saficim gerçekten hiç normal değil 3 kg. bi haftada. bi git doktora ne diyecek bakalım.Günaydınlaaaaaaarrrr vede hayırlı cumalar hanımlar
geçen hafta : 63.000
bu hafta ise : 66.000
aradaki fark +3000
Ne oldu nasıl oldu neden oldu inanın hiç bir fikrim yok
Bir haftada insan 3 kilo alırmı bilmiyorum...
Evet Regl çok yakın bir kaç gün içinde regl olacağım fakat hiç bu kadar artı çıkarmı....
Üstelik ilginç olan bu hafta içi pek iştahımda yoktu yani yedim yemedim az yedim atıştırdım bunlar mı yaptı bunu bilemiyorum...
Bildiğim tek şey davul gibi olan ve beni sürekli rahatsız eden karnım...
Pazartesi gecesi saat 3 civarları beni uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bir sancı girdi sağ boşluğuma
Sabaha kadar ara ara sürekli sancım vardı sanki böyle sağ boşluğumdan aşağı kasığa doğru bıçak geziyor gibi....
İl önde apandisit mi acaba dedim ama gündüz geçti fakat o günden beri boşluğumda sürekli bir şişkinlik ve ağrı var anlayamadığım
gazdır üşütmüşümdür şişkinliktir derken bu güne kadar geldim.... Fakat artık tahammül edemeyeceğim normal bir durum değil çünkü ve geçmedi...
Bu akşam önce dahiliye uzmanına ardından da gerek olursa kadın hastalıklarına çıkacağım bakalım neler oluyor içerde....
aebennn, tefriciyeyi geçen ay 4444 defa okuduk arkadaşlarla. gerçekten çok güzel bir dua. beni de çok rahatlattı okurken. şimdi de ayetel kürsi nin özel bir okuması varmış 1 haftalık onu okuyorum geceleri.
haftaya da fetih suresi okucam. tedaviye kadar hatim indirmiş olur muyum
günaydın hayırlı cumalar .
backhım zilim özetlemiş ,bende katılıyorum . bence senin akupunktura deyil kilo vermeyi istemene ihtiyacın var .bununsanda farkındasın . eger bu konuda yardımımız olcaksa bizler burdayız canım .
bak daha genç bir kızsın . bu yaşda kilolu olmanın ne demek oldugunu iyi bilirim .17 yaşımda 67 kiloydum . kendime okdar güvensizdimki bunu kelimelere bile dökemiyorum
kendine bu kobuda yardımcı olacak bişiler bumalısın . bulundugun durumdan mutlu olmadıgını beynine yazmalısın ve bu konuda seninde belirttigin gibi kararlı olmalısın . cefede bak ne güzel bir örnek var kadis, bize bu işin beyinde bitiginin en iyi örnegi.buraya olsun kafeye olsun 2 gün yazıyorsun sonra yoksun . önce bundan başlayalım mesela . burlara mönülerini yazarsan ve bizlere söz verirsen bu iş daha kolay olur . bazan kendine deyilde başkalarına verdigin sözleri tutması daha kolay oluyor .
merhaba, hayırlı olsun. bir yerden başlayınca devamı geliyor. ben tüpbebek öncesinde yumurta kalitesi için akupunktur tedavisi görüyorum. zayıflamak için gelenler o kadar çok kilo verdiler ki benim gittiğim son 3 aydır. 1 yıldır gelen var. ilk başlarda haftada 1, sonra 15 gün, sonra ayda 1 e düşmüş seansların sıklığı. ama gerçekten yararını göreceğine inanarak devam etmek, sabırlı olmak en önemlisi galiba herşeyde olduğu gibi. ben ilk gittiğimde çok da etkili değil ama denenecek bir yol benim için diye başladım. 3-4 seanstan sonra acayip farklı oluyo insan. moral olarak da çok iyi geliyor. umarım istediğin sonuca tez zamanda ulaşırsın.Dün akapunktur için ilk seansıma gittim,artık iğnelerleyimBaşlamam için birşeyler gerekti hep diyordum ya beynimde başlayamıyorum diye..Çalıştığım yerdeki kıyafetleri giymem şart oldu ve ertesi gün alış verişe çıktım verilen kıyafetler 38 beden idi (verildiğinde zayıf olduğum için) ve ben de şuan 42 beden yada üstü olduğum için lacivert takım ve beyaz gömlek alayım diye çıktım alış verişe..Kotona girdim 42 bedene kadar gömlekleri var bilindiği üzre ve kollarımdan 42 beden bile olmadııı mağaza mağaza dolaştım ve bundan sonra beyaz gömlek giymek zorundayım herzaman Bir mağazadan zar zor bir gömlek buldum ama beyaz renk ya her çıkıntım belli oldu daha mağazada iken BU İŞ BURAYA KADARMIŞ dedim,akapunktur merkezinin aradım en yakın ne zaman randevu ise yazın dedim.Vee doktorun ilk hafta için verdiği listeyi size yazacağım beni uyaracağınız her şeye açığım arkadaşlar
İlk hafta için listem
Sabah
1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
istenildiği kadar domates,salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurt
salata
(istenildiği kadar yağsız)
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
salata
Günde 16 bardak su,(Benim tansiyonum düşük olduğu için) 2 şişe maden suyu,3 meyve hakkı var
saficim gerçekten hiç normal değil 3 kg. bi haftada. bi git doktora ne diyecek bakalım.
