Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kadismi,n mesajını aldım geldim malum bizim topik genelde bebiş ister .

ben de monti yapmıyorum şuanda aeben ablacığım akapunktur uzmanının verdiği diyete uyuyorum ama ben de buradayım

Günaydın canlaaaaarrrr hepimize hayırlı kandillerrr
RAbbim dualarımızı kabul eylesin.....

Benim şu dizde çıkan yırtıktan sonra iyice düzenim şaştı
Ve ben bu halimi hiç sevmiyorummmmmmmmm bir an önce bu gidişe dur demeliyim
Antibiyotiğe başladığımdan beri beni rahatsız eden şişkinlik azda olsa gitti lakin regl öncesi şişkinlik hala mevcut ve regl olmadım henüz.... Birde antibiyotik kullanıyorum sanırım oda ödem yaptı elim ayağım şiş...
Şu antibiyotik tedavisi bitsin regl gelsin gitsin sanırım o zaman net kilom belli olacak....
Haa tabi bu arada bende işe sıkı tutunsam iyi olacak
kendime 14 şubatı hedef bel,irlemiştim ama bu gidişle 14 şubat beni belirleyecek
Durumlar hiiiiiiiiiiiççç iç açıcı değil yannneeeeeee
Ben fırsat buldukça gelir yazar kendimden haber ederim

Hayırlı kandiller canım..Çooook geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..Bu kadar sağlık problemi yaşarken unut kiloyu zaten,ilaç tedavin falan bitsin dolu dizgin dönersin yine dert etme hiç bitanemmm

slm hepinize....
ve kandiliniz mübarek olsun....rabbim dua için semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah..herkese gönlünün muradını versin inşallah...amiiiiinnnnn....

bende bu gün kayışı koparttım resmen...bir arkadaşım kabak peskeli getirmiş okula.bana evede koymuş.çok sevdiğimi biliyor.ve sadece izmir civarında yapılan bir tatlıdır.evde (yapılırmı bilmyorum.) ne zamandır canım istiyordu.şubat tatilinde giidersem yerim diye kuruyordum kendmi.ama bu gün kaloriyi maloriyi unutup yumuşdum resmen.aşeriyormuşum gibi öğlen yemeğide yememiştimnotları idareye teslim edeyim diye...aman allahım gözüm dönmüş şekilde arkadaşın eve diye koyduğu dondurma kabını aldım elime ayıla bayıla yedim valla..

eve gelincede 1 saat koşu bandımda tempolu yürüdüm.üstünede bu günki pilatesi yaptım yarında ona göre bi ayar yapıcam artık mecbur:))

cuma günü oğlumda karne alıcak bu arada ilk mürüvetimiz

günaydın , annemlere gidip geliyorum sürekli giremiyorum
busene bizi zorladıki ne zorladı buda üstüne tuz biber oldu yoruldum valla artık hiç birşeyde gözüm kalmadı.
isyan ediyorum hergünnn bu kadar sıkıntıı neden bize diyeee, iayan etmek istemiyorum amaa
bi anlatsam yaşadıklarımızı eminim hak vericeksiniz
buna şükür demekten başka çare yok.......

hayırlı günler ..
geçmiş kandilinizde mubarek olsun .
dün günü birlik mersine gitmiştim o yüzden gelemedim ., bugünde temizlik ve hazırlık yapıcam yarın sohbet bende ..

hepinizi kocaman öptüm .

slm herkese...

banum hoşgeldin cnm...merak ettik valla seni..rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş banum..geçecek...hepsi geçecek...biraz sabır lazım ama insanız canımız dayanmıyor..herşey hemen olsun ,yoluna girsin diye bakıyoruz...inşallah sizinde sıkıntılarınızın sonu selamet olacak cnm....

aebenim komşuya gittim der gibi mersine gittim diyorsun walla..hızlı hatunsun vesselam... oooh çocuklar büyük olunca ne güzel...engel ,çengel yok..gez tabii aplam...inşallah bir aksilik sonucu gitmemişsindir...bu günki işlerin içinde kolay gelsin aplam...

