aslında çok iyiymiş fiyatlar ama carefour yok hiç ya burada
günaydınn millettt:2::2::2::2::2::2::2:
iyi günler kızlar .
Ankaradaysanız işiniz yoksa sakın duışarı çıkmayın .yok böyle sogukk bırrr..
Kızımın sınava kaydı için nufus cüzdanını yenilizcez o yüzden vesikalık çeptirip geldik . öyleden sonrada kızılaya nufus müdürlügne gidicem .şimdiden için titredi ...
Sizler nasılsınız bakim bi 10 dk girdim .
Banuuuuuuuuuuuu
pazartesi akşamı carrefor'a gittim ve orada Scahhifer markasının sermaik tavalar tencereleri indirimde idi.
Normal bir tava 29 TL.
Pilav Tenceresi 39 TL.
Güveç TEnceresi 39 TL.
İdi Aklında olsun....
aslında çok iyiymiş fiyatlar ama carefour yok hiç ya burada
banum işde bende o yüzden kendi zevkime göre yaptırdım .yoksa adan gibi güzel takım yokselam ben geldim nasıl geçti yeni yılın ilk günü kızlar...
biz bugünd ekoltuk baktık ama yok cidden bi model yok adam gibi işte bu diyebilecegim
herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık güzellik ve ideal kilolarımızla hepimizin kendini mutlu hissettiği para sıkıntısı çekmeyeceğimiz hayırlı bir yıl geçirelim inşallah
bende çok seviyorum durmadan evi degiştirmeyi .bende herkese iyi yıllar dileklerinde bulunmak için girdim...
hepinizin yeni yılı kutlu olsun,umutlarla dolu,sağlıklı(en önemlisi bu aslında),huzur ve bol hayırlı kazancın olduğu bir yıl olsun hepimiz için...
biz bu yılbaşı için hiç bir plan yapmadık,dışarı çıkmadık...çocukla dışarıda ok zor oluyor.bırakacak kimsede olmayınca oturalım evimizde dedik..normaldede çok yılbaşı kutlaması yapan bir ailede değiliz...eş dost akrabalar vs..ile olmak çok güzel tabii..keşke yakın olsakta hiç değilse yılbaşı kutlaması bahanesiyle bir arada olsak...insanlar zaten kutlamalarda olmasa pek akraba,eş dost ziyareti düşünülmüyor gibi geliyor bana...hayat telaşları sebebiyle....
banum yaza doğru mobilyacılara koltuk takımlarının hep değişik ve yenileri gelir cnm,düğün sezonu açılınca...o zaman çeşit çoğalacak ,bütçene ve zevkine göre bir takım bulursun cnm....
eğer evde sık sık değişiklik yapmayı seviyorsan köşe takımı olayını çok düşünme.çünki köşe takımında çok fazla oynama yapamassın cnm..oturma odanda birde balkon kapısı vs..varsa tek köşede tıkılı kalır koltukların.ben oturma odamdaki koltukları derin temizliklerde dört döndürüyorum odanın içinde...eşim takılıyor ..her gün evin her köşesi değişiyor.bir gün yatak odasını mutfağın ortasında bulucam sanırım diye
yahşi cazibe dizisindeki koltuk takımının teklilerine bayılıyorum ben...dönerli koltuk...öyle bir şeylerde bakabilirsin...
antim sarmalara rağmen kilo verdiysen çok iyi cnm...demekki bünyeyi ve iradayi çok kasmamak lazım.arada bi ödüllendirince odsizi ödüllendiriyor...
Mutlu yillar kizlar yogunluktan giremedim hic sayfaya herkese hayirli ve mutlu yeni bir yil dilerim
Mutlu yıllarr kızlar herşey gönlünüzce olsunn
interdenetten mi aldın abla?
slm herkese....
aebenim kolay gelsin aplam,her işe koşan olmak zor, bilirim..birde hava soğuk Allah kolaylık versin....
tencerelerinide güle güle kullan aplam,ben tam bir kap kacak manyağıyım...bu takımları cemile mağazalarında gördüm sanırım ben geçen yıl.dibim düşmüştüsırf tasarımlarının ilginçliğinden alacaktım zaten.ben ilginç bardak ,çardak,çanak çömlek hastasıyım zaten.evde olsa bile alacak kadar sapıtıyorum görünce değişik şeyleri zaten..bu tür şeyler satan mağazalara hiç girmemeye başladım bu aralar,kendimi frenleyemediğim için.ama dökümün farklılığını ilk kullanımda anlayacaksın aplam.bende bir tencere var döküm.küp gibi ağır ama pilavı acaip demliyor. yada izmir köfte gibi fırında pişireceğim yemekleri(eşim fırında köftelerinin kuruduğunu sertleştiğini söylediği için)bu tenceremde pişiriyorum.lokum gibi oluyor...bendeki tencere karnıyarık tenceresi dedikleri yayvan olanlardan...banum düşünüyoprsan şiddetle tavsiye ederim...
ben kaçırmışım carrefour'da schaffer fırsatını,hiç dikkat etmedim.o reyonlara ugramadım daha doğrusu.cuma günü gitmiştim gerçi,o zaman belkide indirim yoktu...ama çok inmiş fiyatlar gerçekten..birde ben böyle indirimlerden kullanmayacakta olsam bulunca alıyorum tencere falan.birine ev hediyesi götürüyorum aniden haber veriyorlar.markete ,züccaciyeye koşmaktansa,alıp evden götürüyorum...çok iyi geliyor o anda....
banum ne yaptın yılbaşı akşamı yeme içme işini:44: ipin ucunu kaçırmadın umarım....yada kimler kaçırıdı bakem?
Yaa arkadaslsr ben ilk defa boyle bi diyet duydum boyum 1.63kilom.60 bana kisa ozni aciklamada bulunurmusunuz?
günaydınnn ablaaa
nasılsın banuşum . halan geldimi?
safiş sen nerdesin bacım . sabah alataydın yazmamışsın .. yogunnusun?
antim refim siz nerdesiniz yavs:26:
yarın cuma dimi.
ne çabuk geliyor hafta dedigin .
Kizlar merhaba. Yeni yilinizi bile kutlayamadim. Dizimden sonra da nezle ve alerjiyle surunuyorum.3 gundur perisandim okuyamadim gecmisi. Birde bu halde ise gitmek zorunda kaldim bugun. Yapilacak acil bir is icin. Yarin rapor alicam 2 gun. Opuyorum hepinizi.
iyi geceler hatunlar .
yahu link banamı endeksli :44: ben yokum kimse yok
nerdesiniz bakimmm
günaydın hayırlı sabahla kıslar .
nasılsın banuşum . halan geldimi?
safiş sen nerdesin bacım . sabah alataydın yazmamışsın .. yogunnusun?
antim refim siz nerdesiniz yavs:26:
yarın cuma dimi.
ne çabuk geliyor hafta dedigin .
iyi diyelim iyi olsun abla, halamd agelmeid hala iki gün oldu
ilaç içmemiştim bu ay 2 iki gün gecikti :18::18::18::18: agrılarım var karnım davl gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?