en son 62.2 ye kadar inmeyi başarmıştım. bugün 62.6 olmuşum(
slm kıslar....
bu saat oldu okuldan ancak geldim,3 veliim vardı çocukları ile ilgili özel görüşmem gereken.sohbet mohbet derken 16:30'da geldim eve .
eşim keşke hiç çalışmasa dedim içimden eve gelince.ütülerimi yapmış dağ gibi 3 makinelik çamaşırı,iç çamaşırlarına varana kadar ütülemiş allah razı olsun.sende azıcık dinlen,benim evde olmamın tadını çıkar dedi,canım benim yaaa...seviyorum kendilerini walla..
birde balık almış gelmiş,oğlumu traş olmaya götürünce,kitap ısmarlamıştım onları aramış bulmuş, eve geldim kahve de yapmış içtik,daha ne istiycem allahtan..walla kadir kıymet biliyor sağolsun...(gerçi bende hem erkek hem kadın oluyorum yeri gelince ama neyse unutmuş gibi yapiim şimdilik:))
safinaz himalaya tuzunu karataycılar yemeklerede kullanıyorlar.hatta öğütülmemiş alıp kendileri öğütüyorlar.okumuştum önceden.hatta bi çok diyet topiğinde okudum ...himalaya tuzu yemeklerede kullanılıyor...
aebenim ben bu tuz lambalarını gördüm ama hiç sormamıştım valla,tamamen dekor amaçlı olduğunu düşünmüştüm.aslında çok mantıklı anti stres amaç içinde kullanılması.:44: dur bakalım bu kaya tuzu iyi gelmesse birde lambalı tuz alırız napalım...herşey ewlatlar için...
banum hoşgeldin cnm...walla anneler damatlarını çocuklarından çok kolluyorlar sanırım.benimde annem aynısı..arada bi alışveriş için tozuttuğumda(neyseki yakın değiliz,nadiren görüyor biz izmire gidince falan arada bi yani,yoksa kalpten gidecek neler yaptığımı görse)hemen batıracaksın eşini diye başlıyor.anne bende çalışıyorum farkındamısın desemde ııı ıh..ben evde perde halı vs..bişey değiştirince hiç söylemiyorum ne zaman gelirse o zaman görüyor.bi ara almıştım deyip geçiştiriyorum
bu evime geçerkende 5 yıllık mobilyayı tümden değiştirdiğime acaip kızmıştı anam.yepyeni üstünde 5 kere oturulmuş yemek odası koltuklarımı yok fiyatına 2.ele sattığımı duyunca bi dövmediği kaldı.walla ne varsa eskilerde var.tutum mutum bende hak getire...arada bi öğrenecek gibi olsamda zaaflarıma yeniliyorum hep alışveriş konusunda.bu günde o günlerden biriydi okul çıkışı gratise girdim yine..girmez olaydım
yine yazacaklarımın bir kısmını unuttumhaa laceyim oğlumun odasındaki kaya tuzunu hemen başucuna alıyorum bu gece cnm.hatırlattığın için çok sağol...
öle mi diyosun aeben:) pazartesi sabah acayip fit, iyi hissetmiştim, hatta buaraya da yazmıştım. göbeğim indi diye. şimdi o yine pırtlamış gibi görünüyo gözüme
bugün daha rahatladı bacağım. haftasonu ufaktan başalrım evin içinde hareketlere. dizime yüklenmeden sırt, göbek çalışırım olduğu kadar.
iyi akşamlar kıslar .. anam ne uyumuşummmuyanamadım bir türlü yeni kalktım .hiç ettigim iş deyildir
gece nereme uyuyacam şimdi . eşimde yok
safiş niye tartılmayım kuu ,benim hergün tartıltıldıgımı unutun zarr
sende tartıl safiş kilonu ögren artı eksi ne olursa . hoş niye eksi olasınki, diyetine devam ediyorsun .halanda geldi .
haftadayada daha iyi sonuç kesin .
3 saatkaç saat uyudunkiiii aben ablaaaa
geceede oturursun gayriii
aben abla koltugu rengini vs degiştirmek ne kadar tuttu?
3 saat
3.600 yani yenisi kadar . kumaş kadife yıkanabilir . hoşuma giden gibi hazır bişi bulamadım . vede istediklerimde baya tuzluydu .. hemde oturma gurubun berjerlerle 9 kişilik oluyor. oturma odam geniş diye bu evime taşındıgımda ek yaptırmıştım . sag olsun döşemeci eşimin yegeni 1 dedimi iki etmedi. elide pek düzgün .. eger lazım olursa yönlendireyim banum temiz iş yapıyor . zaten 8 sene evel ilk halinide ona yaptırmıştım . çok saglam ve kulanışlı o yüzden vazgeçemedim .
çalıntıdır pardon alıntı .:)
Grip olan arkadaşların dikkatine
SOĞUKLARDAN KORUNMAK İÇİN DOĞAL TAKVİYE :
MALZEMELER :
- 1 adet orta boy kavanoz
- kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil
- 1 limon (dilimlenmiş)
- yeteri kadar bal
HAZIRLANIŞI :
Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın.
Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için.
Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.
Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir. Sonbaharla birlikte gribal hastalıklarda evlerin baş köşesine yerleşmeye başladı bile. Ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı derken ardından gelen öksürüğü kesmek en uzun süreçtir. Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmadan önce çay gibi ailece günde bir fincan içebilirseniz koruyucu özelliğinden yararlanır, sonrasında ise öksürüğe karşı doğal tedavi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca araç tutmasından ya da mide üşütmelerinden kaynaklanan bulantılara karşı da çok etkili.
en son 62.2 ye kadar inmeyi başarmıştım. bugün 62.6 olmuşum(
iyi akşamlar kıslar .. anam ne uyumuşummmuyanamadım bir türlü yeni kalktım .hiç ettigim iş deyildir
gece nereme uyuyacam şimdi . eşimde yok
safiş niye tartılmayım kuu ,benim hergün tartıltıldıgımı unutun zarr
sende tartıl safiş kilonu ögren artı eksi ne olursa . hoş niye eksi olasınki, diyetine devam ediyorsun .halanda geldi .
haftadayada daha iyi sonuç kesin .
safiş granit nasıl kırılır bilemedim . çimston kırılmıyor ama .
banum ama süngerleri vs hepden degişti boyacısı ,kumaşlar, el işçiligi derken normal. eger sedece kumaş kaplatcaksan vede uygun kumaş bulursan baya uyguna gelir . benim kumaşda baya pahalıydı . bundan önceki döşemeyi 8 yıl kulandım ömrüm olursa bunu dahda uzun kulanırsın dedi ustaAMANIN ÇOKMUŞ ABLAA , BEN İDARETEN KULLANACAGIM İÇİN
GEREKTEE SANIRIM ŞİMDİLİK ÇÜNKÜ KAPLAMADA PAHALIYA DENK GELİYORR DEMEKKİ.
SENİNKİLER ÇOK ŞIK AMA DEDİGİM GİBİ BERJERLERİDE ÇOK BEGENDİM.
ZENCEFİL ALIP YAPMAK LAZIM
safişim ben kendimi bildim bileli günlük tartılırım . ama size tavsiye etmedigim dogrudur .canım sağlık olsun 400 gram artı görünüyor ama eminim gerçek rakam değildir bu...
Sıkma sen canını diyetine aynen devam et
Ayyyy gece uyuyabildinmi acaba ablaaa :26:
Sen gerçekten günlük mü tartılıyorsunnnn :26:
2 sene öncesi hatırlıyorumda dönem dönem her gün baskülle haşır neşir olanlara kızıyordun tartılmayın her gün sizi yanıltır diyordunLaa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaaaa
Evet ablam bende tartıldım veeee içim açıldı baskülde rakamı görünce
Halam mı?Bizde teyze deniyor sizde hala mı
ben bu halimde epesinde dolaşıyorum bir şey olmuyorda mümkün değil nasıl kırılsın
Bende mutfağımda değişiklik yapacağım mutfak ustasını bekliyorum ablaamm
mutfak balkonumu bu yaz kapattırdım ve bildiğin oda oldu zaten mutfaktan balkona açılan kapı standart pencere kapı değil sürgülü büyük iki tane cam ve balkonu kapattırdığımdan beri hiç kapatmıyorum hep açık....
Buzdolabını balkona çıkaracağım nasılsa artık kapalı, buzdolabının olduğu yerede dolapların aynı malzemesinden büyük kiler tarzı dolap yaptıracağım.... Yaa mutfakta ne çok eşya oluyor koyacak yer bulamıyorum gerçekten....
Şu küçük ev aletleri diyorlar ama bir araya gelince koca oda doluyor hiçte küçük değiller
Bu arada aklıma geldi şu yeni çıkan phlıps çorbacım varya kızlar alan kullanan varmı aranızda ben almayı düşünüyorum da....
Kilo Bildirimi ;
14.12.2012 Cuma ; 63.100
21.12.2012 Cuma ; Tartılmadım....
28.12.2012 Cuma ; 63.500
Alınan kilo : 400 gram
günaydınnnn
aben ablam uyuyabildin mi gecee?
valla ben bu ara kalkamıyorum ya kış oldugu için midir nedir sabah 6 da yürüyüşe giden ben
şimdi 7:30 da zor kalkıyorum...
totom iice sıkıştı valla abla 18 mayıs kardeşimin dügün günüü.
ve ozamana kadar 60 kilo olmam lazım.
mayısın ilk haftası taşınıyoruzz. nasıl olcak bilmiyorum ee ben ne zman kıyafet bakıcam işlerimi halledicem?
zilimmmm nasılsınn cnm sana yazıcaktım dün unuttumm.
kız maşallahh enişteyee vallaa yaa ütü mütü ohh ne güzel
aben ablanın dedigi gibi anlatıp durma vallah nazar degecekk
oglan nasıl oldu zilimmm ?
çok farklı bir renk yaptıramam zaten açık kahve ve koyu kahve yaptırıcamm
çünkü halıda kahve krem oldugu için başka şekilde kullanamam.
evlenirken nasıl begendiysem o rengii hala şaşırıyorumm.
hemde nasıl uyudum, oglanıda yanıma aldım babasının yerine (babası yokkan küçük kzıla oglan dönüşümlü benle yatıyorlar . neymış yatagımız çok rahatmış) yalan ana kokusu varya ondan .
dün uydugum uyku geçen 2 günün yorgunlugundandı banum .
en önemli ayrıntıyı unutmuşsun kız kilon .
koltuk kanepe olayına dalınca unuttum tabi kiloyu yazmayı
geçen hafta:69.0
bu hafta :68.2
giden:800 gr
beklediigmden az gitmişş ama
1)akşam tb ekmegi yeidm eşim bimden almış gelirken 2 dm kadar yedim
sabah yememiştim ama ben akaşm kh alırsam tartıya yansıyor hemen ama ekmek süperdi.
2)3 gün sonra regli olucam
http://scs03.resimyukle.com/files/view/ryu.pho.img/203/11/mondi-alara-kahverengi-koltuk-takimi-yatak-hali_3.jpg için Google Görsel Sonuçları
link çıkarmı bilmiyorum abla ama bi baksana benim koltuk rengi böyle ne akla hizmet öyle begendimde
koyu yaptırmak istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?