iyi akşamlar hatunlar
safişim yok bacım yavs ne hamilesirabbım isteyene versin ben eledim elegimi duvara astım .rabbım isteyene versin artık .
ha büyükde söylemeyim rabbım verirmi verir ,ona karışlamam tabiki
dr. sonuçlarını bekliyoruz bende merak ettim .:44:
Dün akapunktur için ilk seansıma gittim,artık iğnelerleyimBaşlamam için birşeyler gerekti hep diyordum ya beynimde başlayamıyorum diye..Çalıştığım yerdeki kıyafetleri giymem şart oldu ve ertesi gün alış verişe çıktım verilen kıyafetler 38 beden idi (verildiğinde zayıf olduğum için) ve ben de şuan 42 beden yada üstü olduğum için lacivert takım ve beyaz gömlek alayım diye çıktım alış verişe..Kotona girdim 42 bedene kadar gömlekleri var bilindiği üzre ve kollarımdan 42 beden bile olmadııı mağaza mağaza dolaştım ve bundan sonra beyaz gömlek giymek zorundayım herzaman Bir mağazadan zar zor bir gömlek buldum ama beyaz renk ya her çıkıntım belli oldu daha mağazada iken BU İŞ BURAYA KADARMIŞ dedim,akapunktur merkezinin aradım en yakın ne zaman randevu ise yazın dedim.Vee doktorun ilk hafta için verdiği listeyi size yazacağım beni uyaracağınız her şeye açığım arkadaşlar
İlk hafta için listem
Sabah
1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
istenildiği kadar domates,salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurt
salata
(istenildiği kadar yağsız)
Akşam
1 kase çorba
yoğurt
salata
Günde 16 bardak su,(Benim tansiyonum düşük olduğu için) 2 şişe maden suyu,3 meyve hakkı var
aebenim aplam nasıl geçti sınavların ?
kaçıncı yılın bu yıl..?walla sende bu azim varken ünv.okursun sen aplam...we kesinlikle okumalısın bence..senin gibi zeki beyinlere her alanda ihtiyaç olduğunu düşünüyorum...
banum hala yok ortada:26: iyidir umarım....
beynim sulandı ve gözlerimönümü görmez oldu artık..erken merken yatacağım gözlerm dinlensin biraz...bit kadar kutucuklara not yazacağım diye beynim zonkladı walla.. yarın için yemek bile yapamadım..okuldan çıkıncada oğlumun pedagog randevusu var..dondurucudan bişeyler ayarlarım artık...haydin iyi geceler.....
merhaba, hayırlı olsun. bir yerden başlayınca devamı geliyor. ben tüpbebek öncesinde yumurta kalitesi için akupunktur tedavisi görüyorum. zayıflamak için gelenler o kadar çok kilo verdiler ki benim gittiğim son 3 aydır. 1 yıldır gelen var. ilk başlarda haftada 1, sonra 15 gün, sonra ayda 1 e düşmüş seansların sıklığı. ama gerçekten yararını göreceğine inanarak devam etmek, sabırlı olmak en önemlisi galiba herşeyde olduğu gibi. ben ilk gittiğimde çok da etkili değil ama denenecek bir yol benim için diye başladım. 3-4 seanstan sonra acayip farklı oluyo insan. moral olarak da çok iyi geliyor. umarım istediğin sonuca tez zamanda ulaşırsın.
Günaydınlaaaaaaaarrrrrrr herkese iyi haftalar
Antim sağol canım evet bencede normal değil
Gittim yavrum doktora şükür ultrasonda herşey temiz çıktı....
İdrar tahlili yapıldı ve yoğun bir şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.... Şişliğiminde üşütmeye bağlı olduğunu söyledi doktor...
Tabiiki ağrı kesici ve antibiyotik tedavisine başladık....
Bu hamileliğimde çok başıma gelmişti... Sanırım sağlam üşüttüm ki böyle oldum....
Allahtan enfeksiyon sadece
Öyle valla abla allah nerede yolunu gözleyen var ise nasip etsin hayırlısı ile inşallah....
