Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu hafta hep saçma sapan beslendim bir yedim bir yemedim.... Yarınki rakamlar pek iç açıcı olmayacak benim için.....
Bugüne gelelim ;
Kahvaltı ; 07.00
2 dl. tb ekmeği ve bir dilim aknaz peynirden yapılmış tost ve ıhlamur

Öğle 12.00 - 13.00
Barbunya Pilaki salata ve yoğurt
Not: Normalde iki öğün ard arda kh almam ama bugün regl sancımdan tembelliğim üzerimde
dolayısı ile sabah yumurta haşlamaya üşendim tost yaptım kestirmeden

Akşam 17.00 - 18.00
Fırında tavuk butu salata ve ayran...
Bakalım yarın neler olacakkkk

günaydın efem ....:18::18:
ben bir yogun bir halsiz ..:18: gecede geç yattım ütü yaptım gecenin bi yaerısına kadar eh gün bayu gezersen gecede ev işi yaparsın

safişim mönün güzel canım afiyet olsun ...

benden bu hafta umut yok artı çıkmassam sevinecegim
bu hafta hiç pilates yapmakda nasip olmadı . kızılay turlarını saymazsak sporda yok
düzgün diyette yapamadım yani ba hafta diyet açısından fiyaskoydu

bu tuz lambalarından bende alıcaktım bir ara baya kafaya taktım ama çok pahalı yahu . burda bir akdarda vardı 250 lr istedi.
nettden marankiden alayımdedim oda kredi kartı vs bende ugraşmadım .ama hala aklımda . bende eşim için almayı uygun görmüştüm adam tümgün stres içinde vede tel tarafigi .

uuyyyy biz çok ters bir zamanda yarışa girdik desene
zaten bu hafta yarışta fiyasko

sen bu gün işin yoksa dinlen bari abla yaaaa bütün hafta hep ir yerlerde koşuşturmaca içindeydin zaten....

yarın tartılacakmısın

ben fiyatlara hiç bakmadım alıp denesek mi ne yapsak bilemedim....

slm herkese aebenim ben göremedim ya resimleri çok merak etmiştim albüme girdim fakat göremedim nasıl bakıcam yardımcı olurmusunuz kızlar
sulakcım arkadaşım deyilmişsin aaa ne ayıp teklif ettim canım kabul et yeter sonra gir görürsün . zati çok rsim yok gelişi güzeşl çekmiştim ama bi ara mutfakgında vede oturma aodısın genelini çeker koayrım albüme . safişim nazlım yrumlarınız için teşekkürler ..
resme bakanlar neden yorum yapmazlar yav kim baktı anlamıyrum o zaman

banum mutfak masasınıda tezgah malzemesindem yaptırdım ben .(çimston ) örtü mörtü yok . çok kulanışlı ye sil ,kalk ayrıca cizlse bile sorun deyil bazan börek yaprken bile bıçakla masa üstünde kesiyorum . bu malzeme çok kulanışlı eger henüz mutfagın yapılmadıysa tezgahı çimston iste
salatayı artır kabızlık sorunun varsa blackım

geçmiş olsun antim .

safiş beklenen haber gelmiş gözün aydın ..

banu anacından geldinmi kııı

günaydınnn ben geldimmm nasılsınızzz bakallımmm
görmeden sordum bende nerde bu hatun diye .
Gunaydin 63 lu rakamlari gordum haber vereyim dedim :)

ocdim canım tebrikler .ama kısa not yazıp çıkıyorsun ben anlamıyorum bişi .:26: kaçtın kaç oldun neler yapıyorsun tam olrak . vs vs onca soru var ama sen sadece not yazıp kacıyon

kaçmak derken bende kaçar .. bu hafta iç pilates yuapmadım . bugün yapayımda mahmurlugum kalksın bari:18:

Resime bakanlar buradan yorum yapmışlar abla güle güle ağız tadı ile otur ablacım evinde....
Mutfak tezgahı olarak çimston en iyisdir ama biraz pahalıdır... Bende mutfağımı değiştirirken bir dahaki sefere çimston yaptıracağım kesinlikle.... Acaba yanlışlıkla tezgahın üzerine sert bir cisim düşsede kırılsamı kiii...
Granit olan tezgah nasıl kırılırki bir fikri olan varmı

evet beklenen haber geldi sonunda çok tırstım hamileyim diye yaaaa :26:

kaçmak derken bende kaçar .. bu hafta iç pilates yuapmadım . bugün yapayımda mahmurlugum kalksın bari:18:

hadi kalk bari benim yerimede yap ablaaaaa

ahahaa gözün aydım saficim.mevsimselmiş dimekki:)) sporun etkisi çok fazlaymış gerçekten. bugün 5. gün gidemedim spora. hemen tartıda 62.6 çıktım( halbuki kaçamak da yapmadım. ama hareketsizlik direkt depoladı yediklerimi.

