Saol saficim. Adetin ilk gunu igneler baslicak yumurtalari buyuten. Subatin ilk haftasina denk geliyo o da. Yaklasik 15 gun suruyo yumurta buyumesi. Kucuk bir operasyonla onlar toplanicak. Esimin hucreleriyle birlesip laboratuvarda 3 veya 5 gun buyuyecekler. Bugune kadar hep 3. gun embriyosu transfer edilmisti bana. İnsallah 5. gune kadar dayanir kuzularim bu sefer. Sonra tekrar bana geri transfer edilecek.12 gun sonra kan testi olucak. Yani bir adetten diger adete kadar tam 1 aylik bir surec hepsi. Ozellikle de son 12 gun test icin beklemek cok zor. Umarim bu sefer olur. Sen nasilsin? Dizin nasil oldu?
iyi akşamlar kıslar ....
antim inşallah bu sefer hayırlısıyle bekledigin haberi alırsın canımrabbım hayırlısını versin bol bol dua et.
kloyuda okadar takma 61.62 .kilo çok deyil bu durum için
banum iyce merakda bırakdın beni.:26:.
safişim kolaygelsin canım . hadi artık eski safiş mönülerini görmek istiyorum şu 4.4. lük olanları
zilim sanda kolay gelsin canım . evet ,bu kış ben pek bir aktif hatun oldum
Günaydınlaaaaaaarrrr vede hayırlı cumalar hanımlar
geçen hafta : 63.000
bu hafta ise : 66.000
aradaki fark +3000
Ne oldu nasıl oldu neden oldu inanın hiç bir fikrim yok
Bir haftada insan 3 kilo alırmı bilmiyorum...
Evet Regl çok yakın bir kaç gün içinde regl olacağım fakat hiç bu kadar artı çıkarmı....
Üstelik ilginç olan bu hafta içi pek iştahımda yoktu yani yedim yemedim az yedim atıştırdım bunlar mı yaptı bunu bilemiyorum...
Bildiğim tek şey davul gibi olan ve beni sürekli rahatsız eden karnım...
Pazartesi gecesi saat 3 civarları beni uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bir sancı girdi sağ boşluğuma
Sabaha kadar ara ara sürekli sancım vardı sanki böyle sağ boşluğumdan aşağı kasığa doğru bıçak geziyor gibi....
İl önde apandisit mi acaba dedim ama gündüz geçti fakat o günden beri boşluğumda sürekli bir şişkinlik ve ağrı var anlayamadığım
gazdır üşütmüşümdür şişkinliktir derken bu güne kadar geldim.... Fakat artık tahammül edemeyeceğim normal bir durum değil çünkü ve geçmedi...
Bu akşam önce dahiliye uzmanına ardından da gerek olursa kadın hastalıklarına çıkacağım bakalım neler oluyor içerde....
bu kitapdan bendede var .ama ona kadar okadar çokkitabım varki bu sıraya bile gelmmiyor ..Zili sana kolay gelsin güzelim bu halde zor lur misafir ağırlamak...
Antiye söylediğin kitabı biliyorum Güllü Yasin diye geçiyor yasin kitabı ve hacet duasını bende mümkün oldukça okurum....
RAbbim açılan elleri geri çevirmez Allahımın izini ile inşallah bu sefer bebeleriniz olur antimmmm
Kitap bu....
Eki Görüntüle 608873
AMİN .günaydın eve geldim, tekrar annemlere geçicem kardeşim ile ilgili sıkıntılarım var.
azda olsa hafifledi sıkıntılar.allah feraga çıkarsın herkesele birlikte bizide inşş
KİLON GAYET İYİ REFİM DAHDA İYİ OLACAK .Günaydın kızlar Çok sağlıklı devam edemesem de yinede fena gitmiyor diyetim geçen haftalarda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama bu sabah 64.700 Çıktı Sanlırım artmış ama neyse buna da şükür
safişim bu durum normal deyil canım . geçiktirm dr.
benimde karnımda açıklayamadıgım bir şişlik var reglde geçti ama hala şiş .
bu kitapdan bendede var .ama ona kadar okadar çokkitabım varki bu sıraya bile gelmmiyor ..
beni çok etkileyen dua tefriciye duasıdır . tüerçesini bir okuyun derim .hatta yazayım .
