Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

antim geçmiş olsun canım .şu an gördüm safiş mesajımı kopyalayınca ben kaçırmışım mesajını ..:26:
canım çok geçmiş olsun. şimdi iyissindir inşallah .

geçen ay benimkide geçikti çok ilginç. normalda hiç öyle olmazdı

evet evet normal değil hakikaten var bir şey
ben 3 yıldır hap kullanırım ve hap benim her ay aynı gün regl olmamı sağlar
ama benimde ilk defa bu ay 5 gün gecikti
Yoksa hepimiz toplu halde gebe kaldıkta haberimiz mi yok laaaa

günaydın kızlar,
nasılsınız. ben gece perişandım yine hacı yatmaz gibi terle kalk üst değiştir, geri yat, uyuyama derken sabah oldu. doktora gittik, direkt rapor yazdı zaten. dinlenmeden geçmez dedi. şimdi evdeyim, sıcak battaniyenin altındayım. eşim işte olmasa ikide bir gelip üzerimi açardı zorla, sarınma bu kadar ateşin var diye.o yok diye sarındım yatıyorum
bazen hiç çalışmasam diyorum kızlar. bazı zamanlar işe gitmek çok zor geliyor. hele kış vakti..

dün sabah tartıldım en son. 61.5 kg dım. ama bu sabah adet oldum, biraz ödemim de var, 62 çıktım tartıda. yalnız doktora giderken giydiğim pantalonumu habire çekiştirmek zzorunda kaldım. toto incelmiş, düşüyo baya baya:))

Tekrar geçmiş olsun kaç gün rapor aldın?

bak spor ne kadar işe yaramış baskülde eksi görünmesen bile bedenen incelmek harikaaa heleki kıyafetlerin bolluğundan alınan haz paha biçilemez

tünaydınlar herkese...

antim çok geçmiş olsun cnm...bu yıl öyle kötü grip olmadım bne çok şükür,ama 2 yıl önce olmuştum.üstümden tır geçmiş gibiydi.eşimde yoktu evde..oğluma bulaşmasın diye evde maskeyle dolaşmıştım.ayağa kalkacak halim yoktu ama çocuk aç kalmasın diye sürünerek kalkıp onu doyurmuştum.ağrılarımdan ağladığımı bilirim ki,,ağrı eşiğim acaip yüksektir.emzirdiğim için ilaçta kullanamamıştım.berbat bişeydi..

seviyorsan kivi ye.mandalina,portakala göre çok daha yüksek c vitamini içeriyor.

çalışma konusunda aynı şeyleri düşünüyorum bazen.işimi çok sevmeme rağmen özellikle kışın birde çocukla ölüm geliyor bazı sabahlar walla.5 yada en geç 5:30'da uyanmak zorunda kalıyorum.okulum yakın ama oğlumu uyandırmak,yalvara yalvara kahvaltı ettirmek(okulda etmiyormuş giydirip,çantasını hazırlıyorum.kendim hazırlanıyorumo uyanana kadar,kemanımı,evrak çantamı vs..hazırlayıp paltoları giyip aşağı inmek, el kol dolu çocuğu koltuğuna oturt binbir naz niyazla,düş yollara,onu okula bırak ,kendi okuluma git,öğlende aynı şeyleri bi daha yap.eve geldiğimden yorgunluktan yemek yiyemiyorum çoğu zaman...

bu gün bu saat oldu kahvaltıyla duruyorum.oğlumu okuldan aldıktan sonra pedagog randevusu ve alınacak kitapları ve materyalleri vardı.2:30 oldu eve gelmemiz,onu yedirip yatırdım.zaten 5:30'da eşim gelecek şimdi yesem o zaman yiyemem diye yemedim bişiy...

emeklilik için çalışmak şart tabii,zorda olsa..hayatımızı garanti altına almak zorundayız...allah sağlık versinde çalışalım yinede....

banum geçtiğimiz ay benimde reglim çok az olduve kısa sürdü..sanırım mevsimsel bişey galiba...herkes öyle olmuş baksana...benimde 4 gün geç gelmişti....:26:

aebenim sende saldın galiba bu aralar aplam,siz iyisimi safinazın dediği kapışmayın bari.ters etki yarattı sizde

şaka bi yana insan biryerlere gidince,yada birileri gelince yeme içme düzeni bozuluyor...ben su içmeyi unuttuyordum annemler bendeyken ama tıkınmayı hiç unutmuyordum

ayyy zili son cümlene çok güldüm

ben su içmeyi unuttuyordum annemler bendeyken ama tıkınmayı hiç unutmuyordum

benimde neden gecikti reglim bilmiyorum yaa cnmda sıkılmıyor dgeila grılarım var sökmüyor ama

iyi akşamlar ..

zilim yok canım asmadımda bu arlar biliyorsun halimi yıl başı vivarıda eşimle hep dışaraydık o yüzden yok hedefim var 1 marta
geçen ay herkesinm regli geç olmuş bakalım bu ay ne olcak benimkli ayın 12 de. genelde 2.gün önceden olur .yani 1 hafta sonra regl olmama lazım

Günaydınlaaaaaaarrr vede hayırlı cumalarrr

Kilo bildirimimi yapyım hemen

Geçen hafta ; 63.500
Bu Hafta ise ; 63.500
Baskülde dejavu yaşıyorummmm

Aeben abla bence biz kapışmayalım yaaaa ben o zaman daha iyi kilo veryiroum

yaaa birde ben bu kilo takip çizelgesine 63.500 yazıyorum o direk 63 çıkıyor virgülden sonrasını almıyor Daha önce alıyordu bunlarda mı değişti ben mi beceremiyorum acabaaaa

Son düzenleme:
Günaydın kizlar
Geçenhafta yoğunluktan gelemedim hiç Umarım
herkesin keyfi yerindedir benim son 10 gündür pekbi heyecanım var iştahım kesik umarım hızla geri almam..-
Kilo Bildirimim: Geçen hafta 66. 500
Bugün:64,300

safişim bak bi aşaki refimin mesajına . oda 3 hafatır senin der yandıgın gibi şikayet ediyordu sonucu gördünmü
inan senin kiloda birden çözülecek yeterki diyetinde istikrarlı ol .
mönünü görmüyorum artık . görmeyi özledim o mikemmel mönülerini.

