Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

demek bu analar hep aynı geçen yaptıgım duvar kagıdı , boya işinede benim anacım kızmıştı ne yapcan bir sürü masraf diye .. bazan uzakda olmak işe yarıyor .

..zilim oturma odasını sormuşsun canım, eski takımım fakat iskeleti hariç hepsi yeniden yapıldı hatta iskeletde siyahdan beyaza boyandı lake boya . daha evvel 2 büyük sırta uzun yastıgı vardı şimdi 5 kırlenli oldu ...perde ve halımdan memnun oldugum için hem onlara uygun olsun istedim hemde atorma gurubunu rengini degiştirdim . daha evvel lila ve mor karışıydı koltuklar . şimdi grı mor ve çiçekli renkli .. duvar kagıdımda tam uyumlu oldu . tabi uzun araştırmalr sonunda eşim beni bi bırakdı duvar kagıtçıya koca magaza akşama ancak çıktım tabi öncesinde onca kagıtçı gezildi .
resimleri çekeyim mutfakla birlikde albüme koyarım

zilim eşine nazar degecek bacım maşalah allah razı olsun .

safiş granit nasıl kırılır bilemedim . çimston kırılmıyor ama .

Son düzenleme:
öle mi diyosun aeben:) pazartesi sabah acayip fit, iyi hissetmiştim, hatta buaraya da yazmıştım. göbeğim indi diye. şimdi o yine pırtlamış gibi görünüyo gözüme
bugün daha rahatladı bacağım. haftasonu ufaktan başalrım evin içinde hareketlere. dizime yüklenmeden sırt, göbek çalışırım olduğu kadar.

göbüş işide spor yapmayınca çıkar mesela bendede aynı olur pilates yapınca bir ayrı ara verdigimde bir ayrı . karın kasları çalıyorya içine çekiyor karnı .. inersin tekrar
bacagın iyi olsunda göbüş iner canım merak etme . benimde sag dizimede bazan adını kyamadıgım bişi var namaz kılarken bükülünce çok inceden ses geliyor baktırmam lazım :44:

kaç saat uyudunkiiii aben ablaaaa
geceede oturursun gayriii

kaç saat uyudunkiiii aben ablaaaa
geceede oturursun gayriii
3 saat
aben abla koltugu rengini vs degiştirmek ne kadar tuttu?

3.600 yani yenisi kadar . kumaş kadife yıkanabilir . hoşuma giden gibi hazır bişi bulamadım . vede istediklerimde baya tuzluydu .. hemde oturma gurubun berjerlerle 9 kişilik oluyor. oturma odam geniş diye bu evime taşındıgımda ek yaptırmıştım . sag olsun döşemeci eşimin yegeni 1 dedimi iki etmedi. elide pek düzgün .. eger lazım olursa yönlendireyim banum temiz iş yapıyor . zaten 8 sene evel ilk halinide ona yaptırmıştım . çok saglam ve kulanışlı o yüzden vazgeçemedim .

Son düzenleme:
çalıntıdır pardon alıntı .:)

Grip olan arkadaşların dikkatine

SOĞUKLARDAN KORUNMAK İÇİN DOĞAL TAKVİYE :

MALZEMELER :

- 1 adet orta boy kavanoz
- kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil
- 1 limon (dilimlenmiş)
- yeteri kadar bal

HAZIRLANIŞI :

Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın.
Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için.

Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.

Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir. Sonbaharla birlikte gribal hastalıklarda evlerin baş köşesine yerleşmeye başladı bile. Ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı derken ardından gelen öksürüğü kesmek en uzun süreçtir. Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmadan önce çay gibi ailece günde bir fincan içebilirseniz koruyucu özelliğinden yararlanır, sonrasında ise öksürüğe karşı doğal tedavi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca araç tutmasından ya da mide üşütmelerinden kaynaklanan bulantılara karşı da çok etkili.

AMANIN ÇOKMUŞ ABLAA , BEN İDARETEN KULLANACAGIM İÇİN
GEREKTEE SANIRIM ŞİMDİLİK ÇÜNKÜ KAPLAMADA PAHALIYA DENK GELİYORR DEMEKKİ.
SENİNKİLER ÇOK ŞIK AMA DEDİGİM GİBİ BERJERLERİDE ÇOK BEGENDİM.

ZENCEFİL ALIP YAPMAK LAZIM

en son 62.2 ye kadar inmeyi başarmıştım. bugün 62.6 olmuşum(

canım sağlık olsun 400 gram artı görünüyor ama eminim gerçek rakam değildir bu...
Sıkma sen canını diyetine aynen devam et

Ayyyy gece uyuyabildinmi acaba ablaaa :26:

Sen gerçekten günlük mü tartılıyorsunnnn :26:
2 sene öncesi hatırlıyorumda dönem dönem her gün baskülle haşır neşir olanlara kızıyordun tartılmayın her gün sizi yanıltır diyordun Laa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaaaa

Evet ablam bende tartıldım veeee içim açıldı baskülde rakamı görünce
Halam mı? Bizde teyze deniyor sizde hala mı

safiş granit nasıl kırılır bilemedim . çimston kırılmıyor ama .

ben bu halimde epesinde dolaşıyorum bir şey olmuyorda mümkün değil nasıl kırılsın
Bende mutfağımda değişiklik yapacağım mutfak ustasını bekliyorum ablaamm
mutfak balkonumu bu yaz kapattırdım ve bildiğin oda oldu zaten mutfaktan balkona açılan kapı standart pencere kapı değil sürgülü büyük iki tane cam ve balkonu kapattırdığımdan beri hiç kapatmıyorum hep açık....
Buzdolabını balkona çıkaracağım nasılsa artık kapalı, buzdolabının olduğu yerede dolapların aynı malzemesinden büyük kiler tarzı dolap yaptıracağım.... Yaa mutfakta ne çok eşya oluyor koyacak yer bulamıyorum gerçekten....
Şu küçük ev aletleri diyorlar ama bir araya gelince koca oda doluyor hiçte küçük değiller

Bu arada aklıma geldi şu yeni çıkan phlıps çorbacım varya kızlar alan kullanan varmı aranızda ben almayı düşünüyorum da....

