cuma sohbetimiz bu hafta ufak çapda kermese dönüşmüş , yanibiraz geç gidebilirim .
okiş safişim ben varım . bu hafta sonu çaçırmayı düşünmüyorum hazır cuma sohbetimde yok .kermestede aldıklarımı eve getiririm çoçuklara .
hadi bakalım hedefimiz 62 li kilolar ileri !
antim bu hafta genelde nasıl beslendin ? haifden karatay egilimi vardı sanırım ?:44:
mönünde yok ortalarda bence sedece sporla kilo verilmez yada artı çıkılmaz . regl durumların nasıl onun şişligimi açep:44:
tüp tedavisi canım. 6 ayda bir deniyoruz. hayırlısı allahtan. işte gebiş olmadan kilolar gideydi iyiydi.Canım affına sığınarak soruyorum ne tedavisi?
.
tüp tedavisi canım. 6 ayda bir deniyoruz. hayırlısı allahtan. işte gebiş olmadan kilolar gideydi iyiydi.
İnşallah canım inşallah bu kez tutar ve sende anne olursun hayırlısı ile....
İşin ucunda annelik varsa boşver kiloyu vücudu nasıl olsa doğumdan sonra verirsin bebeğinle ilgilenirken
Bak koltuğum bu sadece yastıkları desenli değil düz kahve tonunda o desenli olanlar diğer her tarafı tek renk...
Tv Sehpamda salona özel yapıldı oda beyaz lake
halımda tike marka beyaz üzerinde siyah desenler var bu şekilde yani...
evde resmini çekerim unutmazsam
mönün güzel antim afiyet olsunbugünkü menümü yazayım aebenim:
sabah yumurta,fındık, domates, salatalık,yeşil zeytin, şekersiz çay,közlenmiş biber
arada bişi yemedim.
öğlen: somon, yeşillik.
akşam da bi yemeğe davetliyiz, orda salata, sebze yemeye çalışırım.
genel olarak öğlen et, akşam sebze yedim. ama arada badem, fındık yediğim oldu bikaçgün. belki onlar fazla kaçıyor.
bi akşamda 2 tane kaşarlı tost yedik akşam yemeği yerine. ayağımı incittiğm için yemek yapamadık, kahvaltılıklarla.
başka hiç ekmek yemedim. ama barbunya filan yiyorum karbo yerine.
tüp tedavisi canım. 6 ayda bir deniyoruz. hayırlısı allahtan. işte gebiş olmadan kilolar gideydi iyiydi.
inşallah canım. tedavilerde birden kilo artışı oluyor, ilaçların etkisiyle şişiyorum. tedaviden sonra 2-3 ay da anca gidiyor. ondan dolayı ne kadar versem kardır dedim güya ama nerdeee saficim. şimdi göbekten eğilemiom. bi de hamiş olursam yuvarlanarak gelirim işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?