Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

NEDEN TADIN YOK ABLA HSTA MI OLCAKSIN ACABA.:26::26:

benimde pek keyfim yok nedense, yarın sabahtan bi iş görüşmesine gidicem bakalım.

slm kıslar...

yaklaşık 1 saat evvel acaip büyük bir korku atlattık...çok şükür yıkılan dökülen yer yokmuş depremde...bozcaada açıklarında olmuş 6,2 şiddetinde.ama biz 7.katta zangır zangır sallandık malesef..birde evim yüksek bir yerde konum olarak.ödüm patladı walla.Rabbim hiç kimseyi can korkusuyla sınamasın inşallah.ilk aklıma gelen oğlum oldu.üst katta üstümü çıkartıyordum.eşimle oğlum alt katta oturma odasındaydı.nasıl bir çığlık attıysam artık eşimde aşağıdan korkma biz burdayız,bişey yok diye bağırıyor bir yandan.sesli sesli salavat getirirken buldum kendimi..allah bir daha yaşatmasın inşallah....

hala kalbimin çırpıntısı geçmedi ....

banum inşallah bu sefer olur cnm işin...hayırlısı olsun.....

aebenim geçmiş olsun aplam,hasta mı olacaksın:26:

antim sen nasıl oldun cnm?

NEDEN TADIN YOK ABLA HSTA MI OLCAKSIN ACABA.:26::26:

benimde pek keyfim yok nedense, yarın sabahtan bi iş görüşmesine gidicem bakalım.
inşallah hayırlı geçer banum .
selam kızlar,
aeben niye tadın yok?
masum sen nasılsın? iş görüşmen umarım güzel geçer.
sagolun kızlar . geçen gün baya üşüttümsanırım ama ben bu halsizligi biraz reglle buldum . bi üşüyüp bi ateş basıyor . umarım regldendir . bi agırlık var üstümde sormayın .:18:
yatamıyorumda. şimdi yine dışardan geldim mecbur çıkmama lazımdı işte

geçmiş olsun zilim . rabbım kimyeseya yaşatmasın bu korkuyu
benimde görümcemler var istanbulda, bi arayım .

günaydınnnnn

zilim çok geçmiş olsun cnmm , allah bir daha yaşatmasın

aben ablams en nasılsın dikkat et kendine

iş görşmeisne gittim geldim bakalım hayırlısı

tünaydın herkese...

valla iyiki okullar tatil dışarı çıkılacak gibi değil..sabah oğlum uyurken aşağı inip çalıştırmayı denedim çalışmadı walla.antifiriz koymamıştım çünki( eşimin tüm uyarılarına rağmen...öğlen tekrar deneyip olmassa eşime haber veririm artık...

banum hayırlısı cnm,nasipte varsa o seni illa bulur cnm...

aebenim aplam,bende regl olmama bir hafta kala resmen içim donar...evdeki herkeste donuyormuş gibi kombiyi sonuna kadar açarım.eşim oğlum atletle gezer evin içinde ben o sıcaklıklada ısınmayıp üstüme polar battaniye alarak otururum.eşim kansız olduğumu düşünüp test yaptırdı daha önce ama kansızda değilim..demir depolarımda boş değil ama 1 hafta varken donmaya başlarım taa ki bitene kadar sürer..

reglim çok yakın olmamasına rağmen dün soğuk nasıl işlediyse içime akşam hiç ısınamadım...ha bire sıcak salep,ıhlamur içtim...

günaydın hayırlı sabahlar olsun .

nasılsınız bakalım .

safiş kız nerdesin yoksun ?

günaydın hayırlı sabahlar olsun .

nasılsınız bakalım .

safiş kız nerdesin yoksun ?

günaydın kızlar. zilcim, teşekkür ederim canım daha iyiyim geçen hafta ben de hiç ısınamamıştım. böle başlıyor sanırım hastalık. dikkat et kendine.deprem için de geçmiş olsun, bakamamıştım birkaçgündür. yeni okudum.
aebencim, sanada hayırlı sabahlar olsun. safi yi ben de merak ettim gelmemiş kaç gündür.
masum, görüşme nasıl geçti?
kızlar ben 61.2 yim son 1 haftadır. hastalıktan dolayı diyete uyamadım ama kilo da almamışım :)
bu haftasonu yeniden kilo vermek için 1. aşamaya başlıcam. hedefim 60 ın altına inmek önümüzdeki 10 günde.

hadi bakalım antim gazen mübarek olsun
mönülerini buraya yazmak seni kaçamakdan korur

Selam kızlar 4 günlük aradan sonra geldim ve yazıyorum
Pazartesi günü start verdiğim spor sakatlanma ile molaya girdi
Pazartesi akşamı salona gittim güzel güzel spora başladım ve antrenörüm sağolsun beni zıpkın gibi gördü ve yüklendikçe yüklendi
Daha ilk günden sporda 75 dakika kardıo 35 dakika fıtness olurmu
oldu valla yaptırdı bende yaptım :26:
çok şükürki batığım acıtmadı fazla krampta girmedi bacaklarıma
salonda acaip ter döktüm anadan üryan oldum değiştim yani o derece
eve gittim duş aldım bir uzandım yatış o yatış
bacaklarım kollarım ağrıyor dedim hamlıktan kas ağrısı normaldir
gece diz ağrısı ile inleye ileye uyanınca yok dedik bu kas ağrısı değil başka birşey
Salı sabahı kalktık ortopediye gittik muayene MR derken menisküste yırtılma olmuş bütün ağrının sebebi buymuş meğer
tabii ilaç tedavisi ve hareketlere dikkat
ilk spor günümde antrenör beni mahvetti anlayacağınız neyime güvendiyse
şimdi;
ayağımda batık
belimde fıtık
dizimde yırtık

benden haberler böyle sizde ne var ne yok bakalım

haaaa diyetmiiiii
yok öyle birşeyyyy

ipin ucu kaçtı gittiiiiiiii kendime sıfırdan start vererek çok sıkı başlamayı planlıyor ve 63,500 de kalmayı oradan devam etmeyi umuyorum

