Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam iyi akşamlar,

cuma sabahı anneme gitmiştim, akşama dönücektim ama dönemedim
eşim arabanın lastikleirni degiştirmek için tamirciye giderken kaza yapmış
büyük bi kaza geçirdi burnu kanamadan kurtuldu
allah şükürler olsunnn hızı çok degilmiş allahtan

verdiigmiz bişiy karşı gelmişş , allah çocukalrımın yüzüne baktı

ayy masum, çokk geçmiş olsun. allah korusun. çok korkarım trafik kazasında. neyse ki eşin burnu kanamadan atlatmış.

onunla geçmiş olsun benu .cana gelecegine mala gelsin .rabım esirgemiş :26:
merhaba aebencim. ben kilo bildirimimi bugün yapiim.
başlangıç 4 hafta önce: 64 kg
geçen hafta:62.2
bu hafta:61.5

hala toparlanamamışsın antim rabbım şifa versin .
kilon içinde tebrikler

anticimm ve aben ablam tşk ederim . bununla geçti inşş diyoruzz.
günaydın bu arada

Haftanın ilk i gününden herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Canım maalesef 2 günle geçmiyo bu keşke daha fazla yazdırsaydın
Ayrıca 2 gün raporu ne devlet nede iş veren hiç biri ödemiyor biliyorsun değilmi....
Devlet bundan sonra 5 gün ve üzeri olan raporları ödüyor....
Evet hastalıkta da hiç bir şey yiyememekten kilo kaybı oluyor benimde başıma çok gelir bu....
Neyse sen toparlanda tekrar başla diyet ve spora....

Banu çok geçmiş olsun Rabbim korusun ....

Kahvaltı 07.30
monti usulü tost....

Öğle 12.00 - 13.00
Patlıcan kebabı- salata ve yoğurt....

Akşam
Yine belirsiz....

Hemen açıklamamı yapıyorum ; Bu akşam spor salonuna gidip kaydımı yaptıracağım ve spora tekrar start vereceğim bu akşam itibari ile....
Eşofmanlarım ve spor ayakkabılarım yanımda kesin kararlı olarak çıktım evden yani umarım bir sorun çıkmaz
Spordan eve dönmem sanırım saat sekizi bulur... Spordan sonra da genelde birşey yemem ben hele o saatten sonra....
O yüzden büyük ihtimalle sadece süt içeceğim genelde spor yaparken süt içiyorum....
Ama değişiklik olursa da yarın bildiririm...

günaydın

hayırlı haftalar olsun inşallah ....

safişim spora start vermişsin . hadi hayırlı olsun

banum nasılsın canım toparlaya bildinimiz biraz .:26:

günaydınnn

tşk ederim safişş ..

aben ablam araba tamirde hala, bekliyoruz bakalım.
kredi çekicez şu günlerde evimizin tapusunuda alıcaz.
ha bird eben regli oldum ama çok kısa sürdü spiral bile taktıramadım hafta sonuna denk geldi
yine kaldıı .

ama kilo aldıgım için şeker düzenim bozuldu reglide geç olurum demiştim ama 3 gün filan gecikti
cuma günü tartıldım yazamadım tabi 69.7 çıktım ben cuma günü
geçen hafta 68.2 idim
1 haftada 1600

günaydın

Günaydın ablaaaaa evet artık start verme vakti geldi yılbaşından sonra dedim hep yılbaşı geçti bakalım vücut arıza çıkarmaz umarım....

Malum belde fıtık ayakta batık....
Bu ne özgüven bendekide bilmem

Ayyy banuuu bende geçtiğimiz ay çok niyetlendim spıral için son hap dedim hep ama benimde adet önce gecikti sonra geldiğinde de geldimi ne oldu anlamadım 2 gün sürdü onda da aynı sen gibi haftasonuna denk geldi doktoru yakayalamadım ve bende bu ay maalesef yine hapa başladım spıral yalan oldu....
ASlında bu duruma çok canım sıkılıyor ama inşallah bir dahaki regl dönemim sorunsuz olurda biter şu hap olayı.... :26:

ben geçen ay ilaç içmedim çünk ilaçla 1 gün sürüyor ve onunlada spiral takılmaz dedi dr yogun olması lazım dedi.
bu ay hap içmedim yogun olsun diye c.tesi günü yogun oldu ama hafta sonuydu bu ayda ilaç içmedim hafta içine denk gelir diye tahmin eidyorum.

banucum çok geçmiş olsun,Rabbim korumuş canım
safişim günaydın,ohh ne güzel spora başlıyomuşsun,benimde bi an önce spor işini çözmem lazım,tek başına diyet olmuyo maalesef
günaydın

tünaydın aeben ablamm

evet canım bende takıldım 63,500 de gerçi montide sıkı değil ama yinede dediğin gibi spor şart...
Ben baskülde eksi rakam görmesem bile bedenen incelmek ve sıkılaşmak istiyorum bunun içinde spor şart....
Hadi bakalım başlasın spor....

herkese merhabaaa...
onunla geçmiş olsun benu .cana gelecegine mala gelsin .rabım esirgemiş :26:

saol aebencim, bugün biraz daha iyiyim.
hala toparlanamamışsın antim rabbım şifa versin .
kilon içinde tebrikler

safi, ben memurum. 2 günü ödemiyor derken nasıl oluyor ki? ben hiç 5 gün üzerinde rapor almadım ömrümde.
genelde 2-3 gün oluyo. araya haftasonuda giiriyorya boşuna yazmasın dedim güya.
senin de spor çok iyi gelicek bak. ben 10 ün gidemedim ya, nasıl sıkılaşmıştı bacaklar, göbek, şimdi yine bıngıl bıngıl acil başlamam lazım.

iyi akşamlar kıslar

camiye kursa gitim öyleyin, giderken hiç bişi yoktu gelirken bı dışarı baktık lapa lapa kar gelirken bir arkadaşa ugradım çıkana kadar 5 cm geçti kar
kızım dersaneye gitmiş kızılaya giderken pek bişi yoktu . şimdi nasıl geleçek trafik felç
bu arada regl omuşum 5 gün vardı daha bu ay erken gelmiş haberiniz olsun .madem her ay aynı oluyuruz:)

Son düzenleme:
slm kıslar,ben geldim...

dün gece geldik,bu sabahta okul ,çıkışta alışveriş ,eve gel yemek vs..derken ancak girebildim...

banum çok geçmiş olsun cnm,allah korumuş.inşallah arabanızda büyük hasar kusur yoktur...rabbim beterinden korusun.

her yer kar altında,sıcacık evimizdeyiz...allah dışarıda kalan evsizlere yardım etsin....

birde salep yapayım içelim yawuklumla...

banucuğum çok geçmişolsun Allah bir daha göstermesin
aebenim k. örende damla kar yok. oraya kar yağmış soğuğu buraya geldi. buz tuttuk

bizim burayada yeni yagıyor ama çok dgeil ama sizin o taraf çokmuş aeben ablam eş,m balgattan geliyor trt nin önüne kadar kar var
sonrasında yok dedii , ama şimdi yagıyor bu tarafa

zilimm, lacey tşk edeirm kızlar zilim 600 tl filan hasarr çok degill ,

iyi akşamlar.
bugün tadım yok halsizim biraz .

banum az hasarla atlatmışsınız canım geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…