Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm ben bugün avm ye gittim krc ye baktım
baya indiirm var bernardo da 1 alan bir bedevaaa çok uygun kampanyalr ama bebeler vardı bakamadım.

krc nin seramikelir nasıl acaba, ama kulpları vs çok güzell ışıl ışıll

uyumadan önce ojelerim kururken size bakayım dedim...

banum gülsan'ı duymadım cnm.krc'nınkiler iyi gibiydi.ama karacada beyaz teflonda var dikkat et.esseninkilerde indirimde şu an galiba tv'de reklamlarda öyle gördüm gibi kalmış aklımda..ama kullanmadım bilemiycem,aebenim kullanıyordu iyi demişti geçen gün...

ya şu an piyasada olsa schaffer'i gözü kapalı al diycemde benim aldığım seriyi hiç görmedim.sapları kırmızı sedefli,kendileri siyah emaye gibi parlak bi dış zemini var.görür bulursan hiç kaçırma kütük gibiler valla..çok kalın bir çeperi var.tavası bile rahat 400 gr vardır.eşim çatalla falan içinden sucuk,yumurta,melemen vs...cart cart kazıyarak yedi kaç defa hiç bişey olmadı...monetada pahalı ama acaip iyi onuda düşünebilirsin...

yarın okulumun çayı var oraya davetliyim.ordan gelincede eşimin arkadaşının silivride at çiftliği varmış oraya götürecek,akşam otelde kalırız ,ertesi günde ata biner,mangal yapar döneriz,hepimize değişiklik olur dedi.iyi dedim bende.. giremessem merak etmeyin diye yazdım.haydin görüşüz...yatayım yoksa yarın sabah geç kalkıp öğlen çaya yetişemiycem...

günaydınnnnn

zilimm degişiklik olur tabikii güzel olurrrr scfer de indirimde şuan araştırıp bakayım ben en iyisi

günaydın
zilim iyi olmuş bu kısa tatil, biraz nefes alırsın ...

günaydın banum

günaydın demişim bşide iyi akşamlar diyim tam olsun
kimse gelmemiş bugün

slm herkese....
hafta sonu olduğu için çok giren olmamış:) aebenim ve banum topiğin daimi üyeleri bi tek siz girmişsiniz ...

bizde saat 17 gibi evde olabildik.ne kadar soğuktu bu gün hava .güneşli gibi görünsede acaip soğuktu..eşimin mangal hayali şöminede pişirdiği sucukla sınırlı kaldı soğuk sebebiyle1 saat mangal yakmakla ve pişirmekle uğraşmadı ,taktı şişe sucukları çiflikte hem ısındı hemde mangalını yaptı:)

oğluyla atada bindiler,attılar negatif enerjilerini geldik...gelir gelmez duşa kovaladım ikisinide,atlardan kene mene zıplamıştır üstlerine başlarına diye..herşeyide makineye tıktık yıkanıyor...inşallah oğluşum hasta masta olmaz...

siz neler yaptınız?yeni yıl için planlarınız varmı?

günaydın kızlar.
haftasonu arkadaş ziyaretleriyle geçti benim. pek giremedim. aslında ev oturmalarında börek sarma yedim ama ilginç bugün tartıda 61.9 çıktım:)))
bu cumaya kadar hedef 60 lı rakamları görmek. 2-3 hafta 62-63 arası süründüm ama demek ki az az olsa bile gidiyor kilolar. en azından artık artış eğrisi ters yönde :)
bu arada cumartresi montignac ın kadınlar için ergenlikten menopaza kitabını buldum d&r da. aldım, yarısını okudum bile. çokk yararlı bilgiler var. mesela ben omega3 kullanıyorum ya onun için c vitamini şart. biliyuodum ama uygulayamıyordum. diyorki omega3 ü iki adet limon suyuyla beraber için maxsimum fayda için. bir de hem gebelikte, hem menopozda nasıl beslenilmesi gerektiğini de çok güzel anlatmış. okudukça ilginç yerleri yazıcam size de.
öpüyorum hepinizi.

Tünaydınlar efendimm
sabahtan beri sayfam açık ama yoğunluktan yazamadım bir türlü...
Yılbaşı münasebeti ile bu gün erken kaçacağım birazdan giderim....

Hepinize şimdiden boooooooolll sağlıklı mutlu başarı dolu seneler diliyorum
Dilerim bu yeni yıl gönlünüzdeki herşey sizin olur nasip olur....

canımmmmmmmmmm rabbim gönlüne göre versin inşallah 2013 senin yılın olur veeeeeeeeeeee bir tane değil çift gelir bebişlerin inşallaaahhhhhhhhhh
Sen hamiş kalda varsın yuvarlan yavrummmm doğumdan sonra çok güzel kilo veriliyor yeterki yaşa bunu....

kulanışlı bir köşe tkımı sanırım güle güle kullann
hep kullanışlsız diye söylerler ya köşe takımlarına oysa ben çok seviyorum

evet bende köşe takımlarına sıcak bakmıyordum ama çok iyi bu farklı tavsiye ederim yani
kumaşıda harila yumuşacık rahatlığına diyecek kelime yok gelen sızıp kalıyor

iyi yıllar . rabbım hayırlı yıllar etlesin inşallah .
yogundum yine giremedeim ama fazla girende olmamış zaten ...

