Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlarrr

safinaz çokm geçmiş olsun yuh yani ya o kadar yaptırılırmı ilk günden spor,

biz bugün kreşe başladık yarımg ün gittik yarında yarımg ün sonra tam güne dönücez

hayırlısı olsun banum...çocuklar açısından gerçekten çok iyi oluyor.eve gelmek istemiyor oğlum..her gün bi deney yapıyorlarmış.evdede bi icatlar,bi mucitlik modundaki sorma gitsin:))çorba bile yapmışlar okulda geçen gün babası izindeyken size çorba yapayımmı ,okulda çorba yaptık içtik,öğrendim ben yapmayı dedi
senin iş oldumu cnm bu arada?inşallah olur hayırlısıysa...

cnm benim eski evimdeki komşum yaptırmıştı.daha doğrusu taktırmıştı kulağına diyeyim..iştahının kesildiğini söylüyordu.ama doktorun verdiği diyet listesi bana hiç sağlıklı gelmemişti açıkçası..akşamları sadece bir kase çorba vardı.salata -yoğurt vs..hiç bişey yoktu.öğlende çorba - salata başka bişey yoktu.sabahlarıda tek bir dilim ekmekle domates-salatalık-çay vermiş.protein olarak hiç bişey yoktu..o listeyle akupuntur olmasada zayıflardı yani.ve zayıfladıda.ama 1,5 yıl sonra falan eski haline dönmüştü gördüğümde.morali bozulmasın diye sormadım da..yani devam mı etmedi,zayıfladım nasılsa diye eski yeme düzenine gerimi döndü hiç bilmiyorum ama almıştı tüm kilosunu fazlasıyla...

birde ben çocuktum daha yengem taktırmıştı,ilk o yıllarda çok moda olmuştu bu akupunktur işi.20 yıl evvel falan.oda bi ara kg verdi ama sonra oda aldı...

bence hangi sistemle verilirse verilsin önemli olan kalıcılığı koruyabilmek cnm...bin çeşit diyet-hap o bu var....iyi kötü hepsi bi yere verdiyordur da..(hap vs..hiç tasnif ettiğim bişey değil bu arada)ama önemli olan kafada bitiyor bence cnm...

benim bildiğim bu kadar akupunkturla ilgili larak..belki bilgisi olan başka arkadaşlarda vardır topikte..onlarda bildiklerini yazsınlar bakalım ,0na göre bir fikir belirir kafanda...:44:

aebenim hastalığın gelmesi çok kolayda gitmesi valla zor.ben sabah okula giderken saçımı düzleştirdim yıkayalı 1 gün olmasına rağmen ısıdan hemen kafama yapıştı gibi oldu saçlar.toplasam olurdu ama taktım bi kere hemen iki dakkada yıkadım saçımı kuruttum,tekrar düzleştirip gittim okula ama saç derim nemli mi kaldı nedir ...tüm gün burnum aktı durdu okulda..başımda ağrıdı...bu karda saç yıkayıp çıkarsam olacağı buydu dedim bende....:18:

zilligurtiiiimmmm çok teşekkür ederim canım bilgilerin için ne güzel uzun uzun da anlatmışsın çok sağol Ben daha önce sağlıklı bir şekilde hiç desteksiz 20 kilo vermiş biri olarak şimdi tek sorunumu beynimde diyete başlayamamak olarak ifade ediyorum sağlıklı bir şekilde hap ya da herhangi bir ek birşey yapmadan spor ile kilo verdiğim halde eski yeme alışkanlıklarıma dönüp, midemi büyüttüğüm için verdiğim tüm kiloları hooop aldım daha da ileri gitmemek için hemen başlamam gerektiğini biliyorum,daha bekarım,bu yaz evlenecek iki tane kuzenim,üniversiteden ev arkadaşım...Bir sürü yakınım varken ve zayıf günlerimde aldığım etiketi çıkmamış bir sürü kıyafetime bakıp üzüldüğüm halde başlayamam beni çok üzüyor..Kaldı ki ben matematik öğretmeniyim..Bir eğitimci olarak öğrencilerime sürekli kararlı olmalarını anlatıyor,istediklerinde başaramayacakları bir şey olmadığını anlatıp duruyorum ama kendim ne yapıyorum böyle :18: İçimi döküp, başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar..İşte akapunktura sıcak baktığım falan yok ama belki bu iştah olayına yardımı olup midemi küçültmeye olur mu acaba gibi bir fikre kapılmıştım..Denize düşen yılana sarılır misali...
Hepinize iyi geceler dilerim

günaydın hayırlı cumalar .