benim oğluşumun pek keyfi yok..boğaz enf.oluyor sanırım yine..artık dr.götürmekten bende kuzumda telef olduk,usandık...ne zor bi dönemmiş şu 3 yaş...:18: ne gzel 1,5 aydır hasta olmuyordu...tatili yine hasta geçiricez gibi görünüyor...sıtmalanıyorum resmen oğlum hasta olacak diye..inşallah korktuğum gibi olmaz bu sefer bari...:18:

safinaz senin kızın hala çok hasta oluyormu kreşte?yani ne zmana kadar sürecek bu böyle... 3 yaş kreş için uygun bi yaş değilmiş sanırım...bağışıklık açısından...

ohh yediğini zaten erimişsin zili. sürekli olmadıkça zaten şekerini de oynatmaz . arada kaçamak en güzelidir. oğluşunu demek ilk karnesi. allah inşallahhep güzel okullarda çok başarılı okumasını nasip etsin kuzucuğa.

safi, şimdi kiloyu boşver sen. bir an önce toparlanmaya bak. o ilaçların şişkinliğini ben de çok yaşadım yılbaşından sonraki grip, diz olayında. ondan sonra pıt diye 63.5 dan 61 e düşmüştüm hatırlarsan. seninde olucak bak.

masummmmmmmmmm, neler oluyor kuzum. Allah yardımcınız olsun. dualarımız senle. ben bu ara dualara verdim kendimi biliyorsun. sana da akşam dua edicem.

Kızlar okuyup okuyup çıkıyorum ancak fırsat buldum cevap yazmaya sizlereee

seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun güzelim......
Kabak peskeli o neki ilk defa sende duydum valla İzmire gidince bir deneyeyim

wwuuuhhhuuu size yarın son iş günü ne güzel evdesiniz ana - oğul....
Bakalım karnede kırık varmı

kafan rahat olsun canım öyle yap bence sağlığın tamamen düzelsin de kilo işine kaldığın yerden tam gaz devam edersin tatlım

eminem kafam rahat ama içim değil bacım şişim ilaçlar yüzünden

evet dediğin gibi olacak. tam gaz almjış başlamışken ne güzel 3 kiloda vermişken bütün hepsi üst üste geldi....
14 şubat hedefim hayal oldu

Banu umarum aşılması zor ve dermanı olmayan sıkıntılar içerisinde değilsindir güzelim
Allah yar ve yardımcınız olsun kolaylıklar gelsin....

Seninde kandilin mübarek olsun abla öperim ellerinden...

Mersin ? Hayırdır ?

Zili demek yine başladı soğuk algınlığı belirtileri ne diyim bacım inşallah başında yakalarsın yavru yatağa düşmezzzz

Canım senin oğlan ne zaman başlamıştı kreşe?
Biz 1 yaşından beri kreşe gidiyoruz ilk iki sene kış mevsimi hep hastanelerde geçti diyebilirim... Malum bünye zayıf bağışıklık yok üstüne allerjik astım....
Ama maşallah diyorum bu kış çok güzel gidiyor daha bir kere gitmedik hastaneye kontroller dışında hatta kış başı sadece 2-3 hafta ventolin ve floxıted kullandık sonra onuda bıraktık 2 aydır neredeyse kullanmıyoruz ve ceren gayet iyi sanırım bu kış bağışıklık tamamen güçlendi ve mikroplarla ilaçsız savaşabliyor...
Bu kış hasta olur oğlun çok üzme kendini ilaç tedavisi ile geçer hepsi allahın izini ile... Gelecek kışa ise daha az olur ondan sonraki kış hiç olmaz.... İnşallah... Böyle böyle büyüyorlar valla güzelim yaaaaa Annelik zor çok zor....
Bu sabah cereni okula götürdüm kucağımda uyuyor tabi saat sabahın 07.20'si...
Öğretmeni indi aşağıya almak için Cerenin bana bir sarılışı vardı sanırsın onu terk ediyorum....
"Annnneee ne olur gitmeee senin işe gitmeni istemiyorummm ne oluuurrr" demezmiiii
Yutkundum kaldım... Boğazım düğümlendi ağlaya ağlaya çıktı öğretmeni ile
ben tabii arabaya bir bindim yaşlar boşaldı gözümden dayanamadım....
OFFFFFFFF analıkkkk.....