Kilo Bildirimi ;

14.12.2012 Cuma ; 63.100
21.12.2012 Cuma ; Tartılmadım....
28.12.2012 Cuma ; 63.500

Alınan kilo : 400 gram

günaydın, hayırlı cumalar

banum ama süngerleri vs hepden degişti boyacısı ,kumaşlar, el işçiligi derken normal. eger sedece kumaş kaplatcaksan vede uygun kumaş bulursan baya uyguna gelir . benim kumaşda baya pahalıydı . bundan önceki döşemeyi 8 yıl kulandım ömrüm olursa bunu dahda uzun kulanırsın dedi usta eger geçiçi yenilik istiyorsan ucuza malolurcanım

zencefili tarifi bende yapıcam .
safişim ben kendimi bildim bileli günlük tartılırım . ama size tavsiye etmedigim dogrudur . ben genelde birkaçgünlük yöntemler denedigim ve o yöntemin işe yarayıp yaramadıgını göremek adına birazda ondan böyle alışkanlık olmuş ..
mtfagunıda güle güle kulan raylı tüm kapılar benimde çok hoşuma gidiyor .. safiş buzdolabin yerine yaptıracagın dolap içinde kiler dolap yaptırmayı unutma (metal çekmece). iç çekmeceli baya rahat oluyor normal çekmeceden iyi ve kulanışlı

valla uyudum ne yalan diyim ama geç yattım 1 olmuştu . eşim yokken uyuyamıyorumda .. gece börek yaptım birde
Kilo Bildirimi ;

14.12.2012 Cuma ; 63.100
21.12.2012 Cuma ; Tartılmadım....
28.12.2012 Cuma ; 63.500

Alınan kilo : 400 gram

yeni regl oldugun için safiş bir kaç güne iner ..
ayrıca aynı kilodayız

çok şükür artı çıkmadım . geçen haftayla aynıyım . 63 .5

aynı çıkmaya seviniyorum yahu bu hafta işi sıkı tutucam . 1 aydır yerimde sayıyorum .

günaydınnnn

aben ablam uyuyabildin mi gecee?
valla ben bu ara kalkamıyorum ya kış oldugu için midir nedir sabah 6 da yürüyüşe giden ben
şimdi 7:30 da zor kalkıyorum...

totom iice sıkıştı valla abla 18 mayıs kardeşimin dügün günüü.
ve ozamana kadar 60 kilo olmam lazım.
mayısın ilk haftası taşınıyoruzz. nasıl olcak bilmiyorum ee ben ne zman kıyafet bakıcam işlerimi halledicem?

zilimmmm nasılsınn cnm sana yazıcaktım dün unuttumm.
kız maşallahh enişteyee vallaa yaa ütü mütü ohh ne güzel
aben ablanın dedigi gibi anlatıp durma vallah nazar degecekk
oglan nasıl oldu zilimmm ?

çok farklı bir renk yaptıramam zaten açık kahve ve koyu kahve yaptırıcamm
çünkü halıda kahve krem oldugu için başka şekilde kullanamam.
evlenirken nasıl begendiysem o rengii hala şaşırıyorumm.

hemde nasıl uyudum, oglanıda yanıma aldım babasının yerine (babası yokkan küçük kzıla oglan dönüşümlü benle yatıyorlar . neymış yatagımız çok rahatmış) yalan ana kokusu varya ondan .
dün uydugum uyku geçen 2 günün yorgunlugundandı banum .

en önemli ayrıntıyı unutmuşsun kız kilon .

niye banum halınla uyumlu oması için aynı rengi yaptırmak zorunda deyildin . bak benim ne halıda nede perdede grı var ama diger renklerle kombine ederek gayet uyum sagladı . kahvedede çok renk seçengi var . sen bi ara resmini ekle halının ve kltugunun bakarız uygun renklerine .

koltuk kanepe olayına dalınca unuttum tabi kiloyu yazmayı

geçen hafta:69.0
bu hafta :68.2
giden:800 gr

beklediigmden az gitmişş ama
1)akşam tb ekmegi yeidm eşim bimden almış gelirken 2 dm kadar yedim
sabah yememiştim ama ben akaşm kh alırsam tartıya yansıyor hemen ama ekmek süperdi.

2)3 gün sonra regli olucam

akşam ekmek yersen tabiki sabaha şişersin banuuu kıs akşam miss gibi börek yaptım alahın ne kokuydu ..amma velekin yarın cuma diye yemedim .. sen kemermi gevşettin bakimm

banu koltuların modelide böylemi yani bütunmü .yoksa sırt kerlentleri vs ayrı olan yeri varmı ?
koyu kahve iyi seçim ama tümden kayu kahve çok bogar o yüzden renk katmalısın . kuyu kahvede geometrik desenler hoş duruyor . hani cizibe dizisinde koltukların arka yastıkarı varya onlar güzel seçim . sitelrde çok kumaşçidada gördüm o kumaşdan çokda şık duruyor bu arada millet dizi seyreder ben arka planı incelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…