backhım zilim özetlemiş ,bende katılıyorum . bence senin akupunktura deyil kilo vermeyi istemene ihtiyacın var .bununsanda farkındasın . eger bu konuda yardımımız olcaksa bizler burdayız canım .
bak daha genç bir kızsın . bu yaşda kilolu olmanın ne demek oldugunu iyi bilirim . 17 yaşımda 67 kiloydum . kendime okdar güvensizdimki bunu kelimelere bile dökemiyorum
kendine bu kobuda yardımcı olacak bişiler bumalısın . bulundugun durumdan mutlu olmadıgını beynine yazmalısın ve bu konuda seninde belirttigin gibi kararlı olmalısın . cefede bak ne güzel bir örnek var kadis, bize bu işin beyinde bitiginin en iyi örnegi.buraya olsun kafeye olsun 2 gün yazıyorsun sonra yoksun . önce bundan başlayalım mesela . burlara mönülerini yazarsan ve bizlere söz verirsen bu iş daha kolay olur . bazan kendine deyilde başkalarına verdigin sözleri tutması daha kolay oluyor .

safiş nasıl oldun canım ?

bu hafta biraz reglden birazda benim miskinlikden diyetde yapmadıgımdan artıdayım .
geçen hafta 63 kiloydum bu hafta 63.5 .. aslında geçen cumartesı 62 .7 olmuştum .

safişimmm geçmiş olsun kuzufacedede az önce gördüm mr sonucunu,hay allah yaa ilk günden neyin hırsı bu anlamadım,yuhh yani o antrenöre

Neslihanım sağol bebeğim....

Ablacım canım söylemediğimi mi düşünüyorsun.... Yapma bu kadar bana yüklenme 2 senedir bırak sporu yürümüyorum bile ben yaaa desemde zıpkın gibisin sen sana birşey olmaz hadi yap diye diye yaptırdı....
Neyse olacağı varmış ne diyelim her şerde bir hayır vardır muhakkak

Canımcım sende hasta imişsin çok çok geçmiş olsun ablaaammm dikkat et kendine
Kadın olunca hele birde anne isen hastalık bile lüx nerde yatıp dinlenmekkkkk :26: :26:
bazen herşeyden istifa etmek istiyorum bende sorumsuzca umarsızca yaşamak bir kaç günlüğüne ama nerdeeeeeeeeee

eminem canım demekki sen şuan diyete adapte olabilecek psikolojide değilsin gerçekten insan kendini hazır hisetmiyorsa eğer olmuyor bir şekilde engeller bahaneler çıkıyor kafada bitirmek gerekiyor olayı.... Bende buraya gelmeden evvel kaçdefa başladım bıraktım ve hep hüsran
Buraya geldim aha 3 kilo verdim yine saçmaladım yani istikrar olması lazım sanırım şu sıralar oda bizlerde yok....
Bence kendini hazır hissettiğinde başla ve hiç bırakma mola verme zaten o hırsla gider kilolar....

safiş nasıl oldun canım ?

bu hafta biraz reglden birazda benim miskinlikden diyetde yapmadıgımdan artıdayım .
geçen hafta 63 kiloydum bu hafta 63.5 .. aslında geçen cumartesı 62 .7 olmuştum .

Günaydın ablam iyiyim ağrım sızım yok geçti gibi birşey çok ciddi değildi sanırım yada ilaçlar hemen etki etti bilmiyorum....

62 li rakamları görmüşsün harikasın ablam yaaaaa
bence bu hafta gördüğün kilo gerçek değil çünkü regl var diyet yok hastalıkta var bence iyi bile çıkmış baskül demekki gerçekte yine 62 li rakamlardasın

Bende bu sabah ne olduğumu öğreneyim bakalım ne kadar almışım diye çıktım basküle ama şok oldum
Çıkan kilo 63.000
geçen hafta 63.500 idi
500 gram gitmiş ama nerden gitmiş nasıl gitmiş bilmem
Eşime diyorum yarım kilo gitmiş ben diyette yapmadım diye
oda dalga geçiyor bir gün spora gittin ya zaten bir haftalık spor yaptın sapıttı senin vücut diye

Benden haberler böyle işte canlar....

safiş kız hocaya ne ettin merak ettim :)

banu iyi kilo vermişsin canım tebrikler
hadi önümüzdeki haftada bunun devamını bekliyoruz

antim haftaya sıkı bir şekilde dönecegim demişsin . bu haber harika
haftaya bende başlasam 1.2. haftalıgına 1.aşamaya tabi hiç kaçamaksız olmuyor benimki evde tam durmadıgım için .:26:

tekrar hayırlı cumalar hatunlar . bugün sohbetim var gitmeden işlerde var .

eynini bende diycektim eşin agzımdan almış safiş

safişim zaten senin kilo 63.5 deyildi 3 haftadır duragandaydı sanıyordum ama regl vs derken gerçek kilon deyildi. bazan diyet yapmamakda söküyor bünye şaşırıyor .ama bu seni yanılmasın . hani nasrettin hocanın hamam fıkrası vardırya ,onun misali . geçen haftaki bu haftaya, bu haftanınki öbür haftaya .(fıkrayı biliyorsunuz diye yazmadım )

