Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi günler kızlar .

ankaradaysanız işiniz yoksa sakın duışarı çıkmayın .yok böyle sogukk bırrr..

kızımın sınava kaydı için nufus cüzdanını yenilizcez o yüzden vesikalık çeptirip geldik . öyleden sonrada kızılaya nufus müdürlügne gidicem .şimdiden için titredi ...

sizler nasılsınız bakim bi 10 dk girdim .

iyi günler abla hava cidden soguk ya((

Banuuuuuuuuuuuu
pazartesi akşamı carrefor'a gittim ve orada Scahhifer markasının sermaik tavalar tencereleri indirimde idi.

Normal bir tava 29 TL.
Pilav Tenceresi 39 TL.
Güveç TEnceresi 39 TL.

İdi Aklında olsun....

alınmıştır efem
sen benden çok yaşacaksın safiş ben yazacaktım 3 gün önce ama bir türlü fısat olmadı . birde ben gittim orda kalmamıştı millet sömürmüş resmen .. o yüzden kalmamış diye yazmadım .
fakat dikemende buldum son gün. normal tavasını ve çin tavası varya ondan . aldım ..

bide yetmedi aradıgım gibi bir döküm ve taş seramik bir tencere takımı buldum tek tek de satılıyor . tani tenzere muhabbetini kapatmış bulunuyorum ...
biraz tuzlu ama taş seramik hiç çizilmiyor ve yapızmazlıgı digerlerine göre 6 kat daha fazlaymış . türkiyede 2 senedir olan bir isviçre markası ..
ne tesadüftürki şu anda k.k da reklamları dönüyor evmanyada . banum ben taksitle aldım . hafta sonu esseyede baktım evet % 50 indirimşi var ama hiç indirim yokmuş gibi fiyatları . birde bu taş seramik yok hiç birinde . dur linkini koyyumda incele .. ben turuncu kırmızılı olandan aldım . berghoff vigro serisi .kulanımı ve dizayynı çok hoşuma gitti farklı bişi olsun istemiştim .http://www.google.es/url?sa=t&rct=j...k4GoDQ&usg=AFQjCNFRH2DKFx1fpiCMpPH_01JF4bdIcQ
aslında çok iyiymiş fiyatlar ama carefour yok hiç ya burada

selam ben geldim nasıl geçti yeni yılın ilk günü kızlar...
biz bugünd ekoltuk baktık ama yok cidden bi model yok adam gibi işte bu diyebilecegim
banum işde bende o yüzden kendi zevkime göre yaptırdım .yoksa adan gibi güzel takım yok
herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık güzellik ve ideal kilolarımızla hepimizin kendini mutlu hissettiği para sıkıntısı çekmeyeceğimiz hayırlı bir yıl geçirelim inşallah

bende çok seviyorum durmadan evi degiştirmeyi .
Mutlu yillar kizlar yogunluktan giremedim hic sayfaya herkese hayirli ve mutlu yeni bir yil dilerim

Mutlu yıllarr kızlar herşey gönlünüzce olsunn

interdenetten mi aldın abla?

yok banum ben gözüm görmeden parmaklarım dokummadan bişi almam. dikmende bana yakın bir yer var jumbo vs. satıyor ordan aldım .
evmanyada biraz pahalı ben % 30 indirimli aldım . 3 tencere 1de büyük tava . 500 ,taksitle

slm herkese....

aebenim kolay gelsin aplam,her işe koşan olmak zor, bilirim..birde hava soğuk Allah kolaylık versin....

tencerelerinide güle güle kullan aplam,ben tam bir kap kacak manyağıyım...bu takımları cemile mağazalarında gördüm sanırım ben geçen yıl.dibim düşmüştü sırf tasarımlarının ilginçliğinden alacaktım zaten.ben ilginç bardak ,çardak,çanak çömlek hastasıyım zaten.evde olsa bile alacak kadar sapıtıyorum görünce değişik şeyleri zaten..bu tür şeyler satan mağazalara hiç girmemeye başladım bu aralar,kendimi frenleyemediğim için.ama dökümün farklılığını ilk kullanımda anlayacaksın aplam.bende bir tencere var döküm.küp gibi ağır ama pilavı acaip demliyor. yada izmir köfte gibi fırında pişireceğim yemekleri(eşim fırında köftelerinin kuruduğunu sertleştiğini söylediği için)bu tenceremde pişiriyorum.lokum gibi oluyor...bendeki tencere karnıyarık tenceresi dedikleri yayvan olanlardan...banum düşünüyoprsan şiddetle tavsiye ederim...

ben kaçırmışım carrefour'da schaffer fırsatını,hiç dikkat etmedim.o reyonlara ugramadım daha doğrusu.cuma günü gitmiştim gerçi,o zaman belkide indirim yoktu...ama çok inmiş fiyatlar gerçekten..birde ben böyle indirimlerden kullanmayacakta olsam bulunca alıyorum tencere falan.birine ev hediyesi götürüyorum aniden haber veriyorlar.markete ,züccaciyeye koşmaktansa,alıp evden götürüyorum...çok iyi geliyor o anda....