Evet antim şimdi kiloyu boşverdim yarında tartılmıcam zaten
sende durumlar nedir tedavi başladı dimi?

Napaniz bacilar iyisiniz insallah.ben 63 kiloyum.oglum alerjik ben alerjigim.oglusum pazartesi oyum grubuna basliyor hayirlisi ile.iyiyiz hamdolsun.bizden haberler bu ka :)

hayırlı cumalar , ve günaydın
bugün bende olan sohbet yurta yapılacak o yüzden girebildim şimdi.
bugün karna günü bakalım zilim sizinde ilk karneymiş hadi hayırlı olsun
yahu sen nasılbir kadınsın tatlı yedim diye 1 saat koşu andınamı çıktın vay bizim halimize, tüü bize
mersinede eşimin yanına takıldım günü birlik işi vardı . hemde gezmiş olduk biraz .. zilim inan çoçuklar büyüsede bırakıp gidilmiyor canım .akşama kadar kaç kere aradım gel sen bana sor .
tatilde başladı biliyorsunuz bu yıl sınavları var ilk hafta dersaneleri yogun . 2 çhafta biri bursaya gidicek . diger kzım ben evde çalışacam diyo eşim benim dinlenmem lazım en azından birkaç gün bir yerlere kaçalım diye . ama çoçukların planı bize bizim plan onlara uymuyor . canları sagolsun bakalım . bu yıl sınavları olmaya yarıyıl tatilinde hepsini alıp umreye götürmekdi niyetim ama buyık sınavlardan nefes bile alamıyor yavrularım :26:

banum merak etmekden birde dua atmekden başka elimizden bişi gelmiyor :26:

safişim geçer bu günlerde sonrasında hızlı birşekilde verirsin kiloları ....

antim sende iyisin umarım . dizin tam anlamıyla geçtimi?

öznurrr eh bari, en azından iyiyim diye not yazıyorsun

eminem kilo vermeye başlamışsın canım, devamı gelecek inşallah .

kilo demişken düzgün diyet yapmıyorum yani diyet yapacak kadar evde durmuyorum desem daha dogru o yünden kilom deniz dalgası gibi. bi bakıyorum aşagı bir bakıyorum yukarı ... neyseki öçülerim fena deyil ...
ama toparlmamam lazım şu tatil geçsin sanırım 4 elle sarılıcam

günaydın kızlar,
saficim henüz başlamadım canım. şubat ın ilk haftası başlıcaz muhtemelen. yani adetin 2. günü ne zmaana denk gelirse. bende boşverdim kiloyu.62 ye sabitlendi.duruyorum. ama yine de yemeklere olabildiğince dikkat ediyorum ki şekerim oynamasın. şeker, pirinç, patates, ekmek tüketmiyorum.

aebencim, dizim düzeldi gibi. arada bi sızlıyor ama hafiften spora başladım. göbeğimi özellikle bi indirebilsem tedaviye kadar. zaten o süreçte iyice şişiyor. bari şimdiden biraz önlem alayım diyorum.

dua eden herkese teşekülerr , aben ablamm dua dan başka bişiy yardımcı olmaz bize şu aralar
allah büyük bunlarda geçicek

bu arada evimin boruları patladı 2 ay daha dayanamdı her yer inşşat

iş buldum şartları saatleir iyi ama c.tesi yarım gün.

seninde dedigin gibi banum ALLAH büyük bunlarda geçeçek .
BENCE İŞİ KAÇIRMA OGLANLARDA KREŞE BAŞLADIYSA .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…