Himalaya tuzuda yenmiyor tatlım oda astımlı olan kişinin odasına konuyor oradaki havayı değiştireiyor dediler. bende denemedim...
Denemek lazım.... Gerçi maşallah bu sıra iyi bizim cadı ama.... Yine olacak tabi tetikteyiz...
İşte bu ;
Eki Görüntüle 588612
günaydın efem ....:18::18:
ben bir yogun bir halsiz ..:18: gecede geç yattım ütü yaptım gecenin bi yaerısına kadar eh gün bayu gezersen gecede ev işi yaparsın
safişim mönün güzel canım afiyet olsun ...
benden bu hafta umut yok artı çıkmassam sevinecegim
bu hafta hiç pilates yapmakda nasip olmadı . kızılay turlarını saymazsak sporda yok
düzgün diyette yapamadım yani ba hafta diyet açısından fiyaskoydu
bu tuz lambalarından bende alıcaktım bir ara baya kafaya taktım ama çok pahalı yahu . burda bir akdarda vardı 250 lr istedi.
nettden marankiden alayımdedim oda kredi kartı vs bende ugraşmadım .ama hala aklımda . bende eşim için almayı uygun görmüştüm adam tümgün stres içinde vede tel tarafigi .
sulakcım arkadaşım deyilmişsin aaa ne ayıpslm herkese aebenim ben göremedim ya resimleri çok merak etmiştim albüme girdim fakat göremedim nasıl bakıcam yardımcı olurmusunuz kızlar
salatayı artır kabızlık sorunun varsa blackımcanımmmmmm hoşbuldumSorma tatlım aynı şişkinlik bende de var regl öncesiyim :18: Tatlı krizlerimle mücadele de ediyorum..En büyük rahatsızlığım bağırsak tembelliği sanırım Akşamları 1 su bardağının içine 2 kayısı atıp sıcak su ekliyorum, sabah suyunu içip kayısıları da yiyorum biraz düzene girdi gibi bakalım..
spora en son cumartesi gitmiştim canım, ağrı işyerinde merdivenleri çıkarken oldu birden bire. belki sporda biraz hasar vermiştim, merdiven tuzu biberi oldu. pomat verdi doktor. bir de şişmişti. onun içinde bandaj yapıldı. bugün biraz daha rahatladım. ama 1 hafta gidememem spora en az. bu çok kötü oldu. tam iyi gitmeye başlamışken kilo verme.
ilaç ne kullanıyorsun safi?yasmin diana35? ilaca devam mı yoksa bırakılan dönemdesin de adet mi olmadın? kesinlikle doktora git canım. inşallah gebesindir
günaydınnn ben geldimmm nasılsınızzz bakallımmm
Gunaydin 63 lu rakamlari gordum haber vereyim dedim :)
sulakcım arkadaşım deyilmişsin aaa ne ayıpteklif ettim canım kabul et yeter sonra gir görürsün . zati çok rsim yok gelişi güzeşl çekmiştim ama bi ara mutfakgında vede oturma aodısın genelini çeker koayrım albüme . safişim nazlım yrumlarınız için teşekkürler ..
resme bakanlar neden yorum yapmazlar yav kim baktı anlamıyrum o zaman
banum mutfak masasınıda tezgah malzemesindem yaptırdım ben .(çimston ) örtü mörtü yok . çok kulanışlı ye sil ,kalkayrıca cizlse bile sorun deyil bazan börek yaprken bile bıçakla masa üstünde kesiyorum . bu malzeme çok kulanışlı eger henüz mutfagın yapılmadıysa tezgahı çimston iste
safiş beklenen haber gelmiş gözün aydın..
kaçmak derken bende kaçar .. bu hafta iç pilates yuapmadım . bugün yapayımda mahmurlugum kalksın bari:18:
ahahaa gözün aydım saficim.mevsimselmiş dimekki:)) sporun etkisi çok fazlaymış gerçekten. bugün 5. gün gidemedim spora. hemen tartıda 62.6 çıktımUmarım dün akşamda kaçamaksız geçmiştir....
Dünkü ısrarına dayanamadım beynim sulandı ve akşam eve giderken hamilelik testi aldım iki tane....
Bu sabah uyandığımda ilk idrar ile yapacaktım testi lakin gerek kalmadı
Yavru vatan kan ağlıyordu ben ise gülümsüyordum
Testleri evde saklıyorum neme lazım ne olur ne olmaz....
Evet sporun çok etkisi var gerçekten benimde göbek dümdüz olmuştu kas yapmıştım resmen
Ayyyy ne güzel yaa spor yapanı okudukça mutlu oluyorum
Yılbaşından sonra kesin kes başlamalıyımmmmmm
Tatlım aeben ile arkadaşmısın ?
Eğer arkadaş isen aeben profiline gir ve sol tarafta aşağılara doğru in albümler diye bir pencere göreceksin oradan bakabilirsin resimlere....
günaydın masumm.günaydınnn ben geldimmm nasılsınızzz bakallımmm
ahahaa gözün aydım saficim.mevsimselmiş dimekki:)) sporun etkisi çok fazlaymış gerçekten. bugün 5. gün gidemedim spora. hemen tartıda 62.6 çıktım( halbuki kaçamak da yapmadım. ama hareketsizlik direkt depoladı yediklerimi..
sağol canım evet öyleymiş (Gerçi hala hamile olmaktan korkuyorum ya neyse)
kaçtın sen? ne kadar artı gördün baskülde?
hareketsizlik tabiiki kötü masa başı çalışanların en büyük sorunudur bu
Aeben ablaaaa yarın tartılcanmııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?