b
canım bebek için sorun ne bilmiyorum ama
antepte bir merkez var micro enjeksiyon sanırım ankara ve istanbulda da var
2 arkadaşım sıfır ihtimal olmasına rağmen ilk denemelerinde hamile kaldı
bir araştır istersen
iyi akşamlar hatunlar
eminem monti topigi bir nevi arkadaşlık topigi canım . o yüzden monti yapmayda gerek yok ,burda olmak için ...
zilşim ogün bir gelsin bakalımda düşünürüm canımben ilahiyat isterim ama benim için hayal :44:
safiş gelmemişsin bacım .bukadarmı yogunsungıı..
banum yine annelerdesin anladıgım kadarıyla .:26:
zararın neresinden dönsen kardım eminem .
Günaydın canlaaaaarrrr hepimize hayırlı kandillerrr
RAbbim dualarımızı kabul eylesin.....
Benim şu dizde çıkan yırtıktan sonra iyice düzenim şaştı
Ve ben bu halimi hiç sevmiyorummmmmmmmm bir an önce bu gidişe dur demeliyim
Antibiyotiğe başladığımdan beri beni rahatsız eden şişkinlik azda olsa gitti lakin regl öncesi şişkinlik hala mevcut ve regl olmadım henüz.... Birde antibiyotik kullanıyorum sanırım oda ödem yaptı elim ayağım şiş...
Şu antibiyotik tedavisi bitsin regl gelsin gitsin sanırım o zaman net kilom belli olacak....
Haa tabi bu arada bende işe sıkı tutunsam iyi olacak
kendime 14 şubatı hedef bel,irlemiştim ama bu gidişle 14 şubat beni belirleyecek
Durumlar hiiiiiiiiiiiççç iç açıcı değil yannneeeeeee
Ben fırsat buldukça gelir yazar kendimden haber ederim
Hayırlı kandiller canım..Çooook geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..Bu kadar sağlık problemi yaşarken unut kiloyu zaten,ilaç tedavin falan bitsin dolu dizgin dönersin yine dert etme hiç bitanemmm
Günaydıııınlaaarr
Günaydınlar emineeeemmmmmmmmmmm
öylemi diyorsun
valla bende bilemedim yani ne yapacağımı....
tekrar günaydınnnnnnnnnnn
ohh yediğini zaten erimişsin zili. sürekli olmadıkça zaten şekerini de oynatmaz . arada kaçamak en güzelidir. oğluşunu demek ilk karnesi. allah inşallahhep güzel okullarda çok başarılı okumasını nasip etsin kuzucuğa.slm hepinize....
ve kandiliniz mübarek olsun....rabbim dua için semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah..herkese gönlünün muradını versin inşallah...amiiiiinnnnn....
bende bu gün kayışı koparttım resmen...bir arkadaşım kabak peskeli getirmiş okula.bana evede koymuş.çok sevdiğimi biliyor.ve sadece izmir civarında yapılan bir tatlıdır.evde (yapılırmı bilmyorum.) ne zamandır canım istiyordu.şubat tatilinde giidersem yerim diye kuruyordum kendmi.ama bu gün kaloriyi maloriyi unutup yumuşdum resmen.aşeriyormuşum gibiöğlen yemeğide yememiştimnotları idareye teslim edeyim diye...aman allahım gözüm dönmüş şekilde arkadaşın eve diye koyduğu dondurma kabını aldım elime ayıla bayıla yedim valla..
eve gelincede 1 saat koşu bandımda tempolu yürüdüm.üstünede bu günki pilatesi yaptımyarında ona göre bi ayar yapıcam artık mecbur:))
cuma günü oğlumda karne alıcak bu aradailk mürüvetimiz
safi, şimdi kiloyu boşver sen. bir an önce toparlanmaya bak. o ilaçların şişkinliğini ben de çok yaşadım yılbaşından sonraki grip, diz olayında. ondan sonra pıt diye 63.5 dan 61 e düşmüştüm hatırlarsan. seninde olucak bak.Günaydın canlaaaaarrrr hepimize hayırlı kandillerrr
RAbbim dualarımızı kabul eylesin.....
Benim şu dizde çıkan yırtıktan sonra iyice düzenim şaştı
Ve ben bu halimi hiç sevmiyorummmmmmmmm bir an önce bu gidişe dur demeliyim
Antibiyotiğe başladığımdan beri beni rahatsız eden şişkinlik azda olsa gitti lakin regl öncesi şişkinlik hala mevcut ve regl olmadım henüz.... Birde antibiyotik kullanıyorum sanırım oda ödem yaptı elim ayağım şiş...
Şu antibiyotik tedavisi bitsin regl gelsin gitsin sanırım o zaman net kilom belli olacak....
