yaaa banu hakketten sanırım mevsimle alakalı bu yaa kimle konuşsam regl gecikmiş
benim 5 gün geçtiiii sonra geldi topu topu 2 gün oldu kanama şaka gibi
ben tabii yinede ne olur ne olmaz diye test yaptım iki tane allahtan tek çizgi çıktı
2 gün daha erken gibi mevsimseldir seninde heralde yaaaa umarım öyledir yani :26:
antim geçmiş olsun canım .şu an gördüm safiş mesajımı kopyalayınca ben kaçırmışım mesajını ..:26:
canım çok geçmiş olsun. şimdi iyissindir inşallah .
geçen ay benimkide geçikti çok ilginç. normalda hiç öyle olmazdı
günaydın kızlar,
nasılsınız. ben gece perişandım yine hacı yatmaz gibi terle kalk üst değiştir, geri yat, uyuyama derken sabah oldu. doktora gittik, direkt rapor yazdı zaten. dinlenmeden geçmez dedi. şimdi evdeyim, sıcak battaniyenin altındayım. eşim işte olmasa ikide bir gelip üzerimi açardı zorla, sarınma bu kadar ateşin var diye.o yok diye sarındım yatıyorum
bazen hiç çalışmasam diyorum kızlar. bazı zamanlar işe gitmek çok zor geliyor. hele kış vakti..
dün sabah tartıldım en son. 61.5 kg dım. ama bu sabah adet oldum, biraz ödemim de var, 62 çıktım tartıda. yalnız doktora giderken giydiğim pantalonumu habire çekiştirmek zzorunda kaldım. toto incelmiş, düşüyo baya baya:))
tünaydınlar herkese...
antim çok geçmiş olsun cnm...bu yıl öyle kötü grip olmadım bne çok şükür,ama 2 yıl önce olmuştum.üstümden tır geçmiş gibiydi.eşimde yoktu evde..oğluma bulaşmasın diye evde maskeyle dolaşmıştım.ayağa kalkacak halim yoktu ama çocuk aç kalmasın diye sürünerek kalkıp onu doyurmuştum.ağrılarımdan ağladığımı bilirim ki,,ağrı eşiğim acaip yüksektir.emzirdiğim için ilaçta kullanamamıştım.berbat bişeydi..
seviyorsan kivi ye.mandalina,portakala göre çok daha yüksek c vitamini içeriyor.
çalışma konusunda aynı şeyleri düşünüyorum bazen.işimi çok sevmeme rağmen özellikle kışın birde çocukla ölüm geliyor bazı sabahlar walla.5 yada en geç 5:30'da uyanmak zorunda kalıyorum.okulum yakın ama oğlumu uyandırmak,yalvara yalvara kahvaltı ettirmek(okulda etmiyormuşgiydirip,çantasını hazırlıyorum.kendim hazırlanıyorumo uyanana kadar,kemanımı,evrak çantamı vs..hazırlayıp paltoları giyip aşağı inmek, el kol dolu çocuğu koltuğuna oturt binbir naz niyazla,düş yollara,onu okula bırak ,kendi okuluma git,öğlende aynı şeyleri bi daha yap.eve geldiğimden yorgunluktan yemek yiyemiyorum çoğu zaman...
bu gün bu saat oldu kahvaltıyla duruyorum.oğlumu okuldan aldıktan sonra pedagog randevusu ve alınacak kitapları ve materyalleri vardı.2:30 oldu eve gelmemiz,onu yedirip yatırdım.zaten 5:30'da eşim gelecek şimdi yesem o zaman yiyemem diye yemedim bişiy...
emeklilik için çalışmak şart tabii,zorda olsa..hayatımızı garanti altına almak zorundayız...allah sağlık versinde çalışalım yinede....
banum geçtiğimiz ay benimde reglim çok az olduve kısa sürdü..sanırım mevsimsel bişey galiba...herkes öyle olmuş baksana...benimde 4 gün geç gelmişti....:26:
aebenim sende saldın galiba bu aralar aplam,siz iyisimi safinazın dediği kapışmayın bari.ters etki yarattı sizde
şaka bi yana insan biryerlere gidince,yada birileri gelince yeme içme düzeni bozuluyor...ben su içmeyi unuttuyordum annemler bendeykenama tıkınmayı hiç unutmuyordum
safişim bak bi aşaki refimin mesajına . oda 3 hafatır senin der yandıgın gibi şikayet ediyordu sonucu gördünmüGünaydınlaaaaaaarrr vede hayırlı cumalarrr
Kilo bildirimimi yapyım hemen
Geçen hafta ; 63.500
Bu Hafta ise ; 63.500
Baskülde dejavu yaşıyorummmm
Aeben abla bence biz kapışmayalım yaaaa ben o zaman daha iyi kilo veryiroum
yaaa birde ben bu kilo takip çizelgesine 63.500 yazıyorum o direk 63 çıkıyor virgülden sonrasını almıyor Daha önce alıyordu bunlarda mı değişti ben mi beceremiyorum acabaaaa
Günaydın kizlar
Geçenhafta yoğunluktan gelemedim hiç Umarım
herkesin keyfi yerindedir benim son 10 gündür pekbi heyecanım var iştahım kesik umarım hızla geri almam..-
Kilo Bildirimim: Geçen hafta 66. 500
Bugün:64,300
safişim bak bi aşaki refimin mesajına . oda 3 hafatır senin der yandıgın gibi şikayet ediyordu sonucu gördünmü
inan senin kiloda birden çözülecek yeterki diyetinde istikrarlı ol .