Mutlu yillar kizlar yogunluktan giremedim hic sayfaya herkese hayirli ve mutlu yeni bir yil dilerim

bende herkese iyi yıllar dileklerinde bulunmak için girdim...

hepinizin yeni yılı kutlu olsun,umutlarla dolu,sağlıklı(en önemlisi bu aslında),huzur ve bol hayırlı kazancın olduğu bir yıl olsun hepimiz için...

biz bu yılbaşı için hiç bir plan yapmadık,dışarı çıkmadık...çocukla dışarıda ok zor oluyor.bırakacak kimsede olmayınca oturalım evimizde dedik..normaldede çok yılbaşı kutlaması yapan bir ailede değiliz...eş dost akrabalar vs..ile olmak çok güzel tabii..keşke yakın olsakta hiç değilse yılbaşı kutlaması bahanesiyle bir arada olsak...insanlar zaten kutlamalarda olmasa pek akraba,eş dost ziyareti düşünülmüyor gibi geliyor bana...hayat telaşları sebebiyle....

banum yaza doğru mobilyacılara koltuk takımlarının hep değişik ve yenileri gelir cnm,düğün sezonu açılınca...o zaman çeşit çoğalacak ,bütçene ve zevkine göre bir takım bulursun cnm....

eğer evde sık sık değişiklik yapmayı seviyorsan köşe takımı olayını çok düşünme.çünki köşe takımında çok fazla oynama yapamassın cnm..oturma odanda birde balkon kapısı vs..varsa tek köşede tıkılı kalır koltukların.ben oturma odamdaki koltukları derin temizliklerde dört döndürüyorum odanın içinde...eşim takılıyor ..her gün evin her köşesi değişiyor.bir gün yatak odasını mutfağın ortasında bulucam sanırım diye

yahşi cazibe dizisindeki koltuk takımının teklilerine bayılıyorum ben...dönerli koltuk...öyle bir şeylerde bakabilirsin...

antim sarmalara rağmen kilo verdiysen çok iyi cnm...demekki bünyeyi ve iradayi çok kasmamak lazım.arada bi ödüllendirince odsizi ödüllendiriyor...

herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık güzellik ve ideal kilolarımızla hepimizin kendini mutlu hissettiği para sıkıntısı çekmeyeceğimiz hayırlı bir yıl geçirelim inşallah

selam ben geldim nasıl geçti yeni yılın ilk günü kızlar...
biz bugünd ekoltuk baktık ama yok cidden bi model yok adam gibi işte bu diyebilecegim

Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Mutlu yıllarr kızlar herşey gönlünüzce olsunn

Mutlu yillar kizlar yogunluktan giremedim hic sayfaya herkese hayirli ve mutlu yeni bir yil dilerim

herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık güzellik ve ideal kilolarımızla hepimizin kendini mutlu hissettiği para sıkıntısı çekmeyeceğimiz hayırlı bir yıl geçirelim inşallah

Hepinize sağlık mutluluk içinde güzel bir yıl diliyorum...

Umarım bu yıl Gönlünüzde ne varsa gerçek olur...
Bol Aşklı, Bol Meşkli, Bol paralı bir yıl sizin olsunnnnnnn

Banuuuuuuuuuuuu
pazartesi akşamı carrefor'a gittim ve orada Scahhifer markasının sermaik tavalar tencereleri indirimde idi.

Normal bir tava 29 TL.
Pilav Tenceresi 39 TL.
Güveç TEnceresi 39 TL.

İdi Aklında olsun....

Pazartesi ve SAlı ufak kaçamaklarla geçti
Bugün ise tekrar start...

02.01.2013 Çarşamba Menü...

Kahvaltı
iki dl. tm ekmeği ve bir ince dilim aknaz ile yapılmış tost... (Gece üçte yatınca sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım)

Öğle
Ispanak yemeği salata ve yoğurt...

Akşam
Belirsiz...
evde bir tabak ıspanak kaldı belki onun üstüne yumurta kırıp salata ve yoğurtla yerim
yada dolapta köfte ve tavuk var ikisinden birini fırına astarım salata ve ayranla
Daha karar vermedim akşama belli olacak....

Banuuuuuuuuuuuu
pazartesi akşamı carrefor'a gittim ve orada Scahhifer markasının sermaik tavalar tencereleri indirimde idi.

Normal bir tava 29 TL.
Pilav Tenceresi 39 TL.
Güveç TEnceresi 39 TL.

İdi Aklında olsun....

aslında çok iyiymiş fiyatlar ama carefour yok hiç ya burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…