Ben yukarıda antiyede yazdığım gibi ablam enfeksiyon çıktı...
Bu hafta regl haftam üstelik ilaçta kullanıyorum şişkinliğim hala var ama daha iyiyim 2 gündür
Bu haftada şiş geçecek ancak sanırım önümüzdeki hafta normale dönerim diye düşünüyorum....
Emine hayırlı olsun canım tedavi umarım işe yarar... Önemli olan kafada bitirmek ve sanırım sen gömleğini ararken kafanda bitirdin ....
Vatana millete hayırlı olsun balım.... Fırsat buldukça gel yaz bizi merakta bırakma
Bu arada face de okudum bebeğim cenazeniz varmış başınız sağolsun....
Rabbim geride kalanlara sabır versin
slm herkese....
blackım hayırlısı olsun cnm akupunkturunun...kararlı gördüm seni bu defa...önemli olanda karar vermek...gazan mübarek olsun...
safinaz geçmiş olsun..önemli bir şeyinin olmamasına sevindim....
aebenim ve banum nerelerdesiniz ?:26:banum çocuklar kreşe devam ediyorlarmı?
bende kendimi şiş hissediyorum sanırım reglden dolayı olsa gerek..bende bu gün sabah kalktığımda hiç iştahım yoktu.2 ceviz yedim gittim okula.dönüncede dondurucudan haşlanmış nohut ve buğday çıkarttım.ayranlı çorbadan yaptım kendime..özlemişim valla tadını..yazdan beri yapmıyordum.bol pulbiberlive naneli....
bi yandanda ha bire notları yetiştirmeye çalışıyorum...cuma olsada rahatlasak azıcık...bende her gün evde tam saatinde pilatesimi yapsam..şimdide yapıyorum okuldan gelince ama canlı canlı yapmak daha bi motive edici oluyor ...
tünaydın herkese diycem ama kimse yok
monti yapn yapmayın gelin yahu...sohbete gelin...kaç yıldır alışmışız birbirmize insan arıyor walla gelmeyince...
ben diyet yapmıyorum ama burdan hiç ayrılmıyorumda...gerçi beynme nasıl yer ettiyse diyet modundanda çıkmıyorumyani insan ideal kilo ve görünümünde olunca sanırım beyni müsade etmiyor kaçamağa...kilo alırım oram buram pörtler diye yieymiyorum gerçekten..tadıp bırakıyorum...geçen gün oğlumun arkadaşının doğumgünü vardı orada millet kremalı pastaları lüp lüp yuttu.ve bu kişilerin neredeyse tamamı kilolu.bana sen neden yemedin şeker hastalığı falanmı var diye soran oldu...içimden gerçekten soranın haline acıdım.103 kiloymuş.kalktı bir dilim daha pasta aldı..durum o derece vahim yani kendi açısından..yok değilim ,olmamak içinde dikkat ediyorum dedim. ama o kadar umarsızlaşmışki arkadadaş.amaaan şimdi yemiycezde ne zaman yiycez can boğazdan gelir,inceciksin cnm ye gitsin yaa..dedi ama yemedim...gecenin 9'unda tost ekmeği büyüklüğünde ve 2 parmak kalınlığında koca dilimlerden 2 tane ve tabağında ne varsa yedi...ben sadece kibrit kutusu büyüklüğünde bi börek ve 4 tane yaprak sarma yedim...evdede yememiştim oraya gitçez diye...
blackım aynen beyinde bitiyor cnm..ben 180 cm -57yada 58 aralığındayım..yazın bu rakam 55'lere kadar düşüyor.nasılsa zayıfım ne bulursam yiyeyim yok yan..şartlamış beynim kendini...canımın çektiği şeyi yediğimdede ertesi günü dikkat ederek yerleşmeden gönderiyorum..bi ayar tutturdum gidiyorum 9-10 yıldır...
aebenim benimde matematiğim hiç bi zaman yüz güldürecek kadar iyi olmadızaten özel yetenek öğrensiydim.konservatuara girerkende özel yeteneğe ve tabii yazılı sınavlara taabi tutuluyoruz ama sayısal gerekli değil..benim ilkokuldan beri hep el becerim iyiydi..(zaten solağım) sayısalla girilen bi bölüm olsaydı viyola-keman bölümü herhalde giremezdim..
ama sende ünv.sözel bi bölüm tercih etsen yaparsın valla aplam...senin elinde uçanla kaçan zor kurtulur...
banum hala yok bu arada....:26:
canımm senin kilon boyuna göre çook zayıfsın ne güzelben boyuma göre okadar kiloluyken nasıl rahat ve düşünmeden yiyebil(iyorum)dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?