günaydınnn ben geldimmm nasılsınızzz bakallımmm
günaydın masumm.

sağol canım evet öyleymiş (Gerçi hala hamile olmaktan korkuyorum ya neyse )
kaçtın sen? ne kadar artı gördün baskülde?
hareketsizlik tabiiki kötü masa başı çalışanların en büyük sorunudur bu

günaydın montinin fıstık hatunları

safişimmm kırmızılar gelmişhadi gözün aydın şekercmm

geldim ablaaa erken döndümm annemleirn orası biraz karışıkkk
pek ortalarda görünmek istemedmmm

odanı görüdm ben akşam ama yorum yazamadımmm yazmak için açtım pc kapanmıştı
berjerleir çok begendim renk harika ,,sehbanda ok hoşuma gitti
mutfak resimleirni bekliyorum dört gözleee

annemee gidince annemm beni totomun üstüne oturrtu valla
salon takımını oturma odasınd akullanıcakmışımmm emir büyük yerdenn
herşey birden degişmezmiş
yatak odamla , oturma odaısnıda bir degiştiricekmişim.
çok yükleniyormuşumm eşimeee hahahaaa görün duyanda essah sanıcakk

slm kıslar....
bu saat oldu okuldan ancak geldim,3 veliim vardı çocukları ile ilgili özel görüşmem gereken.sohbet mohbet derken 16:30'da geldim eve .

eşim keşke hiç çalışmasa dedim içimden eve gelince.ütülerimi yapmış dağ gibi 3 makinelik çamaşırı,iç çamaşırlarına varana kadar ütülemiş allah razı olsun.sende azıcık dinlen,benim evde olmamın tadını çıkar dedi,canım benim yaaa... seviyorum kendilerini walla..

birde balık almış gelmiş,oğlumu traş olmaya götürünce,kitap ısmarlamıştım onları aramış bulmuş, eve geldim kahve de yapmış içtik,daha ne istiycem allahtan..walla kadir kıymet biliyor sağolsun...(gerçi bende hem erkek hem kadın oluyorum yeri gelince ama neyse unutmuş gibi yapiim şimdilik:))

safinaz himalaya tuzunu karataycılar yemeklerede kullanıyorlar.hatta öğütülmemiş alıp kendileri öğütüyorlar.okumuştum önceden.hatta bi çok diyet topiğinde okudum ...himalaya tuzu yemeklerede kullanılıyor...

aebenim ben bu tuz lambalarını gördüm ama hiç sormamıştım valla,tamamen dekor amaçlı olduğunu düşünmüştüm.aslında çok mantıklı anti stres amaç içinde kullanılması.:44: dur bakalım bu kaya tuzu iyi gelmesse birde lambalı tuz alırız napalım...herşey ewlatlar için...

banum hoşgeldin cnm...walla anneler damatlarını çocuklarından çok kolluyorlar sanırım.benimde annem aynısı..arada bi alışveriş için tozuttuğumda(neyseki yakın değiliz,nadiren görüyor biz izmire gidince falan arada bi yani,yoksa kalpten gidecek neler yaptığımı görse)hemen batıracaksın eşini diye başlıyor.anne bende çalışıyorum farkındamısın desemde ııı ıh..ben evde perde halı vs..bişey değiştirince hiç söylemiyorum ne zaman gelirse o zaman görüyor.bi ara almıştım deyip geçiştiriyorum
bu evime geçerkende 5 yıllık mobilyayı tümden değiştirdiğime acaip kızmıştı anam.yepyeni üstünde 5 kere oturulmuş yemek odası koltuklarımı yok fiyatına 2.ele sattığımı duyunca bi dövmediği kaldı.walla ne varsa eskilerde var.tutum mutum bende hak getire...arada bi öğrenecek gibi olsamda zaaflarıma yeniliyorum hep alışveriş konusunda.bu günde o günlerden biriydi okul çıkışı gratise girdim yine..girmez olaydım

yine yazacaklarımın bir kısmını unuttum haa laceyim oğlumun odasındaki kaya tuzunu hemen başucuna alıyorum bu gece cnm.hatırlattığın için çok sağol...

iyi akşamlar kıslar .. anam ne uyumuşummm uyanamadım bir türlü yeni kalktım .hiç ettigim iş deyildir
gece nereme uyuyacam şimdi . eşimde yok

Aeben ablaaaa yarın tartılcanmııııııııı

safiş niye tartılmayım kuu ,benim hergün tartıltıldıgımı unutun zarr

sende tartıl safiş kilonu ögren artı eksi ne olursa . hoş niye eksi olasınki, diyetine devam ediyorsun .halanda geldi .
haftadayada daha iyi sonuç kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…