selam kızlarrr
safinaz çokm geçmiş olsun yuh yani ya o kadar yaptırılırmı ilk günden spor,
biz bugün kreşe başladık yarımg ün gittik yarında yarımg ün sonra tam güne dönücez
Selam arkadaşlar size bir sorum olacak.. Arkadaşımın biri akapunktur ile kilo veriyor..Ben de akapunktura başlasam mı diye düşünüyorum..Bilgisi olan var mı arkadaşlar biraz kilo verirsem daha sıkı sarılacağım çünkü iştahımı kesmem midemi küçültmem gerek..Bilgisi olan fikir verebilir mi lütfen..Ek hiç bir şey yapmadım ben buzamana kadar
safişimmm geçmiş olsun kuzufacedede az önce gördüm mr sonucunu,hay allah yaa ilk günden neyin hırsı bu anlamadım,yuhh yani o antrenöre
nasıl bir antrönör bu safiş . hadi o yap dedi sen demedinmi dah ilkgün ben epeydir totomun üstünde otrorum diye sanda kızdım şimdi.
geçmimiş olsun .:26:..
diyetde olur canın sagolsun .
bu hafta bendede pek diyet yok .. regldendir dedim ama yok sanırım üşüttüm ama aykda geçiriyorum işte . bugünde hiç tadım yoktu ama gelgörkü hiç yatamadım
zilligurtiiiimmmm çok teşekkür ederim canım bilgilerin için ne güzel uzun uzun da anlatmışsın çok sağolBen daha önce sağlıklı bir şekilde hiç desteksiz 20 kilo vermiş biri olarak şimdi tek sorunumu beynimde diyete başlayamamak olarak ifade ediyorum sağlıklı bir şekilde hap ya da herhangi bir ek birşey yapmadan spor ile kilo verdiğim halde eski yeme alışkanlıklarıma dönüp, midemi büyüttüğüm için verdiğim tüm kiloları hooop aldım daha da ileri gitmemek için hemen başlamam gerektiğini biliyorum,daha bekarım,bu yaz evlenecek iki tane kuzenim,üniversiteden ev arkadaşım...Bir sürü yakınım varken ve zayıf günlerimde aldığım etiketi çıkmamış bir sürü kıyafetime bakıp üzüldüğüm halde başlayamam beni çok üzüyor..Kaldı ki ben matematik öğretmeniyim..Bir eğitimci olarak öğrencilerime sürekli kararlı olmalarını anlatıyor,istediklerinde başaramayacakları bir şey olmadığını anlatıp duruyorum ama kendim ne yapıyorum böyle :18: İçimi döküp, başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar..İşte akapunktura sıcak baktığım falan yok ama belki bu iştah olayına yardımı olup midemi küçültmeye olur mu acaba gibi bir fikre kapılmıştım..Denize düşen yılana sarılır misali...
Hepinize iyi geceler dilerim
safiş nasıl oldun canım ?
bu hafta biraz reglden birazda benim miskinlikden diyetde yapmadıgımdan artıdayım .
geçen hafta 63 kiloydum bu hafta 63.5 .. aslında geçen cumartesı 62 .7 olmuştum .
Günaydın ablam iyiyim ağrım sızım yok geçti gibi birşey çok ciddi değildi sanırım yada ilaçlar hemen etki etti bilmiyorum....
62 li rakamları görmüşsün harikasın ablam yaaaaa
bence bu hafta gördüğün kilo gerçek değil çünkü regl var diyet yok hastalıkta var bence iyi bile çıkmış baskül demekki gerçekte yine 62 li rakamlardasın
Bende bu sabah ne olduğumu öğreneyim bakalım ne kadar almışım diye çıktım basküle ama şok oldum
Çıkan kilo 63.000
geçen hafta 63.500 idi
500 gram gitmiş ama nerden gitmiş nasıl gitmiş bilmem
Eşime diyorum yarım kilo gitmiş ben diyette yapmadım diye
oda dalga geçiyor bir gün spora gittin ya zaten bir haftalık spor yaptın sapıttı senin vücut diye
Benden haberler böyle işte canlar....
eynini bende diycektim eşin agzımdan almış safiş
safişim zaten senin kilo 63.5 deyildi 3 haftadır duragandaydı sanıyordum ama regl vs derken gerçek kilon deyildi.bazan diyet yapmamakda söküyor bünye şaşırıyor .ama bu seni yanılmasın . hani nasrettin hocanın hamam fıkrası vardırya ,onun misali . geçen haftaki bu haftaya, bu haftanınki öbür haftaya . (fıkrayı biliyorsunuz diye yazmadım )
safiş kız hocaya ne ettin merak ettim :)
kızlar montignacın yedikce zayıfla ince kal kitabımı yoksa ergenlikten menapoza kitabımı bi an önce cevap verirseniz sipariş vericem:)
kızlar selamm
uzunca bir aradan sonra yine aranızdayım:)2.bebişim oldu şu an 9,5 aylık.kendi çabalarımla sütümde azalmadan 10 kilo civarı verdim ve kalan 6-7 kilom da yapıştı kaldı onları inşallah sizlerle motive olarak yaza kadar evririm.safinazzzzzzzzzz geldimm varmısın ringde benle dövüşmeye:))))))))))))))))
çaglacım yedikçe yazıfla kitabımı pek bulamazsın . belki 2.ellere vardır .ama gerek yok 2. kitap daha iyi . kadına özel kitabını al derimkızlar montignacın yedikce zayıfla ince kal kitabımı yoksa ergenlikten menapoza kitabımı bi an önce cevap verirseniz sipariş vericem:)
kızlar selamm
uzunca bir aradan sonra yine aranızdayım:)2.bebişim oldu şu an 9,5 aylık.kendi çabalarımla sütümde azalmadan 10 kilo civarı verdim ve kalan 6-7 kilom da yapıştı kaldı onları inşallah sizlerle motive olarak yaza kadar evririm.safinazzzzzzzzzz geldimm varmısın ringde benle dövüşmeye:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?