Ne demişti aeben ablam
yeni gelen kilo hemen gider oturmaz
kilo geldimi bilmiyorum ama umarım gelmeden gider

tünaydınlar herkese...
safinaz çok geçmiş olsun...hiç ilk günden o kadar yüklenilirmi yaa?bunu bilmek için antrenör olmaya gerekte yokki..gerçi antrenörler spor hocası değiller ,4 yıl üst üste ara vermeden lisanslı sporculuk yaptıysa sınavına girip antrenörlük belgesi alınıyor.kolayca aldıkları bu belgeyle spor salonlarında çalışabiliyorlar.(yasal olarak yasak olmasına rağmen,çünki spor salonlarında 4 yıllık spor akdm.mezunu kişiler öğretici pozisyonunda çalıştırabiliyor)jhatta spor salonlarının doktor bulundurma zorunluluğuda var ama malesef neredeyse hiç birinde yok..ben sadece tek bir yerde görmüştüm.acaip lüx bi yerdi yıllığı 3 binliraydı...

uzun zaman spor yapmamış bir bedene 1 saatten fazla kardiyo egzersiz yaptırılırmı :26: biz uzun süredir pilates yaptığımız halde kardiyo günlerinde(ısınmadan sonra toplam 25 dk.civarı kardiyo üstelik)ertesi güne kas ağrısı çekiyoruz çoğu zaman.ne akla hizmet sana bu işkenceyi yapmışlar anlamadım walla..yazık...olan dizlerine olmuş...çok zordur menisküs..ben lisede voleybol oynarken olmuştum zıplamaktan olmuş demişlerdi.kapalı ameliyat olmuştum...ama çok acı verir.oturup kalkarken,mediven çıkarken vs...

gerçekten çok geçmiş olsun...başkalarının cehaletinin faturasını ödemek zorunda kalmışsın....

Sağolasın canım.... Çok aman aman sıkıntım yok sadece daha kötü olmasın diye dikkat ediyorum o kadar
uzun uzun yazın ve anlatımın içinde teşekkür ederim....
Bu hafta dinleniyorum... Haftaya tekrar başlayacağım kendi bildiğim şekilde
Ben bedelini ödettim o antrenöre tatlım

ayy saficim, çok geçmiş olsun. aklıma da gelmedi değil safim birşey mi oldu acaba sporda diye. diz çok fena oluyor. ben 10 gün nasıl dayandım o acıya bilmiyorum. tez zamanda şifa diliyorum canım.
o antrenörü kaynar kazana atmalı hee. cidden çok ağır olmuş.

aebencim, bugünü bi atlatayım cumartesi alışveriş ile yeniden başlıcam diyete.yalnız şeker hayatımdan çıktı ya çok hastalığımdan dolayı salona da gidemiyorum, dvd aldım yoga için. başlıcam yeniden ufak ufak.
dizimi zorlamadan en azından göbek hareketlerini çalışıcam.

selam kızlarrr

safinaz çokm geçmiş olsun yuh yani ya o kadar yaptırılırmı ilk günden spor,

biz bugün kreşe başladık yarımg ün gittik yarında yarımg ün sonra tam güne dönücez

Selam arkadaşlar size bir sorum olacak.. Arkadaşımın biri akapunktur ile kilo veriyor..Ben de akapunktura başlasam mı diye düşünüyorum..Bilgisi olan var mı arkadaşlar biraz kilo verirsem daha sıkı sarılacağım çünkü iştahımı kesmem midemi küçültmem gerek..Bilgisi olan fikir verebilir mi lütfen..Ek hiç bir şey yapmadım ben buzamana kadar

sağol canım geçecek inşallah....

selam kızlarrr

safinaz çokm geçmiş olsun yuh yani ya o kadar yaptırılırmı ilk günden spor,

biz bugün kreşe başladık yarımg ün gittik yarında yarımg ün sonra tam güne dönücez

sağolasınnnnnn mersiii
ikizleri kreşe vermen çok iyi olmuş bir kaç ay sonra aradaki farkı göreceksin emin ol....

safişimmm geçmiş olsun kuzufacedede az önce gördüm mr sonucunu,hay allah yaa ilk günden neyin hırsı bu anlamadım,yuhh yani o antrenöre

nasıl bir antrönör bu safiş . hadi o yap dedi sen demedinmi dah ilkgün ben epeydir totomun üstünde otrorum diye sanda kızdım şimdi.

geçmimiş olsun .:26:..

diyetde olur canın sagolsun .
bu hafta bendede pek diyet yok .. regldendir dedim ama yok sanırım üşüttüm ama aykda geçiriyorum işte . bugünde hiç tadım yoktu ama gelgörkü hiç yatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…