banum ne yaptın yılbaşı akşamı yeme içme işini:44: ipin ucunu kaçırmadın umarım....yada kimler kaçırıdı bakem?

tasarımalrı çok ilginçmiş gerçekten , bende netten alışveiri pek sevmiyorum tahmin etmiştim
snein almayacagını abla ama emin olamadım insan görmeden alamıyorummm.

zilim hoşgeldin cnm döküm die die banada aldırcan bi döküm tencere vallah

bu arada benim regli gelmedi dün gelmesi gerekiyordu:18::18::18:

yok cnm kaçırmadımm zatene vdeydim bişiyde yapmadık oturduk öle sonra 1 de yattımm

Kizlar merhaba. Yeni yilinizi bile kutlayamadim. Dizimden sonra da nezle ve alerjiyle surunuyorum.3 gundur perisandim okuyamadim gecmisi. Birde bu halde ise gitmek zorunda kaldim bugun. Yapilacak acil bir is icin. Yarin rapor alicam 2 gun. Opuyorum hepinizi.

iyi geceler hatunlar .

yahu link banamı endeksli :44: ben yokum kimse yok

nerdesiniz bakimmm

Yaa arkadaslsr ben ilk defa boyle bi diyet duydum boyum 1.63kilom.60 bana kisa ozni aciklamada bulunurmusunuz?

Yaa arkadaslsr ben ilk defa boyle bi diyet duydum boyum 1.63kilom.60 bana kisa ozni aciklamada bulunurmusunuz?

çaglacım aslında ilk mesajda her şey açık .
kısaca açıklarsak, saglıklı ve kan şekerine göre yani gl endeksine göre beslenmek .yediklerinin miktarından çok yediklerinin kan şekerini yükseltmeden ,saglıklı beslenmeyle kilo vermek .
.. bu beslenmenin amacı sadece kilo vermekle kalmıyor bir çok hastalıgıda iyi geliyor

günaydınnn ablaaa

nasılsın banuşum . halan geldimi?

safiş sen nerdesin bacım . sabah alataydın yazmamışsın .. yogunnusun?

antim refim siz nerdesiniz yavs:26:

yarın cuma dimi.
ne çabuk geliyor hafta dedigin .

yarın cuma dimi.

iyi diyelim iyi olsun abla, halamd agelmeid hala iki gün oldu
ilaç içmemiştim bu ay 2 iki gün gecikti :18::18::18::18: agrılarım var karnım davl gibi

anti geçmiş olsun güzelim yaaa herşey üst üste gelmiş
al raporu yat dinlen evde cicim....
bu nezle dinlenmeden geçmiyor uzuyorda uzuyor maalesef

iyi geceler hatunlar .

yahu link banamı endeksli :44: ben yokum kimse yok

nerdesiniz bakimmm

buralardayız beee apllaaa

günaydın hayırlı sabahla kıslar .

Günaydın ablaaaaammmm

yarın cuma dimi.

ya abla sabah açtım sayfayı okuyama başladım ptt merkezden aradılar yurtdışından beklediğim bir paket vardı o geldi diye....
Bende herşeyi açık bırakıp atladım arabaya gittim paketi almaya
Dolayısı ile açık kaldı sayfada şimdi geldim ve işe başlamadan size yazayım dedim
Evet yaa yarın cuma bu haftaki ufak kaçamaklar bana artı olarak gelecek zannımca ulen 2 haftadır kapışalım diyoruz sanki inadına yapar gibi artı çıkıyoruz iyimi
Ters psikoloji heralde
Biz en iyisi kapışmayalım ablaaa yoksa başladığımız noktaya geleceğiz
gerçi seni bilemiyorum ama benim halim hiç eksi değil yaneeee

iyi diyelim iyi olsun abla, halamd agelmeid hala iki gün oldu
ilaç içmemiştim bu ay 2 iki gün gecikti :18::18::18::18: agrılarım var karnım davl gibi

yaaa banu hakketten sanırım mevsimle alakalı bu yaa kimle konuşsam regl gecikmiş
benim 5 gün geçtiiii sonra geldi topu topu 2 gün oldu kanama şaka gibi
ben tabii yinede ne olur ne olmaz diye test yaptım iki tane allahtan tek çizgi çıktı
2 gün daha erken gibi mevsimseldir seninde heralde yaaaa umarım öyledir yani :26:

Dün akşam ki yemeğim muallakta idi ya hani
ben dün akşam bir şey yemedim :26:
eve gittim 3 sepet ütü vardı onları bitirdim....
Yetmedi 4 makina daha yıkadım
kışlıkların bir bölümü yıkanmayı bekliyordu.
e tabi sonra onların ütülenip kaldırılması derken baya geç oldu
Canımda bir şey istemedi yemedim.

Bugüne gelince
Kahvaltı 07.30
2 haşlanmış yumurta
domates salata
3-4 zeytin bir çatal aknaz ve ıhlamuır

Öğle yemeğim...
Belirsiz...
Hiç bir şey getirmedim yanımda büyük ihtimalle dışarıdan yiyeceğim
oda yüksek olasılıkla ızgara köfte olur sanırım

Akşamıda bilmiyorum....
Ne kadar belirsizim bu günlerde hey allam yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…