2.2. tü.tü maşalah
refim yukardada yazdıgım gibi aslında kilo veriyordun diger haftalardada ama görünmüyordu bak birden çözülmüş ... tebrik edrim canım devamını dilerim .
bu hafta fazla yogunlugun yoksa lütfen sık yaz

hayırlı cumalar efem .

safişim sana belki yaramıyor ,ama bana yarıyor canım yarış. hem sadece senle deyil cefedede akreple yaşıyorum 2 haftadır .

Son düzenleme:

evet menü paylaşmıyorum bilerek çünkü dedim yaa çok belirsiz menülerim bir yiyorum bir yemiyorum saçmalıyorum yani
Belki de bu yüzden baskül beni hep aynı gösteriyor
Neyse pazartesiden itibaren tekrar başlarımj menü paylaşmaya
Bir aksilik çıkmaz ise önümüzdeki hafta sporada başlıyorum yeter bu kadar gari
benim zayıflamaktan ziyade sıkılaşmam gerek bunun içinde spor gerek hadi bakalım....

hayırlı cumalar efem .

safişim sana belki yaramıyor ,ama bana yarıyor canım yarış. hem sadece senle deyil cefedede akreple yaşıyorum 2 haftadır .

hmmmm süppeeeerrr o zaman
kilonu yazmamışsın applaaa

gününüz aydın olsun,hayırlı cumalarrr

nasılsınız kızlar,keyifler yerindemi

safişim kuzum benim reglim geçen ay 7 gün gecikmişti ya bu ayda 7 gün erkenden habersizce geldi iyimiayy bu mevsimler mahvetti bizi,neyseki iyi olan şeyler var,mesela keyfim

sonra regle,ve yılbaşı enkazına rağmen giden 600 gr

safişim sabah kzımın pc acil işi çıktı yazmadım güzelim . 62 yi kıl payı kaçırdım .

kilom geçen hafta 63.5 du bu hafta 63 ..

cuma sohbetim var akşama görüşürüz inşallah

kirazım senide tebrik ederim canım benim ....

geçen ay herkes geç regl olmuş

wooowww harikasın ablaaaaa artık haftaya cuma kesin 62 li rakamdasın inşallaaahhhh

evet geçen ay herkesin yüreği ağzına geldi

neslihan harikasın bebeğim tebriklerrrrrrr

valla geçen ay vardı bir sıkıntı emmeee umarım bu ayda olmaz aynı şey

slm herkese ve hayırlı cumalar....

başta aebenim olmak üzre kilo veren herkesi tebrik ederim...veremeyenlerde gaza gelip yeni yılın ilk ayını bol kilo kayıplı motivasyon kazançlı bir ay olarak kapatsınlar inşallah....

banum girmemiş:26: nerelerde acep?iş görüşmesine falanmı gitti:26:yada annesine:44:

ben bu hafta sonuda giremiycem şimdiden bildireyim..istanbul dışında ama yakınlarında bir otelde bayiiler toplantısında cuma cumartesi 2 gece canlı müzik için arkadaşlara teklif gelmiş eski okulumdan.onlarda beni aradılar keman için.eşimde hafta sonu müsait diye kabul ettim.2 günde kalacağız + iki gece içinde(toplam4 saat) 1000tl veriyorlarmış kişi başı.2 arkadaş ve ben toplam 3 kişiyiz ve onların birinin eşide gelecek.diğeri bekar zaten.yeme içme otel masrafları onlara ait.bizede değişiklik olur.havalarda kötü değil.umarım kar mar bastırmadan eve geliriz...eşim erken çıkacak işten ve birazdan çıkacağız.yakın olduğu için arabayla 6'ya kadar varırız.proğram 20:30'da başlayacak..

herkese iyi hafta sonları şimdiden...haydin görüşürüz

zilim güle güle git gel iyi olur hem para kazanırsın hemde tatil yapmış olursun

banu nerdesin kuzum .?

ocdim sen nasılsın .?

hayırlı günler olsun ksılar hereneydeyseniz

Tekrar geçmiş olsun kaç gün rapor aldın?

bak spor ne kadar işe yaramış baskülde eksi görünmesen bile bedenen incelmek harikaaa heleki kıyafetlerin bolluğundan alınan haz paha biçilemez
saol saficim. 2 gün aldmıştım ama hala düzelemedim. geceleri ateşim 39 oluyo. gündüz 37.5 lara kadar düşüyor. toparlanamadım bi türlü. spor yaparken karnım baya inmişti safi. 2 haftadır diz rahatsızlığı, nezle grip derken gidemedim ya pırtladı hemen geri. ama kilom düştü. belkii de hastalığın etkisiyle oldu bilemiyorum.

saol ziligurticim. en sevdiğim meyvelerden biri kivi. bol bol yemeye çalıştım. bugünde ananas almış eşim. bakalım işe yarar umarım. uzun süreli yatan hastaların alllah yardımcıısı olsun valla. 4-5 günde sırtım belim heryerim ağrıdıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…