Son düzenleme:

desene ak koyun kara koyun haftaya belli olur ablaaa o zaman bu hafta işi sıkı tutayımda bari haftaya üzülmeyeyim

safiş kız hocaya ne ettin merak ettim :)

ben MR sonucumu ekledim facede ve onu etiketledim anlayan anladı zaten
Salonun üyeleride özelden direk irtibata geçti benimle bu ona bir ay yeter
E pazarteside nasipse ben gideceğim tekrar spora burnundan getiririm orada devam ederim yani

slm ve hayırlı cumalar herkese...

black'ım aebenmin dediği gibi arada bir cee deyip kaybolma cnm.bu zaten zar zor toplamaya çalıştığın motivsyonunu düşürür cnm..girebildiğin kadar sık girip menülerini bildirmeye çalış.hatta şunu bile yapabilirsin.
ben kilo vermemin durduğu haftalarda yapardım bazen....

sabah kalktığımda bu gün kaçamak yapmıycam yada dondurma vs..(neye dayanamıyorsam artık)yemiycem diye yemin ederek güne bbaşlıyordum .sırf yeminimi bozmamak adına yemyordum.hele o dönem oldukça sıcak bir ilde görev yapıyorduk.allahım içim bayılır artık sıcaktan.klima son kademede çalışıyor ama sıcaktan durulmuyor.4 lt su içerdim banamısın demezdi.birde magnumun lıght olanları vardı o yıllar.yemin ettim diye yemezdim tabii..hafta bir defa yarım magnum yerdim 139 cal.'idi.yarısını (70 cal.)yer kalanını hemen çöpe atar üstüne bişeyler boşaltırdım görmiim diye:))

yada browni(allahım o nasıl bir tat öyle yaaa,hiç bi zaman hayır diyemiycem bişey ama yaklaşmıyorum bile tabii)

o dönem kriz anlarımda(regl öncesi)tek bi ısırık alıp ağzımda tutardım.yarım saatte falan eme eme yerdim.kalan kısmı tabisi yine çöpe atardım.görmiim diye...bi tarafa kaldırsam kesin gidip tırtıklarım diye...

eve abur cubur hiç bişey almazdım.halada almıyorum.oğlum çikolatayı birinin elinde falan görüp isterse etinin stick olanlarından bitter alıp bir stick veriyorum eline.
gofretmiş,bisküviymiş hiç almıyorum eve..kendim yapıyorum bisküvisini vs..görmeyince canımız çekmiyor hiçbirimizin.

ama okulda her tenefüs arkadaşlar çatır çutur yiyiyorlar krakerleri,bisküvileri,gofretleri...abartmışlar hoşbeşleri aralarında para toplayıp kolisiyle almışlar.ben çay içip çıkıyorum öğr.odasından...

sende kafanda bitir,ve ikramlara karşı koy...zaten tartıda sonuçlarını gördükçe motivasyonunda artacaktır cnm emin ol...

biz burdayız ,ve sana sonuna kadar yardımcı olmaya hazırız...sen sadece kararını ver ve uygulamaya geç..

kızlar montignacın yedikce zayıfla ince kal kitabımı yoksa ergenlikten menapoza kitabımı bi an önce cevap verirseniz sipariş vericem:)

kızlar montignacın yedikce zayıfla ince kal kitabımı yoksa ergenlikten menapoza kitabımı bi an önce cevap verirseniz sipariş vericem:)

aebende yedikçe zayıfla var, ben geçen hafta kadınlara özel kitabını aldım. aslında ikiside içerik olarak aynı gibi. sana hangisi yakın geliyorsa onu al.

kızlar selamm

uzunca bir aradan sonra yine aranızdayım:)2.bebişim oldu şu an 9,5 aylık.kendi çabalarımla sütümde azalmadan 10 kilo civarı verdim ve kalan 6-7 kilom da yapıştı kaldı onları inşallah sizlerle motive olarak yaza kadar evririm.safinazzzzzzzzzz geldimm varmısın ringde benle dövüşmeye:))))))))))))))))

Her zaman bebeğimmmmm sen iste

Bu arada tekrardan hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

çaglacım yedikçe yazıfla kitabımı pek bulamazsın . belki 2.ellere vardır .ama gerek yok 2. kitap daha iyi . kadına özel kitabını al derim

tlyaoncum hoş geldin .
canım bebeişinide güle güle büyüt.

slm herkese....

eve gelmem saat 9'u buldu bu gün..sabahtan beri koşturmaca halindeyim.kendi okulum,m.eğt.,oğlumun okulu,alışveriş,eşimin iş yerinin yemeği derken ancak girdik eve...

aebenim hakikatten banum nerelerdeki?:44:

tyloon tekrardan hoşgeldin.bebeğini sağlıkla büyüt...

slm ,
buralardayım ben ama grecekte yazacakta halim yok,
yine sıkıntı yine dert ( yine girdik bi girdabın içinee...
iyi hissetigimde olaylar çözüldügünde gelirim ,
geliyorum ama yazacak keyfimde halimde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…