mönünü görmüyorum artık . görmeyi özledim o mikemmel mönülerini.
hayırlı cumalar efem .
safişim sana belki yaramıyor ,ama bana yarıyor canım yarış. hem sadece senle deyil cefedede akreple yaşıyorum 2 haftadır .
safişim sabah kzımın pc acil işi çıktı yazmadım güzelim . 62 yi kıl payı kaçırdım .
kilom geçen hafta 63.5 du bu hafta 63 ..
cuma sohbetim var akşama görüşürüz inşallah
kirazım senide tebrik ederim canım benim ....
geçen ay herkes geç regl olmuş
gününüz aydın olsun,hayırlı cumalarrr
nasılsınız kızlar,keyifler yerindemi
safişim kuzum benim reglim geçen ay 7 gün gecikmişti ya bu ayda 7 gün erkenden habersizce geldi iyimiayy bu mevsimler mahvetti bizi ,neyseki iyi olan şeyler var,mesela keyfim
sonra regle,ve yılbaşı enkazına rağmen giden 600 gr
saol saficim. 2 gün aldmıştım ama hala düzelemedim. geceleri ateşim 39 oluyo. gündüz 37.5 lara kadar düşüyor. toparlanamadım bi türlü. spor yaparken karnım baya inmişti safi. 2 haftadır diz rahatsızlığı, nezle grip derken gidemedim ya pırtladı hemen geri. ama kilom düştü. belkii de hastalığın etkisiyle oldu bilemiyorum.Tekrar geçmiş olsun kaç gün rapor aldın?
bak spor ne kadar işe yaramış baskülde eksi görünmesen bile bedenen incelmek harikaaa heleki kıyafetlerin bolluğundan alınan haz paha biçilemez
tünaydınlar herkese...
antim çok geçmiş olsun cnm...bu yıl öyle kötü grip olmadım bne çok şükür,ama 2 yıl önce olmuştum.üstümden tır geçmiş gibiydi.eşimde yoktu evde..oğluma bulaşmasın diye evde maskeyle dolaşmıştım.ayağa kalkacak halim yoktu ama çocuk aç kalmasın diye sürünerek kalkıp onu doyurmuştum.ağrılarımdan ağladığımı bilirim ki,,ağrı eşiğim acaip yüksektir.emzirdiğim için ilaçta kullanamamıştım.berbat bişeydi..
seviyorsan kivi ye.mandalina,portakala göre çok daha yüksek c vitamini içeriyor.
çalışma konusunda aynı şeyleri düşünüyorum bazen.işimi çok sevmeme rağmen özellikle kışın birde çocukla ölüm geliyor bazı sabahlar walla.5 yada en geç 5:30'da uyanmak zorunda kalıyorum.okulum yakın ama oğlumu uyandırmak,yalvara yalvara kahvaltı ettirmek(okulda etmiyormuşgiydirip,çantasını hazırlıyorum.kendim hazırlanıyorumo uyanana kadar,kemanımı,evrak çantamı vs..hazırlayıp paltoları giyip aşağı inmek, el kol dolu çocuğu koltuğuna oturt binbir naz niyazla,düş yollara,onu okula bırak ,kendi okuluma git,öğlende aynı şeyleri bi daha yap.eve geldiğimden yorgunluktan yemek yiyemiyorum çoğu zaman...
bu gün bu saat oldu kahvaltıyla duruyorum.oğlumu okuldan aldıktan sonra pedagog randevusu ve alınacak kitapları ve materyalleri vardı.2:30 oldu eve gelmemiz,onu yedirip yatırdım.zaten 5:30'da eşim gelecek şimdi yesem o zaman yiyemem diye yemedim bişiy...
emeklilik için çalışmak şart tabii,zorda olsa..hayatımızı garanti altına almak zorundayız...allah sağlık versinde çalışalım yinede....
banum geçtiğimiz ay benimde reglim çok az olduve kısa sürdü..sanırım mevsimsel bişey galiba...herkes öyle olmuş baksana...benimde 4 gün geç gelmişti....:26:
aebenim sende saldın galiba bu aralar aplam,siz iyisimi safinazın dediği kapışmayın bari.ters etki yarattı sizde
şaka bi yana insan biryerlere gidince,yada birileri gelince yeme içme düzeni bozuluyor...ben su içmeyi unuttuyordum annemler bendeykenama tıkınmayı hiç unutmuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?