''Kendisiyle dügümlerin çÖzüldügü, sıkıntıların geçip kayboldugu , ihtiyaçların yerine getirildigi . arzulara isteklere başarı ve güzel sonuçlara ulaşıldıgı ,kerim suyu yüzü hürmetine yagmur istendigi . efendimiz HZ.MUHAMMEDE(AS) ONUN AİLESİNE ,ASHABINA, HER GÖZ AÇIP KAPAMA .,HER NEFES ALIP VERME VE SENİN İLMİNİN KUŞATIGI HERŞEY SAYISINCA KAMİL SALAT VE VE EKSİKSİZ SELAM ET...
AMİN .''
NE GÜZEL BİR DUA . ŞU AN KARŞIMDA PANOYATUTTURMUŞUM ÇOÇUKLAR GÖRSÜNDE SIK SIK OKUSUN DİYE .
AMİN .
BANUM DAHA İYİ OLUR İNŞALLAH BAK YUKARDAKİ DUAYI SİZSEDE TAVSİYE EDERİM . ŞU HAYIR MÜBAREK GÜNDE RABBIM GERİ ÇEVİRMEZ İNŞALLAH ...
KİLON GAYET İYİ REFİM DAHDA İYİ OLACAK .
zilicim, ben direkt tüp bebek yaptırıyorum canım. yumurta büyütme kısmı aynı. sonrasında genel anestezi ile yumurtaları topluyorlar tek tek. sonra laboratuvarda dölleme işlem yapılıyor. sonra o embriyolar bana tekrar bir operasyonla geri veriliyor. arkadaşına aşılama yapmışlar.yumurta büyütme kısmı aynı. ama onda yumurtalar toplanmadığı için kistleşmiş muhetemeln. o gene şanslıymış 4-5 yumurta büyümüş. ben ilaçlara fazla tepki veriyorum. ilk denememde 30 yumurta olmuştu.gerçekten herbiri ayrı bir dert. bir seferinde karnımda sıvı birikmesi yüzünden aynen arkadaşın gibi davul gibi şişmiştim. 5 gün kadar hastanede yatırdılar. umarım bu sefer öle birşey yaşamam, kendi evimzide de olmicaz. istanbula gidiyoruz bu deneme için. o da biraz beni geriyor.slm herkese..
her tarafım fecii ağrıyor yaw...oğlumu kaldırırken belimi ağrıttım.üstüne birde regl olunca fenalardayım...yarın akşam okuldan arkadaşlar gelecekler.bu vaziyetimle deli gibi temizlik yaptım geldiğimden beri ...kıpırdayacak halim klamadı walla....
antim bu yöntemi biliyorum cnm.yumurta çatlatma denilen yöntem sanırım bahsettiğin teknik..8 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan bir öğrt.çift vardı önceki okulumda.geçen nisanda çocuk sahibi oldular..ama çok yıpratıcı bir süreçti onlar için..hatta bu büyüyen yumurtaların içinde kalanları yüzünden arkadaşım zehirlenmişti.okulda teni resmen yeşile yaklaşmıştı.4 ay üst üste denemişler ve her ay 4-5 yumurta büyütmüşler.içim yumurta dolu diyordu gülerek.ama karnı davul gibiydi.her gören kaç aylıksın,gebemisin falan diye sorup moralini bozuyordu kızın..
umarım seninde bu son olur ve o yumurtaların büyür, kocaman sıpaların olur inşallah cnm..rabbim isteyen herkese tattırsın ..(amiiin)
hacet ve dilek duası için güllü kitap denilen birkitap var.üstünde gül resm var .ince bi kitap.odan hacet ve dilek duası yazıyor .o duayı ne zaman sıkışsam okurum ben..reglm bitsin alırım kitabı yazarım sana burdan bulamassan cnm...
banum yoksun cnm,iyisindir inşallah...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?