Haa tabi bu arada bende işe sıkı tutunsam iyi olacak
kendime 14 şubatı hedef bel,irlemiştim ama bu gidişle 14 şubat beni belirleyecek
Durumlar hiiiiiiiiiiiççç iç açıcı değil yannneeeeeee
Ben fırsat buldukça gelir yazar kendimden haber ederim
masummmmmmmmmm, neler oluyor kuzum. Allah yardımcınız olsun. dualarımız senle. ben bu ara dualara verdim kendimi biliyorsun. sana da akşam dua edicem.günaydın , annemlere gidip geliyorum sürekli giremiyorum
busene bizi zorladıki ne zorladı buda üstüne tuz biber oldu yoruldum valla artık hiç birşeyde gözüm kalmadı.
isyan ediyorum hergünnnbu kadar sıkıntıı neden bize diyeee, iayan etmek istemiyorum amaa
bi anlatsam yaşadıklarımızı eminim hak vericeksiniz
buna şükür demekten başka çare yok.......
slm hepinize....
ve kandiliniz mübarek olsun....rabbim dua için semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah..herkese gönlünün muradını versin inşallah...amiiiiinnnnn....
bende bu gün kayışı koparttım resmen...bir arkadaşım kabak peskeli getirmiş okula.bana evede koymuş.çok sevdiğimi biliyor.ve sadece izmir civarında yapılan bir tatlıdır.evde (yapılırmı bilmyorum.) ne zamandır canım istiyordu.şubat tatilinde giidersem yerim diye kuruyordum kendmi.ama bu gün kaloriyi maloriyi unutup yumuşdum resmen.aşeriyormuşum gibiöğlen yemeğide yememiştimnotları idareye teslim edeyim diye...aman allahım gözüm dönmüş şekilde arkadaşın eve diye koyduğu dondurma kabını aldım elime ayıla bayıla yedim valla..
eve gelincede 1 saat koşu bandımda tempolu yürüdüm.üstünede bu günki pilatesi yaptımyarında ona göre bi ayar yapıcam artık mecbur:))
cuma günü oğlumda karne alıcak bu aradailk mürüvetimiz
kafan rahat olsun canım öyle yap bence sağlığın tamamen düzelsin de kilo işine kaldığın yerden tam gaz devam edersin tatlım
günaydın , annemlere gidip geliyorum sürekli giremiyorum
busene bizi zorladıki ne zorladı buda üstüne tuz biber oldu yoruldum valla artık hiç birşeyde gözüm kalmadı.
isyan ediyorum hergünnnbu kadar sıkıntıı neden bize diyeee, iayan etmek istemiyorum amaa
bi anlatsam yaşadıklarımızı eminim hak vericeksiniz
buna şükür demekten başka çare yok.......
hayırlı günler ..
geçmiş kandilinizde mubarek olsun .
dün günü birlik mersine gitmiştim o yüzden gelemedim ., bugünde temizlik ve hazırlık yapıcam yarın sohbet bende ..
hepinizi kocaman öptüm .
slm herkese...
banum hoşgeldin cnm...merak ettik valla seni..rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş banum..geçecek...hepsi geçecek...biraz sabır lazım ama insanız canımız dayanmıyor..herşey hemen olsun ,yoluna girsin diye bakıyoruz...inşallah sizinde sıkıntılarınızın sonu selamet olacak cnm....
aebenim komşuya gittim der gibi mersine gittim diyorsun walla..hızlı hatunsun vesselam...oooh çocuklar büyük olunca ne güzel...engel ,çengel yok..gez tabii aplam...inşallah bir aksilik sonucu gitmemişsindir...bu günki işlerin içinde kolay gelsin aplam...
benim oğluşumun pek keyfi yok..boğaz enf.oluyor sanırım yine..artık dr.götürmekten bende kuzumda telef olduk,usandık...ne zor bi dönemmiş şu 3 yaş...:18: ne gzel 1,5 aydır hasta olmuyordu...tatili yine hasta geçiricez gibi görünüyor...sıtmalanıyorum resmen oğlum hasta olacak diye..inşallah korktuğum gibi olmaz bu sefer bari...:18:
safinaz senin kızın hala çok hasta oluyormu kreşte?yani ne zmana kadar sürecek bu böyle...3 yaş kreş için uygun bi yaş değilmiş sanırım...bağışıklık açısından...
ohh yediğini zaten erimişsin zili. sürekli olmadıkça zaten şekerini de oynatmaz . arada kaçamak en güzelidir. oğluşunu demek ilk karnesi. allah inşallahhep güzel okullarda çok başarılı okumasını nasip etsin kuzucuğa.
safi, şimdi kiloyu boşver sen. bir an önce toparlanmaya bak. o ilaçların şişkinliğini ben de çok yaşadım yılbaşından sonraki grip, diz olayında. ondan sonra pıt diye 63.5 dan 61 e düşmüştüm hatırlarsan. seninde olucak bak.
masummmmmmmmmm, neler oluyor kuzum. Allah yardımcınız olsun. dualarımız senle. ben bu ara dualara verdim kendimi biliyorsun. sana da akşam dua edicem.
dua eden herkese teşekülerr , aben ablamm dua dan başka bişiy yardımcı olmaz bize şu aralar
allah büyük bunlarda geçicek
bu arada evimin boruları patladı 2 ay daha dayanamdı her yer inşşat
iş buldum şartları saatleir iyi ama c.tesi yarım gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?